Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    De jó, hogy itt vagy..:)
    Az egészséged a műtét után, jól szuperál?
    Ez a célzásnekem sem megy..:(

Szia Kati !

Akkor a kocsinál üröm az örömben az ABS-t illetően. (Nekem még az sincs a kocsiban..olyan öreg...)
    De a lényeg az, hogy megy..:)

Szia Gabi !
    Az elejét nem értem...
    De hajrá a pekánért !

-Iláj-, Álomhajsza76, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG] Sziasztok.

Márti,
    egy hatalmas nagy gratuláció, hogy már nem százas vagy, hanem kétszázas.Komoly, nagy munka van benne.Jó volt a viz Horvátországban?Csodálatosan kék még mindig?Az idő is jó volt?
    Rózsám,
    de helyes vagy, hogy még a nyaraláskor is ránk gondoltál és érezted a hiányunkat.Valóban úgy van az ember, hogy jó társaságban gyorsan múlik még az idő is.Jóka dumcsizunk, mesélünk.
    Hagymácska,
    hogy te milyen kis ügyeske vagy, az átlagoddal.Én valami pocsékul vettem az akadályokat, de most itt négyszemközött elmondom neked, hogy nem dőlök a kapanyélbe, mert bizony nekem nem megy.Olyan sikongatossan csinálom, mert néha néha felsikitanék, amikor netán egyszer egyszer egyszer eltalálom ez a csuda karikát.Hol a karika nem tapad rá teljesen a perecre, hol a perec nem akar a karikába menni, szóval nem és nem megy a boga életben sem.Minden elismerésem azoké, akiknek még ez is megy.!!
    Szöszi,
    itta kezem, nem disznóláb, foghatunk kezet a lövéseket illetően.Ne add fel, biztosan neked még sikerülni is fog, meglátod.Felénk is nagyon gyönyörű az idő, szinte hihetetlen, hogy a hétvégétől bizony már komolyan veszi az időjárás felelős és meghivta a festőket is, és majd elkezdik a fák festését is. Bevallom, én már úgy megszoktam ezt a zöld szint, de ha sokszinűvé válik , akkor is szép lesz majd .
    Dani,
    ne dobd el a kanalat, mindig van olyan időszak, amikor bizony elfoglalt az ember, de nem jelenti azt, hogy nem jön majd.Emlékszel, amikor napokig kerestelek, mert nem adtál hirt magadról. Mindig jön valaki, nem fog pókháló nőni az ajtófélfára, hidd el.Jövünk, beszélgetünk, mesélünk, ki ki vérmérséklete szerint.
    Mimi,
    nem mondom, nagy munka lehetett ezt a szép tüzijátékot megcsinálni.Hej ha én egyszer majd elérem a kétszázat, tyű a teremtésit de sokára lesz, remélem akkor is begyújtod a szikrákat.
    Álomhajsza,
    szerintem , ha van módod menjél csak el a találkozóra, nem muszáj enni, a részvétel a fontos szerintem.

Kivánok vidám és derűs napot a továbbiakban is!

-Iláj-, Álomhajsza76, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  3. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Pocsékul megy nekem ez a mini játék. Kedves készítők, valami jobb játékot találjatok már ki.
    Igyekszem a harmincat megcsinálni aztán viszlát Darts.

Ha már ilyen jól "kipihentem magam", elgondoltam, hogy a legutóbbi meszeléskor a spájz kimaradt, uccu neki reggel nekiestem kipakolni.Eszméletlem mennyiségű cucc fér arra a két négyzetméterre. Apa már lefestette fehérre a stelázsit, délután nekiesünk a meszelésnek. A lelkesedésünket látva két napig is el fog tartani, na nem a meszelés, hanem a bepakolás, mire mindent áttörülök, lemosok. Az erő legyen velünk! Papa már gyűjti az energiát, ledőlt egy kicsit sziesztázni.

4. Koppi

Szia Rózsa !

18 lejátszott játék után mondhatom, megy ez nekem. Ritkán volt, hogy 5-ször kellett lőnöm, jobbadán a három lövés volt a jellemző.:)
    A taktikám: megvárom, hogy melyik íven jön be a perec és a beérkezése előtt lövöm el a labdát.
    Van ugyan, hogy mellé megy, de nem szabad kapkodni. Majd jön megint a körívén...:)
    Jó buli a spájz festés..először, utána rémálom a visszarakása...:)

Marika!
    Szépen kiveséztél mindenkit...:)

Szia, MamaMesekertje Márti !
    Örülök, hogy jól sikerült a nyaralásod ! :):)

5. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

Rózsa nagyon sajnálom,hogy így sikerült.

