Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok! A guta ütöget. Reggel 10-kor elment a netem, telefon is. Digis vagyok. Vártam egy órát ki be huzigáltam a kábeleket, semmi. Telefon a Diginek. Jah,fél óra eszmecsere, persze a mobilomon, mert az telekomos, a vezetékest nem tudtam használni ,ugye.. délután 3-ra jöttek is. Ez az idő kiesett, ebben az amúgy is eventgazdag időszakban. :( Kiderült a tápkábel ment tönkre, 2 perc volt, kicserélte és ennyi. De már követni se tudom ezt a sok eventet.....:mad:

sutimami57, kutyaszálló, mimi és 4 más kedveli ezt.
  2. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Szép estét mindenkinek. Nekem nem az. Illetve nem teljesen az. A ragyáim nem múlnak. Nem halványulnak. Sajnos,mint kiderült,a bőrgyógyászaton a diagnózis,hm hogy is mondjam,nem volt megfelelő. A doki egy kicsit,(cenzúrázott szöveg) volt.
    Holnap bőrklinika,beutalóval. Brutálisan nézek ki. :(
    Az eventet nem csinálom. Ezt sem. Nem maradok tovább ma fenn,mert holnap korán kell kelnem. Sajnos az egész napom oda lesz.
    Mindenkinek jó éjt kívánok. Aludjatok jól. Sziasztok.

3. Ninett79

De Zsolti mi van?? Akkor mégse nyugodhatunk meg?

fabatka, sutimami57, kutyaszálló és 3 más kedveli ezt.
  4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Margitka !

Nagyon egyszerű, ne csináld egyiket sem...

iket sem...:) Én is így teszek !
    Milyen igazad van !!

Sajnos e hsz-t. délután írtam....de nem küldtem el...
    Jó éjt...

fabatka, hagymácska44, sutimami57 és 8 más kedveli ezt.
  5. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Szerintem nincs gond,a szólásszabadsággal...poén amúgy,ha valami tré van,nem tudjuk konkrétan jelezni,mert azon kell parázni,letiltanak 1 hónapra...szükségtelen,kb 38 event havonta,szükségtelen hogy időre megy és vannak olyanok,akik pénzt áldoznak.Mindent megértek,azt is hogy sokan fizetgetnek,de "eventekkel szaporítani az eklézsiát"....nem olyan nagy értéket adnak egyes event elvégzésével,mint amennyit pénzben,időben,elvárnak...ezt ők is tudják,ezért adnak kvázi "könyöradományokat"mert szervizelték a farmot és most akkor szórjunk nekik 5 party pörgetést és sorolhatnám...nagyon bánom,hogy belementem ebbe az eventezésbe,meg fogom gondolni mibe kezdjek....mivel semmit nem olvastam,nem csináltam csak elvoltam évekig,örülök hogy idekerültem.Nagyon tanúságos volt és imádom hogy milyen segítőkész mindenki,szinte barátaim és én totál antiszoc vagyok,szóval magamon is meglepődök hogy ilyet leírok :inlove:
    Gratulálok az évfordulóhoz:inlove:

Koppi, fabatka, hagymácska44 és 7 más kedveli ezt.
  6. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Nem tudok aludni ,pedig erőltettem,hogy jó szorosan behunytam a szemeim, -még bárányt is számoltam! Nem megy..
    A vonatos eventet el se kezdem.. Nem tudom mi a jó fenének kérdezték tőlünk jó pár hete,hogy mennyi eventet szeretnénk? Én a 2-re tippeltem..de nem egyszerre kérem szépen!
    Megyek iszok tejet! Az lenyugtat..
    Jó pihenést kívánok Nektek!
    Puszi

Koppi, fabatka, hagymácska44 és 9 más kedveli ezt.
  7. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Már most érezhetően csökkentek a mozsarak száma,akkor hogyan lesz meg az event?Nagyon mérges vagyok,igazad van pénzért mindent lehet(,de én nem olyan családból származom)!xDAzért én egy fityinget sem fizetek, akkor vesszen inkább minden!Van mire kiadni azt a kevéske( nyögdíjat);):cry:.Dani én úgy tudom,hogy nyaralni tetszik!xD,akkor én sem csinálnám a farmomat!:p.Jó pihenést,sütkérezés,gyógyulást,és szép álmokat kívánok mindenkinek!:)

8. Farmerzsolt1970

Sziasztok. Jó reggelt mindenkinek. Nem tudtam aludni,ezért fel jöttem. Kicsit ideges vagyok.
    Szia Ninett. Jó reggelt. Sajnos egyenlőre senki nem tudja hogy a fene van. Remélem ma kiderül.

