Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok!

Reggel óta esik az eső, nem is bánom..nagyon meleg volt!

Én esőbe is kimozdulok engem nem akadályoz.

Eventnél megszerzem a felhőt és ennyi, nem sok hijja van, de nem tartozik a kedvenceim közzé.
    Tegnap elött eltüntek a csatniaim, meg a pinkie pie-m és a répáskenyerem..kiderült valaki járt a farmomon és eladta -.- kiakadtam...volt böven belölük -.- jelszót cseréltem..felháborító, hogy ez hogyan történt -.-

Betegségem : Sokkal jobban vagyok, a héten táppénz, de jövöhéten kedden megyek vissza újra... kaptam antibiotikumot..meg egy csomo bogyót... a májam biztos értékeli... :S
    Kivizsgálások voltak..vérvétel..mellkas rtg... szívemet meghallgatták..pajzsmirigy stb.. de ezt szerintem már írtam... minden rendben van. Csak az én agyamba kellene egy újratelepítés :D

Tegnap csináltunk Párommal egy fini halászlét :p Sajtos barackos csirkemellet, pürével. Isteni lett!

Szép hétvégét mindenkinek!

fabatka, sutimami57, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  2. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Erika, a valóság valóban világosabb lett. Sajnos a rögtön embere vagyok, felmérgesedek mielőtt gondolkodnék, tegnap is ez történt.
    Most gondolkodtam és rájöttem nem olyan sötét az a hír.
    Tegnap a picik írtó édesek voltak, a bőlcsi jó sok programot hozott össze nekik. Mindenki kedvére találhatott elfoglaltságot. Először az unokám megszeppent és nem engedte el a kezemet, de az ugrálóvár feloldotta a szégyenlőségét. A homokozóban kellett keresni kis ajándékokat és ha talált akkor boldog arccal hozta. Ő találta a legtöbbet és ez nagyon tettszett neki. Volt tésztafűzés, halászat, nyomdászás, és különböző ügyességi játékok, nagyon élvezték a kicsik. Sajnos csak egy órát voltunk, mert a nagyért kellett a suliba menni.
    Hogy van a lábad?

Jól kialudtam magam bár azt hittem nem is fogok. A teher nemcsak engem érint és itt a bibi, én egy anya oroszlán vagyok, foggal és körömmel harcolok a szeretteimért.
    A piaccal kezdtük a napot, jól beborult, de nem esett és most sem esik, jó lenne pedig.

Anika, gyógyulj meg hamar, ha a leleteid jók akkor nagy baj nem lehet.
    A lányomnak egy hónapja középfűl gyulladása volt, még most is fáj és dugult a füle, most nézte a fűll-gégész és mondta türelem, de meddig?

Évi, jó hírt hoztál, addig szurkolunk a negatív eredményért.

Klári, jó takarítást, benn is van mit csinálnod egy hét után, majd gazolsz a jövő héten.

Mimi, minden a helyére került? Tudom sok munka van még, de a nehezén már remélem túljutottál.

Mindenkinek szép hétvégét!

kutyaszálló, fabatka, brozsa és 8 más kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !
    Jelentem a felhő beüzemelve, most némi plusz tejért hajtok, mert enyhén túltermeltem a gazt...
    Elment a felhő és most fülledt meleg lett.
    Délelőtt esegetett kicsit (de jó a cseresznyének !:()
    Estére gyógykanaszta partink lesz....

fabatka, brozsa, sutimami57 és 6 más kedveli ezt.
  4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Jó reggelt!
    Katám! Sajnos még nem kerül semmi a helyére, most csak tárolóba ment, majd novemberben kerül a helyére. Lesz még egy felvonás. :(
    Mulass jól!

