Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Na akkor megvan a három, amiért nem fogok fizetni. És egyre gyengébbek.

Tényleg nagyon fárasztó lehet, várni órákat. Majd itt felüdülsz. :D

Koppi, suba_klara, breki072 és 7 más kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Persze. :( Reggel 8-ra már vinnem kellett a Papát Debrecenbe a fogtechnikushoz.
    Tegnap egy füst alatt fogyókúrás napot tartottam. Mindössze 4 db. szendvicset és 3 liter ásványvizet fogyasztottam, az egész "szolgálat" ideje alatt.

Szia Breki !
    Ha bővebben kifejtenéd eme csoda mibenlétét, amiről beszélsz megköszönném...:)
    (Kissé le vagyok maradva...)

ursa11, suba_klara, kutyaszálló és 7 más kedveli ezt.
  3. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Imi!Szuper vagy?,ez csinálja valaki utánad!!!Nekem még egy dobásra kell a gaz,és készen vagyok,majd meg lesz!Éppen most mérgelődtem magamban meg örülök is mert kipörgettem egy hat órás bónuszt!Addigra beérik a növény is!

ursa11, suba_klara, breki072 és 8 más kedveli ezt.
  4. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Szép napot farmer társak. :) Csak fel kukk,mert éjjelre megyek dolgozni. Betakarítás holnap reggel. :) A makom is dolgozik mint állat. sok sok táp gyártása folyamatban. A pajta is telik. A hely lassan "szűkös". Hajó vonták találkozása tilos. :D :D :D
    Mindenkinek sok sikert at eventhez. Holnap reggel ugyan itt. Lányok puszi,fiúk pacsi, balta meg céloz,és dob. Csak a közepébe. :D
    Sziasztok. :)

fénylő., ursa11, suba_klara és 9 más kedveli ezt.
  5. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép napot mindenkinek!Készen van az event,és mi történt kipörgettem egy 24-órás terményest:);),jaj de jó!Most aztán termelhetek egy kicsit a fészerbe isxD;)Dani elhiszem,hogy bele lehet fáradni az ilyen feladatokba,persze másba is!Na de azért jó,hogy itt vagy,most egy kis kikapcs!;),lazulás!:)

Farmerzsolt1970, fénylő., ursa11 és 8 más kedveli ezt.
  6. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Én is be futottam, le jelentkezni. Tiszta diliház van nálam, mint rendesen.
    Először is Klári, szívből gratulálok a fiaidhoz, büszke lehetsz rájuk! Nagy fiadnak pedig nagyon boldog születésnapot kívánok!

Aztán, Mindenkinek gratulálok a sikeres farmos élethez! I mi, Dani, és bocsi, ha valaki ki maradt...pörgetések, bónuszok, tenyészállat, stb. tekintétében örülök a szerencséteknek! Jó volt be jönni, mert nagyon rám fér egy kis pozitív energia...jaj, Majka, imádom! A belehalokkal szerettem meg, de minden hogyan bírom a srácot. Lányom meg ígérte, hogy el visz egy Majka koncertre, mert ők voltak, és szuper jó volt!

Tegnap mi is szavaztunk délután, aztán volt pár elintézendő dolgunk.Haza felé az autó el kezdett úgy viselkedni, mintha kecske tejet kapott volna. Hazáig el ugráltunk vele, így aztán ott áll, nem mehetek vele sehova, pedig kellett volna. Virág földet akartam venni, meg egyéb dolgokat. Reggel, mint zakkant, ki mentem az udvarra, és neki álltam még egy területet rendbe tenni. Közben volt, hogy el mondtam magam mindennek, meg indultam világgá, meg egyebek.....azért végeztem vele, most fejeztem be a melót.

Gondoltam, hogy én már ma tuti semmit nem csinálok, zuhany, pizsi, aztán csücss....farm, egyebek. Erre, mit látok? A kicsi kutya is egész nap az udvaron volt velem, minden hova be mászott, és tiszta bogáncs, meg csomó a csóró kutya. Pillanatra mérges lettem, de nincs mit tenni.......ki kell kefélnem, meg le vagdosni a csomókat. Utána mehetek fürdeni.

