Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép napot mindenkinek!Cukik ezek a kis pókok pedig a VV-ben utálom őket!A totemes nem nagyon akar menni nem jönnek a röpik,már mindegyik kevés na ez már sok,de nem adom fel csinálom!Dani nem tudtam küldeni már reggel neked semmit, sem mert már sokat kaptál!Nagyon gondolkodom,hogy előbb meg csinálom még az utolsó területét a gomba erdőnek és csak azután jönnek a pókok!További jó munkálkodást kívánok!

fabatka, ursa11, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  2. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szilvikém! Össze kéne vonni a posztokat. ;)
    :D:D:D:D:DJóóóó.
    Akkor katt a szerkesztés-re és oda írd be az üdítő következő mondandódat. Puszi

fabatka, ursa11, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Semmi gond kedves !

Holnaptól inkább a horrorra koncentrálok. Te is? :)

fabatka, ursa11, Szalys és 3 más kedveli ezt.
  4. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Szép estét mindenkinek. Csak fel kukk,mert holnap vissza melóba. Túlórába. Még egy kicsi dumcsi a párommal a facén,aztán szpatty. Mindenkinek jó éjt,aludjatok jól. Sziasztok. :)

fabatka, ursa11, Szalys és 3 más kedveli ezt.
  5. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Nem csinálom mert még nincsen meg a gomba erdősnek a macskatüncis része,és arra gyúrok most!Nagyon sok ez nekem egyszerre!Akkor küldöm neked a pókhálót remélem lesz szabad hely!:)

fabatka, ursa11, sutimami57 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Kellemes estét Mindenkinek!

Olvasom Dani, hogy a horrorra koncentrálsz holnaptól, akkor pókháló lesz az aji.Kiidegelt teljesen ez totemoszlop a hozzávalókkal, két napja nem jutok egyről a kettőre pedig rendes szomszédaim és barátaim vannak.egy teljes és egy fél területre egyetlen diadémot se adott.Legtöbb ami volt 4 db, azt este későn vetettem, keserű gyömbér volt.Beelégedtem a Farmeramával, már minden növényt kipróbáltam. El kell engednem.Vége a panaszkodásnak.
    A horrorost bepróbálom, ha az se megy föladom.
    Itt nálunk délen körbe-körbe mennek a felhők, gurítják a hordót, de esni nem esik. Gyönyörűszép természeti jelenség volt, ha délre néztem sütött nap, ha Keletre akkor sötét fellegek voltak.
    Mindenki jól van?

fabatka, ursa11, -elzemari- és 3 más kedveli ezt.
  7. Koppi

Szia kedves Rózsa !
    Ne add föl. Nekem sem megy ez a faragás.... El kell tudni engedni...:)
    A másik, ugyan mit csinálnál, ha abbahagynád a Játékot? (Jó tudom van mit, a való életben...)
    de van szabadidőd is... ;);)
    Szió,mió...:)
    Persze, bepróbálkozom ezzel is...
    Nálunk, ma marha meleg volt. (29 fok ) Estére úgy nézett ki lesz valami kis eső, de mint eddig a héten nem volt...:(
    Ki tudja mi sül ki belőle? :)

Utoljára szerkesztett: 24.5.18
    -elzemari-, Álomhajsza76, fabatka és 5 más kedveli ezt.
  8. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Nálunk is marha meleg volt ma, viszont egy órája tart az égi háború. A szőnyegeimet kint még egyszer kimosta a természet.
    Koppi, most már tudom, mit kérsz holnap felrepit, ejnye-bejnye!
    A horrorosból kiváltottam a két újdonságot. Volt 8 titokfám, lett egy kriptamécsesem belőle.
    A totemesnél az utolsó oszlopnál tartok.

-elzemari-, fabatka, szöszi50 és 4 más kedveli ezt.
  9. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Ide értem én is. hajnalban keltem, előbb, mint az ébrasztö, így aztán gyors aratás, készülődés, irány bevásárolni. Utána folytattam a mosást, takarítást, főzés, minden volt. Végre, az 5 ajtós gardrob szekrényem is kész. Olyan szép rend van benne, hogy ezután csak nézegetem. :D :D Holnapra is sok a meló, de ez van.
    Erre nem volt jó idő, nagy eső is volt. utálom, mikor annyira dörög.

Ezekkel a virágos vacakokkal én is ki vagyok akadva. Nálam is négy, öt röpit ad, mindegy, mit vetek. Kár volt el rontani ezt a jó kis eventet, nagyon szép, látványos, aranyosak az állatkák, tetszik ez a megoldás, tényleg, szuper lenne, ha nem vették volna le ennyire a felreppenőket. A hetediken vagyok, de maradok is egy darabig. Nagyon sajnálom, mert nagyon jól sikerült....volna.
    A horrorost el kezdtem, a kettes szoba kész is. Az jobban tetszik, adja szépen a röpiket, ott meg csak az a bajom, hogy sok egyszerre az event, az újdonságok, meg a gazdakör. Utóbbival nem foglakozom egy jó darabig. Az eventet csinálom, az első szobát ki hagyom, a másik 3 hamar meg lesz, utána az új fát, és egy új állatot szeretnék ki venni. Rengeteg cucc kell hozzá, így aztán 1-1 darabbal be érem, ennyi a terv. Aztán majd el válik. na, megyek is kicsit be nézek a farma, mi újság van. Szép estét!

