Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Tegnap beköszöntem,de már később nem jöttem,mert ezer dolgom volt. Az elmúlt napokban köztesben (10-18-ig) jártam dolgozni. Sajnos nagyon nem tudtam még itthon se csinálni semmit.
    Lényeg,hogy itt vagyok,de tényleg csak keveset. Majd a télen bepótolom amit most kihagyok. :)

Ma 14 éve este 9:05 perckor született meg a kisebbik fiam Csabi. Minden egyes perc amit a fiaimmal töltetek életem legboldogabb percei-órái-napjai. :inlove:
    Boldog születésnapot Drága Csabim! :inlove::inlove::inlove:
    Jövőhéten szombaton lesz a szülinapi ebéd,akkor ér rá a család többi tagja.

mimi, sutimami57, Álomhajsza76 és 8 más kedveli ezt.
  2. Szalys

Szalys Junior szaki

Szép jó reggelit mindenkinek!
    Hááááát valaki azt írta, h a terményes ólaknál több varázslámpás jön. Sajnos ez Pestre nem igaz. Teleraktam szőnyegcsomózóval a placcot. Konkrétan 0 db reppent fel belőle. Számomra esélytelen a dzsinn feladatsor végrehajtása.
    Ha vki végigcsinálja/ta megoszthatná titkot....;)

Isten éltesse a fiacskádat!:D:D:D:D:D:D

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.8.18
    mimi, sutimami57, szöszi50 és 6 más kedveli ezt.
  3. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Szép Vasárnapot mindenkinek.
    Szia földi. Köszi. Be tettem a kép szerkesztőbe,és ez lett belőle. :)

sutimami57, Álomhajsza76, fabatka és 5 más kedveli ezt.
  4. Traktorosbátyó

Traktorosbátyó Utánpótlás-írogató

Szép jó napot kívánok.

Nem régen kezdtem a farmot. Az egyik haveromtól hallottam a játékról és a csoportról,ezért jöttem ide. Sok időm nincs,de ami van,azt valószínűleg ezzel a játékkal fogom tölteni.

mimi, sutimami57, Álomhajsza76 és 9 más kedveli ezt.
  5. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Klári, Isten éltesse a szülinapost!
    Nem hallottatok egy kis enyhülésről, jól jönne!
    Traktorosbátyó, jókor jöttél amikor mindenki q......a mérges a röpik miatt. Üdvözöllek a játékban!
    Szilvi, akkor Te most cukkini mérgezést fogsz kapni, na ne má ebben a hőségben.
    Koppi, jó, hogy vagy nekünk, mindig ellátod jó tanáccsal és felvilágosítással a topik lakókat!
    Csobbanok egyet és gondolok rátok!

mimi, sutimami57, Álomhajsza76 és 7 más kedveli ezt.
  6. Traktorosbátyó

Traktorosbátyó Utánpótlás-írogató

Szia. Röpik? Bocsánat. Az mi? :D Nekem ez még terminus,technikus.

mimi, hagymácska44, sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
  7. Szalys

Szalys Junior szaki

Halihóóóó Mindenkinek!
    Üdvözlet az újoncnak! A felröppenő, amit betakarítás/aratáskor a területről /ól, föld/ +-ban ez a játék. Ált. ezek eventek végrehajtásához szükségesek. Az utóbbi időben eléggé szűken mérik a játék üzemeltetői. Elég bosszantó, ha egyébként be tudnál fejezni eventet de 2 felröppenő hiányod van.....

Kedves Hagymácska!
    Figyelek és amint kezd zöldülni a szemem fehérje, vagy a bőröm, abbahagyom a cukkini evészetet...o_O
    És teljesen irigyellek, h tudsz csobbanni.:D

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.8.18
    mimi, hagymácska44, sutimami57 és 7 más kedveli ezt.
  8. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Sziasztok!
    Boldog szülinapot a nagy-kisfiadnak:)
    Neked köszi az ötletet, kipróbálom a cukkini pástétomot.
    Én pakolom vissza a Bahát napi két aratásra, amit ad, ad majd megeszi a dzsinike. Öt etetés hiányzik a második gyárfejlesztéshez, azt meg már ajándékokkal is meglesz.

mimi, suba_klara, hagymácska44 és 5 más kedveli ezt.
  9. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Kisit feljöttem! :)
    Nagyon hiányoztok ám! :inlove:

Köszönjük szépen!!