Anika, te meg gyógyulj meg hamar. Most legalább be tudsz nézni ide is. :)

fabatka, brozsa, sutimami57 és 7 más kedveli ezt.
  5. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Kicsit felnéztem!
    Elfáradtam,benn tettem-vettem. Csabikámmal volt egy kis "csetepaténk" Nem akart levest enni..se rántott husit,de még sült krumplit se..csak palacsintát..kicsit berágtam. Egész délelőtt a 29 fokos konyhában voltam,és elszakadt az a bizonyos cérna nálam...
    Mostanra megenyhültem,pláne,hogy Antim 4-re vizsgázott gépészetből. :inlove:

Szia Anika!
    Jobbulást Neked!
    Füvet akartam vágni és esőben nem ajánlatos. :)
    1 óra felé már kimehettem volna,de mivel többfogásos ebédet főztem meg sütöttem is,így elmarad. De holnap is nap lesz,hétfőtől meg megint 10-re megyek dolgozni.
    A halászlé nagy kedvencem ám. :)
    Porszívóztam,meg feltöröltem. Ha holnap is esik akkor jobban belemélyedek a takarítás eventbe. :)
    Szégyenlem magam,de nem olvastam vissza,de remélem nem vagy beteg Katika?

Itt is fülledt az idő,nem szeretem.
    Az egyik almafánk ketté tőrt,annyi alma volt rajta. Barack nem lesz..

rozo52, fabatka, mimi és 6 más kedveli ezt.
  6. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Hát ezek a fránya gyulladások nagyon eltudnak húzódni, nekem is kellett 2 hét mire azt éreztem, hogy végre nem nyomja valami a mellkasom, kapok rendesen levegőt... 1 hétig szenvedtem, azt hittem elmúlik magától... de már nem bírtam tovább így mentem be a sürgire, mert nem tudtam, hogy most a szívemmel van baj...a tüdömmel vagy mégis mivel...
    Ti is helyre jösztök, csak emellett az agyban el kell dönteni, hogy minden rendben van...egészségesek vagyunk...néha nekem ez nem megy :S

Igyekszem.. köszike :)
    De ti itt annyira összeszokott közösség vagyok, hogy néha ilyen kirekesztett érzésem van:oops:
    Nem azért nem jövök , mert nem akarok, csak azért mégis új vagyok, nem úgy figyelnek egy újra, mint egy ismerősre!!

Köszönöm.. nyisd az ablakod küldök szivesen :inlove:

fabatka, mimi, brozsa és 4 más kedveli ezt.
  7. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sajnos nekem is olyan érzésem van mint neked Anika remélem jól írtam a nevedet!Sokszor jövök,és olvasok,és reakció csak a tetszik,és már kérdeztem is,hogy nem zavarok.Lehet,hogy valamit nem jól csinálok vagy csináltam,de ha így van akkor valaki írja meg,és próbálok tenni azért,hogy helyre hozzam a hibámat!Köszönöm szépen!:sleepy::oops::)

fabatka, ursa11, mimi és 5 más kedveli ezt.
  8. hagymácska44

Ügyes vagy Te is, ha jön a röpi akkor add be azokat is, jól jön egy kis plusz.
    Gyógykanaszta, az meg milyen? Hajrá a győzelemért!
    Az eső nem jó a cseresznyének, mert híznak a kukacok tőle.

Mimikém, akkor most egy kicsit nyugi lesz neked. A téli költözéshez jó időt, semmi havat, reméljük nem is lesz.
    Csak reménykedni tudok, hogy nem kell majd a tárolóból semmi, mert az nagy munka lenne még.
    Klárika, én nem foglalkozom vele ha nem esznek, majd megeszik holnap, de legalább palacsintát evett.
    Antikának nagy gratula, biztos sokat tanult.
    Nem vagyok beteg, hála a magasságosnak, volt benne részem az utóbbi hónapokban. Azért nem tudtam a délutáni talin is részt venni, mert nagyon köhögtem.
    Anika, a topik üres volt amikor idejöttünk Koppival, tehát Mi is újak vagyunk itt. Gyere sűrűn és írjál.
    Az én betegségem is nagyon elhúzódott és 4x jött elő pár hónapon keresztül. Októberi hónapban kaptam a Tüdőgondozóba és a Kardiológiába időpontot, addig várok türelmesen, csak nehogy elfelejtsem és nem megyek el, mert olyan távolinak tűnik.

