Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Aludj jól Koppi. Aztán holnap vigyázz magadra az úton. Lassan én is megyek. Még be takarítok,aztán szunya. Mindenkinek jó éjt kívánok én is. Sziasztok. :)

Koppi, kutyaszálló, brozsa és 2 más kedveli ezt.
  2. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Csak halkan jegyzem meg,Kutyaszálló gazdatársunk csajszi.:DMegírtam a kisregényemet erre valamiért nem engedte küldeni,nem tudom megírni mégegyszer,késő van,holnap pótolom.Jó éjt mindenkinek.:)

3. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Jó éjt nektek, én még tartom a frontot.:):music:

Koppi, .sylvia72., Farmerzsolt1970 és 2 más kedveli ezt.
  4. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szép jó reggelt kívánok Mindenkinek!

Indulás van mindjárt,de csak bejöttem kicsit!

Legyen szép napotok,nálunk csepereg az eső és + 3 fok van!

Nos a jelenlegi kinézeteddel sincs semmi gond! :);)
    Sok idő van még,biztos megleszel az eventel! :)

Koppi, .sylvia72., Farmerzsolt1970 és 3 más kedveli ezt.
  5. lukimi

Jó reggelt.
    Várjuk a regényt.:)
    Jó munkát!:)

suba_klara, Koppi, .sylvia72. és 3 más kedveli ezt.
  6. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szia Klárika!
    A fiúk előttem már agyondícsérték az új képedet, teljesen jogosan, nagyon szép vagy és csinos.
    Tudom, hogy ez is nagyon fontos, hogy valaki hogy néz ki, de nekem különösen az iparkodásod, igyekezeted tetszik, ahogy csinálod a kis gazdaságodat, (most a valósra gondolok)nevelgeted a gyerekeket. Régóta olvasgatom az írásaidat, figyelemmel követem a sorsodat, szorítok Neked!
    Jó munkát!

suba_klara, Koppi, .sylvia72. és 4 más kedveli ezt.
  7. Farmerzsolt1970

Sziasztok. Jó reggelt mindenkinek. Nos. Kutyaszálló csajszi. Upsz? :D Bocsánat. Nem tudtam. Klári. Köszi. :)
    Sylvia. Írd le nyugodtan a regényt még egyszer.. :)

Koppi, .sylvia72., lukimi és 2 más kedveli ezt.
  8. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

9. Farmerzsolt1970

Szia Fatther. Köszi a fórum infót. :) Fel dobok egy kis jó fajta Magyar rock zenét. Az igazi nagyágyúk énekelnek benne. Imádom ezt a számot. Vikidál,Feró..stb.

Utoljára szerkesztett: 8.2.18
    kutyaszálló, suba_klara és Fatther kedveli ezt.
  10. .sylvia72.

Sziasztok!
    Bizony csajszi és nagyon aranyos,Én voltam az elkövető aki megírta,remélem nem lesz érte megtorlás:D:D
    Este hozom,most csak felugrottam aratni,meg ide,de már indulok is vissza.:)Szép délutánt mindenkinek.:)

11. Farmerzsolt1970

Sziasztok. Kicsit felugrottam,ahogy ígértem. Aztán készülődés dolgozni. Kutyaszálló. Ezer bocs a tudatlanságomért.Cserébe egy nagyon szép számot küldök neked. Ez szóljon neked. :) Bill kapitány,Tunyó,Varga Miki,Vikidál. Igazi nagyágyúk.

12. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szia! :inlove:
    Nagyon köszönöm!
    A 2 fiam a mindenem,sajnos egyedüli szülőként kellett felnevelnem Őket,márciusban lesz 11 éve,hogy elveszítettük az apukájukat. Teljesen nekik élek. Igaz próbálkoztam boldog lenni,de hát sajna nem úgy megy az,ahogy én elgondoltam. Csalódás ért..nem is egyszer,de egyszer azt írta itt nekem egy játékos,hogy eljön majd a hercegem a paripán..hát még azért várom én a Nagy Ő-t! :D
    A kertem (igazi) most csak a tujáktól zöld,de majd tavasszal hozom ám a képeket.
    Az állatkáim is egyre csak szaporodnak,nem is írtam,hogy előjött a tyúk mama 12 csibével tegnapelőtt. Hát a szám is tátva maradt. Nagyon édesek.

