Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Gratuláció a békucihoz, nálad a türelem békát terem
    örülök, hogy sikerült kipörgetned a bónuszokat és így meg tudod csinálni az eventet,ha időben olvastalak volna nem cukit küldök,
    bocsi:oops::oops:
    boldog szülinapot a fiadnak:inlove::inlove::inlove:
    34 dobálásnál járok,most már nem izgulok,hogy kész leszek-e:p,de nekem is a terménybónusz segített nem kicsit:D:p:p:p

ursa11, sutimami57, Koppi és 7 más kedveli ezt.
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Semmi probléma, a szomszédaimnak sem írtam, hogy változott a helyzet. Már megy a 40 perces hagyma szuper trágyával, de sosem adta még ilyen gyengén a röpit. Nálam ki lehet húzni a gyufát. Kezdek kételkedni, hogy bele kellett-e fognom? Elment volna a 3 bónusz és kész. Nem akarom véleményezni dúrvábban mert nem szabad, hogy az eddig 90-100 röpit adó nemes hagyma 40 valahanyat ad, persze 2 területen mert a harmadikon még e.növény megy de ez így is elképesztően gyenge. A szokásos területenként 30 valahány és egymást kiegyenlítve átlagban 90 fölött adja. Most nem és......nem ragozom.o_O:mad:

ursa11, sutimami57, Koppi és 6 más kedveli ezt.
  3. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép napot mindenkinek!Gratulálok a bónuszaidhoz,akkor hajrá Imi!;)Klárika Boldog születésnapot kívánok a nagy fiadnak!Csodálatos idő van,a kedvem is jobb tőle!:);).Dani eleged lehet most egész nap,remélem semmi gond nem lesz sehol!

ursa11, Koppi, Farmerzsolt1970 és 5 más kedveli ezt.
  4. fénylő.

fénylő. Kivételes tehetség

Sziasztok:)

Ma jövök aratni,és mit látok? Elfelejtettem a farmom egyik területét beültetni :D :D Na ez van,csak nevettem egy jót magamon :) A csodás napsütéses vasárnapom nem rontom el,hogy felhúzom magam :p :D

sutimami57, Koppi, hagymácska44 és 6 más kedveli ezt.
  5. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    voltunk szavazni:p:p:p
    csodaszép idő van,még a lányommal megyek vissza,csak közbe hajfestés volt és még száradok:p
    röpcsi elég gyéren jönnek,de remélem nem kell 0 percezni,mert az eventesre sok szupit elhasználtam:wuerg::sleepy:

sutimami57, Koppi, hagymácska44 és 5 más kedveli ezt.
  6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Csak azért vagyok kész mert 0 percest is bevetettem. De annyira kellettek azok a gazok gazdakörikhez, hogy nem is bántam.
    Gratulálok Klári a fiadnak. Ez a legszebb kor. :)
    Csilla, sajnálom. Olyan bosszantó az ilyen.

ursa11, sutimami57, Koppi és 8 más kedveli ezt.
  7. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    A vendégek már elmentek,rendet raktam,na ilyenkor jönne jól a mosogatógép. Nagyon jól sikerült minden.
    Köszönjük a szép szavakat! :)
    Voltam a kertben délután,csináltam ezt-azt. Füvet is vágtam,félkész munkát csináltam. Kifüstőlt a fűnyíró! Nincs mit tenni venni kell másikat,mert sokat kell fűnyírózni. Néztük itt a neten,találtunk is,meg is rendeltem. Kedden érkezik meg.
    Visszaolvastam amit írtatok,válaszolgattam is.
    Kicsit fájdogál a fejem,1 trapp volt ez a hétvége.
    Jövőhéten megint 10-re megyek,reggel küldöm a felröpiket.

