Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt!

A nemtudomkákhoz csatlakozom, mármint ami a képhozást illeti.
    Dani, ki-mit tud segíteni, nem értem!
    Az eventek haladnak a magam módján.
    Még mindig pokoli mérges vagyok aki mesternek mondja magát...........
    Ment a röpi a kérőnek! Ültess egymagvút, úgy is kell majd a feladatba, jól adja a röpit, egyél meg egy maja maszkot hozzá!
    Mindenkinek szépet és jót és sok röpit!

Koppi, -elzemari-, KISHONŐR és 3 más kedveli ezt.
  2. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Korán keltem, már meg van a reggeli aratás, vetés, ajándékok, egyebek. Ki korán kel......álmos marad. :D
    Jolika, nagyon szép helyeken jártatok, örülök, hogy ilyen jól sikerült a nyaralás!
    Kati! A mesterekről én is tudnék mesélni. Egy barátom ajánlásával találtam egy gázos fickót, pár éve, azóta jön hozzánk, ha valami gáz van. Karácsony előtt felhívtam, hogy be kellen e kötni az új gáztűzhelyet, meg kérdezte, hogy milyen márka. El mondtam neki. Na, erre jól le osztott, hogy nem köti be, mert car, és nem most kell reklamálni, hanem a vásárlás előtt kellett volna meg krdezni, milyet vegyek. Na, én is meg mondtam neki a magamét, aztán be is fejeztem vele a kommunikációt. Két napi telefonálgatás után találtam egy gázos pasit, másnap ki jött, 10 perc alatt be kötötte, és miután meg kérdeztem a véleményét, azt mondtas, hogy ez egy jó márka, semmi gond vele. Azóta új gázosom van.

Marika, köszi az okosítást, nagyon jól le írtad, mit is kell csinálni. Nekem nem okoz gondot, fel rakom a képeket a saját web albumomba, onnan lehet vinni bárhova.
    Eventek haladnak, a farmos fele meg van, mind a két farmon. A szigetes is halad, ésszel csinálom, remélem, meg lesz az összes fejlesztés, nagyon tetszik ez a kis kütyű, és alig várom, hogy a tojástartóba tehessem. Na, munka indul ezerrel, így aztán futok is.....ma házi szolgálat van, némi telefonos ügyezéssel, szabás, varrás, főzés, és a többi...de aratásokra jövök, mert itt is munka van.
    Jók az eventet, tetszik mind a kettő. A nyeremények is jók, szerintem. Kellemes, szép napot, jó játékot!

Koppi, hagymácska44, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  3. KISHONŐR

KISHONŐR Fórum ismerője

Szia! Maja maszk? Szaladok megnézni, hogy mire jó és van-e. Oh, nagyon köszi, és még van is ráadásul. 448 dbxD

4. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Jó reggelt (?) kívánok !
    Most van érkezésem benézni....
    Álomhajsza Gabi, kaptad a "ződet"...:)

sutimami57, hagymácska44 és -elzemari- kedveli ezt.
  5. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG] Sziasztok,
    Álomhajsza,
    ment egy zöld izé, nagyon bizom benne, hogy valami hosszú ültetvénnyel meg tudod szerezni még a maradék 99 darabot.Hajrááá.
    Hagymácska,
    kis" nemtudomka", ha tudok segitek, mondjad, hogy miként és mit szeretnél.

Sütike,
    egyszer én is megjártam egy gázos szakival, mert eltörött a sütő üvege, természatessen felhivtam a szakszervizt.Ó bár ne tettem volna.Szegény pára olyan komoly gondot okozott neki, mikor végre megérkezett az üveg, hogy hogyan és miként tegye vissza az eltörött helyére.Mondta is, hogy reméli soha többé ilyen munkát nem kell neki csinálni.Gondolom velem!!Miután sikerült őt meggyőzni, hogy hogy is tegye vissza az üveget.
    Erika,
    látod milyen kis örömök is érik a játék folyamán az embert...

Dani,
    még ha rövid időre is, de legalább benéztél!!

Kivánok szép és vidám hétvégét!

Koppi, sutimami57, hagymácska44 és 3 más kedveli ezt.
  6. hagymácska44

Üdv!

Marika, nekem most egy gondom van, kellene egy szigetelő brigád. Félév alatt 3 hagyott itt, remélem Dani erre gondolt. Más bajom nincs, vagyis eltörpül a fő gondom felett.
    Sok röpit!

Koppi, sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  7. -elzemari-

Hagymácska,
    ez nagyon rossz hir.Sajnálatos, hogy ilyen szakemberek vannak. Itt a lakótelepen csinálják az egyik négyemeletes házat, úgy tűnik azért vannak rendes szakik is.

Koppi, sutimami57 és hagymácska44 kedveli ezt.
  8. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Pontosan erre gondoltam..:)

Túl a délutáni előre hozott vásárláson, (mert holnap 10 órától érettségi tali kezdődik és egészen estig fog tartani), kissé megfáradva, de hazaértem...
    Mire felhordtam a 4 tele szatyrot, tudtam róla, hogy hol is lakik Az Úr....?!!
    Hiába no a 70 hez közelebb vagyok mint a 60 hoz...
    Áldjuk az eszünket, amikor megvettük ezt a kis lakást...

9. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Gyors beköszönök,de majd holnap aktívabb leszek!
    Jó és kellemes pihenést kívánok!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sziasztok,szép jó reggelt kívánok!
    Gyönyörűen süt a Nap!
    A mai programom: főzés,takarítás,kerti munka. Először is elmegyek bevásárolni.
    A héten nem -igen történt velem semmi,de Csabival igen! Estig dolgoztam,aztán már időm se volt semmire. Szerdán volt felénk nagy vihar,akkor hazafelé jövet Csabit elkapta a jégeső.Elcsúszott a bicajjal és csúnyán lehorzsolta a vállát,könyökét és a tenyerét. De már szebbek a sebei.
    Az eventel azért haladok,mert van segítségem. Nélküle el se kezdtem volna egyiket se. A Főfarmon még 6 ablak van hátra, a Bahán megvan mindkét nap,igaz az elsőbe nem dobáltam be mindent,mert csak a fejlesztést akartam kiszedni.
    Most megyek dolgomra!
    Legyen szép napotok és kellemes hétvégétek!

Utoljára szerkesztett: 8.9.18
    Koppi, sutimami57, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  10. hagymácska44

Jó reggelt!

Pic megjárva. Megyek át a gyerekekhez dadáskodni.
    Röpik elküldve akinek kell.
    Szép hétvégét!

Koppi, sutimami57, -elzemari- és 3 más kedveli ezt.
  11. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Puszi pacsi :)

Keresztapus,nyugi:én is közelebb vagyok a 70-hez mint a 60-hoz,csak én súlybanxD:wuerg::p

Eventügyi helyzetjelentés:a pólóvarrósból még van 12 pálya....a smaragdoskból 27 db hiányzik...
    Ja:a csengőpengős 10.120.120-at adott :) jó lenne ez igaziban,de ne legyek telhetetlen :) annyi pénzem van,hogy bátran szórhatnám a piacon :)

Kérdés:a napfogyatkozás fejlesztést ráraktam arra a napizére,amit adott a játék,de eltünt :-(
    Olvasom hogy gyárfejlesztés...na de hol a gyár?:wuerg:o_O

Koppi, sutimami57, hagymácska44 és 5 más kedveli ezt.
  12. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Nekem is eltűnt reggel. Újból kiraktam amit a Pajtában találtam és ez van kiírva,ha rákkantitok: Napmasina Rozsda II.
    A 24 CSP.-és ládám 139.911 CSP.-t adott. Ez könnyű lesz elkölteni! :)
    A 3 Áhítatos láda meg 1 Valentin-napi cserepet meg 8 Bájitalt adott. :oops:

Koppi, sutimami57, hagymácska44 és 4 más kedveli ezt.
  13. mimi

mimi Fórum elő legendája

Azért előtte ki kell jelölni a szöveget, ami alá akarod rendelni.

Koppi, sutimami57, hagymácska44 és 2 más kedveli ezt.
  14. -elzemari-

[​IMG] Sziasztok!
    Klári,
    valahogy mindig történik valami Csabival, de nem mindig a kellemesebb oldal. Talán erre szokták mondani, hogy edződik?Kivánom neki, hogy az idén már ez legyen a legutolsó..
    hagymácska,
    kicsit irigyellek a dadáskodásért, mert az olyan jó dolog.A felelősség a szülőké, tiéd az élvezet.Jó ezt nem szó szerint értem, de valahogy amikor még mi is unokáztunk, valahogy igy voltunk vele.Nyáron három hétig voltunk velük a kertben, a gond csak az volt, hogy milyen feladatokkal, játékokkal tudjuk őket lefoglalni. De jó is volt!!!

Álomhajsza,
    gratulálok a sok csengőpengődhöz, mindig jól jön ez a nyeremény.Igazán szerencsésnek mondhatod magadat.
    A pólókat varrnám én is, de hol a tű és a cérna fogy el, hol pedig a Gyapjúsás.Szerencsére még van idő, igy a para egyenlőre elmarad.
    A gyárral kapcsolatban, ezt tudtam neked hozni!
    Ajándék gyár fejlesztés

Mimi,
    Nem tudtalak idézni, mert már véletlenül elengedtem a levelemet, de utána már nincs lehetőség.Igy aztán idézés nélkül irok neked.
    teljesen igazad van fontos, hogy előtte kijelölésre kerüljön, amit meg akarunk mutatni.Én akkor gondoltam arra, hogy Kimásolod a képnek a linkjét.
    Azért jó hogy szóltál, mert igy még jobban érthető lesz .

Koppi, sutimami57, hagymácska44 és 4 más kedveli ezt.
  15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Kicsit körülményes elengedett levélbe újra írni/idézni, de nem lehetetlen. Én úgy csinálom (naná hogy utána jut eszembe egy csomó dolog), hogy idézek, megírom amit akarok, kijelölöm az egészet, ctl C és törlöm. Visszamegyek az elküldött levélbe "szerkesztéssel", és ctrl V. És újra elküldöm. :D

16. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Édesek vagytok,de nincs gyáram,szóval nem is tudom,mit is fejlesztek xDAzért a bahás eventet csinálom,hátha valami jó sül ki belőle :)

A másik x akta nekem,hogy van egy csomó új fa,júdás,mocsári izé stb....honnan???hogyan jutok hozzá?

Koppi, suba_klara, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  17. Szalys

Szalys Junior szaki

Halihóóó Mindenkinek!
    Verőfényes szép délutánt kívánok!
    Szinte elszaladt ez a mai nap is. Teljes lakás "remake"-ben élek. Laci - az ezermester - nagyon ügyes, szépen ,megbízhatóan dolgozik.
    Végre nem kell mesteremberre panaszkodni, hanem őszintén lehet dícsérni!!!!

Koppi, suba_klara, sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
  18. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Köszönöm!
    Aranyos őszi kosárkád van:) Bizony, bizony itt az ideje, emberes hónap.

19. -elzemari-

Ó Mimi, de jó hogy rávilágitottál, én ezt soha nem tudtam.

Koppi, suba_klara, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szívesen. Pár dolgot én is itt tanultam. ;)

Koppi, sutimami57, hagymácska44 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.