A munka az véget ért mára,holnap már ugye péntek..hála az égnek! :)
    Remélem gyógyulgatsz? :inlove:

13. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Kedves Klárika!

Nagyon szimpatikus az optimizmusod, kívánom eljöjjön a herceged, ha nem is paripán, de add meg neki az esélyt.:inlove:
    Nagyon aranyosak lehetnek a kiscsibék, ilyenkor még óvni kell őket a széltől is, dehát értesz Te ezekhez a dolgokhoz.
    Gyógyulgatok, most éppen a gyógyszerek utóhatásait nyögöm, de majd elmúlik ez is.
    Kívánom, hogy legyen könnyű a pénteki munkanap! Rózsa

Farmerzsolt1970, suba_klara és Fatther kedveli ezt.
  14. Farmerzsolt1970

Skacok. Én mára elköszönök. Megyek dolgozni. Holnap reggel ugyan itt. Hajrá mindenkinek az eventhez.Rózsa. Gyógyulgas. Sok tea. :) Sziasztok. :)

suba_klara, brozsa és Fatther kedveli ezt.
  15. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Mögjöttem...:) (Mielőtt megszólnátok ezért elmondanám, hogy Makón születtem..:))
    Reggel gyors voltam és hamar végeztem Debrecenben. Aztán hazaérvén az itthoni teendőket csináltam.
    Végig esett az eső. Hol jobban, hol kevésbé. Nagyon kellemetlen időnk volt ma is. (De holnap péntek !)
    Zsolt !

Én gyanítottam, hogy Kutyaszálló (hogy lett ez a neve?) nő. Legalábbis az írásaiból következtettem erre. Valahogy megéreztem, de biztosat nem tudtam.
    Eddigre tisztázódott....:) Most mondjam, hogy jó munkát ?! Inkább baleset mentes vezetést ! :) (Sok hüle van az úton...:()
    Jó volt a zene...:)

Rózsa !

Roppant kellemetlen dolog a gyógyszer utóhatás...Vigyázz vele. :)

Klára !

Engem egyedül nevelt föl édesanyám, így át tudom érezni, azt amit szülőként teszel a gyerekekért. Az én anyám sem ment férjhez a válás után.
    Te nehezebb helyzetben vagy, és voltál.

Sylvia !

A nevedben szereplő számnak ugye van jelentősége ? :)
    A Fórum engem is megtréfált ?!) azzal, hogy nem ment át amit írtam. Ilyenkor a Lapos Guta ütögetett. Ekkor mindig elhatározom, hogy előtte a gépen megírom a hsz-t és bemásolom...
    (Sokszor határozat maradt és hagytam a fenébe.)

Szóval megírod még egyszer? :)

Lukimi !

Nagyon szótalan lettél délután. Ennyire nem érsz rá?
    Dolgod akadt a valósban?

Mimi !

Tudom, hogy Fehérvárra mentél, de valószínűleg elvesztél a szekrény összerakás közben, mert még nem értél vissza...:)

Fatther !

Köszi az infót, de jó, hogy hozod mindig, megspékelve némi humorral...:)

Remélem nem hagytam ki senkit. Ha igen, akkor mint itteni Zöldfülűnek, nézzétek el..., kérlek benneteket....:)

Kutyaszálló!

Mi a nicked eredete?

++ utóírat :
    Kinek, miben van hiánya a topicban ? Szóljon és ha lehetőségem van rá segítek...
    bájitalfám is sok van...mások mellett. (Lebaglyozzuk, de írjatok !) :)

Utoljára szerkesztett: 8.2.18
  16. .sylvia72.

