Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Koppi.Te mázlista. :D Nekem nincs aki megcsinálja. Na nem mint ha nehezemre esne,de inkább mosogatok. :D
    Szia Sylvi. Hú bakker. Ha most ébredtél,akkor az kemény éjjel lesz. Nézd a pozitív oldalát. Tudod nyomni az eventet. :D

suba_klara, kutyaszálló és .sylvia72. kedveli ezt.
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia Szilvike!

Visszaolvasol? Nem irígyellek. A topik ma régi fényében csillogott, van hsz özön. És jó sokan is lettünk!xD:inlove::music:

suba_klara, Koppi, kutyaszálló és 3 más kedveli ezt.
  3. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Ezt nem tudtam kihagyni:inlove:
    Gratulálok Klári!:)
    Szöszi!Nem zavarsz a bajokkal sem.Jobbulást és remélem sikeres lesz a felújítás:)Az éveket cáfolom,Mikor a 40-et betöltöttem akkor már kezdődött nálam a bajok,na nem csak testileg,de lelkileg is kikészített ez a 40.Megsem tartottam a szülinapom.:oops:Az volt eddig nekem a mélypont.Mi lesz 50-nél?:music:o_O
    Koppi!Hát ez az aknakereső:D:D:D:D,Ne haragudjatok,de ezt még nem hallottam,hát hatalmas elnevezésxD
    Na ezt úgy néz ki elbaltáztam én is:music:
    Na akkor mégis jól csináltam:DA második nem lesz kész,nem vagyok hajlandó ennyi tenyészállatot berakni,megelégedek egy felhővel.
    Ne aggódjatok a karneválhoz még hozzá sem szagoltam,na tápot már kevertem.:D:D:D

suba_klara, mimi, kutyaszálló és 4 más kedveli ezt.
  4. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Nekem még 6 perc,és mára annyi. Így hát már most el is köszönök tőletek. Mindenkinek további sok sikert az eventhez. Sylvi. Neked egy kalappal a karneválhoz. Jó éjt,és szép álmokat. Holnap este,kb úgy fél 8 körül vagyok. Sziasztok. :)

suba_klara, Koppi, mimi és 5 más kedveli ezt.
  5. .sylvia72.

Imi!Látod mire végeztem,mindenki aludni ment.:music:De tényleg nagyon jó volt olvasni ezt a sok hozzászólásokat.Volt pörgés rendesen:D:)
    Szia Zsolt!Jó éjt!Várunk holnap!Szerintem elkezdem a karnevált,meg csere-berélek:D

suba_klara, Koppi, mimi és 2 más kedveli ezt.
  6. lukimi

Nemigen alszanak még, de szombat lévén gondolom jobban összetartanak a családok.:inlove::music:

7. .sylvia72.

Gondolom,csak mókáztam.:)

Koppi, mimi, kutyaszálló és még 1 ember kedveli ezt.
  8. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép estét mindnyájatoknak!Szilvi köszönöm szépen a jó kívánságodat,a bajok már régóta nálam is fenn állnak!Tudod az embernek tudnia kell túl lépni,és tovább küzdenie az életéért,és a családjáért!Remélem ezzel nem bántok meg senkit,mert nem tudhatom az okát a bajoknak,csak azt tudom magamról is meg másoktól is,hogyha a lelke beteg akkor a teste is az lesz!A járó keretemet én úgy hívom,hogy Trabant!,tudod van az a szám,hogy Trabanttal szállni élvezet!Neked is kívánom,hogy hamar gyere ki abból a mélypontból,és akkor jó lesz az 50,születésnap!Kívánok mindenkinek jó játékot,és jó éjszakát!

9. lukimi

Szép álmokat neked is!:)

Koppi, kutyaszálló és .sylvia72. kedveli ezt.
  10. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Szilvi !
    Kissé most kimaradtam a sziporkákból, mert filmet néztem és nézek is. (Ha már tegnap elaludtunk a párommal...)
    Most épp reklám volt, gondoltam beugrok, hátha történt valami és nem tévedtem....remekül felpörögtünk....:)
    Most épp, nasizok.
    A szomszédasszony hozott finom sütit és azt eszegetem. Közben jókat mosolygok...:)
    Na megyek mert vége a reklámnak...
    Még visszajövök... Klárika sem ért még ide ugye?

