Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Zsolti annyi pajtatöltögetésed van, hogy már kiszakad a pajta oldala, nem? :pxD;)

mimi, Farmerzsolt1970, sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
  2. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Hazajöttem már,igaz 4-kor,mert van jó pár óra plusz időm. Kifizetni nem akarják,lecsúsztatni meg könyörögni kell. Gondoltam,jaj de jó,kicsit lazíthatok..erre fel..olvasom az újságban,hogy holnap reggel 9-töl lomtalanítás lesz. Hát uccu neki,nekifogtunk a fiúkkal. Olyan lettem mintha egész nap kőműves munkát végeztem volna,tiszta por,meg pókháló az egész ruhám.
    Az a gondolatom,hogy az eventet kihagyom,mert időm az úgy se lesz rá. Hétvégén nem akarok gépközelben lenni. :)
    Egyiptom..jól hangzik,csak ott tényleg meleg van. Húgomék most voltak 1 hetet. Én inkább a hegyeket szeretem--szeretném. :)
    Na megyek pancsolni.
    vigyázzatok magatokra.
    Puszi

-elzemari-, mimi, Farmerzsolt1970 és 6 más kedveli ezt.
  3. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Ma a körzetitől kaptam beutalót időpont kérésre. Elmentem a tüdőgondozóba és kértem időpontot. Aki áll az üljön le, október 17.-ére kaptam. Mondom a kis nőnek, hogy addig a beteg dögöljön meg, mondja, hogy ha éjjel befulladok a köhögésbe akkor hívjam az ügyeletet és ők beutalnak a kórházba, ahol elvégzik soron kívűl ezt a vizsgálatot. Na ez az egészségügy.
    Kaptam antibiotikumot és köhögéscsipit:
    Én mennék a Kökire, de várok egy baglyot!
    Tavaly voltam GÖrögországba és meleg volt, de nem lehet érezni mert fújt a szél.
    Nálunk most szakadt le az ég, jég is esett, 10 percig tartott, egy locsolással felért.
    Mindenkinek jó éjt, aludjatok jól!

suba_klara, mimi, Farmerzsolt1970 és 5 más kedveli ezt.
  4. Szalys

Szalys Junior szaki

Hahó!
    Szabad esetleg megtudni, h mi a KÖKI-s találkozó célja?
    Amennyiben nem zártkörű, titkos , szabadkőműves szeánsz....o_O
    Azért akadt meg rajta a szemem, mert itt lakom a KÖKI környékén.
    üdv:Sz

suba_klara, mimi, Farmerzsolt1970 és 6 más kedveli ezt.
  5. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Szia!

A tegnapi kérdésedre nem kaptál választ, most leírom. A hírekről a gangon tájékozódunk. Keresd a fórumon Jós Jónás topikját!
    A Kökis találkozó a topiklakóknak lesz.

suba_klara, Szalys, fabatka és 3 más kedveli ezt.
  6. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Szia!Farm tali lesz,ami 3-kor kezdődik,de előtte páran találkoznak a KÖKI-n,utána meg folyt köv.a Fanyűvő étteremben kollektíve.:)Nagyon szívesen látunk.:)

suba_klara, Szalys, -elzemari- és 7 más kedveli ezt.
  7. .sylvia72.

A KÖKI-n igen,oda úgy tudom,hogy csak Épek mennek.A Fanyűvőben lesz a nagy farmerámás tali.:)

suba_klara, Szalys, fabatka és 4 más kedveli ezt.
  8. Ninett79

Jah, értem, akkor bocsi. :( Erről lemaradtam.

szöszi50, Szalys, fabatka és 5 más kedveli ezt.
  9. .sylvia72.

Mimi intézte a Köki-s elő találkozót a vidékről érkező Épeknek,mert mikor kiderült,és kiírtam,hogy 3-kor kezdődik,kaptam rendesen.

suba_klara, szöszi50, Szalys és 6 más kedveli ezt.
  10. Ninett79

Rémlik.... ;)Sőt megvan... Bocsi,mostanában szétszórt vagyok, jobb is ha nem is írok semmit.
    Elnézést. :)

11. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

A baglyot elküldtem Hagymácska !

De kissé módosítanám a dolgot, mert nem csak az Épek lesznek ott !

Ebben semmit "titkosság" nincs (Nem is vagyunk Szabadkőmüvesek) :)
    Gyere oda, Kőbányára és találkozz velünk...:) De előtte írj Miminek levélkét...:)
    Szerintem Sütike is odajön, de sajnos nem értem el, telón, mert nem vette föl
    Ergo + 1 fővel számolj Mimike...:)
    A többit leírtam a szárnyassal.....:)

Sajnos, csak most értem haza, mert fűnyíró eventet tartottam...., utána megvacsoráztam (emeletes dupla hamburgert) /Annyit elárulok, hogy nem szoktam eme gyorskaját enni ám most kivételt tettem/
    és 1 sört nyomattam le vele...
    Most már jól is vagyok, mert betyárosan elfáradtam !
    De, a vonatjegy MEGVAN !!!