A locsolás után volt egy nagy zuhi dörgéssel és villámlással, most süt a nap.
    A piacon nagyon szép ropogós cseresznyét vettünk, csak itthon derült ki, hogy kukacos, most beáztattuk és a víz tetején úszkálnak.
    A lányom most szedi szét és szedi ki belőle a kukacot, én már nem tudom megenni ilyenkor.

fabatka, Anika_9_, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  9. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Drága vagy! :)
    Akkor megnyugodtam!
    Nagyon sokat tanul,meg dolgozik is!

szöszi50, fabatka, Anika_9_ és 4 más kedveli ezt.
  10. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szöszi, Neked is vidámságot, jó kedvet kívánok a hétvégére!
    Jó munkát kívánok a hétvégére, bár hamar el megy. Édesek lehetnek a pipik! :) :) Várom a képeket. :)

Anika! Hogy a csudába mehet be valaki egy ismeretlen farmra? Én is ki akadnék, az biztos. Huuuu....a hírek jók, gyógyulj meg hamar! Türelem kell, de minden rendben lesz.
    Kati! Sajnos, én is hamar be robbanok, ez nem jó, de gondolkodás után le megy a pumpa. Hiába, ilyenek vagyunk! :) :) Köszi a hírt a kicsikről, biztos nagyon cukik voltak. Imádom a kicsiket. :) :)
    A lában már jobban van, de a jótól elég messze áll. Sajna, nem pihentetem, de azért bírja. Olyan randa a fél lábfejem, hogy este köröm keféztem, mert hogy koszos...pedig csak be van lilulva. Hiába, szőke vagyok! :D :D
    Vidám partizást, kellemes estét kívánok Nektek!
    Mimi néni, akkor még messze van a vége! Azért valami csak halad, ha lassan is. Akkor fogsz költözni, ha minden kész lesz?
    Anika! Gyere nyugodtanm szívesen látunk! Mi is voltunk ám újak, képzeld el, mikor először be kopogtem a fórumra, éppen 6 napja kezdtem a játékot...:D :D Azóta aktív tag vagyok, a Nyugdíjasoknál, és itt találtam meg a kedves barátokat. Ennek már több, mint 5 éve, kihagyás nélkül tolom a talicskát. :D

kerestem én azért is hibát, de nem találtam! Egyszerűen az van, hogy sietünk, futunk, csak be köszönünk, és tényleg csak lájkolunk leg inkább. Ebben mi vagyunk a hibásak, jobban oda kell figyelni egymásra, és kicsit több időt áldozni az írásra. :) :) :)

Pont így vagyok én is, ezért nem szeretem a cseresznyét.

Klári, nagy gratuláció a fiadnak! Nagyon ügyes! Mindenkinek szép estét, jó pihit, jó játékot kívánok, és gyertek, ha tudtok! Hiányoztok, ha nem látunk Benneteket!!! :)

suba_klara, szöszi50, fabatka és 5 más kedveli ezt.
  11. hagymácska44

Erikám, nemcsak szőke vagy!
    Imádom én is a kicsiket. Most nem leszek népszerű de leírom a történetemet.
    A barátnőm unokájával jóban voltunk egészen odáig amíg az én unokám meg nem született. Azóta a gyereket nem szeretem, nem tudok rájönni az okára. A többi kicsivel nincs ilyen gondom, ez van.......