Utoljára szerkesztett: 11.2.18
    suba_klara, mimi, szöszi50 és 3 más kedveli ezt.
  11. lukimi

Ő itt volt és már csak holnap jön.

12. .sylvia72.

Igen,Tudom a Trabanton szállni,hát így sem hallottam még:DMélypontból kijöttem,ez van,nem fiatalodik az ember,de tényleg mindig van valami,most pl.21-én megyek a sebészetre,a talpamra fejlődött egy tyúkszem,havonta kiszedték,de nem használt,most már akkora kb.mint egy 200Forintos,na most kimetszik,mert már néha alig tudok menni,de utána jobb lesz:)Jó Éjt!Koppi!Jó nassolást,de ilyen este?o_O

Koppi, mimi, szöszi50 és 2 más kedveli ezt.
  13. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    hát elég volt visszaolvasgatni a hozzászólásokat,de végére értem:p
    tudom nem nagy kifogás,de elég fárasztó már a negyedik nap,holnap még reggel megyek délután már itthon leszek:inlove:
    Koppi: hát elég durva volt az a sor, én itt jártam egyszer úgy,hogy taxival kellett haza mennem a kórházból,de úgy beállt
    a forgalom,hogy a felénél lekapcsolta az órát a soför,mert szóltam neki,hogy 4000ft van nálam,többet nem tudok adni:sleepy::sleepy::sleepy:
    Klárika: gratulálok a keresztanyasághoz, nagyon szép szakma:inlove::inlove::inlove:
    szöszi: nekem is volt járókeretem,mert eltört a bokám pár éve, nagyon sokat segített az újra járásban:),de nem szeretném
    újra látni8)
    Zsolti: a Hair a gyerekeim kedvence is lett,olyan szép történet, meg a zene:music::music::music::music::music:
    Imi: ügyes vagy,hogy már végeztél, a növényeket ültetgetem még ,hogy tudjak kosarazni,itt már nekem is meg van a felhő:inlove::inlove:
    a tenyésztősnél kell csinálnom még cirkuszos pandákat,így ment a tenyésztés: onnan kaptam az érméket, most az utolsó fehér
    kockácska felénél járok:)
    mára ennyike, ja Szilvike lemaradt: jó kosár tologatást estére,ameddig bírod:D:D:D
    pá-pá mindenkinek, jó ccakát:p

suba_klara, mimi, .sylvia72. és 3 más kedveli ezt.
  14. lukimi

Nekem meg van 1 olyan kis farm ahol napi egyszer aratok hagymát tehát nem gazosodik. Nos, ott volt még közel 400 szupitáp gazdakörikből stb és az előbb tele tömtem a pároztatót reggelre lenyugszanak a kapott medálokkal meg jó nagyon haladok a zöld csíkkal. Ez amolyan szórakázás.:)

15. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Hopp beütött a ménkű !
    Elálmosodtam. Megyek szundikálni Mindenkinek jó éjt....

16. lukimi

Szép álmokat!:)

kutyaszálló és szöszi50 kedveli ezt.
  17. .sylvia72.

Szilvike így járt:D:DJó éjt!:)
    Elég jól haladok a karneválon,most már nem keverem össze a csp-t az érmével:music:,de mára elég,Jó éjt:)
    Jó éjt!

kutyaszálló, szöszi50 és lukimi kedveli ezt.
  18. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Sziasztok,

Látom mire betévedtem mindenki elment csicsikálni. Nem baj, visszajövök holnap. Jó éjt. ;)

19. lukimi

Még nem mindenki!:)

--------------------------------------------------------
    Jó reggelt!:)

Utoljára szerkesztett: 11.2.18
  20. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Jó reggelt topiklakók!

Számomra elérkezett a tavaszi fáradság, de hol a tavasz?
    Szilvike a 40-50 éves kor a legszebb, nekem az volt.
    Megyek főzni, most két napra, mert holnap kezdődik a gyógytorna és az úszás. Az úszásnak örülök, mert még ha lassan csinálom is,megmozgatja minden porcikámat.Tudom ha leúszok 20 kört, úgy el leszek fáradva, hogy senkivel se állok szóba;)
    Legyen szép napotok!

suba_klara, kutyaszálló, lukimi és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.