Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Egyszer csak ráveszünk, hogy ellátogass te is oda. :)
    Szia Bringás! Majd segítek. :D Nagyon örültem neked is!!! :inlove:[/QUOTE]
    Ezt nem lehet elsőre megjegyezni. Még nekem is van néhány arc, amihez nem tudok nevet rakni. De inkább a most elsőre látottak közül. :D
    A KöKi jobban is sikerülhetett volna, ha mindjárt egy "leülős" helyet beszélünk meg. Szerencsére a szánk állva is tud járni. :D:D A hely tényleg központi, az ország majdnem minden pontjáról elérhető. Aztán ott lesz - felújítva - a metró. Tényleg a világ közepe! :D:D:D A külön köszönet nem jár, nem csináltam semmit. Csak izgultam, hogy mindenki megtaláljon.
    És csak gyere, olvass, írj, érezd magad itt is jól. :inlove:

Utoljára szerkesztett: 15.5.18
    missuzy_53, fabatka, suba_klara és 7 más kedveli ezt.
  2. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok, szép napot Mindenkinek !!

Mimikém, mi közszereplők vagyunk, nem kell külön engedély a képek küldéséhez, pláne ha nem nyilvános helyen van közzétéve.
    Ha mégsem igaz amit írtam , akkor a jogdíjakat a farmomra kérem Farmarany formájában ::))

Az eventről, 33 lejátszott játékom van eddig, 166 láda van a raktárban, már 25-t bontottam.
    Azt gondolom gáláns és bőkezű event és korántsem olyan időrabló mint a Majomkirálynő volt.

Jly15, missuzy_53, szöszi50 és 9 más kedveli ezt.
  3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Közszereplők.... [​IMG] a jogdíjakat én is farmaranyba kérem. ;)
    Hajszálon múlt, hogy nem hagytam ki ezt az eventet. Felhő nálam is működik már tegnap óta, már nincs kedvem ültetni, faág nem nagyon jön.

szöszi50, kutyaszálló, fabatka és 8 más kedveli ezt.
  4. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

A farmos közmunkás jobban hangzik ??

Kihagyni ????
    Még 8 farmon kivettem az orrszarvút és a vörösbegyet.
    Nem kellett rá valós pénzt költenem.

Jly15, szöszi50, kutyaszálló és 9 más kedveli ezt.
  5. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Halihóóóóóó Azért ugrottam be, hogy mielőbb olvassam a közben be térők írásait! Nagyon jó látni, hogy Mindenki jól érezte magát! Nyific, Téged is szeretnénk meg ismerni, és osztozni ebben a szuper hangulatban, amit élvezhettünk a szombati napon. Jolika, örülök, hogy látlak, és szeretettel várunk mindig, gyere, ha időd engedi, és élvezhetjük a társaságodat! :) :)
    Ahogy nézegettem a képeket, bizony, én is gondba vagyok, mert amíg a beszélgetésekből be ugrottak részletek, a nevekkel sajnos, hadilábon állok. Ha érkezik segítség, örömmel alkalmazom. :) :)

6. mimi

mimi Fórum elő legendája

De jóóó. Ha terhedre lesz az a sok nagytestű orrszarvú hátán egy vörösbeggyel, szívesen fogadom a felesleget, etetem majd őket. :)

7. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Mimikém, kihagytad a jobb oldalon álló Norkfolk-szigeti fenyőket és bal oldali Chilei fenyőket ::))

8. mimi

mimi Fórum elő legendája

Na nem bánom, jöhetnek, ápolom majd őket. ;)

9. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Az őszi talira egy régi ismerősöm a Nyugdíjasoktól írta, hogy szeretne eljönni...:)
    Nem mellesleg Ő nem nyugger...:) Továbbá pasiból van !
    Na ki ?? :):)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Amikor hazajöttem a taliról, láttam, hogy gond van a hűtővel...:(
    Csinosan és pirosan hunyorgott a lámpája. Nem gond, átállítottam fagyasztásra.
    (Csinált már ilyet nem egyszer.)
    De tegnapra még mindig hunyorgott és kezdett maga alá vizelni...:(
    Sz.ügy...
    Gyorsan széthordtuk a a fagyos cuccot belőle, ahol hely volt a többi fagyasztóban, szerencsére 1 fagylalt és 1 kacsazsírnak való háj maradt ki...
    Nyakunkba vettük a várost és már itthon csücsűl az új hűtő, szépen összerakva...(AZ ára kissé húzós volt...)
    Egyelőre kivárunk a beüzemeléssel, mert hadd rendeződjön benne a hűtőfolyadék...
    Nem is értem. Alig 28 éves volt és máris elromlott ?? :):)
    a két csillagos Lehel hűtőnk, már túl van a 38. évén és még vidáman hűt.......:)

Utoljára szerkesztett: 14.5.18
    MamaMeseKertje, Jly15, szöszi50 és 9 más kedveli ezt.
  10. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

Pjotr ??????

