Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

2. fabatka

fabatka Fórum hercege

Tündérkém ! A 25 dkg habosított margarin elbír kb. 8 -9 dl pudingos krémet, amit már 3 porral főzöl, 9 dl tejben. Akkor nem lesz olyan tömény. Ízlés dolga, régen meg a tiszta vajkrémet szerették. Mostanában csinálok olyat is, hogy nem vajat(margarint) habosítok, hanem fölverek fél liter tejszínt(Hullala, Megle), és amikor már kemény, akkor abba adagolom a 2 pudinggal 6 dl tejjel készült krémet. Hihetetlenül könnyű, laza , habos valami lesz. Ez azonban emeletes tora aljának nem elég stabil krém. Piskótába, vagy bármilyen tészta alapba viszont nagyon kellemes, de pohárkrémnek is használható. Fokozza az ízhatást, ha olvasztott csokit is csurgatsz bele habveréskor, de ez már egy másik történet. (folyt. köv. ha akarjátok !)

Utoljára szerkesztett: 14.4.18
    ursa11, szöszi50, kutyaszálló és 7 más kedveli ezt.
  3. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Szia Dani,és mindenki. Nos,Péntek este,az kemény az Oktogonon. Zárásig még nem is volt sok bibi. Utána. Kezdődik a takarítás,a pályások munkája...stb. A rácsoknál,amiket le engedtem miután el mentek az utolsó földalattik,kezdődött a muri. Az egyik oda akart vizelni,a másik székelni,a harmadik hányni,és egész éjjel rohangáltam az egyik rácstól,a másikig. Főleg,miután a takarítók végeztek,akkor kellett figyelni. Közben a saját helységünket is ki kellett takarítani,azt mindig mi csináljuk állomási személyzetek.Mozgalmas volt az éjjel,az biztos. Nyitás után meg jöttek az erősen az napos "kultúr" emberek. Azokat is sasolni kellett,mivel erősen gömbölyű volt a cipőjük talpa. Alig vártam hogy végezzem. Persze a váltásom megint nem jött időben. Koppanásra ért be. Már minden kollégám,akivel együtt voltam szolgálatban,elindult haza,csak én gubbasztottam még a helyemen.
    Azt el felejtettem írni. Hogy este nem leszek. Megyek 17 órára,az Opera állomáshoz. Ott gyülekezünk. Én is megyek ****. Lehet,hogy majd mikor haza érek,fel nézek,de nem biztos.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.4.18
    ursa11, szöszi50, kutyaszálló és 7 más kedveli ezt.
  4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

A publikus részekről kérlek számolj be. Én is ott lennék, ha pesti lennék...:)

ursa11, fénylő., szöszi50 és 9 más kedveli ezt.
  5. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Én is ott lennék......Várom a beszámolót! Amit lehet, persze.

Gratulálok az ügyeseknek, sikereket kívánok a tenyésztőknek, aztán, szép hétvégét Mindenkinek! Domika lassan jön, itt marad holnapig, így aztán, nem tudom, be érek-e még ma, mert este a 68. Csizmáskandúr után, vagy a századik What is color után már alig várom, hogy ki kapcsolhassam a gépet.
    A farmon már készülök az éjszakára, a szigeten már be van vetve a 24 órás gaz.
    Dani, szép helyre mentek, érezzétek jól magatokat! pihenjetek sokat, aztán, ha tudsz jönni, kukkants be néha.

Kellemes, szép délutánt!

ursa11, fénylő., szöszi50 és 9 más kedveli ezt.
  6. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Lehet eltiltás lesz,de nem igazán érdekel.
    Szia Zsolt!Sokan,nagyon sokan Veletek vagyunk lelkileg:inlove:sajnos nem tudok elmenni,de én is ott leszek lélekben.Vigyázzatok magatokra!!!!Napjaim a vasárnap miatt volt tiszta letargia.Hétfő délelőtt majdnem Norvégiát hívtam,hogy küldjék a repülőjegyet,mert itthagyom ezt a cirkuszt,de nem egyszerű az élet,így maradtam a ****.Jelentem a mosógép szerelés pipa,megcsináltam tegnap este,működik.:D:DMegyek pihenek egy kicsit,mert elfáradtam,elég sokat dolgoztam ma és még a hortobáhyi palacsintát is össze kell raknom,most csinálom a pörköltet este meg a palacsintát.Szép délutánt mindenkinek.:)

ursa11, fénylő., szöszi50 és 10 más kedveli ezt.
  7. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Jaj én nagyon szívesen veszem, ha a többieket nem zavarja. Minden kis írásodat örömmel olvasom, mert nem vagyok nagy sütimester, de a segítségeddel az leszek!
    Már ráéreztem az "izére", hogy nem is bonyolult csak az arányokat kell még kitapasztalnom.
    Jó lesz ez nekem, ha ennyi mindent sütök?
    Inkább a brokkolit kellene élvezhetővé tenni(ez csak egy fricska volt magamnak)

ursa11, fénylő., szöszi50 és 10 más kedveli ezt.
  8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia Szilvi! :) Magad szerelted meg a mosógépet? Nagyon ügyi vagy. Mi baja volt?
    Kellemes pihit.

