Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Itt ma reggelre 10 fok volt és esett 10-ig az eső. Most már felhős éggel, de 17 fok van!
    Tudod, nem kínlódtam a vonattal, hanem megvettem a két titokfás csomagot.(2x 199 FA.) Viszont, csak Bahára raktam ki a csemetéket, a farmra nem. (Ezért tudtam reggel beszámolni az eredményről, mely keserédesre sikerült.)
    Nálunk az ebéd ez volt: meggyleves, utána cukkinis fasírt idei petrezselymes krumplival. Mellette készült káposztáskocka és baboslecsó csirkevirslivel...és uborkasaláta. A feleségem reggel óta konyhatündérkedett..:)
    Szia !
    Reménykedj...:)
    Szerintem azóta több csatni tartózkodik a polcodon, innen, onnan érkezvén...;);)
    Amúgy néma gyereknek.....

Szia Margitka !

Én még el sem kezdtem a kereséseket, csak nyomatom az eventgazt ezerrel...
    Már vagy még 12000 nél tartok és ha jól tudom 24000 kell belőle. Amíg kész nincs nem is kezdek bele, mert akkor nem tudom hol is járok?! :)

sutimami57, mimi, Álomhajsza76 és 5 más kedveli ezt.
  2. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Dani, nem csodálom, ha ennyifélét főznék, én is a konyhában tölteném a napot.
    A bahásból nekem sem lett semmi új, csak a múltkori cseresznye. A farmos fákból lett a 20 titkosból, egy szilfám, a vonatosból, egy Júdásfa. Már csak a bahásakat indítom, hátha!
    Álomhajsza, nyomd a lekvárost, én napi 5 db levendulalekvárral nyomtam fel az ötösre.
    Unokám bizije, 4 db 4-es, magatartás, szorgalom, irodalom és angol. A többi 9, 5-ös lett. Ötösönként igértem neki egy ezrest, most perkálok neki. Nagyon örültem a bizijének, idáig csak a könnyű tantárgyak voltak, de most jön a nehezebbje.
    Az event fullra kész, automatikusan eventest ültettem, így kész lett teljesen.

sutimami57, mimi, fabatka és 4 más kedveli ezt.
  3. Koppi

Szióka Kata !
    Gratula az unokád bizonyítványához !(Bevált a célprémium fölvetése...:))
    Azért kénytelen ennyit csinálni, mert az Öregeknek is főz. Ugyanis a Papának délelőtt 1/2 12 kor az asztalon kell lenni a kajának...
    Gratulálok az event befejezéséhez. Én még sehol sem vagyok.Még a felénél járok a növényeknek. Le vagyok maradva Hozzád képest, rettenetesen. Hol szúrtam el? Nem tudom...:(
    Ugye ebben kell 24000 fölött termelni gazt? (Mondjuk reggel is csatni nélkül arattam...:()

sutimami57, mimi, fabatka és 3 más kedveli ezt.
  4. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szia Dani!Na meg persze a többieknek is!Az apósod nem báró véletlenül?,jó korán kéri az ebédet!Meg vigasztaltál talán akkor nem adom fel,mert már mérges vagyok magamra,hogy össze,vissza kapkodok!Hagymácska gratulálok,kész eventedhez,és az unokád bizijéhez!Ma én ebédre zöldség levest,és finom zsenge tökből főzelék mellé csirke pörköltet főztem!Most termelem ezerrel a gazokat,további szép napot!

sutimami57, mimi, fabatka és 2 más kedveli ezt.
  5. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG] Sziasztok.

Kati,
    Gratulálok az unokád bizijéhez, a buksza kicsit megcsappan a sok ötös hallatán.Gondolom nem bánod.
    Az event nekem is rögvest készen van, még egy ezrest kell beadnom, amim most érik, s utána a vizözön.Nem nagyon szeretem, mikor időre kell jönni, hogy haladjak.
    A Jancsi fákból vettem én is, s még érési folyamatban vannak.A kiváncsiság nem hagyott, és két csengőpengőt elpazaroltam, hogy bekukkantsak vajon mik lesznek nálam a nyerők.Kecskefűzfa xl és egy olajfa xxl.Talán még ér meglepetés, nagyon bizom benne, aztán majd kiderül húsz perc múlva.

Dani,
    sok finomságot készitett feleséged , de elárulnád nekem, hogy milyen a babos lecsó?
    Tegnap hallottam egy olyan lecsóról, hogy először leturmixolják a kész lecsót és utána egy másikkal újra főzik.Mit mondjak, biztos finom lehet , mert az a sok szaft ami a turmixolás után keletkezik.Kicsiben ki fogom próbálni én is.

szöszi,
    ne búsuljál, nem tévedsz el, ha végig tudod csinálni.Van még idő keddig.Szurkolok, hogy sikerüljön neked is.
    Felénk nagyon szépen süta napocska, igaz a szél erősen megdolgoztatja a fák ágait, mert jobbra és balra is igen csak hajladoznak.Reggel még hűvöske volt az idő, a kardigános szvettert is elbirtam vidáman, mikor egy kis gyümölcsért indultam a zöldségeshez.