fabatka, ursa11, Koppi és 3 más kedveli ezt.
  12. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Kedves Mindenki! Anika meg Szöszi, nagyon örülünk, hogy itt vagytok, bár ismerem az érzést, én egy másik topikban éreztem ezt.
    Nagyon fáradt vagyok, a héten mindennap kezelésre járok, a jövő héttől már csak kétnaponta.Torna. fizikóterápia, lézer, úszás, Tens de úgy hiszem ezzel még nincs vége, vízben történő gyógytorna is elő van irányozva.
    Bence unokám focizás közben kifordította a térdét, egy órája vitte el a mentő. A másik unokám meg jön hozzánk egy hétre, mert a szülei elutaznak, ő nem akar a családdal menni, inkább eljön hozzám(Ő az epilepsziás, nem merik egyedül hagyni.)
    Nálunk is zajlik ám az élet.
    A betegek gyógyulgassanak, ez most nekem is szól mert mióta kezelésre járok még betegebb vagyok.
    Szép estét mindenkinek!
    Klárika egyszer ígérted, hogy hozol képeket a csibékről amik orozva keltek, még hideg volt, és garázsba őrizgetted őket, remélem mind a 15 megmaradt.

suba_klara, fabatka, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  13. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

További szép hétvégét,és jó pihenést kívánok!Klárika gratulálok a fiadnak,és persze neked is!Jó érzés egy anyának ha jó gyermekei vannak!Sütike pihentesd csak azt a lábat,Dani jó kikapcsolódást a kártyában!Köszönöm szépen a sok segítséget kész a felhőm!,még azt a ládát szeretném kiváltani!Jó éjszakát mindenkinek!

suba_klara, fabatka, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  14. hagymácska44

Rózsa, hidd el, hogy használ. Most érzed csak így, mert sűrűn vannak az órák és gondolom izomlázad is van. A vízben való terápia pedig nagyon jó. Jajjj szegény gyerek, sajnos ez együtt jár a focival, főleg ha komolyan is csinálja.
    Mi az, hogy orozva keltek?

Neked is gratulálok a felhődhőz! A ládák nekem semmi jót nem adtak idáig.
    Neked is jó éjt!

fabatka, ursa11, Koppi és még 1 ember kedveli ezt.
  15. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Hagymácska! Itt mifelénk akkor mondják, ha nem gazdaasszony ülteti el a kotló tyúkot, hanem a tyúk egy védett helyen tojik, csak enni jön elő és egyszer csak jönnek a kiscsibék is vele. Nagyanyámnál számtalanszor előfordult, hogy eltűnt egy tyúkja, és egyszer csak meglett néhány kiscsibével.Fészerbe, kukoricagóréba, padlásföljáróba, ritkán látogatott helyekre tűnik el.Általában erősebbek ezek a kiscsirkék.
    Jó éjt Mindenkinek!
    Bencéről még nem tudok semmit, az apja ment a mentő után, lehet, hogy még ott vannak a sürgősségin.

szöszi50, fabatka, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  16. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG] Sziasztok..

Dani,
    segitettt a kanaszta parti?Ugyan nem tudom, hogy miért gyógy volt.....megosztod velünk?

Juj juj, felénk akkora eső volt, de nagyon régen láttam ilyet, hogy abszolút függőlegesen, nem csapkodott semerre.Felfrissülni csak a növények tudtak, mert a nagy meleg az továbbra is itt maradt.

A csersznye kukacos lesz?Sose felejtem el, egyszer a piacon előttem valaki kérdezte, hogy húsos a cseresznye?Akkor nem tudtam mire vélni, mert szép vastag húsú volt, azt gondoltam, hogy arra gondol, csak rákérdez még.Utána világositottak fel, hogy akukacra szolt a kérdés.Megvallom, én nem nézem, mert azt mondják az is jó fehérje forrás.Meg különben is, nézegetni kipucolni, ó nem vacakolok vele, hamm bekapom és megeszem.

hagymácska,
    képzeld az egyik csengőpengős ládám meglepett tizmillió pengővel.Nagyon nagyon örültem neki.Igy aztán bátran mondom, hogy ilyen élmény is várhat rád.
    Rózsa,
    köszi, hogy megosztottad velünk, hogy mit is jelent, ha orozva kelnek a kiscsibék.Az unokádnak mielőbbi jobbulást kivánok.

Legyetek vidámak és mosolygósak.

