Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Mi a megvezető infó? leírnád nekem?

A farmvisszarendezés használatához kérlek olvasd el a leírást.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-új-prémium-rendszer.14921/

sutimami57, fabatka, Koppi és 2 más kedveli ezt.
  2. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Nem jól fogalmaztam,nem értem elsőre bocsi :)mégis azt kell mondjam,feljön valami,ami nem az amit irnak...szóval...farmvisszarendezőnél újból a prémium témát erőlteti,de már az vagyok...szóval nem értem

sutimami57, fabatka, Koppi és még 1 ember kedveli ezt.
  3. Kékmadár1

Egy ki és belépés után már biztosan aktiválódik a prémium tagságod, és minden rendben lesz.

4. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép napot kívánok mindnyájatoknak!Dani boldog névnapot kívánok!Jó sokat írtatok most elég volt vissza olvasni!Megy a munka ezerrel itt is meg a VV-ben is!Uborka,meg sok minden finomság elrakása télire,jó is elő venni,és csak enni attól nem kapunk semmilyen betegséget!Jó játékot,és sok röpit mindenkinek!

sutimami57, fabatka, -elzemari- és 3 más kedveli ezt.
  5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Na jó. Akkor ez ment a vakok javára.
    Benéztem. Végeredményben több is veszett Mohácsnál..

sutimami57, fabatka, szöszi50 és 4 más kedveli ezt.
  6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Boldog névnapot kívánok! :)

sutimami57, fabatka, szöszi50 és 5 más kedveli ezt.
  7. Kékmadár1

Most is megvehető minden rávaló dekor.
    Igaz nem olcsón. De a tapasztalatok alapján a későbbiekben is lesz lehetőség, akár egyesével is megvenni, feltölteni a felhőt.

A rossz hír ellenére. Boldog névnapot kívánok! :)

sutimami57, fabatka, szöszi50 és 4 más kedveli ezt.
  8. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Szia Dani!

sutimami57, fabatka, jolanda1948 és 4 más kedveli ezt.
  9. Álomhajsza76

Már megint vettem valamit...jó lenne ha nem ajálgatnátok :inlove:de most van 700 órás farmmunkásom :) ha ezt előbb tudom... Koppi köszi az infót :inlove:

sutimami57, fabatka, szöszi50 és 3 más kedveli ezt.
  10. Pepe101966

Pepe101966 Fórumlakó

Szia Dani!
    Sok szeretettel kívánok nagyon boldog névnapot igy ismeretlenül is.
    Egyik unokám is Dani,de most ő nyaral a másik maminál,igy őt sem tudom felköszönteni csak irásban.

sutimami57, fabatka, szöszi50 és 3 más kedveli ezt.
  11. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Egy órája leszakadt az ég, most is dörög és villámlik.
    Dani, a panasztopik tele van a felhők nemértésével. Nekem annyira kinai, hogy nem is gondolkodtam a vásárlásokon. Nem egyértelmű nekem a rávalók vagy a hiányosságok.
    Amíg van net addig elköszönök, jó éjt mindenkinek!

sutimami57, fabatka, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  12. Koppi

Láttam, az időképen, hogy nagy nyomás alatt vagytok...
    Itt csöndes juliusi éjszaka van A tücskök cirpelnek kint az utcán és a parkban.
    Az előbb mentek el a vendégeink...
    A párom elmosogatott én betermeltem a kimaradt étkeket a hűtőbe....

Szia és köszönöm szépen...
    Valamint Kékmadárnak is...:)

Utoljára szerkesztett: 22.7.18
    sutimami57, fabatka, jolanda1948 és 5 más kedveli ezt.
  13. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt!

Dani, remélem nyertél!
    A levegő nem friss, pedig a nagy vihar után várható lett volna.
    9-re jön a szaki, még pár kérdést tisztázni kell.
    Az örvényeshez már csak a mai röpi kell és kész az is.
    Mindenkinek szép napot!

sutimami57, fabatka, jolanda1948 és 3 más kedveli ezt.
  14. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok!

