Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Egy tengeri csikó ólra számíthatsz, száznál többet vonatoztam és lett belőle három.Amint lehet küldeni küldöm.

sutimami57, suba_klara, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  2. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Köszönöm szépen mindenkinek a sok segítséget készen lett a felhőm!Nélkületek nem lett volna!,szuper csapat!Nagyon hálás vagyok,hogy sok ilyen farm barátom van!;):)

3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Nagyon szívesen...Ám a végére beteltél, nem engedett többet a rendszer...Így talonba maradt az ajándékod. Nem baj, holnapra megkapod pipetta formájában..:)

4. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Köszönöm szépen!Megint egy példa rá,hogy egy szuper csapat vagytok!;):)

5. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Mindenkinek a végére összejött a felhő, így van rendjén, azért dolgoztunk! Szöszinek korán reggel küldtem ajit, nehogy beteljen!
    Álomhajszának is küldtem, de nem tudom, hogy Ő hol tart!
    Mától én cukros kosárkát kérek a szomszédaimtól ajiba!
    Kíváncsi vagyok a ma kezdődő eventre, hogy úgy osztogat-e mint régen.
    Ma kis eső esett, remélem nem zavarja be a munkát itthon.
    Vigyázzatok, délután 4-kor kezdődik az event, előbb ne arassatok!
    Mindenkinek szép délutánt!

jolanda1948, sutimami57, szöszi50 és 2 más kedveli ezt.
  6. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Az egész gép lett angol. A bbe sem jutok,megint nem müködik a flash player. Most alaphelyzertbe hoztam a gépet, aztán délután riasztom a tesóm unokáját, hogy állítsa be

jolanda1948, sutimami57, szöszi50 és 3 más kedveli ezt.
  7. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sajnálom, hogy így jártál..:(
    Azt hittem csak a Játék állt el...:(

jolanda1948, sutimami57 és szöszi50 kedveli ezt.
  8. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok,
    Hagymácska, ó bár előbb jöttem volna ide és utána a gazdaságba, én bizony nagy sebtiben három órakkor lévén hogy nagyon elkéstem, uccú neki és a fő farmon gyorsan learattam a jó hosszú érésú Tárnics magokat. Nem is tudom vajon mi állta az utamat, hoyg ne haladjak tovább , de szerencsére méga két másik terület megmaradt.Sajnálom, hogy igy jártam, de csak behozom majd valahogy.Igaz hogy délután még el is kell mennem, igy csak estére tudom inditani.Igy jártam.

9. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Sziasztok!

Kissé gond van a karneváli forgataggal.....ugyanis le van állítva teljesen......
    Egyelőre stop van. Még a learatott gaz is eltünt......
    Ilyenkor mi VAN??????????????

jolanda1948, sutimami57 és szöszi50 kedveli ezt.
  10. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Ma délelőttös voltam,de holnaptól már estig dolgozok.
    Nekem nem lett csikóm,pedig 25 ólat raktam ki,2 rózsa lett,1 teve meg 1 panda.
    A Karneválost leállították,technikai okok miatt,bizonytalan időre..pedig már a felszaporítással is megvoltam,már null perceztem is,ráment jó pár KK, szupitrágya..
    Nem merem most leszedni az Amarántot..Bukta ez kérem szépen. Holnaptól csak este 7 fele tudok jönni..de akkor meg már minek..
    Csak lesz valami hivatalos még ma..

Megjött a hivatalos..törölték az eventet..

Akkor leszedem ami fenn van és beültetem a tönke búzát..

Utoljára szerkesztett: 2.10.18
  11. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Nagyon sajnálom az eventet, pedig annyira vártam...….De hát inkább legyen lefújva, mint hogy végig akadozzon

Fatther, -elzemari-, Koppi és 5 más kedveli ezt.
  12. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szép estét Gazdák!

Már megvan a szép este. Nagyon rosszul esett ez a hiba, többszörösen is.Nagyon készültem, mert nekem legutóbb se jött sok kosaram, ahogy itt olvasgattam a csevegőbe, annak csak 20 %-ka. Na gondoltam most aztán mindent bevetek, hosszú érésüt, gesztenyés felhőt, mindenféle földi jót.Már a másodikkör érett be, az eventnövényből a többi területen pedig 0 perceztem, vagyis hagymáztam azt tudom nagyon rövid idő alatt termelni. Most oda a sok szupitáp, hónapok gyűjteménye, lejártak a bónuszok és ennyi.Bejöttem a fórumra, megnézni, hogy lehet-e csinálni, de kár volt.
    Oda van a bizalmam. Az ilyen esetek azért jócskán ritkítják a játékosokat.
    Majd holnap újrakezdjük, vagy nem de az biztos.
    Örülök, hogy Lujza is sürübben jön, bár most éppen gond van a notebookjával, de majd jönnek az unokák.
    Aludjatok jól, álmodjatok szépeket, jó éjszakát gyerekek!