Koppi, fabatka, hagymácska44 és 4 más kedveli ezt.
  9. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok! Jó reggelt!
    Gyors beköszöntem,majd jövök.

10. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó reggelt! Zsolti, ez nem jó hír. Illetve az jó, hogy mész a klinikára, remélem meg lesz a diagnózis.

Tegnap nekem is elment a netem, ugyanaz, mint Ninié, de a ki-be kapcsolásra visszajött. Mára is van elég gondom itthon, nem tudom, mikor jövök megint.

11. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Nálunk is vacakol a net,hol van hol nincs. De azért a határidőt tartsuk be ami a csekken van és fizessünk érte.
    Nekifogtam a kerítés festésének,igaz csak nagyon óvatosan. Zsolti jön már nemsokára,majd hozza az állapotáról a híreket!
    Jövök később!

12. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    hű de lemaradtamo_O
    aki beteg jobbulást:inlove::inlove::inlove:
    aki eventezik sok röpcsit mindenhol:p
    én elkezdtem mind a kettőt, a bahásból még hiányzik 7 pötty, az meg lesz:)
    a farmos már húzósabb, mert 6 órás a növény, max. kétszer tudom aratni a meló miatt,azt még nem tudom:music:
    a kompenzációs csomagnak nagyon örültem,igaz be tudtam fejezni,de nem semmi adományt adtak:inlove::inlove::inlove:
    további szép napocskát mindeninek:inlove::inlove::inlove:

Koppi, fabatka, hagymácska44 és 6 más kedveli ezt.
  13. Farmerzsolt1970

Sziasztok. Meg jöttem. Nos,úgy néz ki,hogy valami vírusos nyavalya. Ráadásul fertőző,csepp fertőzéssel terjed. 2 hét betegácsi,alsó hangon. Fürdő krémet kell használnom,kerülni minden spray,tusfürdő,parfüm,és egyéb vegyszer használatát. 10-én kontroll,a klinikán. Addigra meg lesznek a vérvételem eredményei is. A beutalónál,teljes vér vizsgálatot kértem a körzetitől. Ha addig nem,vagy csak kevésbé javulok,akkor részemről a farm tali,és az első randi ugrott. Be kell feküdnöm a klinikára. Ami további 2 hét. (jó esetben)
    Szia kincsem. Hoztam a híreket,de nem túl jókat. Köszönöm,hogy mellettem állsz,és erőt adsz! :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

kutyaszálló, Koppi, fabatka és 6 más kedveli ezt.
  14. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép napot mindenkinek! betegeknek jobbulást kívánok!

15. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Szegény Zsolti jó rá fáztál!Ne aggódj, ahogy jött úgy el is megy!Sajnos tudjuk,hogy a munkád neked olyan,hogy sok ember között jársz.Egy óvatlan pillanat,és kész a baj!,most türelmesnek,és szó fogadónak kell lenned.,gyógyszert nem is kaptál?Nagyon vigyázz magadra,és pihenjél sokat,majd csak megoldódik az első találkozásotok!

16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Rég voltál, örülök hogy vagy.
    Szia Zsolti! (Nem bánod az "i"-t a neved végén? A KIsfiam is Zsolt, ezért áll rá a kezem a i-re.)
    Azért az jó, hogy legalább kiderült. És nem hónapokat szenvedsz különféle krémekkel.
    Május 12 lesz a találkozó, addig még meg is gyógyulhat. Remélem!!!!!!!

kutyaszálló, Koppi, szöszi50 és 7 más kedveli ezt.
  17. Ninett79

Már töröltem a hsz-t, azt hittem most lesz. :D Addigra meggyógyul, mert kötelező. :)

kutyaszálló, Koppi, szöszi50 és 6 más kedveli ezt.
  18. mimi

mimi Fórum elő legendája

Elég lett volna azt a mondatot törölni. :)
    Csocso írta:
    Várhatóan ma 14 órától ismét elérhető lesz az üvegház funkció a játékban.
    Ahhoz, hogy a ti farmotokon is működjön, egy ki-, majd egy belépés szükségeltetik.
    A Farmerama csapata

19. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Nyihijjjj :)

Talányos ólból,2 orrszarvú....sibiripppá....már megérte....táncolok :music::pxD:D

20. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Most tényleg csak beköszönök,és jó éjszakát kívánok Nektek!
    Holnap majd jövök.
    Puszi mindenkinek!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.