Jelentem nálunk árnyékban 29 fok 15,30kor.Remélem nem romlik el nálunk,mert szombat délután szabadtéri táncikálás lesz.Nem esernyős táncal készültünk.

Utoljára szerkesztett: 20.9.18
    Álomhajsza76, ursa11, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  6. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Kedves Jolanda!

Pécsett csak átutazóban voltunk, de csak menetben, vissza másik úton jöttünk, el is keveredtünk, de szerencsére minden rendbe.

Egyszer lemeszeltük a spájzot, még várni kell a száradásra, de lehet csak holnap reggel lesz belőle valami.
    Bizonyára változik az idő, mert érzem, nem csak az interneten olvasom, de oda se neki, elvégre szeptember van.

Álomhajsza76, ursa11, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  7. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szerbusztok!Dani jól esett,hogy érdeklődsz az egészségem felől!A műtétem sikerült,csak én feledékeny mafla még frissiben ki ugrasztottam a helyéről a két hetes protézist,és most egy kalodában vagyok bezárva!Nagyon rossz nem kívánom senkinek sem,hat hétig,így kell lennem!Most már meg gondolom,hogy mit csinálok.A játékot óvatosan csinálom,de a célba dobás az nem az én műfajom!Jó játékot,és további szép napot kívánok!

Pepe101966, -elzemari-, brozsa és 4 más kedveli ezt.
  8. Koppi

Szia Margitka !

Jól megjártad, friss műtöttként... :(
    Rettenetesen szenvedhetsz...Tessék vigyázni magadra....:) Semmi ugribugri ! ;)
    A célba hajigálásnál alkalmazd azt a műveletet, amit fentebb leírtam. Hidd el be fog jönni ! :)

Szia Jolanda !

Szombatra tré idő jósolnak a Béka Lesők...., de ne legyen igazuk !
    Nekünk is szombaton hoznak csempét az egyik társasházunkba és azt a 330 dobozt be is kell vinni az egyik üres pincébe....tehát legyen jó idő ! :)

Rózsa !
    Nekem már a múlthéten elkezdődött a csontjaimnál a jóslás...
    Ráadásul most jól meg is szívjuk, mert nem volt szeptember elején lehűlés....
    Most gyors egymásutánban jön kettő is, ami nagyon rontja majd a hőérzetünket....:(

Utoljára szerkesztett: 20.9.18
    jolanda1948, -Iláj-, -elzemari- és 4 más kedveli ezt.
  9. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Már vagy háromszor be jöttem, aztán sutty...mennem is kellett. Ebbe a bolondok házába bele lehet őrülni. :D Na, de ebbe a perec hajszolásba is. Annyira nem megy, akár hogy is próbálom, hogy már nem is érdekel. Ja, nem hagyom abba, csak a tehetségtelenek nyugalmával csinálom. Valami csak lesz......két függönyöm már meg van, a másik kettő a cél, remélem, mire vége lesz az eventnek, csak el érem. Hálás vagyok magamnak, hogy a kis farmon nem eventezek, gáz lett volna. Nem akarok több ilyen minit. Nagyon nem szeretem. Most megint megyek...:) Szép estét!

10. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Puszi pacsi jó reggelt :)

15. szinten vagyok a dobálózásban,hogy lesz ebből 76 és pekándió?:p
    Az összes szupertrágyám elment,de nem baj,mert most a kövi aratásnál,minden lehetséges területet bevetek.Kérdésem:milyen cuccok hatnak még a csatnin kívűl,az event virágokra?Mert ugye ez valamiféle virág?o_OHa valaki megszánna még 1-2 csatnival is akkor lenne igazi bódogság:inlove::inlove::inlove:(ha van elfekvőben persze)

Nah...csakhogy ne lógjak ki a sorból:kedden dokinál voltam:magas vagyis ingadozó a vérnyomásom,ráadásul én nem vagyok nyárpárti 40 fokban aszalódó,jobban kedvelem a jó átlag 20-25 fokot(max),de ez a lehülés előtti időszak,marhára megvisel.A fejem szét akar szakadni,így fekszem,így kelek...lassan megszokom.A gyógyszer se az igazi egyenlőre,mert gondolom meg kell szokjam.2 hét múlva kontrol,ha nem jó akor irnak másikat...igy 42 évesen(rendszeres sport és egészséges étkezés mellet,fantasztikus érzés,bogyóval kezdeni a napot:wuerg:).