11. Koppi

Hogy találtad ki?? :)

12. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Szép napot mindenkinek. Ma haza utazott a kedvesem. :( Nekem is kezdődnek a dolgos hétköznapok. Nagyon nehéz volt el búcsúzni tőle. De a szerelmünk,erősebb,hogy ez a távolság legyőzzön minket. :)
    Szia Dani. A kedvesem elküldte neked az e-mail címét. Ő majd át küldi nekem a képeket. Előre is köszi. :)

szöszi50, mimi, kutyaszálló és 6 más kedveli ezt.
  13. cskarolina

cskarolina Utánpótlás-írogató

szia koppi majd küld el nekem is légyszi a képeket, megírom az imél cimemet

14. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Koppi,
    olyan sok fiú nem volt felénk!!Aki nem nyugdijas, olyan meg pláne.Azzal együtt én nem jöttem, volna rá....Szivesen találkoznák vele egyszer én is.

Farmerzsolt1970, szöszi50, mimi és 6 más kedveli ezt.
  15. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

Mindig szeretne jönni,de nem jön össze neki,pedig szeretném megismerni

Farmerzsolt1970, szöszi50, mimi és 6 más kedveli ezt.
  16. Koppi

Szia !
    Még nem ért ide a bagoly..., eltévedt repülés közben?

17. -elzemari-

Halihó.

Szegény fejemnek, elmentettem a Koppi fotóit, ám olyan kacifántos helyre, hoyg magam is alig ismerem ki, hogy miként is jutok oda.
    Sajnos, nem vagyok számitógépes guru, igy aztán főhet a fejem , ha megszeretném nézni.Úgy jártam vele, mint siheder koromban, amikor a farmot elkezdtem és véletlenül betévedtem a fórumra.Az még hagyján, hogy odatévedtem, de irtam is valamelyik topikba is, ha már ott voltam.
    Másnap, nagy igyekezetemben, hogy vajon válaszoltak e a levelemre gondoltam beszaladok két aratás között.Igen ám, de lila fogalmam sem volt, hoyg vajon milyen úton is jutok oda.Kellett volna valami rizsfélét elszórnom, hogy megtaláljam az utat.Azóta hej, de sok viz folyott be az én kis karibi szigetemre is.

Mimi drága, de jó lesz, ha segitesz a neveket illetően, mert ahogy nézegetem a képeket, olyan jó látni benneteket.Persze, biztosan majd ha megismerkedünk jobban a beszélgetések során, a következő találkozón majd már én is mint jó ismerősként köszöntelek benneteket.

Bözsének nagy nagy köszönettel tartozom, hoyg felkarolt, amikor kértem segitséget, hogy miképpen is jelenjek meg majd a talákozón.Mit is mondjak majd, sziasztok itt vagyok, én vagyok az elzemari?Megvártam az állomáson,igaz azt sem nagyon tudtam, hogy hogy jutok oda.Ám a MIMi is segitségemre volt, mert mondta, hogy menjek a Köki teraszra.

Jó, nem is tudtam hogy van a Kökinek terasza.Pessze a kiváncsiság csak odahajtott és délben a legjobb melegben én felmentem a tetőre.Naná, hogy senki nem volt ott, illetve néhányan lézengtek, de nem mertem senkit megszólitani, hogy talán a találkozóra jött e-kérdéssel.
    Igy aztán elballagtam az állomásra, amit igen könnyen meg is találtam.Kiváncsi voltam, hogy majd vajon hogy ismerem meg Borikát.
    Amikor megérkezett a vonat, kicsit vártam és meg is szólalat a telcsi, és informált Borika, hogy ....és már meg is láttuk egymást, ahogy mind a kettőnk kezében a telefon és kutatva tekintünk előre.Úgy üdvözöltük egymást mint a ki már száz éve ismeri egymást.Hja kérem a játék szeretete összehozza az embereket, akarom mondani a gazdákat.

Borika, köszönöm mégegyszer a segitséget, hogy áthidaltad nekem a találkozás nehézségeit.

18. fabatka

fabatka Fórum hercege

A szívem fáj, de ha Isten segít őszre Veletek leszek. Majd Danival egyeztetek, hogy nekem is küldjön ízelítőt.
    Amíg taliztatok, itt nem járt szinte senki, pangott a fórum.
    Nagyon örülök az itt bejelentkezőknek, remélem többen is itt maradnak nálunk, vagy beugranak hozzánk látogatóba.

Hát ha érdekel, akkor megosztom veletek a tesóm szülinapi tortácskáját. Szintek alulról fölfelé: epres-joghurtos, tejszínes csokoládéhab, puncs. A felső szint alján lévő díszítés tenyésztett igazgyöngy nyaklánc, a szülinapi ajándékom.
    ( nem kell megijedni, megfizethető, baráti áron árulják)
    A linkekre kattintva szép képen láthatjátok:
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20180514v00nqh74y.jpeg
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20180514v00nvcl1s.jpeg

ursa11, rozo52, .sylvia72. és 11 más kedveli ezt.
  19. mózes

mózes Haladó

már ment a csengel55-ről

sutimami57, Farmerzsolt1970, Koppi és 2 más kedveli ezt.
  20. -elzemari-

Kedve fabatka,Bea
    Ó de szép ez a torta.S milyen finom lehetett.Nagyon gyengém nekem az ilyen kenőcsös sütemények.Szoktam a tévében is ámulattal nézni, amikor egy cukrász,(Buddy Valastro) valami csodákat kreál a veőinek.

További szép estét kivánok!

jolanda1948, rozo52, sutimami57 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.