Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Szép? Jó reggelt mindenkinek. Őszintén sajnálom a prémium fiókos gazdákat. Ez nagy méreg az biztos. Remélem valami gigant csomaggal kárpótolnak titeket. Ez durva volt minden esetre,ami történt. Ilyet még nem láttam. Valami ott nagyon össze omlott,vagy tönkre ment.
    Tegnap itt volt egy akkora vihar,mint állat. Szerencsére,Gödöllő felé ment,de azért kaptunk belőle rendesen.
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20180517v00nmaek9.jpeg
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20180517v00n3f3jd.jpeg
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20180517v00n9ofe.jpeg
    Volt nagy vada bumm. :D
    Kincsem is üzeni,neki sem sikerült fel jönnie. Remélem estére vissza áll a rend.

Utoljára szerkesztett: 17.5.18
    sutimami57 kedveli ezt.
  2. jolgizi

jolgizi Fórum-zöldfülű

Jó reggelt mindenkinek.Sajnos nem tudok belépni,mert prémium tag vagyok.Azt írják 1-2 nap elképesztő. most vettem először,de lehet többet soha.Már most elvonási tüneteim vannak.Ez egy kis alvófarm innen tudok írni.
    jolanda1948 vagyok

fabatka, mimi, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  3. jolgizi

jolgizi Fórum-zöldfülű

Jó reggelt,te is csak inkognitóba tudsz írni? Azt írják 1-2 nap múlva tudunk belépni.Azért fizetünk,hogy hátrányba kerűljünk.Koppi tett föl valaki képeket a taliról,vagy linket? nem láttam egyet sem.Te sem kűldtél privátba sem.
    jolanda1948

fabatka, sutimami57 és Farmerzsolt1970 kedveli ezt.
  4. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Szia !
    Kit tisztelhetek benned?
    Az egészben a dühítő az, hogy elvész a Rackónál történő belépés ami az én esetemben már 587 nap volt...:(

fabatka, sutimami57, rozo52 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

6. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Köszönjük kedves Fatther !
    Gyere máskor is és emeld a topic fényét. :)

Szia !
    Miután a fiókomhoz jelenleg nem férek hozzá, kérlek e farmomra a bagollyal írd meg az e-mail címed és a válaszlevél viszi a képeket...:) A farm neve: Lizike05

fabatka, sutimami57, rozo52 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. fraumimi

fraumimi Utánpótlás-írogató

Jó reggelt! Mimiként nem tudok jönni, hát itt köszönök. :)
    Szia! Az elvonási tünetet enyhítjük az alvó farmmal. :D:D
    Köszi.
    Most lehetne igazán pajtát tölteni. Event nélkül. ;)

fabatka, sutimami57, rozo52 és 3 más kedveli ezt.
  8. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Szia!
    Sokat gondolok a beszélgetésünkre a talin, és próbálom elképzelni a hallottakat, majd találkozunk még, és ott folytatjuk ahol abbahagytuk a beszélgetést. Kitartás a hosszú szünethez.

Jó reggelt Gazdák!

Ezt is megértük, de majd csak kialakul ez a helyzet. Nagyon sajnálom a prémeseket, hogy a pénzükért ezt kapták, remélem a kárpótlás, kárpótol benneteket.
    Olvasom a csevegőben, hogy némely gazdák csak a tojásokat szedik le a bahán, nem tudom mire várnak, hiszen mondták, hogy egyhamar nincs event. Én addig a bahán is dolgozom ezerrel.
    Mindenkinek idegmentes, szép napot!

fabatka, ursa11, jolgizi és 6 más kedveli ezt.
  9. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Kénytelen vagyok csatni gyártásba fogni, mert e farmom ennek híján van.
    Némi utánpótlás sem ártana hagyma és mogyoró ügyben..
    No akkor kezdem...

Szia Hagymácska !

A mellékelt ábra mutatja, valahogy nem tudunk meglenni farm nélkül...
    Előbb utóbb,
    bejelentkezik mindenki...

Szia Mimi !
    lehetne, de most nincs farmunk, ami elsődleges...:(

Szia Zsolt !

Sajnos kicsi a valószínűsége annak, hogy estére megoldódik a prémiumos farmok kérdése.
    A Modik írják, hogy több napba is beletelik...
    De akinek csak 1 farmja van és az prémiumos, az, aztán igazán ráfaragott...!!
    Az az illető, illetők igazán dühösek lehetnek.

fabatka, jolgizi, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  10. meggymagocska

meggymagocska Fórum-zöldfülű

sziasztok
    mindenkinek szép napocskát:inlove::inlove::inlove::inlove:
    kényszerpihin vagyok, remélem a cseréig megoldják,mert az elején jókat szoktam elkapni a hajón:p
    kutyaszálló voltam8)

fabatka, ursa11, jolgizi és 5 más kedveli ezt.
  11. hagymácska44

Szia Dani!

