Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Elképzelhető, hogy így lesz, de az is lehet, hogy végleg búcsút mondott a Játéknak.
    Az viszont biztos, hogy tegnap délután 3/4 6 óta nem ad életjelt magáról....

Lehet egyszer viszontlátjuk újra a sorait. Lehet.

mimi, kutyaszálló, fénylő. és 9 más kedveli ezt.
  2. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Szia Dani!Évek óta a szomszédom és tegnap törölt a szomszéd listáról engem is,nagyon sajnálom,mert nagyon szeretem Imit,és szerintem semmi olyat nem írtunk amivel megbánthattuk volna.A játékot szerintem nem hagyja abba csak a fórumozást.És itt rakjunk is pontot a végére,mert jobb a békesség.

mimi, kutyaszálló, fénylő. és 10 más kedveli ezt.
  3. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Virág nyelven ki írtam a tegnapi nap eseményeit. Törölték. Nos,akit érdekel,az írjon baglyot. Ott bővebben be tudok számolni. De ha kell valakinek kép,videó,az a***************-ra írjon,és küldöm.
    Imin én is ledöbbentem. Nem kicsit.

Személyes adatok a fórum nyilvánosságára nem tartoznak! Te kerülhetsz veszélybe, ilyet máskor ne tegyél!/mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.4.18
  4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !

Már későn érkeztem és nem tudtam olvasni a mail címed, mert gondolom azt írtad meg.
    Majd baglyon keresztül érdeklődöm...:)

Ma délután kertipad és reflektor eventet tartottam. A festési munkálatokat, még a télen elvégeztem. A padot "csak" össze kellett szerelni, a reflektort, meg fölrakni, de valahogy elszaladt a délutánom.
    Most irodai takarítás event következik...:)

5. Farmerzsolt1970

Szia drága kincsem. Így utólag nem volt alaptalan a félelmed. De ezt már tudod kincsem. ::inlove:
    Szia Dani. Meg írom bagollyal. :)

6. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szép Vasárnapot Mindenkinek!

Sajnálom egy kicsit elült a topic, de majd csak életmagra kapunk, bár holnap Hétfő mindenki megy minden irányba.
    Zsolti! én írtam e-mail címedre, még éppen sikerült elkapni.
    Mindegy, hogy mit gondol Imi azért hiányzik, sok értékes hozzászólása volt.
    Klárika , Beus többiek hol vagytok?

7. Farmerzsolt1970

Rózsa. Küldtem e-mailt. Több is van. Dani,neked is ment mail.

mimi, kutyaszálló, fénylő. és 7 más kedveli ezt.
  8. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Nagyon sok a dolog a VV-ben,kerti munka..házi munka stb. stb. De most itt vagyok! :)
    Nem tudom mi a neve a bokornak..annyit tudok,hogy valamilyen rózsa. De nincs rajta tüske. Ha hagyjuk nőni akkor nagyon el tud "szemtelenedni" Nálam már nagyon magas,lehet 2 méter is. Pár éve tövig visszavágtam,nagyon szapora,adnék mindenkinek belőle szívesen.
    Ugye milyen csudi szép?
    A konyha átrendezése és takarítása volt az eventem a hétvégén. Mamától kaptam egy csomó virágot,azokat ültettem. :)
    Jól vagyok,kimondottan.. na meg szerelmes ugyebár! :inlove:

mimi, Imi*, kutyaszálló és 9 más kedveli ezt.
  9. Farmerzsolt1970

Szia kincsem. Én is szerelmes vagyok. Én is,én is. :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

mimi, Imi*, kutyaszálló és 10 más kedveli ezt.
  10. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Nálam is takarítás volt délután,mert tegnap főzöcske de okosan volt
    Szia Klári!Babarózsának hívják,ahogy néztem a fotót:)

Koppi, mimi, Imi* és 11 más kedveli ezt.
  11. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Édes Vagy! :inlove::inlove::inlove:

Szia Szilvi!
    Köszi szépen!
    Legalább a rózsát eltaláltam! :)