Dani utólag is boldog névnapot kívánok :)

Tegnap jöttünk vissza Egerből...nagyon jó volt a nyaralás! Igaz az első két napban megföttünk, mint a homár..szép színünk is lett..na utána esett -.-
    De Szerdán és csütörtökön még esernyővel tudtunk menni, mert cseperékelt...de pénteken olyan felhőszakadás volt, hol 3ig ki se mozdultunk...3 után mint ha elvágták volna az időt..szuper lett, tudtunk csavarogni..strandra mentünk volna..de sajna nem fedett volt.

Egri várba Párom megkérte a kezem :D Menyasszony lettem :D :D Olyan boldog vagyok!

Egészségem tökéletes most... úgy érzem kijöttem a gödörből... de már holnaptól újra dolgozom 3 hétig aztán 1 hét szabi megint, remélem nem boritanak ki, mert 2 hét nyugalom volt nekem.

Voltam otthol a szüleimnél, nagyon jól éreztem magam.. nem az a betondzsungel..kert.. illat minden..kutyám..barátaim..szuper volt..

Remélem ti is jól vagytok.

Szép napot kívánok!!

sutimami57, hagymácska44, ursa11 és 8 más kedveli ezt.
  15. Álomhajsza76

Puszi pacsi :)

Végül is,csak végignyomattam a cirkuszos ügyet,ugyhogy evezőket kérek szépen :)

Ha letellik a prémium időszak,azért csak jelzik felém hogy akarom-e tovább,én nem hagytam bepipálva,hogy ellegyen mentve az adatom,szóval csak szólnak..de egyébként nagyon jó dolog ez és nem vészes árban,megvettem a virágot is ami 30 farmkuppont ad,nagyon megörültem annak is.

16. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG] Sziasztok.
    Anika,
    gratulálok, hogy menyasszony lettél.El tudom képzelni, milyen romantikus lehetett, amikor megkérték a kezedet.Számitottál rá, vagy abszolút meglepetésszerűen alakult?
    Hogy tetszett Eger, igaz az eső megzavarta a gondtalan nyaralásotokat, de azért csak sikerült egy két nevezetesebb helyet is meglátogatnotok.

Kivánok mindenkinek nagyon szép vasárnap délutánt!

sutimami57, hagymácska44, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  17. Koppi

Szia Anika !

Gratulálok és köszönöm...:)
    Ugye a vár fokán letérdelt előtted és úgy kérte meg a kezed?
    Hah, milyen romantikus helyet választott a párod...

18. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Köszönöm :) Panoptikumba kérte meg a kezem :) Az egyik kiállításon :) Váratlanul :)
    Köszönöm szépen :) Hát számítani nem számítottam rá, hogy pont Egerbe kér meg, de gyanítottam..mert véletlenül pakolás közben megtaláltam a gyűrűt, de kivártam az alkalmat :)
    Eger nagyon jó volt sok helyen voltunk.. Bazilika..Érseki Palota... Szépasszony völgy... Város a város alatt... Időalagút..Minaret...Dobó tér... meg össze vissza :) Voltunk Szilvásváradon is..lenyügöző volt...egyedül a Milleniumi kilátóra nem mentünk fel, mert azt hittem kimeredek annyit gyalogoltunk, és már oda egyszerüen nem birtam menni :)
    Több mint 100km volt a lábamba, és ami a legrosszabb volt az a rengeteg lépcső...meredek lejtő...az első napokba kinszenvedés volt... olyan izomlázam volt a vádlimba, hogy alig birtam ráállni...de mindig masszíroztuk...utána meg meg se kottyant :)
    Én a lépcsők városának illetve Rubin Réka fitness városának neveztem el :)

19. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép vasárnap délutánt kívánok mindenkinek!Anika gratulálok,szép helyet választott a párod a lánykéréshez!Voltam már én is többször Egerben a Várfürdő nagyon szép,és a mi is sokat gyalogoltunk!Finom bort is ittam,híres vidék!Az eventekkel készen vagyok,minden meg van!Most jó egy kis lazulás,pajta töltés!Jó játékot,és szép napot kívánok!

sutimami57, hagymácska44, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  20. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

Itt is köszöntelek névnapod alkalmából

sutimami57, hagymácska44, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.