Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép napot,mimi nem is csinálod a mai sem?Nagyon sok lesz ebben a hónapban,és nagyon elegem van!Mikor jössz Szfvárra?

jolanda1948, sutimami57, mimi és 2 más kedveli ezt.
  2. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    rengeteg minden történik ebben a játékban, kicsit meglepő módon döntenek sok mindenről,kapkodnak.stb.xDxDxD
    ha nem megy egy event szépen elnapoljuk, megkapjuk a kompenzációt: ami közelében sincs a befektetett cuccoknak:music::music:
    de az,hogy minden értesítés nélkül elindították a cserét,az kicsit zavaró volt a számomra,alig vettem észre,nem tudtam
    előre lebeszélni semmit8)8)8)
    nekem nem igazán tettszik ez a sűrű fillér, inkább jobb lenne a ritka forint most:D:D:D
    ebben a hónapban még kispadon vagyok, utána még szabi és mehetek dolgozóba:p
    Dani köszönöm szépen a képeket, már csak az újaknál nem tudom ki-kicsoda:D:D:D
    mindenkinek jó eventezést, egyenlőre üres flakkon röpcsit kérek szépen,azután meglátjuk hogy alakul:):):)
    pusy:inlove::inlove::inlove:

3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Látod ! Ezért jó ott lenni egy ilyen találkozón.. Ágianyuval értekezz, mert Ő vérprofi e kérdésben..:)
    Egyébként szívesen...:)

4. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Akartam én jönni, de operába voltam,utána meg nekiálltam almakompótnak ( van kb 1 mázsa nyári almám) Szóval nagyon elfáradtam.-Átkozott izomlázam van, mert ugyan menni tudok, denincs mivel,hisz az izmaimelsorvadtak a nagy tétlenségben.
    A szigetes eventet megcsináltam könnyedén, a mostaninak is nekiálltam, de teljes nálam a káosz. jelen pillanatban a negyedik dimenzió elméletét jobban értem, mint a mostani eventet.Hiába no: aki fél egykor születik, az bizony egyre hülyébb lesz.....
    Na, majd csak kiegyenesednek a dolgok, fel a fejjel. Elolvasom még egyszer, hátha okosabb leszek (erre nincs sok esély)mindenesetre megyek az orrom után aztán majd valahová elérek
    Legyen szép napotok, .és sok sikeretek az eventbe: Lujza

UJ: Dani! Én sem kaptam meg a képeket.....

jolanda1948, szöszi50, rozo52 és 6 más kedveli ezt.
  5. Koppi

Eressz el egy baglyot a teló számoddal és megbeszéljük.... (Koppantyú90)
    Nem értem ha magam maradok sem... Pedig elküldtem Neked is...

6. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

váza ikon alatt keresd a kitehetőknél, nálam már kint van a kúriában:inlove::inlove::inlove::inlove:
    ha frissítesz lehet már ott van:p

szöszi50, Koppi és sutimami57 kedveli ezt.
  7. Koppi

Köszike, közben felfedeztem...
    :)Csak hamarabb járt a kezem a billentyűkön, ahelyett, hogy tüzetesebben szétnéztem volna...:(
    Ráadásul a nevét is elfelejtettem...

szöszi50, rozo52, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  8. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG] Sziasztok.

Lujza,
    teljesen igazad van, én is csak úgy tudtam dönteni, hogy kinyomtattam a szinteket, majd megnéztem, hogy mi van a pajtába. Miután leellenőritem őket, akkor döntöttem el, hogy milyen izesitéssel csináljam meg a sütiket, hogy Bertha, Bessy és Bella is boldog legyen, persze csak utánam.Fog ez menni meglátod!!

Jó játékot kivánok!

kutyaszálló, szöszi50, rozo52 és 3 más kedveli ezt.
  9. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Be estem végre. Még egy őrült nap. remélem, az utolsó.
    Tegnap el olvastam az event ismertetőket, aztán el dobtam az agyamat, azóta se találom. Eventet el kezdtem, szaporítom a gazakat, azzal nem ártok......Hála, és köszönet a Csevegőknek, már azért értem, mi a helyzet. A sütiset kell csinálni, a másiknál csak ásni kell a kincseket, aztán kész. Nem lesz ez rossz, majd ki alakul. Bosziház a kúriában, 20 fejlesztés csak meg lesz, hogy mehessen a tojástaróba.

Kincset ástam a három érmével, 20 ládám lett, szép ajándékokat kaptam. Én a kompenzálásnak is örülök, jól jön a két gyár fejlesztés.
    Kellemesnek mondott idő volt ma, de azért fáztam. Még futásaim közben sem volt melegem. Hát, ez van.
    Na, be nézek a farmra, hátha meg találom, ami a fejemből hiányzik. :D Szép estét!

10. Koppi

Szia Sütike !

Kifejezetten örülök, hogy ide is beestél...:)
    Számomra még homály ez az egész miskulancia...de meg fogok világosodni egyszer...:)

Dereng immár valami, mert 22 ládám lett...:)

Más: Lujzával is rendeződött a képek ügye.
    Ha valaki még kimaradt, kérem szóljon...:)
    Részemről vége a napnak. Jó éjt...

Utoljára szerkesztett: 4.10.18
  11. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Puszi pacsi :)

Egyébként picit felvagyok háborodva...szerintem jogosan...egy csomó fa meg a tengerimalacól nem jön egyetlen egy titkosból sem..mit kéne már tenni azért,hogy valamelyik hiányzó,vagy (ha nagyot akarok)az összes jöjjön?
    Itt vagyok naponta több órát,csinálom az eventeket amennyire tudom,nade hogy kb 10 új fa van és nem lehet hozzájutni.....vicc...a tengerisertésről már ne is beszéljünk :-(
    Már fizetek is a játékért(persze megéri)..de nem lehetne esetleg egy gazdaköri keretében esetleg hozzájutni a ritka fákhoz,vagy tengerisertéshez?

Utoljára szerkesztett: 4.10.18
  12. mimi

mimi Fórum elő legendája

Fogom írni, mikor megyek. Talán két hét múlva. Aztán karácsonyra talán már ott lakom. :)

13. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy mennyi eventgaz kell?

14. Koppi

Olyan 22500 körüli....:)

jolanda1948, mimi, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  15. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt!

Már elég sok dolgot elintéztem, de még maradt későbbre is mikor nyílnak a hivatalok is.
    A röpi egy rémálom, kevés mint a hó!

Kukori számítása szerint, 17860 db egaz, 722 db flakon és 836 fiola!

Ne mérgelődj, nekem sincs minden újból, sőt 3 alkalom előttiből sincs.

Legyen szép napotok!

jolanda1948, mimi, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  16. Koppi

17. hagymácska44

Látod-látod, hát fűtsél, kell az a pici babáknak és az anyukájuknak is és az idős embereknek is. Én petíciót nyújtanék be a fűtőnek!
    Mire spórolsz, drágább lesz a gyógyszer ha megfáznak.
    Megyek az ELMŰ-höz, kérdésem van feléjük.
    Délután a kardiológiára amire márciusban kértem az időpontot, nem tudom lát-e valamit amit előbb kellett volna.

18. Koppi

A fűtés, ha van kissé drága. Gáz ügyileg.

19. hagymácska44

De a gyógyszer drágább!!

20. Koppi

Nem muszáj gyógyszert szedni, de két takarót elő lehet venni...:D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.