12. Farmerzsolt1970

Én édes? Nem nem. Az te vagy. Én csak egy szürke kis ember vagyok,aki most meg nyerte a fő nyereményt. Téged.:inlove:
    És roppant mód szeret.:inlove:

mimi, Imi*, kutyaszálló és 8 más kedveli ezt.
  13. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Még,hogy szürke kis ember..na nem-nem..Te egy nagyon jó ember Vagy,akit csak szeretni lehet..:inlove:

14. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Zsoltikám miért írsz ilyet? Hogy lennél már szürke. Fehér vagy nem? xD;)
    Bocsi,nem tudtam kihagyni :p

Imi*, kutyaszálló, fénylő. és 7 más kedveli ezt.
  15. Farmerzsolt1970

Köszi édes. Látod,ezért is írtam,hogy te fő nyeremény vagy. Megfogtál,beléd szerettem,és ha álmodom,akkor soha nem akarok felébredni. :inlove:
    Szia Ninett. Upsz. Igazad van. :D :D :D

16. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Nem álmodsz,ez a valóság,ami reméljük mindörökké tart..:inlove:

17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Úgy legyen Klárikám. :)

Imi*, kutyaszálló, fénylő. és 9 más kedveli ezt.
  18. Farmerzsolt1970

Édes. Soha nem voltam hűtlenkedő fajta. Nem is fogom elkezdeni. Nehéz lesz,a távolság miatt. De megoldjuk.:inlove:

19. fabatka

fabatka Fórum hercege

Vagyok Tündérkém, csak még mindig nem tértem magamhoz. nem is fogok szerintem.
    Valószínű a többieket is sokkolták az események, és nem tudnak mit írni, mert ez nagyon nehéz lelkileg.
    Sajnos abban az időszakban nem tartózkodtam itthon, és a jelenleg látható bejegyzéseken kívül
    nincsen semmi információm.
    Ha legalább az okát ismerném Imi döntésének, lehet, hogy könnyebb lenne. :eek:
    Szorít a torkom, mert újként nagyon sokat segített nekem, amit nem lehet meghálálni.:oops:
    ------------------------------
    Szívből kívánom Nektek !!! Tartsatok is ki egymás mellett !!!
    ----------------------------
    Ma a szokásos napi rutin, templom, anyuka, gyereknek főzés, sütés a kollégiumba. 3-kor ment vissza.
    Amit lehet előre készítek neki, a főiskolai internátusokban nincsen ellátás. Cipeli, de jobban jár, mintha egész
    héten hideget enne, vagy kotyvasztana. Bár vannak próbálkozásai, de még lassan megy neki a főzőcske.
    Ideje meg nincs sok.
    Miután elment, ruhát szedtem, hajtogattam, meg a száraz helyen tettem rendet, sarlóztam is kicsit, jövő héten
    jönnek szántani. 400 négyszögöl a kertem ! :( Nagyon le vagyok maradva a kinti munkákkal is, ilyenkor van hajrá az oviban is,
    közelednek a rendezvények, májusra csúcsra járunk.
    A nagy fiam még barátnőzik, még ma nekiállok Lakodalmas szövegkönyvet írni, jövő héttől kezdjük majd tanulgatni a
    gyermekekkel. Május 11-én lesz a rendezvény, -(anyák napi-, és évzáró,) -addig talán menni is fog.

Az event minden farmon készen van, kivéve persze Annuskát (táphiány miatt, elvégre csak bő 1 hónapos !),
    viszont ott szépen keresek a pillangókkal és a csillámporral. A tenyésztett pillangókat nem érdemes még eladni,
    nevetséges áron rakható csak ki. Még lehet, hogy benézek Valdemárhoz, de sajnos nekem mindig más a fontosabb,
    mindenütt több mint 500 jegyem van, amit lehetetlenség elpüfölni. Nekem is az erőművész megy a legjobban.

Mindenkinek szép estét, és jó röptetést !

Utoljára szerkesztett: 15.4.18
  20. Farmerzsolt1970

Szia. Ki tartunk. Mert akarjuk. Köszi a jó kívánságokat. :)

Imi*, kutyaszálló, fénylő. és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.