Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Jó reggelt mindenkinek. Végre olyan reggel,amikor a napsugarak be világítják a szobámat. Ez annyira jó. Már csak egy dolog tenné fantasztikusan széppé,ha a kedvesem arcát pillanthatnám meg elsőre,ébredés után.
    Szia kincsem. Jó munkát neked. Vigyázz magadra életem. :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
    Ma éjszakára megyek. Farmtársak. Mindenkinek nagyon sok sikert az eventhez. Azt kívánom,hogy mindenkinek maximálisan sikerüljön. :)

suba_klara, fabatka, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG] Sziasztok.

Nagyon kedvesek és segitőkészek voltatok az irányomban.Köszönettel fogadtam minden jótanácsot.Ma már a piros bőrpir is elmúlt a hólyagok alatt.Nagyon bizom benne, hoyg nem lesz gond a későbbiekben.Jobban fogok figyelni, remélem be is tudom majd tartani.

Felénk enyhe szellő fújdogál, jó lenne, ha nem lenne eső ma, mert egy kötelezettségemnek kell eleget tennem.

Sütike,
    az áramszünet jól megmásitotta a napodat.Ugye milyen természetes, amikor kattintunk egyet és lőn világosság.S ha hiánya van nagyon megérezzük minden tekintetben.Mi játékban állok, meg de pláne.Erika, ez rád nagyon igaz, amit (Assisi Szent Ferenc) üzent.
    Előbb csináld azt, ami szükséges, utána azt, ami lehetséges, és máris azt fogod csinálni, ami lehetetlen.

A dolgozóknak jó munkát kivánok a gazdálkodóknak sok sikert.

3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !
    Kérlek benneteket, hogy madzagot (zsineg) küldjetek, mert abból van hiányom...:(

Szia !
    A piros csőrű madárt töltsd le és hidd el működni fog.
    Ha nincs otthon áramod ami net és wi-fi kimaradással jár, biztos van olyan hely a városodban, ahol van szabad wi-fi.:)

4. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

Jó reggelt mindenkinek.
    Mimi,Marika sajnálom,hogy így megjártátok.Mimi a csarével.Marika,meg az égéssel
    Koppi Sütikének írtad:Szia !
    A piros csőrű madárt töltsd le és hidd el működni fog.
    Ha nincs otthon áramod ami net és wi-fi kimaradással jár, biztos van olyan hely a városodban, ahol van szabad wi-fi.
    El képzeltem Sütikét,hóna alatt a laptop,keres szabad wifit,leűl a téren egy padra és farmozik,nagyon jókat kuncogtam.
    Rózsa Sajnos én is függő vagyok,főleg event függő.Igaz rá is érek nyugger vagyok,és egyedül élek arra érek rá amire akarok.Igaz a neonos ól kiakasztott,ez volt az utolsó amit megcsináltam.
    Jövök még[​IMG]

5. Koppi

Szia, szép Napot !
    A piros madár letöltése okos telóra vonatkozik, nem lapi topira...:)
    De én is magam előtt látom Sütikét..:)

suba_klara, fabatka, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szép napot Épek!
    Erika, megértelek. Mind ilyenek vagyunk, de azért a villany főleg a hűtő miatt borzasztó. Itt nálam nincs áramszünet, de a nem mindig használt lámpákat már szétszedtem, becsomagoltam, költözésre kész. Így ha mégis kellene a világosság.... :D:D
    Rózsám! Köszi az ajándékot. Írod, hogy a madzag elég sok, én is így látom. Amikor fölösleged van, kérem, hogy inkább a diadémot küldd.
    Jaj, megyek is elküldeni a napit.

7. Koppi

Sziasztok !
    Én meg madzagos lennék... :)

8. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nagyon jó ötlet volt, hogy különböző avatart raktatok, így nem kell mindig letekerni, ha tudni akarom, melyiktek ír. :)
    Remélem a Siker is olvassa, amit írsz és betér mindenkihez. :D

fabatka, ursa11, Farmerzsolt1970 és 4 más kedveli ezt.
  9. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Jaj, kedveseim, ahogy olvastam Jolika szavait, utána mindenkiét, engem is el kapott a röhögés, amint járom a falut, és keresem a helyet...:D :D telóra koncentráltunk, de azzal is fura lennék....na, mindegy, még elő fordulhat. Remélem, nem mostanában.....egyébként azon bazsajgok, hogy talán mi, farmosok vagyunk az egyetlenek, akik el ismerik a függőségüket.
    Pár éve, mikor az életveszélyes műtétem volt, 3 napig arra koncentráltam, hogy meg maradjak ezen a világon. 4. nap hívott a fiam, hogy jönnek, mit hozzanak, mire van szükségem...na, mit mondtam? egy laptopot. Mondtam neki, hogy úgy néz ki, meg maradok, akkor mehetek a farmra dolgozni. :d :D Na, ma dolgoztam sokat, mert muszáj, annyi a tennivaló, hogy nem haladok semmit, a tegnapi nap meg teljesen fel borított. Délután 3-ra jelenésem volt, a szomszédaimat kellett el vinni kincsvadászni. Hát, lehet, hogy holnap el marad a bevásárlás...:D :D