Szia Csilla!
    Köszönjük szépen! Csabi,szépen is és helyesen is ír. A matekkel áll hadilábon!
    Dehogy haragszom,sőt nagyon örülök,hogy barátodnak érzel minket,én is ,Téged és Mindenkit! :)
    Szia Erika!
    Köszönjük szépen! Antim kicsi korától kezdve nyomtatott betűvel ír,ellenben Csabi,gyöngybetűkkel. Sokszor kapott Antim beírást,de nem tudtunk mit kezdeni vele. Még nevelési tanácsadóba is el kellett vinnem,ott megkérdezték,hogy mi a baj? Elmondtam..kerekedett a szeme a nőnek,azt mondta,hogy nincs a gyerekkel semmi baj. A mai napig nyomtatott betűvel ír. Édesapám írt így. :)

Szia Dani!
    Gratulálok,végre most már Neked is van,apropó én napok óta nem nyitottam még ki..meglesem..ohh. Valentin-napi cserép,Esküvői-váza..we
    Szia Imi!
    Gratulálok Neked! Igazán szerencsés Vagy. Holnap küldök röpit,ma cukor ment..
    Nekem nem volt szerencsém,1 bónuszt se kaptam,közel 40 pörgetésből. De nagyon örülök annak,hogy Neked,meg akinek szerencséje volt sok jó dolgot kaptatok. :)
    Majd pörgetek még,de ma nem-igen tudtam jönni.
    Szia Mimi!
    Nem semmi. Az én szomszédom vasárnap szokott füvet nyírni,persze kora reggeli időben. Szoktam is mondani neki,hogy nem-e lehetne elfogadható időben..nem reagál. Valamelyik évben amikor a foci VB volt,Csabikám kinn focizott az udvaron,persze sokszor nekirúgta a nagy kapunak a labdát. jött ám a szomszéd bácsi,hogy állítsam le a gyereket,mert nem tudja nézni a VB-t. Jó anyuka lévén,mentem Csabival focizni.. én voltam a kapus és (véletlenül)sokszor beengedtem a gólt..persze,hogy a kapuhoz csapódott. :)
    Köszönjük szépen! :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Jöttem elköszönni!Jó pihenést kívánok Nektek!

Utoljára szerkesztett: 8.4.18
    ursa11, sutimami57, mimi és 9 más kedveli ezt.
  8. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Sziasztok!
    Felröpi alig jön,ólból fából igen,de növényből nem...igy necces,hogy meglesz,megpróbálok éccakára,komfortba vetni varjúhájat,kíváncsi leszek,mit ad belőle.
    18.játékomat játszom,bele kéne húzni,mert igy nem lesz meg a felhőm és azért igen-igen morci leszek :(

kutyaszálló, sutimami57, Koppi és 6 más kedveli ezt.
  9. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok!

Én megdöbbenve tapasztaltam, hogy hosszút ültettem szinte mindenhová 1 területet kivéve... és a bahán mikor leszedtem a földeket...0 db felröpit adott reggel... ezt hogy?? :eek: Majd a fö farmon mikor leszedtem akkor adott a hosszúkból böven!
    Én jelenleg a 25 játékomnál járok, most is mindenhová 6:30.. 7 órásakat ültettem mivel oda vagyok dolgozni! Hát kiváncsi leszek!
    Nagyon gyéren adja!
    De még több mint 2 napunk van úgy hogy nem aggódom!

Szép napot mindenkinek!!

10. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Jó reggelt mindenkinek. Meg volt a nagy betakarítás. Jó kis TP,meg termés behozatal volt. :)

kutyaszálló, sutimami57, Koppi és 7 más kedveli ezt.
  11. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Gyors megcsináltam itthon mindent,itt is Farmon. De mennem kell dolgozni.Este fogok jönni.Nagyon szép idő van,kár,hogy egész napra be leszek "zárva"
    Szép napot kívánok nektek!
    Szia Szívem! :inlove:
    Ügyes Vagy! Szeretlek! :inlove:

breki072, kutyaszálló, Anika_9_ és 8 más kedveli ezt.
  12. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Szép napot mindenkinek!Nekem már csak egy dobás és készen van az event,érik az utolsó adag gaz!Sajnálom Klárika,hogy ebben a szép időben be vagy zárva,de a muszáj az nagy úr!Tudom hogy szereted a napocskát,jó is a D vitamin, ami most nagyon kell a szervezetnek!Dani nagyon elfáradtál tegnap?Lukimi csinálod az eventet?További szép napot,és jó játékot!

suba_klara, fabatka, kutyaszálló és 5 más kedveli ezt.
  13. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt!