Bea,
    ha azt mondom, hogy kicsit irigyellek a kerti munkáért, akkor azt úgy hidd el. Persze az ember mindig azt csinálná szivesen ami nincs.

A vidámság megvan, a hatékonyság is bevált, mert készen van a kukacos, igaz egy fia kukacot sem találtam, sem Renzó kalapját.Sebaj a lényeg, hogy készen van.Most megyek visszarendezem a gazdaságot és lassabb üzemmódra kapcsolok.Úgy is olvasom, hogy milyen függőséget okoznak a játékok.Na van is benne valami.....

Utoljára szerkesztett: 23.6.18
    sutimami57, mimi, fabatka és még 1 ember kedveli ezt.
  6. Koppi

Szia !

Ifjú korában juhász volt a Hortobágyon, ami a bárónál is nagyobb urat jelent...:)
    Máig könny szökik a szemébe, ha rágondol.. Mostanában egyre inkább, mióta a 86 fölött tapossa a korát....:)

Marika és Ti, Hölgyeim!
    A babos lecsó receptjét a feleségem szállítja ! : :)

4 nagyobb fej hagymát gyalun szép vékonyra vágok, kacsazsiron /1 evőkanál/ párolom, hozzá vágok 4 szép paprikát előbb csíkokra, majd cikkekre /kb. 2 cm x 1 cm/ és egy szép csípős paprikát is bele karikázok és 2 db paradicsomot is bele karikázok és lassú tűzön párolom... közben meghámozok két cukkinit /itt azért hámozom meg, mert családom nem szereti a cukkini héját, ha grillezem nem hámozom/ és előbb négyrét vágom majd bele karikázom a lecsóba... a cukkini hamarabb puhul, ezért mindig azt teszem bele utolsónak.... a család úgy szereti ha minden olyan kis csinosra van vágva és nem óriás hagymák és paprikák vannak a lecsóban! /én szeretem nagyra vágva is!!!! / közben természetesen megsózom ízlés szerint, majd felkarikázok 1 cs füstli virslit egy tányérra és amikor kellemesen pikánsnak és szottyadtnak látom a lecsót /böszörmínyiesen/: már levet engedett és összeesett!!! / szépen teszek hozzá kávéskanálnyi piros por paprikát... ezután egy szép nagy doboz fehér babot, vagy 2 doboz piros babot /mikor milyen kedvem van/ teszek bele és hozzáadom a virslit. Ezzel felfőzöm még egyszer így ha netán túl sok lenne a leve, még hagyom párologni és készen is van! enyhén csípős és laktató paplan lengető, főleg vacsorára!!! Lehet még tenni bele padlizsánt is, de a lecsóban annak is erős a héja, ezért azt is ajánlott meghámozni!!!!

A fenti receptet tényleg a párom írta...:D
    Ugyanis én főzni nem tudok, viszont szeretem a hasam is...:) ;)

Utoljára szerkesztett: 23.6.18
  7. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Köszönöm szépen neked is és mindenkinek cuppcupp
    Én elégedett vagyok a cserés dologgal,hiszen cserenapkor többen próbáltak volna csillagalmát küldeni nekem, most megvan XXL BEN
    Keresztapus,ide nemtudok feltölteni képet,de mivel elmaradt a személyes találkozó,emiledre küldök fotót,na meg csak hogy láss csodát mekkora ütés ért...csak nehogy rémálmaid legyenek :)

Fabatka kedves Beus :)
    Házassági ajánlat??????Na neeeee már ez most komoly?
    És ha nemet mond......ÉS HA IGENT??????:DxD

sutimami57, mimi, fabatka és 2 más kedveli ezt.
  8. Koppi

Remélem az őszi találkozón már ott leszel..:)
    Te nem vagy férjnél itt a farmon? Én facér vagyok, akkor megkereshetlek ?
    Vannak előnyei is, például a szintlépésnél dupla Tp.-t kapsz...:) Tudtad ? :)

Szűz Mária !!!! Borzalmasan elintéztek !!!!!!!!!!!!:(:(:(:(:(:(

sutimami57, fabatka, -elzemari- és 3 más kedveli ezt.
  9. Álomhajsza76

Nem vagyok se itt se itthon férjnélxDxDxD
    Dupla tp-ért házasodjak?
    Tripla fizetésért sem.....jajj akkor átment a fotó,most rosszabb mert átment a másik szememre is plussz az orromra....de mivel nemtudok mit te ni,nincs az az alapozó ami eltüntetné,ha kérdezik rávágom:KETRECHARCOS VAGYOK,látnád a másikatxDxD
    Ha neked jó hogy dupla tp,felőlem megkérhetsz;)

sutimami57, mimi, fabatka és 3 más kedveli ezt.
  10. Koppi

Te is duplát kapsz...Tp.-ből olyankor...:)
    Már el is küldtem a gyűrűt Neked :)
    (Azért csak most, mert az előbb nem találtam...)