-elzemari-, fabatka, szöszi50 és 4 más kedveli ezt.
  10. hagymácska44

Jó reggelt Gazdák!

Egész éjjel esett.
    Aktíváltam a horroros felhőt és megettem egy démonit, ma csak a horrorost ültetem, ami kell az új dolgokhoz, egazt nem.
    A totemnél szembesültem vele, hogy kurkumám nincs, azaz 0 darab, most azt fogok ültetni.
    Ma gyereknap lesz délután a bőlcsiben, íiváncsi vagyok a picikre, hogy mit alakítanak.
    Erika, a nyolcadikon kell sokat várni, ott milyen ideges leszel, de van még sok idő rá.
    Mindenkinek szép napot!

-elzemari-, fabatka, szöszi50 és 3 más kedveli ezt.
  11. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szép jó reggelt, sziasztok! Nem valami szép, esik, dörög......semmi nem hoz jó kedvet a mai napra. Kati! Én már a hetediken is ideg vagyok ezektől a diadémoktól, mert két napja ott állok, és ma se tudok tovább menni. A 40-hez még kell vagy 30 db. A kis farmon el kezdtem a nyolcas kört, érdekes módon, ott kevesebb ajándékot kapok, mégis több a reppenő. Mindent ugyan úgy csinálok, mint itt, mégsem egyforma a haladás. Jobb a szerver......Ma reggel itt adott egy terület gazra kettőt, a másik területre 3 darabot. A kicsin a gyémántot kezdtem el, a kolibri miatt. Az utolsó ha meg lesz jó, ha nem, akkor nem. Nem rajtam múlik, aki ki találta, tegye zsebre magának a felhőt. Ez nagyon el lett b.....Ha tudom, mit várhatok, el se kezdetm volna, de szerintem ezzel sokan így vagyunk. Na, azért szép napot, megyek dolgozni.

-elzemari-, mimi, fabatka és 3 más kedveli ezt.
  12. hagymácska44

Erika, meg lesz az, ne idegeskedj, csak már az ember lánya nem tudja mit ültessen. Én is a kolibrire várok, az kell nekem is.
    Többen írták már, hogy nincs több szerver, de ilyenkor derül ki az ellenkezője.

sutimami57, mimi, fabatka és 2 más kedveli ezt.
  13. Koppi

Sziasztok !
    Ne idegeskedjetek.Ha nem lesz meg, hát nem lesz meg !
    Kinek az agyament ötlete volt 2 eventet indítani egymás mellett?
    Rajtunk áll, hogy csináljuk e? Vagy nem. Különben is csak játék az egész....

14. hagymácska44

Nem idegeskedek, úgy is tudom, hogy meglesz holnapra! xD
    A horrorosnál már két fám van kiváltva, most a második ólra ültetek, és utána a tápjukba ami kell, mert sok kell bele. :p

sutimami57, -elzemari-, mimi és 2 más kedveli ezt.
  15. Koppi

Szia !
    Melyik két fára gondolsz amit kiváltottál?

sutimami57, -elzemari-, szöszi50 és 2 más kedveli ezt.
  16. hagymácska44

Medúzafűz, az új fa, és a Zombijuh-kifutó az új ól.

sutimami57, -elzemari-, fabatka és 2 más kedveli ezt.
  17. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Sziasztok! Azt tudja-e valaki honnan lesz polipunk?
    Még csak felét olvastam el a hozzászólásoknak,egyszer majd csak ráakadok.
    Ma eljutottam a felhőig a majmok szentélyében, magam se hittem volna.
    Nem igazán értem, tegnap még rá akartam hagyni, bárcsak annyi ezresem lenne ahányszor abba akartam hagyni, de nem megy ez nekem.

sutimami57, -elzemari-, fabatka és 3 más kedveli ezt.
  18. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Talányos tiki-tenyészetből lehet polipod :).
    14 órakor indul az akció!
    https://board-hu.farmerama.com/inde...enyészet-állandó-gazdaköri-küldetéssel.16701/

sutimami57, mimi, hagymácska44 és 3 más kedveli ezt.
  19. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

sutimami57, -elzemari-, mimi és 2 más kedveli ezt.
  20. Koppi

Nekem már ott dagonyázik a polip...:)
    Csak azért is ! (A másik 30 ól kirakva....) :) Este beszámolok, hogy mi lett belőlük. :)

sutimami57, -elzemari-, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.