Csinálgatsd azt a csatnit, annak legalább van értelme.

Évi, a cserenap, na az lesz még egy húzós dolog, még egy problémás program, mindig lelassul a játék.

Tyúkszaporításba fogtam, sajna a trágya elmegy a nihilbe, nincs értéke nálam a piacon.

fabatka, jolgizi, meggymagocska és 4 más kedveli ezt.
  12. rozo52

rozo52 Törekvő

Sziasztok!
    A tegnapinál szebb napot mindenkinek! Itt találtam olyan neveket és Koppi is mondta a talin, hogy gyakran vagytok itt, így ide jöttem " eszmét cserélni" /ha nem baj/!Valahogy úgy érzem, hogy elvették tegnap Tőlünk a játék örömét,mert igaz hogy játék, de sokunknak hozzátartozik már a napi teendőkhöz a farm az aratás a vetés az eventek stb. Most valahogy üres lett minden, pillanatok alatt érte az embert "nagy"veszteség,gondolok itt a farmon elindított tojások, bónuszok,termékek, Rackó ajándékai és ahogy olvastam Csocsót addig nem is lesz semmi megtartva, amíg a prémes gazdák nem tudnak belépni! Ez jogos csak az utóbbi idők pörgése után furcsa ez a csend.Koppi igazad van, csatnit, termékeket kell gyártani, valami farmon belüli célt kell kitűzni és majd helyre billen minden!
    Kitartást nekünk, szép napos napot mindenkinek! :) és mosolyogjatok :)

fabatka, ursa11, jolgizi és 5 más kedveli ezt.
  13. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Szia !

Végtelenül örülök, hogy megtiszteled a mi kis csapatunkat a jelenléteddel és a hozzászólásoddal.
    Nemrég kis törés volt a Csapatunkban, de lassan kilábalunk belőle...és ismét szaporodik a résztvevők száma kies kis topicunkban...:)

14. Farmerzsolt1970

Szerencsére én nem vagyok prémiumos. Gondolkodtam rajta,de áldom az eszem,hogy nem tettem. Lehet hogy jó,de sok a macera vele. Szerintem. Jó ez így nekem. A mission jól halad. A pajta napról napra telik. Ez így is fog menni még sokáig. Mindenből jó sokat akarok termelni. :)

fabatka, meggymagocska, rozo52 és 3 más kedveli ezt.
  15. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Gyorsan be köszönö, mert futásban vagyok. Tegnap csak olvasni tudtam a leállás alatt, így aztán el maradt a bejeletkezés. Remélem, hamar rendbe jönnek a dolgok, mert a tegnapi nap engem is le tarolt rendesen.
    Legyetek vidámak, kellemes, szép napot kívánok!

fabatka, jolgizi, Samborg és 6 más kedveli ezt.
  16. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Szia !
    Főleg szuperekből tömd meg a pajtát és lassan előkészülhetsz a Lekvárfőzőnél a csatni gyártásra.
    Ahol minden egyes csatni 70 cukorzselébe fáj, azaz nem olcsó a mulatság.
    Hanyadik szintet taposod ott?

fabatka, sutimami57, meggymagocska és 3 más kedveli ezt.
  17. fraumimi

fraumimi Utánpótlás-írogató

Szép lassan megismerjük a "mellékfarmok" neveit is. :D
    Csak a topik gazdája nincs itt. :( Nélküle már semmi sem a régi.

Munka híján végre eljutok más helyre is, olvasgatni, köszöntgetni. :)

fabatka, ursa11, sutimami57 és 6 más kedveli ezt.
  18. hagymácska44

Mimi, pedig látom Imit a fórumon, ide is ír, oda is ír, csak ide nem jön. Reménykedjünk benne, hogy egyszer csak ide is betéved.
    Zsolti, ha nem csinálod az eventeket, mire töltöd a pajtát, mihez kezdesz a sok cuccal? Csp-t gyarapítod, már vásárolni sem lehet, mert olyan drága minden.

fabatka, sutimami57, jolgizi és 3 más kedveli ezt.
  19. Farmerzsolt1970

Szia. Nem a csatni gyártásért gyúrom a pajtát. A gazdaköri feladatok miatt. Azokat nyomom ezerrel.
    Szia. A gazda köri feladatokhoz kell sok cucc.

fabatka, sutimami57, jolgizi és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Pedig előbb, utóbb szükséged lesz rá. Anyagilag sem fogod bírni.
    De Te tudod..
    (Én csak segíteni akartam...)
    De ha már itt tartunk...dióhéjban elmondhatnád, hogy a növényekből, fákból mennyi jött már össze?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.