11. Álomhajsza76

Naaaaaaa bekötik...ki lesz a tanú?xD

12. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Kedves házaspár!Leszünk mi épelméjűek a tanuk a frigynek!Ásó,kapa meg a nagyharang válasszon el benneteket!xD;),ezért már érdemes volt vissza jönni!Mik vannak itt?,na az a lecsós bab nem éppen epe kímélő étel!Azért finom lehet,megérne egy gyomorfájást!Szegény ara most,hogy néz ki sajnálom nagyon!,de a vőlegény látta és úgy is tetszik akkor jöhet a házasság!xD;)

sutimami57, mimi, Álomhajsza76 és 5 más kedveli ezt.
  13. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Dani,
    nagyon szépen köszönöm a kedves feleségednek, hogy megosztotta velünk a babos lecsó receptjét.A lecsóba én is néha teszek cukkinit, vagy gombát de még babbal nem is hallottam.Most már igen.
    Dani,
    azért azt hittem egy kicsit ünnepélyesebben kéred meg az ara kezét.Csak igy, hogy ha facér vagy,. akkor......s hol marad az ünnepélyesség.Legalább valami virág, vagy egy pohár pezsgő.
    Na de nost már üsse kő, sok boldogságot az ifjú párnak!!

sutimami57, mimi, Álomhajsza76 és 4 más kedveli ezt.
  14. hagymácska44

Na jó, leszek tanú, aztán rendesen viselkedjetek a nászúton. A fotót én is kérem az emailemre.

sutimami57, mimi, Álomhajsza76 és 4 más kedveli ezt.
  15. fabatka

fabatka Fórum hercege

Sziasztok !!!
    Hogy mikről maradtam le !!!
    Kiteszem a lábam egy estére, és nász van a kedvenc törzsasztalomnál...xDxDxD
    Egyedül az vigasztal, hogy a kerítő-vagy témára inspiráló én voltam, tehát azért én is benne voltam kicsit...:inlove::inlove::inlove:

Jó éjt, szép álmokat mindenkinek:)

sutimami57, mimi, hagymácska44 és 5 más kedveli ezt.
  16. Koppi

Sziasztok !
    Akkor ezt összehoztuk !:p:p
    Túl az esti gyógykanaszta partin, csak most értem ide és olvastam vissza...:)
    Most inkább nem kommentelném...:)
    Jó éjt Mindenkinek !

sutimami57, mimi, szöszi50 és 5 más kedveli ezt.
  17. Álomhajsza76

Van az a jammales,Hadhàzi,Bruti meg mégegy..."Anyú fááááj a fejem"...na ezèrt vagyok mèg fent...Most mit irjak?Keresztapu,vagy apjuk? xDxD
    Szètröhögtem magam a kommentekenxDxD

Azért kicsit csalódottvagyok..se tanú,se koszorúslányok,se fehérruhaxD
    De a sminkem bazijó:wuerg:xD:D
    Páromnak lazán odaszóltam..jövő7en megyek pilláshoz..majdnem megfulladt a röhögéstől..még a szemüvege is bepárásodottxDxDxD

Na jó éjt mindenkinek :inlove:

sutimami57, mimi, szöszi50 és 4 más kedveli ezt.
  18. fabatka

fabatka Fórum hercege

Legyetek jók, gyógyuljatok, vigyázzatok Magatokra!
    Dolgozzatok a farmokon, de csak annyit, amit nagyon muszáj!!!
    Nevessetek sokat, és töltődjetek !

sutimami57, mimi, Koppi és 4 más kedveli ezt.
  19. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Köszi szépen az érdeklődést mindenkinek aki hiányolt,jelentem,minden rendben felém.Kisebb balesetek és egy darázs csípés allergiás tünetei után,megvagyok.Gabi jobbulást.Mindenkinek szép vasárnapot!:)

sutimami57, mimi, Koppi és 6 más kedveli ezt.
  20. hagymácska44

Sziasztok!

A piacjárat megvolt, most az ebédeltetés folyik.
    A betegek gyógyulgassanak.
    A focist mindig elfelejtem.
    Szép délutánt!

sutimami57, mimi, Koppi és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.