A farmon sem igen haladok, ezek a virágos izékék nem jönnek. Komolyan mondom, nem hiszem el, ha nem látom, hogy egy terület gazra kapok kettőt. Mindegy, van még idő, de a holnapi eventtől sem vagyok oda, nagyon nincs hangulatom még több röppenőt hajkurászni. Na, be kukk a farmra, szép estét!

fabatka, ursa11, rozo52 és 6 más kedveli ezt.
  10. mimi

mimi Fórum elő legendája

Neked is szép estét, inkább kapálj itt kicsit az pihentet. :)

fabatka, sutimami57, rozo52 és 4 más kedveli ezt.
  11. Koppi

Sziasztok, megjöttem...:)

Ma családi napot tartottunk a gyerekekkel. Délután jött a fiam, hogy: Apa meghívtalak benneteket vacsorára a Látóképi Csárdába a 33. sz. főút kereszteződésébe.
    Az mi kocsinkkal, 5-en mentünk. A feleségem a lányom és a barátja, no meg a fiam..
    Remekül sikerült a dolog, de miután vezető állásban voltam, csak őszibarack levet ittam...
    Most már itthon pótlandóan sörözök egyet...
    Jó volt
    Most pihi következik...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Úgy látszik mások is pihiztek...:(

Utoljára szerkesztett: 24.5.18
    fabatka, ursa11, sutimami57 és 6 más kedveli ezt.
  12. rozo52

rozo52 Törekvő

Sziasztok!
    Bejelentkezem én is, nálam most nagyban eper event van, muszáj minden nap szedni és mivel a gaztámadást csak a farmon szüntették meg, így a kert "elvárja " a gondoskodást! Most már nagyon süt a nap, így kezdődik az ebédfőzés event, utána indulhatnak a rémségek!A kitehetők tp-je nagyon jó, így csinálgatom,de még a macskatündérkék miatt 1 terület hiányzik!
    Mindenkinek további jó virtuális és valós gazdálkodást :)

fabatka, ursa11, sutimami57 és 7 más kedveli ezt.
  13. Szalys

Szalys Junior szaki

Halihóóóó mindenkinek!
    SZABIN vagyok két napig. VILÁGBAJNOK dolog. Bár a barátnőm kisfiának szülinapi zsúrja előtti nagytakarításra ajánlkoztam. Holnap egy Loire menti kastély méretű házat takarítunk.......El kéne valahol hagynom a hasamat, hogy ne zavarjon holnap. ;)
    Az utolsó totemoszlopot csinálom, de sok virágos diadémot kér. Azzal azért küzdeni kell.
    Dani, milyen rendes a fiad, hogy meghív vacsizni.
    pussssz

De jó neked az eprészésért. Sok örömet kívánok a kerteddel!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.5.18
    fabatka, ursa11, sutimami57 és 6 más kedveli ezt.
  14. Koppi

Szia !
    Imádom az epret, de a beharangozás ellenére, hogy olcsóbb lesz eme nemes növény még mindig 1000.-Ft kilója mifelénk...
    Küldhetnéd fénypost...:)

Szia!

Elképzellek takarítós fityulában és jókat mosolygok...:)
    (Az előző két hsz.-od vond össze, mert nem szeretik a dupla posztot a Modik...):)

fabatka, ursa11, sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
  15. rozo52

rozo52 Törekvő

Koppi!
    Küldenék, de azt mondta a fénypost. ,hogy nagy csomagot nem visz :) :)

fabatka, ursa11, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  16. Koppi

Megelégednék fényképpel is...legalább lássam..:)

17. Szalys

Szalys Junior szaki

Én sem szeretek sok mindent. De hát így csapong az ember lányának gondolata és elküldészet után más is eszébe jut, vagy utána olvas egy hozzászólást. Hát evvvvvan. Modiknak ulllátszik 100011100011 sávban mozognak a gondolataik, sajna vannak ilyen ütődött nőszemélyek akiknek 103701958424 sávban mozog.
    Jót nevetnék én is magamon egy ablakpucolászat közben félrecsúszott fityulával.De csak a hypofoltos nadrág és nagy lebernyeg poló képvilág keretein belül mozogj kérlek.....:D:D:D:D:D:D

18. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Puszi pacsi
    köszönöm

nah glutén cukor és laktozmentes tortám volt
    azóta nem működik a nyelvem:p
    na em úgy...nem érzek ízeket
    rájöttem:kellenni normális cukt
    rot csak mértékkel
    a torta 1 vagyon lehetett,de soha többet nem teszek ilyen kijelentést,hogy ilyen tortát szeretnék

nos:laptop projekt elinult,megvan rendelve...ideje már mert megvakulok lassan
    gombaerdős gazdakörit nyomatom,igaz a borzasztó fűz t(1darabom vantnyomatni kell propellerel meg zoknivalxDl

19. rozo52

rozo52 Törekvő

:( nem tudom feltölteni :(

20. Koppi

Kár...Pedig megnéztem volna...

Szióka !

Tudsz venni a szellem mögötti boltban, Jacknél, igaz drága kissé...

fabatka, ursa11, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.