Fatther, -elzemari-, Koppi és 4 más kedveli ezt.
  13. fabatka

fabatka Fórum hercege

Sziasztok ! Kédezném, bár egyéb elfoglaltság és akadályozás miatt rég voltam itt, hogy
    kinek férkőzött a gépébe esetleg a Chromium nevű böngésztő- és vírus. ?!?!
    Leirthatatlan !
    Ha valaki tudna az eltávolításában segíteni, nagyon megköszönném !
    Puszi, majd jövök ha lehetőségem lesz, ez egy szuper csapat !!!
    :inlove:

-elzemari-, Koppi, jolanda1948 és 2 más kedveli ezt.
  14. hagymácska44

Még az a kis kedvem ami volt az is elment!!!!!!!!!!!
    Aludjatok jól!

-elzemari-, Koppi, szöszi50 és 2 más kedveli ezt.
  15. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Kati, nekem is.......Így aztán, a mai éjszakai műszakom el marad. Le szedem a szigetet, aztán megyek olvasni. Remélem, aludni is fogok. Katasztrófa volt nekem ez a mai nap.

Lujza, sajnálom, hogy be zakkant a géped, pedig sokat dolgoztunk rajta, minden rendben volt. Remélem, sikerül vissza állítani.
    Jó éjszakát, szép álmokat!

Fatther, -elzemari-, Koppi és 3 más kedveli ezt.
  16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nem terveztem a kosárral rohangálást, erre el is marad. :D De a hajóra felzavartam néhány rózsa ólat.
    Én szeretnék egy-egy fát: szilfát, júdásfát, jáka-gyümölcsfát, mocsári ciprust. Ha valakinek sok van, szánjon meg, hogy a gazdakörit befejezzem.
    Rózsa ólakat ajánlottam értük.
    Malacom sincs, az a tengeri. :(

Fatther, -elzemari-, Koppi és 3 más kedveli ezt.
  17. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

[​IMG]Jó reggelt mindenkinek.A gőzös hozott nekem 40 ólból 2
    Tengeri csikót,6 rózsa ólat.Most az egyszer elégedett vagyok.Tegnap nem voltam itthon,el kerültem az idegbajt,mert biztos azt kaptam volna az event miatt.
    Mimi nekem is ugyan azok a fák és a malac hiányzik.Akkor mi nem mondhatjuk,hogy malacunk van.
    Koppi Kűldtem imélt,a másik el kóborolt.
    Lujza sajnálom ,hogy így jártál.

mimi, Fatther, Koppi és 3 más kedveli ezt.
  18. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Jolika, gratulálok, és örülök, hogy elégedett vagy az ólakkal. Nekem is ilyen ólak lettek, ahogy írtad, de nekem 80-ból. Én is örülök neki, mert ahogy olvasgattam, elég ritka volt ez a vízi medence.

Fel pakoltam a csere ajánlataimat, nekem is az új fák kellenének, de nem tudom, lesz-e rá érdeklődés. A sláger fákra pályáznék, Júdás, mocsárciprus. Ha nem viszik el, akkor se történik semmi, majd legközelebb már meg lesznek ezek is. Borongós idő van, de nem hagyom hogy rossz kedvem legyen. Csakazértis....Szép napot kívánok!

jolanda1948, mimi, -elzemari- és 4 más kedveli ezt.
  19. hagymácska44

Jó reggelt!

Mimi, nekem is egy van belőlük, jókafám nincs is, pedig szívesen segítettem volna.
    Hideg van, piac megjárva.
    Kissé lenyugodtam a tegnapi nap után, mert rájöttem, hogy ez csak egy játék.
    Legyen szép napotok!

jolanda1948, mimi, -elzemari- és 4 más kedveli ezt.
  20. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szép napot!

Én is lenyugodtam, de kemény elhatározásom, hogy amíg ilyen bizonytalan a játék, nem veszek semmit, még aratót se, elhasználom a kuponokat.
    Tegnap mérgembe bedagasztottam 70 dkg lisztből, sajtos sós süteménynek valót, ma azt sütögetem, a rakott krumpli miatt, amúgy is bekapcsolom a sütőt, legalább befűtök a konyhába.
    Nálunk reggel 8 fok volt, nekem egyelőre még elég, csak egy kicsit jobban fel kell öltözni.Tudom a Sütike már ilyenkor fázik.
    Legyen szép napotok, a majomkirálynő meg jön ha akar, csak nem biztos, hogy ilyen fölkészülten fogjuk várni.

jolanda1948, sutimami57, Fatther és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.