Utoljára szerkesztett: 3.6.18
    Fatther, fabatka, Koppi és 4 más kedveli ezt.
  17. Szalys

Szalys Junior szaki

Kedves Ildikó!
    Örülök, hogy jól sikerült a műtét. A szövettan miatt már annyira nem kell aggódni. Az ilyen daganatok 99%-a jóindulatú szövettanilag, csak a helye miatt veszélyes, de úgy látszik nagyon jó kézbe került a fiúcska. További minden jót kívánok.

Pepe101966, szöszi50, fabatka és 4 más kedveli ezt.
  18. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok, szép reggelt! Be futottam hamar, aztán megyek a konyhába.
    Kati! Tényleg, nem csak szőke vagyok, hanem lila is, így aztán illik hozzám a szépen be lilult lábam. :D

Érdekes, amit írtál a kisgyerekről. Biztosan meg van az oka, de mint ahogy a felnőttekkel is elő fordul, hogy valaki nem szimpi, az teljesen normális dolog. Igaz, nálam nagyon ritka, de elő fordul egy- egy személynél. Farmosok közt nincs olyan! :) :)

Rózsa! Sajnálom a kis srácot, ez szerencsétlen baleset. Reméljük, minden rendben lesz, az biztos, hogy egy darabig nem tud labdába rúgni. A kezelések akkor hatnak, ha már véget érnek, a legjobbakat kívánom Nektek!

Szöszi, ma laza napot tervezek, Délután pihenés lesz, aztán majd meg látjuk, hogy alakul.
    Gratulálok a felhőhöz. Nekem is sikerült két kört meg csinálni, egy kitehetőt vettem ki, a bocissat, és eddig 10 ládát. Még párat kis zedek, aztán be fejeztem. Még vetem a gazakat, de a röpim el fogyott.

Én sem tudtam, mi az, hogy orozva keltek a kiscsibék, de már fel vagyok világosodva. :) :)
    Marika, gratulálok a nagy nyereményedhez! Ez azért öröm, mert láthatjuk, hogy tényleg ott van a ládában, és előbb, vagy utóbb mi is meg kapjuk. Nekem egyszer adott 1 millát, de talán a 10 is meg látogat. Várom ám nagyon!
    Szilvi, jó hogy be néztél Te is. Mindenkinek kellemes, vidám, szép vasárnapot kívánok! Klári, Zsolti, Bea, merre jártok? Dani, jó volt a kártyaparti?

Szalys, szöszi50, fabatka és 4 más kedveli ezt.
  19. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Szép vasárnapot kívánok mindenkinek!Látom ma kevesen járunk erre felé!Sütike komolyan kell venni az ilyen baleseteket,ha a kékség,és a dagadás nem oszlik fel az okozhat gondot!A betegeknek jobbulást,aki még eventezik sok röpit,és jó munkát kívánok!

-elzemari-, ursa11, Koppi és 2 más kedveli ezt.
  20. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia és sziasztok Mindenki !

A "gyógykanaszta partiról"....
    Van egy ismerős házaspár, ahol a férj aki mérnök közgazdász volt a munkahelyén agyvérzést kapott....Ennek már 6 éve..
    Hosszú, hosszú lábadozás után felépült, de kiesett neki az elmúlt 20 év.
    A gyerekeinkre kicsiként emlékezett, az utcán nem jár, mert nem ismer meg senkit...mentálisan is megváltozott. Önző lett.
    Régen kiváló memóriával rendelkezett, most 1 perc múlva már nem emlékszik, hogy mit tett le a talonba.
    Esetenként eljön a feleségével, és olyankor kártyázunk.
    Talán ez az egyedüli dolog ami újra csiszolja az elméjét.....
    Most 1-1 re végződött a Játék.
    Először Ők nyertek, olyan 500 ponttal (0-tól 10000-ig), majd mi nyertünk, olyan 1000 ponttal. (5000-től 10000.ig.Ö

A cseresznyére azért nem jó a májusi eső, mert kicsattannak a szemek és eladhatatlan lesz a piacon.....
    Továbbá hamar romlik.
    Nem kukacos, mert a fa kezelve volt..

Szalys, fabatka, szöszi50 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.