Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Se puszi se pá ?
    Így itt hagyni a topicot....:(
    Senki nem akar jó éjt kívánni?
    Nem oltom a villanyt, mert még Bea sem volt erre....
    De én balra elmentem szundikálni...hopp egy párna....jé...[​IMG]

2. fabatka

fabatka Fórum hercege

Hát jövök én minden nap, csak későn. Nem érek ide sajnos, amíg van valaki.
    Ma sütés volt 2 féle, a gyerekem haverja ballag holnap-vagyis ma.(közben ránéztem az órára!:sleepy:)
    Tavaly, mikor mi ballagtunk, ők is hoztak, itt szokás azt visszaadni. Mirinda és Csíkos szelet készült.
    Ezeket találtam a leggyorsabbnak, mivel nappal dolgoztam. Este 10-kor vittük át.
    Holnapra még menni kell egy jó ismerőshöz is, ott is ballag a lányka.

Eventet csinálom szokás szerint, két tepsi közt berohantam aratni. A korongozás majd a hétvégén lesz
    esedékes, amikor szusszanni tudok egy kicsit. Akkor két sor kapálás közt aratok majd!!!:DxD

Nagyon jó lenne a talira elmenni!!!
    Mint mondtam régebben, aznap lesz a tesóm 50 éves, és emeletes torta küldetés veszi kezdetét,
    előtte nap meg anyák napi évzáró és ballagási rendezvény az oviban.
    Nagyon kínlódunk a készüléssel, mert bárányhimlő járvány van, a csapat egyik fele most szállingózik vissza,
    a másik része meg most betegszik meg.
    Ilyen körülmények közt nehéz műsort tanítani. Még az is megeshet, hogy halasztani kell majd.

No, elteszem magam én is, reggel 7-re megyek.
    Élek a lehetőséggel, és a jó éjszakát mellett szép, mosolygós ébredést, és a pénteki napra gyógyulós,
    szerelmes, szeretetteljes, tartalmas időtöltést kívánok!
    A dolgozóknak csak annyit, föl a fejjel, már péntek !!!

Utoljára szerkesztett: 4.5.18
  3. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Jó reggelt mindenkinek.
    Szia Sylvi. Jaj de jó. Komolyan aggódtam,hogy mi lehet veled? Örülök hogy itt vagy. :)

4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szia Dani! Mindegy milyen, megoldjuk. :)
    A hölgynek részvétem. :(
    Istenem..... a Riga... :D
    Remélem, nem lesz gubanc, rendben lezajlik az összes program. Te olyan ügyes vagy! :)

Rendben folyik a neonosodás. Amint már nincs nagy szükség rá, pörgetek rózsa ólat. Most pl. kutyát. :D
    Még egy korongot se lőttem el, kevés a növény. De akkor se bontom a farmom, inkább állatokkal készülök.

5. Koppi

Szia !

Szó se róla, éjfél után már tényleg senki nincs itt. Aki itt volt anno, már Az sem..:)
    Viszont tényleg jó hír a péntek...ilyenkor még 2 nap lesz hétfőig...;)
    Nekem is van délelőtt egy após szállításom a Cívis városba..(Már se autója, se jogsija...)
    Az előbbit összetörte, az utóbbit, már nem hosszabbították meg. Fel is volt háborodva. Mi az hogy 86 éves korában elveszik a jogsiját? Milyen világ ez ?
    Az is igaz, hogy 60 évesen azt mondta egy volt szomszédjáról aki akkor volt 82 éves, hogy minek az ilyen embernek ilyen öregen jogosítvány????
    De eltelt az idő és Ő már zokon vette a bevonást.... :)
    Pedig 4 évvel tovább volt jogsija, mint az említett embernek...

6. Farmerzsolt1970

Sziasztok. Szép napot mindenkinek. Skacok. Holnap,holnap után nem leszek. Rettentően gyorsan utaznom kell Orosházára. :)
    Végre tudok menni. Egy gyönyörű angyal vár. :) Hétfőn,a délutáni órákban leszek csak csak. De azért ma még fel kukk,többször is.
    Lesz némi beretválkozás,buci sörény mosás,no meg mi egyebek. :D

7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Nocsak. Akkor holnap lesz a nagy nap? Elmész Klárikához? :)

Koppi, sutimami57, kutyaszálló és 4 más kedveli ezt.
  8. Koppi

Szia !

Elnézzük a hiányzásod, bár remélem onnan azért csak bejelentkezel...:)
    Mész turbékolni? :):):D

9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Na ezért sokkal jobb, ha van önkritika és magam döntök róla. Pedig én még "fiatal" vagyok. Csak tudom mikor kell abbahagyni. A munkát is. Szörnyű, ha egy óvónő nem látja be, hogy elfogyott a testi és lelki ereje, türelme. (Anyukámra is "rá kellett szólni".)
    Ricsi! Örülök, hogy már mehetsz. Legyen szép együttlétetek minden perce!

10. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Szép hétvégét kívánok mindenkinek!Szerelmetes napokat a szerelmeseknek!

