Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Remélem, hogy egy enyhe megfázás lesz csak.

2. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Szia Imi. Passz. Ráz a hideg,aztán melegem van. Fejem fáj.

3. lukimi

Biztos, hogy rossz jel.-.-

.sylvia72., mimi, kutyaszálló és 2 más kedveli ezt.
  4. Farmerzsolt1970

Valószínű,az utasoktól is el kaptamezt-azt,mert gyakorlatilag,amikor kiszolgálom őket,kb,úgy 50 centi van közöttünk. Tegnap volt egy két utasom,aki nem kicsit beteg volt.

5. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Sajnálom Zsolti, mert ha ez inflenza akkor igen kemény napoknak nézel elébe. Máris kezdjed a C-vitamin kúrát, egyebeket.Nekem az elmúlt tíz évben nem volt ilyen megfázásom, és még két hét után is szenvedek. Remélem van valaki a közeledbe aki ápol.

.sylvia72., mimi, Farmerzsolt1970 és 3 más kedveli ezt.
  6. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok szép napot kívánok mindenkinek!Látom van aki meg gyógyul,van aki lebetegszik,sajnos most ez a nyavalya bolyong ide-oda!Vigyázz vele Zsolt,feküdj,és sok folyadék citromos-mézes teát fogyasszál ne a hideg (sörpöt);).Komolyan kell venni mert nagyon sokféle szövődménye lehet!A csekkekről ne is beszéljünk éppen most jött meg a férjem a postáról nyugdíjunkat reggel utalták,és már költözik is vissza az állam b.nak:cry:.Akkor vagyok én is nyugodt amikor már minden kifizetve,és tudok mihez tartani,vásárlás,és beosztás ez van ezt kell szeretni.:)Jobbulást kívánok,és szerencsés vizsgát az éppen most vizsgázóknak!

suba_klara, .sylvia72., mimi és 4 más kedveli ezt.
  7. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    kicsit elfáradtam a hétvégén,de már pihengettem idáig:p:p:p:p
    nagyon jól sikerült a csereberém, még az utolsó órában is leveleztünk egy páran nagy bőszen,azután rájöttünk
    hogy majd legközelebb:D
    az új kitehetőkért ment a tolongás, de amit megszereztem el is passzoltam olyan jó dolgokat lehetett értük kapni:inlove::inlove::inlove::inlove:
    kisfarmokon is lett egy-kettő,azt áthoztam ,meg majd a sima kacsalakot is áthozom ha majd engedik:music:
    a kosarazást is befejeztem,szépen sikerült vásárolni belőle,de már a végére jojózott a szemem tőlexD
    ne legyetek betegek, mindenkinek szép napocskát:inlove::inlove::inlove:
    ja és meg lett a csigubigum a gazdaköriből:):):):):)

8. lukimi

Utoljára szerkesztett: 12.2.18
  9. Farmerzsolt1970

Szia Rózsa. Nos úgy néz ki,annak indul. De az évrk óta tartó fokhagyma bevitelnek köszönhetően,nekem gyors lefolyású lesz. Nekem sem volt évek óta semmi. Most,hogy a környezetemben mindenkin át ment,várható volt,hogy miattuk,én is meg kapom. Nekem,hála azért annyira nem komoly. De ez csak is a jó kis fokinak köszönhető.
    Szia Szöszi. Igen. Most a sörp sztorno. A tea,neocitrán,gyömbéres izé lötyöge. :D Estére meg be dobom a szokásos 2-3 fokit. Reggel szintén.

10. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Zsolt !
    Megcsípted rendesen..:(
    Vigyázz mert szövődmények lehetnek...Jobb megfeküdni..:)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Most mint Fatther, hoztam kis képet, mint napi cukiságot...:D:D

suba_klara, .sylvia72., mimi és 5 más kedveli ezt.
  11. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Igazad van Zsolt a fokhagymát elfelejtettem, lehet hogy 2-3 nap alatt túl leszel rajta.Nagyon jó aki bírja a fokhagymát, a betegség felét le lehet tudni.
    Jó egészséget!

suba_klara, Koppi, .sylvia72. és 5 más kedveli ezt.
  12. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Jaj te kis huncut!;)xDTojásfehérjét jól lehet vele elválasztani a sárgájától!xDszuper bögre!

Farmerzsolt1970, Koppi, .sylvia72. és 3 más kedveli ezt.
  13. Farmerzsolt1970

Rózsa. Én évek óta,minden reggel,üres gyomorra fokit eszem. Ezért is úsztam meg eddig. De unoka tesómék(velük élek) mind ki dőltek. A két fia,a párja,és tesó is. Esélyes volt,hogy most bele esek. :(
    Koppi. Az teszem. Csak fekve nagyon sz.. gépelni. :D De hála,nekem eddig nem annyira durva,mint a tesóéknak. Köszi foki. :D

szöszi50, suba_klara, lukimi és 4 más kedveli ezt.
  14. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    lehet venni új felhőt szerdán 14-től, áhítatos ládát is fog adni: nem semmi tenyészállatokat írtak nyereménynek:wuerg:
    csak kérdés hányszor fog adni ezekből:D
    ára 899ft,24 órás, szóval szerintem ennyit megér,de rátok bízom8)
    ja bocsi Imi, nem láttam,hogy már hoztad:music:

15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jaj, te szegény! Most Rózsával cserélhettek gyógyuló-receptet. :)
    Azért a fokhagyma-kúra már arany árban van, de én is sokat eszem, ha nem is ilyen rendszeresen. Estére a fokhagymás-zsíros pirítós a legjobb.
    Szerintem is megéri, talán lesz tenyésztett benne többször. A tárolókhoz igen sok kell.

16. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Megérkeztem,elég rendesen esik a hó felénk.:DAz a baj,hogy olvad is:(Megyek visszaolvasni.:)

17. Koppi

Szo, szo, elképzelhető, hogy annyit megspendírozok. Megérősnek tűnik. Bár lehet, hogy "véletlenül" mindig a bájitalt, vagy a 10 db rózsát fogja adni, de akkor megyek reklamálni...:)
    Amúgy, már minden "ládában" érkezik lassan. Unom....

Utoljára szerkesztett: 12.2.18
    mimi, suba_klara, Farmerzsolt1970 és 2 más kedveli ezt.
  18. lukimi

Az a baj, hogy az emberben van 1 kisördög és az állandóan tamáskodik: mi van ha az eddigiek szerint (ha valami kérdéses és szerencse kell hozzá mindjárt bajba vagyok) nem a tenyészeteket kapjuk, hanem az első feléből? A Tp-s láda Báró szerint az a fajta amiből már van, Íme:

• 10.000 TP
    • 20.000 TP
    • 30.000 TP
    • 40.000 TP
    • 50.000 TP
    • 100.000 TP
    • 200.000 TP
    • 300.000 TP
    • 400.000 TP
    • 500.000 TP
    Na most ha az elsőt csak ritkán kapnánk megéri mert pl a második 24 órára már jó, nem beszélve az egyre nagyobbakról. Az első nagyon kevés és én minden random dologsorjától tartok.xD

Meglátom......

19. Koppi

20. lukimi

mimi, szöszi50, suba_klara és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.