Ha Tőletek és a szomszédaimtól nem kapnék lámpást sehogy se állnék. Termelem a 9 órás kaktuszt,etetem a kis manókat és azok is adogatják a lámpást. De így is csak 19 etetéssel vagyok meg. Tuti nem lesz meg végig,de legalább 1 Gyár fejlesztésig el szeretnék jutni. A felhősor az már megvan.

Életem,milyen kis pufók vagyok a képen. :D A - 15 kiló már látszik rajtam,ezért változtattam Avatárt! :)
    Isten hozott nálunk. Igaz én se vagyok most itt napi szinten,de próbálok jönni,de a VV beszippant! :p

Köszönjük szépen!
    Ma a pipiknek készítettem elő a helyet,mert a jövőhéten hozzák a fiatal állományt. Azt hittem napszúrást kapok. Rettenet hőség van. Esőre kilátás sincs. De nagyon fogy a dinnye..ez most nálunk a sláger. :)

Álomhajsza76, mimi, hagymácska44 és 6 más kedveli ezt.
  10. Farmerzsolt1970

Szia Attila. Köszi,hogy el fogadtad a meghívásomat. :)
    Egy kis Vasárnap délutáni zúzás.

Utoljára szerkesztett: 5.8.18
    ursa11, Koppi, Álomhajsza76 és 8 más kedveli ezt.
  11. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Szép vasárnap délutánt kívánok!Nekem sem lesz meg a gyárfejlesztésem egy sem!Pedig etetem a kis mukikat,hol a gaz fogy el,hol a tű!Feladtam mindjárt vissza pakolok a farmra,ez már nekem elég volt!Minek találták ki ezeket a gyárakat,és én balga még költöttem is rá!Ma is nagyon meleg van,igaz most felhősödik egy kicsit,nem süt a nap!Klári boldog születésnapot kívánok a kisfiadnak!További szép napot,és jó játékot kívánok!

ursa11, Koppi, mimi és 7 más kedveli ezt.
  12. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szép Vasárnapot kedves Gazdák!

A rekkenő hőség a jellemző nálunk, pedig Csongrád megyére esőt jósolt a meteorológia.
    Ma is etettem kis mukikat legalább tízszer, de csak egyik adott 2 lámpást. Nagyon skótok, de ezt az eventet már két napja elengedtem. Beszedtem a hosszúérésű ólakat, kiraktam az anakondákat, úgy tudom arra majd szükség lesz. Hát nem mindegy, hogy a narancs fóka nem ad lámpást, vagy a sziszegő.
    Egyébként 200 TP-vel ad többet egy gyárfejlesztés, ezért viszont kár görcsölni.
    Klárika boldog születésnapot kívánok a "kisfiadnak"
    Zsolt! Örülök, hogy mostanában néha jelentkezel, sokáig csak egy egy legény volt a topikban.
    Traktorosbágyó! Isten hozott itt minálunk! Jó kis csapat van itt.(Majd ajándékozási napon küld egy baglyot, ha valamire szükséged van)
    Fabatka, Bea! Együttérzek veled, olyan felemás érzés ez, az emberlánya egyrészt örül, hogy felnőtt lett a gyerkőc, a szíve meg sajnálja, hogy elmegy a "pici" fia.
    Szilvia! Ebben az időszakban nekem is a cukkini a kedvencem. Rántva a legfinomabb, de töltve is isteni, akár még hús nélkül is sajttal, tojással, de én a nagyobb cukkinikből tökfőzeléket csinálok kaporral.
    Koppi! Én tudom, hogy nagyon segítőkész gazda vagy, de hagyd a csudába ezeket a lámpásokat, úgyis esélytelen.