Sziasztok!Itt vagyok!Na akkor kezdem,Fatther!A macsek balról jobbra ment,úgyhogy gőzerővel várom a jó szerencsét,ma is találkoztam vele. Tegnap reggel kezdődött,kávézás közben megállapítottam ma is pocsék idő van,hideg is és nagyon erősen fújt a szél,megállapítás után behaladtam a házba,leültem aratni,mintha nem előtte olvastam volna ,hogy event lesz,hát sikeresen learattam,majd indulás,kinyitom a bejárati ajtót,minden fehér és vízszintesen esik,nem szakad a hó,nincs mit tenni munka hőse lévén,indulás,remélem előttetek van a kép,mikor a delta című tudományos műsorban az ipse halad a hóban,na majdnem úgy néztem ki,egész délelőtt esett,utána meg az eső,semmi nem maradt a hóból,Na ez lett volna a kisregényem.Koppi!Igen a számnak jelentősége van.(születési dátumom,pontosabban az utolsó 2 száma,1972-es évjárat vagyok.:DBrozsa,továbbra is gyors gyógyulást kívánok!Klára édesek lehetnek a kiscsibék,Zsolt!Csendes éjszakát!Imi!Merre vagy?

Farmerzsolt1970, Fatther, Koppi és 2 más kedveli ezt.
  17. lukimi

Szia, nálam előfordult már sokszor, hogy 1-2 nap sem írok. Azt hiszem ebben a topikban is írtam erről még az elején.

Túl sok dolgom nem volt de farmoztam eleget és csak be be ugrott valaki akiket végig kell hallgatni de ez nem probléma, sőt! Aztán 2 farmon csinálom az eventet a kitehetők miatt és a kisebbik farmon be akartam zsebelni sok AB-t de ennek lőttek, 3 db lett összesen. 14-től csere, na az le szokott kötni teljesen mert van mikor 40-60 cserém is volt és ott nem szabad hibázni amit megígértem én küldöm is ha törik ha szakad.:) Na most írtam, hogy öregszem és az eventek alatt szoktam is hibázni majd' mindnél, de a cserénél nem szeretnék. Eddig amit akartam meg van, több dógot viszont nem lehet cserélni. Nagyon érdekes mert egyik cseretársamnak tartoztam több fával is (eddigelé nem voltak küldhetők) és legnagyobb csodálkozásomra küldhető lett az xxl mangrove stb stb, majd pontosan ehhez a fához kellett volna alap is hát azt meg nem engedi küldeni! Logikát nem találok benne de megdógoztam vele nem akarván elhinni, több farmról is kisérleteztem de akkor se.
    Háááát így jáártunk!:)

Szilvikeeeee! Reggel is ííírtaaam?!

xD:pxD:inlove::music:

18. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Én meg azon csodálkozom, hogy miután a szalamandra felszabadult, azaz majdnem mindenkinek van, mégsem küldhető továbbra sem!
    Lehet megyek panaszkodni is a Modikhoz !!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

19. lukimi

Azt kell, a bignek jelezni, hogy ez mégse járja?!xD

A lukimin 1 ugrás a sugár. Az utolsó rubrika utolsó harmadában járok már látom a felhőt de még nem róla lógázom a lábaimat.xD

Most nagyaratok.....3 kergét mert a többi le van dúrva.:cry::)

Farmerzsolt1970, Fatther, Koppi és 2 más kedveli ezt.
  20. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Csere-bere van..van sok mindenem,szinte minden titok ól,fa..ha tudok segítek,csak írjatok baglyot..a farmnevem is ez. :)
    Melegszendvicset gyártottunk Csabikámmal. Ma ez volt a vacsi. :)

Csináltam a pipiknek a garázsban fekhelyet! :) Nem is fáznak,meg nem zavarja ott őket senki.
    Ma kicsit magas volt a vérnyomásom a gyógyszer ellenére! Ideges voltam,de nem tom miért... van ilyen nálam. :)

Baleset mentes vezetést kívánok,vigyázz magatokra.

A rózsa medve se küldhető..én is panaszt nyújtok be. :oops:

Én meg volt,hogy hónapokig nem írtam. Egyszerűen nem volt időm..de most bepótolom..itt vagyok ha kell ha nem. :D
    Igaz többet szeretnék,de a munka elszólít..;)

Farmerzsolt1970, Fatther, lukimi és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.