Tegnap ismét beadott a csengőpengős 110 millát,úgyhogy eljártam az örömtáncomxD

Na lépek futni,mire visszaérek lehet egyet aratni :)

sutimami57, Szalys, Koppi és 3 más kedveli ezt.
  11. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

Jó reggelt mindenkinek.A felhő kész,a többivel jutok ameddig érek.
    Ez a farm neved is?????? akkor kűldök /kűldtem/

Utoljára szerkesztett: 21.9.18
    sutimami57, Álomhajsza76, Szalys és 2 más kedveli ezt.
  12. Koppi

Szia !
    Küldtem...
    Lenne 1 kérdésem, ugyan kettő... s több..:)
    Hanyadik szinten vagy a Lekvár főzőből ?
    Gyűjtöd e a cukrot?
    Megvetted e a receptjét a csatninak ? (Nem rég volt "leértékelés", azaz 50%-al olcsóbban lehetett megvenni a répás.almás csatni receptjét...)

-----------------------------------------------------------------------------------------
    Kész a felhősorom, de folytatom a lövöldözést, bár a tépőzár nem akar jönnyi..:(

sutimami57, Álomhajsza76, Szalys és 3 más kedveli ezt.
  13. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép napot kívánok mindnyájatoknak!Dani küldtem egyet,de gondolom,hogy ez nem sok,majd csak szaporodik.Nekem nem akar a célba dobálás sikerülni,ma is vetek aratok,és lesz ami lesz!Nagyon le vagyok maradva,mint a borra való,még a felhőig 18 dobás.További jó játékot,és szép napot kívánok!

sutimami57, Szalys, brozsa és 2 más kedveli ezt.
  14. Koppi

Köszönöm !
    Én is küldtem Neked 9-et...:)

sutimami57, Szalys, jolanda1948 és 2 más kedveli ezt.
  15. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Köszönöm szépen Dani,és küldtem még egyet!:).Tudom,hogy a tiédhez képest ez semmi,de most nincs erőm több farmot elkezdeni!:cry::).

sutimami57, Szalys, jolanda1948 és 3 más kedveli ezt.
  16. Koppi

Szia !
    Ha lehetséges mindig küldök sok embernek eventekkor dolgokat. Ha nem eventkedek, akkor nem megy segítség, mert én sem igénylem Neked eddig azért nem küldtem, mert nem voltál itt. Mióta újra jöttél felelevenítettem a küldést számodra...is :)
    Lövöldözök, de néha mellé megy...:)
    Pörgettem a keréken kétszer +1 termésbónuszt plusz 1, 100%os termésbónuszt 24 órára. Jól jön a csatni mellé :)

sutimami57, Szalys, jolanda1948 és 2 más kedveli ezt.
  17. -elzemari-

[​IMG] Sziasztok!

Gratulálok azoknak, akik már megtámasztották a létrát, hogy a felhőre jussanak.Nagyon bánt, hogy ilyen ügyetlen vagyok, de a boga életbe sem tudom eltalálni a pereceket.Igy aztán nagy szomorkásan elballagok.
    Ti legyetek vidámak és derűsek!!

18. Koppi

Marika !
    Egy pontra irányítsd a célkeresztet - be tudod lőni - már az első körbemenetelnél.
    Tartsd ott ahol előzőleg elment a perec és mielőtt odaér az ábra lőj...
    Elé kell céloznod, hiszen mozog..:)

sutimami57, jolanda1948, Szalys és 3 más kedveli ezt.
  19. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Gratulálok Dani a szerencsés pörgetésedhez!Az előbb sikerült 20,as dobnom majd nem hátast dobtam örömömben!xD.,ez volt az első,de remélem,hogy nem az utolsó!A felénél tartok a felhőhöz vezető úton!Marika látod nem csak Te vagy ügyetlenebb az e fajta játékban!További szép napot!:)

20. -elzemari-

Jajaj Dani,
    teszem én igy is, meg úgy is, mire oda ér, már el is mozdult a célkereszt.Gondoltam, hogy nagyon ügyetlen leszek benne, mert ha itt van a Valdemár, ott sem tudom a léggömböket eltalálni, mire végre eltalálom.... na de mindegy is, még egy lövésem van a harmincig, aztán elfelejtem.
    Szöszi,
    itt kezem, fogjunk kezet.Azért neked, látod van sikerélményed is!!

Gondoltam elballagok a raktárba megnézem a ládákat, hogy vajon mit is rejtenek.Tillárom haj, tiz millát!!Juhééé, de örülök neki.

sutimami57, Szalys, brozsa és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.