Legyetek jók!

ursa11, mimi, suba_klara és 6 más kedveli ezt.
  13. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Én is ide értem...jól van, tudom, hogy énnel se kezdünk mondatot...:D Jókat vigyorogtam, ahogy olvastam írásaitokat! Nagyon tetszett, jókat írtok Ti! Na, én szerintem ma hőgutát kaptam, elég lökött vagyok. A meleget bírom, élvezem, hogy végre, kicsit nyár van. Csobbanás nálam a zuhanyzóban van, napi több is, de nagyon szeretem a meleget. Munka van ezerrel, futás volt még ma is, egész nap. A cukkinit szeretem, hegyet mászni nem, igaz, a Somlót időnkét meg nyargalom, bicajoznék is, mert van egy új bringám, kosarakat is raktunk rá, de azóta talán egyszer mentem vele. Amíg itt volt a barátnőm, addig autóztunk, mert hogyan nézett volna ki a biciglimen? Na, mondtam én, hogy valami bajom van.
    Eventileg ki vagyok, szerencsére, reggeltől nem voltam a farmon, most látom, hogy az ajándékokat se küldtem el még ma. Valahogy nem izgat, ugyan az, mint nálatok. Semmi nem ad lámpást, így aztán le van....az egész event.

Persze, amiket kapok, ki is osztom, a felhő meg van, amit nem is akartam, de a függönyök veszendőbe mennek.
    Na, megyek is a farmra, mert ma még nem sokat csináltam......:) :) Mindenkinek örülök ám, Attilának üdv. a bázison! Jó helyre keveredtél, Zsoltinak puszi, pacsi! :D jajajaj, Csabikának itt is boldog szülinapot, aztán Mindenkinek ölelés! :) :)

ursa11, mimi, suba_klara és 8 más kedveli ezt.
  14. erifarmos

erifarmos Utánpótlás-írogató

Sziasztok...:D

Juhééé..itt zuhog az eső és szél van..*v*é*g*r*e* :)
    Ma én is főztem..azt hiszem ezt a tevékenységet nem fogom addig gyakorolni még ilyen meleg van. Ezt közöltem azokkal is, akik érintettek a dologban :D Azt hiszem döbbenetet láttam orcájukon...:p Száraz kaja lesz a sláger, az tuti..A jövőhéten borzalmas meleg jön! Kedden vittem volna anyukámat oda, ahol született. Minden vágya , hogy újra lássa. 50 éve nem járt arra. Ma lemondtam a hotelt, mert féltem az anyumat ebben a nagy melegben...A klímám is elromlott, "csak" 390ezer lesz a javítása..Így nem merem kitenni az útnak. No meg a pici kutyumat sem. Mert Piroschka is jött volna velünk. Szerintetek az oké, hogy a 70- es levelnél nincs csak 3 dísztárgyam? Bár nekem nem hiányzik, de nézegetem más farmosok képeit és azok tele vannak kütyükkel..Lenne egy kérdésem. Én miért nem tudom olyan drágán adni a portékámat mint egyesek a piacon? Erre próbálok napok óta rájönni. Tudja valaki? :)

Szülinaposoknak: Hosszú- Boldog- Sikeres- Egészségben gazdag éveket kívánok!:D

Kellemes estét kívánok mindenkinek...

mimi, brozsa, szöszi50 és 7 más kedveli ezt.
  15. Farmerzsolt1970

Sziasztok. Csak fel ugrottam egy kicsit. Nos,igyekszem sűrűbben jönni. Ahogy a munkám,és a gépem engedi. Mindenkinek jó éjt kívánok. Aludjatok jól. Lányok puszi,fiúk pacsi,mind halálig rock'n'roll. Sziasztok. :)

