Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Fel ugtottam,be takarítani. Mára el is búcsúzom. Mindenkinek jó éjt kívánok. Aludjatok jól. Sziasztok. :)

hagymácska44, ursa11, mimi és 6 más kedveli ezt.
  2. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Zsolti, Neked is szép álmokat, jó éjszakát, kellemes pihenést kívánok!

Klári, nem Te rontottad el az eventet, volt annak elég baja magától is. :) :) Ügyes vagy, a vacsi finom, nálam holnap lesz a fürdőszoba edvent.....

Dani, üdv. a bázison! Jó, hogy haza értetek, ki pihenten, újult erővel, és ablaktörlövel! :) :)

Ez a jeges event se lesz a kedvencem. Igaz, én a focisat se szeretem. Be néztem a boltba, hát, limitált kínálat, gyenge választék. Valamiket csak ki tudok szedni belőle. A felhő nem kell, se a kütyük. Titkosak, tápok, pengő. Ennyi érmém csak lesz. Ha nem. az se baj. Szép estét, jó éjszakát Mindenkinek!

fabatka, hagymácska44, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  3. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    laza vagyok:D:D:D:D
    csúcs volt a masszír:p:p:p, nem tartott csak 20 percig,de nem bírtam lemászni az ágyról utánaxD
    legközelebb meló után torna lesz és utána masszír:inlove::inlove::inlove:,hát nem tudom ,hogy fogok hazamászni utána8)8)8)
    szétrórtam estére a hosszú érésűt,reggel folytatom a röviddel,ha lesz net,mert a házunkban ólálkodnak a digisek,valami
    új csillagpontos rendszer lesz,aszonták nem lesz se tévé se interneto_Oo_Oo_O
    mondjuk a holnapi napom se lesz egyszerű,délelőtt takarítok, délben a II. kerületbe kell mennem orvoshoz, délután
    már főzök péntekre, ja a postáról el kell hozni a batyukámat,de mikor azt még megálmodom:music::music::music:
    mindenkinek jó éjszakát:inlove::inlove::inlove::inlove:

fabatka, hagymácska44, ursa11 és 8 más kedveli ezt.
  4. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Jöttem elköszönni,holnap korán kelés lesz!
    Szép estét és jó éjszakát kívánok!

kutyaszálló, szöszi50, fabatka és 6 más kedveli ezt.
  5. Farmerzsolt1970

Sziasztok. Jó reggelt mindenkinek. Sok sikert az eventhez farmertársak. Én maradok a pajta töltésnél.
    Sylviről tudtok valamit? Nagyon eltűnt. Remélem nincs baj.Napok óta nem jelentkezik. :(

Utoljára szerkesztett: 3.5.18
  6. kotykoty

kotykoty Fórum-zöldfülű

Üdv!
    Lukimi te még itt vagy? :D

7. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Milyen jó ez az event mentesség !! :D
    Szia !
    Bocsi, hogy én válaszolok az illetékes helyett...De Lukimi itt hagyott bennünket, ahol a part szakad.
    Mindenkit kitörölt a szomszédai közül aki itt fórumozik és eltávozott.....
    Ő tudja az okát, hogy miért? Illetőleg mi is részlegesen.
    Ugyanis a hozzászólását az ügyeletes Modi törölte, mint ide a fórumba nem illő részt.
    :)

Utoljára szerkesztett: 3.5.18
  8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Lukimi itt van, csak nem fórumozik már. :)

9. mimi

mimi Fórum elő legendája

áprilisi poszt :D:D

10. Koppi

Szia Mimi !

Módosulás történt közben a talit és a részvételt illetően. Sajnos a hölgy családi okok miatt nem tud jönni velem...(Haláleset miatt.)
    Meg tudom érteni.
    Így csupán csekélységem érkezik Debrecen felől 12.-én szombaton...:)
    Vajon milyen lesz az idő???

kutyaszálló, szöszi50, mimi és 5 más kedveli ezt.
  11. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok,
    Koppi,
    ami engem illet ,én megrendeltem a jó időt, bár nem a szabadban leszünk, igy igazából nagyon nagy jelentősége nincsen az időnek.Az igaz, ha szépen süt a napocska, mig odaérünk csak élvezkedhetünk benne.

12. Koppi

Szia !

Már hogy ne lenne ! Gondolod addig makkozni fogok a Ligetben?
    Igenis van jelentősége az időnek....:) A jó időnek, még inkább...:)

13. sutimami57

Sziasztok! Nehezen, de ide értem! Remélem, hogy jó idő lesz a talin, nem szeretnék esőben sétikálni. :D Agyon dolgoztam magam, de kész, amit terveztem. Eventileg ki vagyok, egy kör megy a rövid gazból, a másikat be rakom éjszakára, hogy artányban legyen, aztán be fejeztem. Nagyon nem tetszik, béna is vagyok hozzá, meg úgy sehogyan sem. Így aztán, a reggeli aratással számomra véget is ér.
    Jó, hogy a kis farmon el se kezdtem. Azt hiszem, egy masszázs nekem is jól jönne..........:)

14. Koppi

Szia Sütike !
    Bizony jobb lenne nem esőben talizni...:) (Bár a hosszú távú előrejelzés szerint 12.-én esőt jósolnak...:()
    A mi nyaralásunk egy füst alatt masszázzsal és tangentorral telt el. (10 kezelést vettünk föl.)
    Jelenleg laza vagyok, mint egy Riga lánc...:):D

15. sutimami57

:D :D Ez nagyon jó, kívánom, hogy sokáig tartson ez a lazaság! Időnként én is laza vagyok, de némi olajozás nem ártana. :D

Sajnálom, hogy nem tud jönni a társunk, de egyedül sem fogsz el veszni, vigyázunk Rád!

16. Koppi

Köszönöm....(Ebben bízok én is - bár a vonaton jobb lett volna előbeszélgetni...:):))

17. Farmerzsolt1970

Sziasztok. Fel ugrottam betakarítani,de nem maradok sokáig. Holnap zúzós nap lesz. Ballagás,családi össze röff...stb.
    El is köszönök. Mindenkinek jó éjt kívánok. Sziasztok. :)

18. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok, szép estét!

Koppi, igen, egy kis megfázással indult aztán a bőlcsiben még ráakasztottak egy vírust is, abból nehezen lábal ki, közben már kétszer gyógyultnak nyilvánították.
    Tegnap egy kis hőemelkedés volt, mára már az is megszünt, jókedvű és rettenetesen sok energiája van. A vérvételnél egy kis gubanc volt, a nővér egy másikat hívott mert nem vállalta a pici szúrását, a másik is kétszer is szúrt. A sok rosszban az a jó, hogy nem is emlékszik a szúrira. Holnap reggel megint meglátogatjuk a dokit.
    Csak elkezdtem az eventet, hátha beorról egy egyszarvú, nem viszem túlzásba.
    Mindenkinek jó éjt!

19. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!
    Szia!Megvagyok,nincs semmi baj.:).

20. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Na végre kisasszony. :) Örülök,hogy jöttél. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.