38 dobáson vagyok túl.
    A kicsit vittem az orvoshoz, mert reggelt magas láza volt, a füle, az orra, a torka, mind gyulladt. Tegnap egész nap kint voltunk, de nagyon szép idő volt, igaz fagyit is evett, de gondolom ezek a gyulladások már benne voltak nem a tegnapi nap tett be neki.
    Most szaladok át mert a vejemnek is dolgozni kell, így ma meg még 4 napot dada leszek.
    Mindenkinek szép napot, már süt is ezerrel!

ursa11, fabatka, kutyaszálló és 4 más kedveli ezt.
  14. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Szia kincsem. Telik a pajta rendesen. :) Szeretlek édes! :inlove:
    Na most mennem kell. Vár a házi munka. :)

suba_klara, breki072, fabatka és 6 más kedveli ezt.
  15. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Dani kipihented már magadat?
    Kedves barátaim, ismerőseim, nem kérek röpit megvan a felhő a hosszú érésűeknek köszönhetően.

Legyen szép napotok!

ursa11, suba_klara, breki072 és 7 más kedveli ezt.
  16. lukimi

Nem kérek több felröpit!
    Sziasztok.

Igen, csináltam. Az este kész lettem szupertrágya segítségével.Az utolsóért a kitehetőért nem mentem csak a felhőért, azt a sok fémpénzből váltottam ki így jóval kevesebb röpi kellett.

Nem kérek már felröpit!

ursa11, suba_klara, breki072 és 7 más kedveli ezt.
  17. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Hűha mik nem történek eme farmerama játékban! o_O
    Elképzelhetetlen, hihetetlen dolgok események o_O
    Nem is gondolná az ember :DxDxDxDxDxDxD

Álomhajsza76, ursa11, suba_klara és 10 más kedveli ezt.
  18. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nagyon finom illat van. Húst sütök egyben, tarja jó sok fokhagymával. :) Krumplipüré és paradicsomleves egészíti ki.

Megint adnak egy felhőt. Szabad felhasználású, de azért csak a kitehetőkkel együtt veheted meg. [​IMG]
    Látom, egyre többen elkészültek. Grat.

Azt hiszed, hogy csak neked jár a boldogság? ;)

ursa11, suba_klara, breki072 és 8 más kedveli ezt.
  19. lukimi

Az a legszebb az egészben, hogy a kitehetők gyengék tehát hiába más értéktelen dekort raknék helyettük a felhőre, akkor sem raknám ki területre egyiket sem. Nyürrögés nélkül: ezek mennek mostanában ilyen jól átgondoltan. Igaz azoknak jó lehet akik kisebb szinten állnak.
    Ráadásul semmi baj nem kell vásárolnom.xD:p

Gyümölcspiac >>>

Tavaszi fesztivál felhősor, 2018.április >>>

Utoljára szerkesztett: 9.4.18
    ursa11, suba_klara, breki072 és 6 más kedveli ezt.
  20. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !

Kissé hosszúra sikerült a vasárnapom, mert hajnali 2 kor értem haza. Szombaton 1/2 4 kor keltem, és a lantot hétfő reggel tettem le...
    Részemről ez volt az utolsó szavazásom, ahol, mint bizottsági tag vettem részt. 1994 óta minden egyes szavazáson ott voltam, mint szavazat számláló tag. Ilyen, olyan jelölésekkel.
    Egyetlen alkalommal sem pénzért, hanem jó szivességként.. Soha, semmilyen pártnak nem voltam a tagja, nem is leszek.
    De a tegnapi nap kiverte a biztosítékot nálam. A rugalmasság hiánya az, ami betett.
    Aztán, nem ismerem a jövőmet és miután a kor is telik fölöttem, pontosan 69 éves lennék a következő választásnál....

A balta dobálásom haladgat. Nem esek túlzásokba, a reményt illetően. Elképzelhető, hogy nem végzek. Annyira már nem is izgat. Sőt !:)

Utoljára szerkesztett: 9.4.18
    ursa11, suba_klara, breki072 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.