11. Koppi

Délután van és dög meleg. 31fok árnyékban.
    Most fejeztem be a hűtő olvasztó eventet. De én győztem...:)
    Kellene még kapirgálni a ház előtt is valamit, de várok amíg árnyékban kerül....:)
    Nem ettem meszet, hogy ilyenkor ott legyek..:)

12. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Kicsit elmaradtam!Tegnap és mai is túlóráztam. Nem sokat,de eleget,hogy elfáradjak. :)
    Szilvi,nagyon örülök Neked,hogy jöttél. :)
    Masszás,ohh de jó lenne,minden porcikám sajog.
    Nagyon jó,holnap délelőtt jön a Szerelmem! Azt,de nagyon várom. :inlove:
    Persze,hogy feljövünk Ő is én is! Majd felváltva Farmozunk. :)
    Dani,részvétem a hölgy ismerősödnek. :(
    Megnézem mi mindent tudok megcsinálni az eventből.

Koppi, sutimami57, kutyaszálló és 5 más kedveli ezt.
  13. Farmerzsolt1970

Sziasztok. Szép estét mindenkinek. Újra fenn. Betakarítás pipa. Jó ha sok a szuper trágya. :D
    Szia Ninett. Igen. Megyek a kedvesemhez. :) Hajnalban riadó,és a 6 óra 40-es busszal,ratta ratta ra!!!
    Szia Dani. Nem ígérem biztosra. De lehet hogy fel kukk. Bár minden másodpercet vele szeretnék tölteni.
    Szia Mimi. Nagyon örülök hogy mehetek. 20 centivel a föld fölött járok. :D
    Szia Syilvi. Köszi. Nagyon jó kis hétvége lesz. Sok sok sétával. :) Remélem az idő is kegyes lesz hozzánk. :)
    Szia kincsem. Majd én jól meg masszírozlak. Állítólag jó kezem van a masszírozáshoz. Tesó nem panaszkodott. :) Azt hogy fel jövünk e,azt még nem tudom. De lehet. :) Rád bízom cica. Nekem a lényeg,hogy veled legyek!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
    Viszont barátaim,én mára el is köszönök. Mindenkinek jó éjt kívánok. Aludjatok jól. Sziasztok. :)

Utoljára szerkesztett: 4.5.18
  14. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Puszi pacsi mindenkinek!
    Megdöglött a gépem,telon meg nehézkes fórumozni!
    Pontos tali hely,idő?Hátha végzek és odatudok menni:inlove:

15. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Elköszönök mára! Szép estét kívánok Nektek!

16. Koppi

Jó éjt Nektek.....

Én is megyek alukálni, mert reggel (röggel) korán kelek (kelök)....
    Jól írtam Klári? :)
    Most jut eszembe ...Rózsával mi történt ? Nagyon régen volt...
    Valahogy nem vagyok képben irányában...:(:(
    Remélem egészséges....:)

17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Jó éjt Dani, aludj jól. :)
    Klárikám neked is jó éjt, holnap csodaszép nap vár rád. Aludj jól. :)

18. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!
    Szia!Csak egy kis időre benézek minden nap.:)
    Ne aggódj,ha valami baj l
    Kellemes időtöltést nektek a hétvégére.:)

19. fabatka

fabatka Fórum hercege

Megint lekéstelek Titeket !
    No, már megszokhattam volna !!!
    Mindent elolvastam, memorizáltam. Sajnos nem kell ahhoz idősnek lenni, hogy valaki elfáradjon. :(
    A mostani élet nem a régi, anyukám 78 évesen tartósabban bír erőt kifejteni, mint én. Pedig volt vagy 20 műtétje is.
    Gerinctől a viszérig, epétől a nőgyógyászatiig. Azt a korosztályt még más fából faragták, mint minket.
    A vasakarat bennük van, amiért tisztelet -becsület. Nekünk kell vigyázni rájuk, ha már ők nem mindig
    képesek erre. Bár szerintem, addig élnek, -amíg csinálják, és fordítva, amíg élnek, -addig dolgoznak.
    (ebbe a kerti, vagy más fizikai munkát, a szellemi tevékenységet, és a gépkocsivezetést is beleértem!)

Örülök a galamb-párnak, már jó, hogy összejön ez a hétvége Nektek. :inlove::D

A himlő tovább szedi "áldozatait", ma 5 gyerekem volt csak a csoportból. Egyre bizonytalanabb a jövő pénteki műsor.

Ma szivattyút vettem anyukámnak, a régit szerelik, ha jó lesz is majd, nem árt, ha van tartalék.
    Iszonyúan száraz minden, ha nem locsolunk, ki sem kel semmi. Ami már kibújt, az meg fölég.

Csodás ez a májusi kánikula, 3 hete még csizmát hordtunk, meg nagykabátot.
    A bacilusoknak jót tesz, viszont még az egészséges szervezetet is megviseli ez a gyors váltás.
    Én is érzem magamon, nem elég a 4 óra alvás, kell az 5 !!!xDxDxD

A ballagók lerendezve, holnap főzőcske, de okosan, vasárnap a nagy családdal anyukámnál ünnepelünk.
    Minálunk már ez így szokás.
    Minden anyatársamnak jó készülődést kívánok, a köszöntőknek meg, hogy ötletes,
    szívet melengető ajándékkal lepjék meg az ünnepelteket! Még a holnapi nap rendelkezésre áll kitalálni!!

Kellemes hétvégét, mára pedig nyugodalmas jó éjszakát kívánok !

20. Koppi

Szia és szép reggelt Mindenkinek !

Elolvastam az esszédet és sok igazságot találtam benne...
    Sajnos ez pont így van ahogyan leírtad...
    No haladjunk tovább...:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.