Event halad, lehet, meg lesz ma a nagy farmon, de azt se tudom, hogyan állok. A kicsin nagyon gáz. Az olasz kölesre adott 13-14 felreppenőt területenként. Na, én is csatlakozom Imihez, és nem mondom, mit gondolok, mert nagyon nem lenne ide való. Pont ezért nem is akartam el kezdeni a kis farmon, de ha már jött a bónusz........Jó hír nálam, hát, az nincs. Valahogy mostanában elég alacsony szinten vagyok, ilyenkor szoktam azt mondani, hogy az élet célom jelenleg, hogy fel érjek a béka sejhaja alá. Na, megyek is, ki bogozom a kis kutyát. Szép délutánt!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.4.18
  7. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Nézd, szupermen azért nem vagyok?!xDxDxD

Azon, hogy kipörgettem a 3x 24 órás bónuszt felbuzdultam, meg is lett hamar az e.növény. aztán amikor megláttam először az e.növényből majd a kedvenc nemes hagymából jövő röpiket jött a kijózanodás (ugyanis ezért nem kezdtem bele az elején az eventbe). A hagyma nekem évek óta a legjobb, mindíg ez van a rekeszekben. Most.....galád volt. Finom voltam.

Ezért fogtam az egyre fogyó szuper trágyámat és még tegnap megszereztem nagy nehezen a röpiket a felhőig, így végeztem. Tehát szuper által voltam szuper.:p

Farmerzsolt1970, fénylő., ursa11 és 9 más kedveli ezt.
  8. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia Dani!
    Két kedves farmer játékos itt talált egymásra, erre céloztam ama írásommal mily dolgok, csodák lehetnek itt amire nem is gondol az ember.:p
    Hihetetlen, én még ilyenről nem is hallottam :music:réges régen, valahol a messzi messzi farmerama történelemében, velünk is megtörtént e szép esemény :inlove::inlove:

9. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia, én 2012. januárjától farmozok. A következő hónapokban olvastam a fórum valamelyik topikjában, hogy ha jól emlékszem házasság is törpént a farmerama játék által, talán fórum találkozós ismerettség után. De nevekre, részletekre időpontokra egyáltalán nem emlékszem.
    Talán az írásod alján az apróbötűs rész azt jelentené, hogy te tudsz róla vagy éppen egyik alanya voltál?!:eek::)

10. Koppi

Szia!

Köszönöm, hogy elmondtad..:) Mi mindenre derül itt fény?!..:)
    Gratulálok, így utólag....:)

11. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nem vagy lemaradva, csak a koncentrálás ma nehezen megy. :)
    A Zsolti-Klára csodájáról lehet szó. :)
    Hol jár az eszed? :D Még nem láttam nálad hibát az irományodban. :D:D
    Épp mondani akartam: nem hallottál ilyet? És ti? :inlove:
    Aludjatok jóól!

Farmerzsolt1970, brozsa, fénylő. és 8 más kedveli ezt.
  12. breki072

Szia!
    Úgy látszik vannak itt még több párok is akik a farmerama életében találkoztak, leltek egymásra.
    Kedves Mimi, nálunk azóta is :inlove::inlove::inlove::inlove:

13. mimi

mimi Fórum elő legendája

És nagyon jól tudod, mennyire örülök neki. Mindketten megérdemlitek. :D

Farmerzsolt1970, brozsa, fénylő. és 7 más kedveli ezt.
  14. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

szia breki:))))))
    látod a történelem mindig megismétli önmagát:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
    jöttök a talira,már nemsokára itt van, képzeld vettem bérletet,arra mehetek amerre akarokxD
    pusy nektek:):)
    event kész, ami növény megmaradt azt még kutyulom,azután elbaltadobálgatom és sluszz passz8)

sutimami57, mimi, Farmerzsolt1970 és 7 más kedveli ezt.
  15. Koppi

Én is az apróbetűs részt véleményeztem.
    A Klára & Zsolti turbékolásáról tudok a bimbódzás óta....

sutimami57, mimi, Farmerzsolt1970 és 9 más kedveli ezt.
  16. breki072

Szia Évi!
    Lesz tali???!! o_O:eek::p xDxDxD
    Menni kel, különben éhen marad a nép :music::music:
    Nem jön közbe semmi rendkívüli akkor szeretnénk ott lenni

17. Koppi

Akkor nagy valószínűség szerint én is ott leszek, ami azt jelenti, hogy nem csak az írásaidon keresztül ismerhetlek meg...:)

18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Hát én most már semmit sem értek. o_O Breki részéről.... Tudom,hogy boldog egy jó ideje,(aminek nagyon örülök) de én valamiről lemaradtam. Neki is farmpárja lett?

sutimami57, mimi, Farmerzsolt1970 és 8 más kedveli ezt.
  19. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Gondolom a titkár néni felvilágosítottt már:D:D:D
    nagyon szép tőled,hogy felajánlod a combikádat ropogtatni:music::inlove::D:D:D:D
    ja a Lehel piacon majdnem vettem békacombit,csak azután rájöttem fogalmam sincs,hogy kell elkészíteni,meg nem biztos
    hogy megették volna:p

20. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Megvilágosodtam. :D De jóóóóóóó. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.