/Ezt az eventet is kihagyom a Találkozó miatt/

Utoljára szerkesztett: 8.5.18
  12. Szalys

Szalys Junior szaki

Köszönöm a választ és a meghívást. A szabadkőművest és a titkost viccnek szántam. Nem akarok elefánt lenni egy porcelánboltban, így kezdő fórumozóként, ezért írtam így.;) Mármin, ha ez egy fórum..... Nem értek a közösségi oldalakhoz.
    o_O
    A KÖKI elég nagy terület. Hol lenne a találkozó pontosan?
    Írok mimikének.

suba_klara, szöszi50, Koppi és 4 más kedveli ezt.
  13. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Jaj, Dani, bocsi!!!!! Most néztem meg a telómat, mert fürödtem éppen.....:) :) Igen, megyek a Kökire, szuper lesz!

Én el kezdem az eventet, mert a gazdakörit meg akarom csinálni. Most csomagoltam ki egy csomó titokólat, persze, nem lett orrszarvúm egy sem. Így a feladatból legalább kapok egyet. Az event amúgy nálam is ki marad, mert pénteken megyek Pestre, és vasárnap jövök haza, így aztán nem is kell el döntenem, de a gazdaköri az jó, szerintem. Köszi a híreket!

14. .sylvia72.

Írjál csak:)Én is rosszul írtam,elnézést,nem csak Épek találkoznak a KÖKI-n.

Szalys, Koppi, fabatka és 3 más kedveli ezt.
  15. Szalys

Szalys Junior szaki

Háááát vagy nem írok miminek. Nem sikerült kiderítnem, hogyan tudok csak neki írni.
    Mindegy, még van szombatig idő.

szöszi50, Koppi, fabatka és 3 más kedveli ezt.
  16. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Kérlek eressz meg egy baglyot a Koppantyú90 nevű farmra.
    Ott válaszolni fogok azokra a kérdéseidre is amit itt a fórumon nem lehet föltenni..
    Kérlek írj....

Lehet iccaka nem jár a bagoly...
    Így én is jó éjt kívánok Mindenkinek, Neked is Bea baba, mert szerintem Te később jössz ide...:)

Utoljára szerkesztett: 8.5.18
  17. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Jó reggelt mindenkinek. Skacok. Ha jól tudom akkor a Fanyűvő a váci úton van? Mert ha igen,akkor szólnék mindenkinek,hogy a 3-as metró,hétvégén nem jár. 3 évig busszal pótolják,a felújítás miatt. Az lenne a kérdésem még,hogy ha a váci úton van, akkor melyik részére esik? Mert a párommal az Örs vezér teréről megyünk,és hogy tudjam,merre kell menni?
    Az eventet passzolom. Nem fogott meg.
    Szia Ninett. Ne is törődj vele. Én is szétszórt vagyok. :D Ja. A pajta fala még bírja. :D Majd jól be deszkázom. :D :D :D

suba_klara, szöszi50, Szalys és 5 más kedveli ezt.
  18. .sylvia72.

Jó reggelt!Mindenkinek aki jön a Fanyűvőbe:2 órától azaz 14.00-tól le van foglalva a terem!
    Jó reggelt!A Lehel tér és a Dózsa György út között van,de a gugli térképen is meg tudod nézni.
    Farmodról privát üzenetet írsz neki.A farmneve: mimineni Még valami,ha a Fanyűvőbe is jössz,akkor kérnénk egy telefonos elérhetőséget vagy a Bözse farmra vagy az én farmomra.Köszi:)

Utoljára szerkesztett: 9.5.18
    suba_klara, szöszi50, Szalys és 5 más kedveli ezt.
  19. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Kicsit hűvös az idő, így aztán a hangulatom is olyan. Ma úton leszek, aztán meg látom a többit.
    Zsolti, jól tudod, a Váci úton van, A Dózsa utcai metró megállónál, sarok épület. Azt tudom, hogy felújítás van, és buszok vannak, de azt nem tudtam, hogy hétvégén egyáltalán nem megy. Na, én viszont megyek, mert vár a szamaram. :D Kellemes, szép napot!

suba_klara, szöszi50, Koppi és 4 más kedveli ezt.
  20. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Szia Sylvi. Köszi az infót. :)
    Szia Sütimami. Neked is köszi az infót. Hét végén a metró,nem közlekedik. Hétköznap is csak este fél kilencig. Ez még így lesz 3 évig,mire teljesen felújítják.

suba_klara, szöszi50, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.