9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Gratulálok. Ahogy leírtad, én is indítottam egy kört. Nem emlékszem, már, miből mennyi lett, de lett egy virtuális mindjárt az elején, és én is csak egy valamire tenyésztettem még. Van most négy gótom. Meglátom, kell-e később valamire. :)

Imikém! Főztem egész nap, most fejeztem be. Holnap vendégek jönnek és nekem délelőtt el kell mennem. Így ma készítettem el. (Tárkonyos csirkeragu leves, fűszeres pulykával töltött diksznócomb pár.káp., palacsintatorta. Bor, sör, pálinka. :D)

ursa11, fénylő., szöszi50 és 11 más kedveli ezt.
  10. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Jövök nemsoká,de pont hazaért a nagyfiam! :)

11. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Én is repülnék..........bárhova. Azt hiszem, most van nálam napok óta a mélypont, és minden közre játszik. Tegnap este jöttem rá, hogy péntek volt, és 13. Nem vagyok babonás, de nagyon pocsék napom volt. Ma is az van. Világgá megyek.....

Én is szerelek mindent, amit tudok, sokszor sikerül is a javítás. Farmot hosszúra raktam, gondolván az esti végtelen mesézésre.

Olyan jókat főztetek, hogy már attól jól laktam. Holnapra a kacsatálban pácolódik a pulyka, mert Domikával nem tudok bonyolultakat főzni. Régi kedvenc, családi recept ez a pácolt változat, mindenki szereti.
    Na, be kukkantok még a piacra, aztán pakolok tovább.

mimi, ursa11, fénylő. és 11 más kedveli ezt.
  12. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Zsolti! Vigyázz magadra nagggyyon!
    Ha módodban áll és publikus akkor tájékoztass bennünket.

Sütimami menjünk világgá, én is letargikus hangulatban vagyok.
    Nyakas karajt pácoltam be, fűszeresen, fokhagymásan na meg elmaradhatatlan vasárnapi húsleves lesz.
    Itt voltak a lányomék két gyerekkel, sec perc alatt elfogyott a sütike, és bezsebeltem a dicséreteket.Köszi Beus!

Kedves Modi! Légyszives vond már össze, későn kapcsoltam.

mimi, ursa11, fénylő. és 9 más kedveli ezt.
  13. Ninett79

Szia! Miért vagy letargikus hangulatban?

mimi, szöszi50, Farmerzsolt1970 és 6 más kedveli ezt.
  14. fénylő.

fénylő. Kivételes tehetség

szia Koppi:)

Jó nyaralást kívánok Nektek,érezzétek jól magatokat. :)

..Én most megyek kicsit pihenek,olyan álmosság jött rám,ásitgatok nagyokat :) Később benézek hozzátok, Mindenkinek kellemes szombat estét kívánok addig is :)

mimi, ursa11, Farmerzsolt1970 és 8 más kedveli ezt.
  15. Ninett79

Szia Dani! De jó lesz nektek. Szép hely. :) Érezzétek magatokat jól, farmot elfelejteni. A nyaralás az nyaralás, kikapcsolódás. :)
    Mi is megyünk Június végén Agárdra. Jó messze van tőlünk. :D

mimi, fénylő., szöszi50 és 9 más kedveli ezt.
  16. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Utolsó bejegyzésem a farmerama eme topikjába és a hivataloson kívül nem olvasok másik topikot sem. A barátokat mind kitöröltem a röpi küldő farmokról, ti se küldjetek semmit.

Azért minden jót.

17. Ninett79

Hahó, mi van itt???
    Imi??? Mit csinálsz? Ne csináld. :(

18. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Ma délután fűnyírás eventem volt. Eszméletlenül megnőtt a fű az eső után.
    Tegnapra irányoztam vala elő eme dolgot, de kábelszakadás miatt mára tolódott. (Elektromos a vágóeszköz)

Imi !
    Mi ez ?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Itt nem politizál senki...(Ja, kérem nekem meg van az egész hsz. a gépemen,mert gyorsan lementettem...)
    De NEM tetszikeltem. Nem voltál fair velünk szemben Imi.

mimi, breki072, fénylő. és 8 más kedveli ezt.
  19. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Mi történt Imivel?

Nem tudom pontosan megmagyarázni miért vagyok ilyen világvége hangulatban, délelőtt a temetőbe voltam, mindig nagyon megvisel.Sokan mondják, hogy ha kimennek temetőbe megnyugszanak hát én nem.
    Dani várok egy baglyot.

mimi, fénylő., Koppi és 7 más kedveli ezt.
  20. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Valami itt nekem nem stimmel...Imi,mi a gond-???
    Ma én se vagyok túl aktív... féltem a Szerelmem..
    Alig tudok róla valamit..
    -nézzétek el most nekem,hogy nem tudok ide koncentrálni.
    IMI,Te meg gyere vissza!!!!

mimi, ursa11, fénylő. és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.