Álomhajsza76, mimi, brozsa és 6 más kedveli ezt.
  16. Szalys

Szalys Junior szaki

Kőbányán is leszakadt az ég. A gombával-pulykahússal töltött cukkini erősen finom lett. Sajna a regenor diéta miatt sajt, tejföl és egyéb finomságok nem használhatóak. De így is finom. Az egyik tengeralattjáró méretű cukkini felét már elpusztítottam. Na már túlelítődik a topik az én cukkini kalandjaimmal.Abbahagyom.;)
    Gondolom nem egy piac van,hanem csoportosítva, régiósítva van.Különben túl sokan lennénk, sok adatot kéne kezelni.
    Azon a piacon amihez te tartozol, lehet, h nyomottabbak az árak. Akikkel pedig értekeztél felszabadultabb piachoz tartoznak.Lehet, h zöldségeket írok. Vagy- és ezt ne olvassa el, aki esetleg megsértődne- olyan az eladás értékre vonatkozó adat, mint a horgászoknál a hal mérete......8)
    Pusza mindenkinek!

Farmerzsolt1970, mimi, brozsa és 6 más kedveli ezt.
  17. fabatka

fabatka Fórum hercege

Szia!
    Az erdei tisztáson a bölcs tölgyfán vannak különböző rúnák, ott ki kell váltanod azt, amelyik magasabb eladási árat engedélyez a piacon.
    A tölgyet érdemes egyéb szempontból is átnézni, a csillagok ellenében több hasznos "szolgáltatás" is aktiválható.
    Ha valami nem világos, kérdezz bátran!:inlove:

A kitehetők meg az eventek és gazdakörik jutalmai, akiknek több van mint Neked, biztosan lassabban értek el erre a szintre, és azalatt több eseményen vettek részt.
    Nem tanácsolom, hogy vásárolj kitehetőket, egy idő után a magasabb eredményt produkálók lesznek csak kirakva, a többi porosodik majd a raktárban.
    Cserenap lesz nemsokára, szerintem mindannyiunk nevében mondhatom, hogy megdobunk majd néhány jó TP-t, vagy egyebet adó kütyüvel.

Utoljára szerkesztett: 5.8.18
    Farmerzsolt1970, mimi, brozsa és 5 más kedveli ezt.
  18. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

A délutáni hőmihőz képest kb. 15 fokkal van kevesebb, nagy szél pici eső volt.
    Erifarmos, A tölgyön van egy olyan rúna, ami ha kiváltod, drágábban adhatod a portékádat.
    70 szintre ma már nem kunszt eljutni, de nincs is semmid. Régen nem volt paszuly, így az eventből kapott kitehetők csak gyűltek. Én is a kergére az Ünneplő szurkolót vettem, avval tettem tele, amit a piros kosárból vehetsz.
    Szilvi, mond csak a cukkinis kalandjaidat!

Farmerzsolt1970, mimi, brozsa és 5 más kedveli ezt.
  19. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Szia!
    Érdekes, én meg épp ma gondoltam, hogy ennek a hőségnek annyi előnye van, hogy nem kell annyit főzöcskézni, ma grillezetem és saláta volt hozzá.
    16. Piaci varázslat - Magasabb eladási ár
    A tökéletes áruért a vevők hajlandóak akár többet is fizetni. Mostantól kezdve a piacon az áruidat akár az alapárhoz képest 75%-kal drágábban is eladhatod (a mostani 50% helyett)!

20. erifarmos

erifarmos Utánpótlás-írogató

Szia :)..
    Köszönöm a válaszod. Nos a maximum áron adom az árumat. Mindig figyelem miből van hiány és már rakom is be a cuccost. De vannak olyanok akik még nálam is drágábban tudják adni. Nem értem, hogyan lehetséges, hisz nálam nem lehet tovább húzni felfelé az összeget. Azt tudom, hogy a piacot szétszedték már régen. :)

Nálunk kb 5 percig esett. De a szél az nagyon jól jött...:)

Szép estét kívánok neked :D

z érdekelne. Hanem a maximális ár az adott termékeknél. De megkérdezem a volt német mentorom, ő talán tudja a választ :)

Szép estét kívánok neked :)

Farmerzsolt1970, ursa11, mimi és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.