Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

ÁÁáá csúnyán benéztem az eventet :mad: Azt hittem 2kor lejár, és feladtam reggel, hogy nem lesz meg, erre látom hogy még mindig megy, és elfogyott az event növényem és 2 darab hiányzik ,hogy meglegyen a viking szauna.... :cry::cry:
    Én m*rha meg a pontokat is beváltottam és abból meglett volna :mad: Hát nem hiszem el xD

Na mindegy -.--.- Mérges vagyok magamra most!!

Ezt leszámítva Sziasztok :inlove:

Az időjárás kicsinálja a vérnyomásom, tegnap óta hot kába vagyok, ma megmértem, és nem voltam elájulva a látványtól..a pulzusszámom 98 volt :( Emiatt is mérges voltam, hogy velem mindig történik valami!
    Hol a bölcsesség fogam fájdult meg.. hol a hörghurut.... hol a vérnyomás... háát nem lehet egy nyugodt percem se... erre az event..megmarom magam!!

kutyaszálló, mimi, suba_klara és 7 más kedveli ezt.
  2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Nem nézted be, hanem meghosszabították az eventet. :) Ma közölték.
    Ne betegeskedj, és ne idegeskedj! :) :)

kutyaszálló, mimi, suba_klara és 6 más kedveli ezt.
  3. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Hát ez nekem enyhe vigasz, mert ha tudom, hogy hosszabítás, akkor a Párom megkértem volna, hogy besegítsen míg dolgozom, és megvan a rátehető..de így :S

kutyaszálló, mimi, sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
  4. Ninett79

Tudom. :( Én is már beültettem hosszúakkal, kiszedni nem fogom. :(
    Nekem sincs meg a 40 dobásom.

5. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sajnálom, hogy neked sincs meg! :( Csak beszerezzük valamikor cserenapkor!!

kutyaszálló, mimi, hagymácska44 és 5 más kedveli ezt.
  6. Ninett79

Egy viking szaunát kiszedtem érméért, így tudtam aktiválni a felhőt. 3 dobás kellett volna a végéig. Cserenapon segítek keresni ilyet neked. :)

Utoljára szerkesztett: 11.4.18
  7. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia csillagos Imi*.

Szeretném megvizsgálni ezeket a "jó" tépés kitehetőket.

Szerintem csak a felhőkre jók, jól eldugva és többet rájuk sem nézni. Miért?!

Jelenleg a farm területeimen a leggyengébb dekor a 2 évvel ezelőtti szuper kitehető a neon ló. Mit tud? 1x2-es, 1500 tp, 12 órás. Már alig van a farmomon belőle, bekerültek a menübe mert gyengék. Az utána következő leggyengébb 1x2-es dekorok 1700 Tp-vel rendelkeznek, ilyen még rengeteg van a területeimen és lesznek is végig idén mert nem tudom őket leváltani csak hosszú idő múlva. De ezek még jók és vannak tőlük sokkal sokkal jobbak is, 1800, 2000 Tp-sek és efölöttiek, valamint hiper szuper 1x2-esek amelyeket a csere topikban mindenki körözi mert 100.000 Tp-n is fölötte adnak.

Mit tud a jelenlegi általad nagyon jónak titulált?

Pillangóhatás: 1x2-es, 2500 Tp, 16 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!órás. Teccik már érteni mért hótt gyenge?! Mert a neon lút napi kétszer (12 óránként) lehetett aratni = 2x1500 Tp = 3000 (bónuszokkal sokkal több). A Pillangóhatást napi egyszer lehet aratni, az sem fog beleférni a tojások ható idejébe a ló meg belefért, és ha átszámoljuk napi 2 aratásosra a lóhoz hasonlítva mit ad?!

1250 Tp, a 3000-hez képest!!! Három évvel ezelőttnek megfelelő kitehető. Ez nekem nulla és akkor még nem szóltam az elveimről: nem hagyom magam megvezetni.

De mint tudjuk kinek a pap.....:)

Én pitiáner eventbe nem adom be a nehezen összeszedett cuccaimat. Májusban jön 3 neonosodó állat vagy ól kell oda a szupertáp, addig legalább jó sok lesz.:)

kutyaszálló, mimi, -elzemari- és 10 más kedveli ezt.
  8. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia Imi!
    Nem is ellenkedem veled!:D
    De én egyszer aratok de akkor ami a csövön kifér, szóval ezek nekem megfelelnek, így kikerülnek a földre!
    Én már nagyon vártam szóval szívesen beadom, de a piacról is meg lehet csinálni és tenyészteni sem kell!;)

kutyaszálló, mimi, suba_klara és 9 más kedveli ezt.
  9. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

De cuki vagy köszönöm :)

kutyaszálló, mimi, brozsa és 7 más kedveli ezt.
  10. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !

Amikor még nem végeztem ki az eventet, én is megvettem a kitehetőt, de szerencsésen befejeztem, így duplán van meg. A Tp.- amit ad, nem rossz, de nagy helyet foglalna el ha kitenném.
    Így a Pajtában marad, azaz ezúton értesítelek, hogy tőlem meg fogod kapni, ha erre a cserenapon engedélyt kapunk. :)
    Megfelel? :):)

ursa11, kutyaszálló, mimi és 9 más kedveli ezt.
  11. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

De édes vagy :inlove: Nagyon szépen köszönöm:D Megfelel :)

ursa11, kutyaszálló, mimi és 8 más kedveli ezt.
  12. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Szép estét mindenkinek. Betakarítottam,és készülök holnapra. Reggel ébresztő. Nem is leszek ma már többet. Mindenkinek jó éjt kívánok. Aludjatok jól. :) Sziasztok. :)

kutyaszálló, mimi, Imi* és 7 más kedveli ezt.
  13. fabatka

fabatka Fórum hercege

Sziasztok !
    Hát ez az event hosszabbítás engem is sokkolt, mivel 1 órával az új zárás előtt jöttem rá. 3 farmon még tudtam keverni 2-3 dobást, mert a nappalra beültetett hosszúk nagyon adták a felröpit. A koala is lenyűgözött, az őserdő 42 kürtöt produkált.
    Miért nem lehetett ilyen bőkezű eddig???
    Amit lehetett kiváltottam, a farmok sorrendjében a dobások száma: 48, 48, 65, 54, 57, 20.
    Nekem ez az event már másodszorra is tetszett, bár sok a véletlen szerű összetevő, de ha figyelek elég szép summa összejön.
    Kicsit szétnézek a gyümölcs piacon, eddig arra nem értem rá. Azért nem viszem túlzásba !!!
    ;):D:p
    A naptárt nézve holnaptól megint kapkodhatjuk a fejünket, lesz tennivaló bőven.
    Tegnap sütöttem 2 félét, ma és holnap vendégek, így csekélyke időm marad.
    Sebaj, majd később fekszem!
    "Aki sokat alszik, keveset él !"xD

14. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Szia!
    Írj rám cserenapkor,kiszedtem mind a 4x.úgyhogy küldöm csak írjál rám..

ursa11, sutimami57, fabatka és 10 más kedveli ezt.
  15. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Lassan én is megyek szundikálni...:)
    Előtte én is hoztam egy kis nyugtató zenét, amit olykor olykor hallgatok. (Vénebb koromra kissé romantikus hajlamú lettem...nézzétek el nekem...)

Tehát jó éjt kívánok Mindenkinek...

16. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Elolvastam a kírást, hát nem tetszik!
    Eladtam pár állatot és csillámport, van akinek jobban kell mint nekem.
    Láttam még 3/4 8 kor is jött röpi, mondom mi van, nézem a kiírást, hosszabbítottak, aki még küzdött annak jó volt.
    Dani, a nem "kiérdemeltek", jobb ha itt maradnak, velem együtt! Egy jótevőm jóvoltából kiveszem a Valdiból a nyuszit, nekem kell, más nem.
    A betegek gyógyulgatnak, csak nagyon raplisak, de a mama erősebb náluk.
    Holnap dolgos napunk lesz, úgyhogy most sietek szundikálni, menni kell az orvoshoz meg miegymás!
    Mindenkinek jó éjt, aludjatok jól!

17. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Jó éjszakát szép álmokat kívánok mindenkinek!:)8)

18. Koppi2

Koppi2 Haladó

Szia !

Naná, hogy én is néztem mint mozis a lyukon...:) De hiába van most 246 kürtöm, ha nem volt csak 241 db eventgazom, mert nem termeltem túl.
    Ám amikor az eventet csináltam, még épp időben kiraktam egy rahedli ólat és onnantól Ömlöttek a kürtök....Persze ebbe az általad és a mások által küldöttek is bejátszottak..., amit nem győzök megköszönni...:)
    Hoztam 2 jó videót....

19. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Most tudtam csak jönni!
    Szóval akkor holnap pillangótenyésztés..hmm.szeretem a pillangókat! Nekem csak 493 van idáig,csillámporom meg 2! :) Na akkor ezzel se kel nagyon foglalkoznom,mert tuti nem veszek 100 ezerért egyet se. Inkább még ezt a kettőt is felteszem a Piacra! :)

Gyorsan eltelt a napom,volt mit csinálni a munkahelyen. Rántott csirkemell+ sült krumpli volt a vacsora,de se Csabi se én nem ettünk. Csabi szendvicsezett én meg paradicsomos halat ettem. Na,majd a nagyfiam,ha hazajön (délutános) hátha eszik,ha nem akkor jó lesz holnapra.

Még két nap ebből a nem szeretem műszak kezdésből,és végre hétvége. Jövőhét 6-ra megyek! Éljen! :)

El is köszönök,mert elég fáradt vagyok.
    Jó pihenést és szép álmokat kívánok!

20. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Legyen szép napotok!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.