Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szalys,
    nem semmi amiket át kell élned, hogy a produkció végrehajtasson.Nagyon bizom benne, hogy minél hamarabb túl leszel rajta, és a térded tökéletessen fog működni.

Hogy elkerüld az egymás utáni saját irásaidatt, mivel korábban ezt nagyon szigorúan vették, javaslom neked, hogy mivel "összefűzészet " gomb valóban nincsen, igy mindig ha nem válaszolt utánad senki, akkor a saját levedelet újra kinyitod, és ott vászolt arra amit mondani szeretnél.Igaz ott már nincsen lehetőség arra, hogy idézzed azt a valakit akinek szeretnél válaszolni.Igy aztán nem kell mindig ragaszkodni a, komolyan mondom nagyon tetszik az "összefűzészet "gombra.Nekem nem jutna eszembe száz évig sem, ilyen jópofa kifejezés.

Dani,
    tudod, Sopánkáné már régen jó barátnőm,elvagyunk egymással békében.Nem is tudom honnét jutott az eszembe valamikor régen az az elnevezés. Vagy például régebben még amikor újra inditottam a farmot és beszámoltam a fejleményekről,a kis gazdaságom akkor még Alsódughagymafalván volt.Ám azóta nagyon elnéptelenedett az én kis falum, igy aztán már a megnevezése is a feledés homályába veszett.
    Vagy volt egy másik barátnőm is, a Lidi.Abban az időben a Lekvárfőző mühelyemben elértem a harmnadik szintet és ott lehetett tojáspuncsot keverni.Na az én barátnőm meg elkezdte szeretni a tojás likőrt.Mindig be is számoltam róla a háziaknak. Ám ott is vége lett a barátságnak, mert elment egy Földkörüli útra (felvitte a sors az életét)százharminchárom napra,és nagyon rászokott a koktélokra.Igy aztán mikor hazaérkezett már rám sem nézett, pedig készitettemneki tojás likőrt is, de már csak fittymálta.

Látod Dani igy teszem én a játékomat még játékosabbá, persze ha van aki el is olvassa.

Lujzaaa,
    ma itthon van öreg barátom is, MZ/X, ha elküldhetnénm egy két pogácsáért...

Fatther, suba_klara, brozsa és 3 más kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Tessék itt a segítség...:)
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-fórum-felépítése-és-használata.6864/#post-416149

Természetesen mindig elolvasom...bár néha kissé felületesen..na olyankor adódnak a félreértések.;);)
    Kukkants át a médiatárba...:)

3. Szalys

Szalys Junior szaki

Na most összefűzöm? Kedves Koppi!

Puszi neked. Remek, h ilyen hősiesen felügyeled a Modikákok érdekeit. Csak roppantosan érdekelne ki van kiért? A Modik miértünk, vagy mi értük? Csak gonosz kapitalista kérdéseim vannak.

Ha arcon szúrom magam se lesz összefűzve, pedig a válsz gombot nyomogatommmmm

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.10.18
    Koppi, -elzemari- és sutimami57 kedveli ezt.
  4. -elzemari-

Ne mááá, hogy néznél ki összeszurkálva.A baj az, hogy a saját leveledet válaszoltad meg és nem a Daniét.

Koppi és sutimami57 kedveli ezt.
  5. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Marcsi !Akaratam küldeni pogácsát de nem bírok a képmegosztóval. Esteleg tudnátok ajánlani egyet, aminek egyszerű a használata?

6. Szalys

Szalys Junior szaki

Akkor már nem érdekelt, csak nyomkodtammmm
    Kedves Koppi!
    Köszke a linket. Tényleg új távlatok nyíltak meg előttem a fórumgarázdálkodászat területén.

Utoljára szerkesztett: 7.10.18
    Koppi, -elzemari- és sutimami57 kedveli ezt.
  7. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Ma olvasó üzemmódban vagyok, talán most írhatok is. Megzavarás esete áll fennt, aztán, mire vissza érek, már nem vagyok jogosult. Viszonylag nyugis napom van, és e perctől fogva be költöztem a farmomra. Kedves Szilvi, Kati, Klári! Sajnálom, hogy betegség van nálatok, gyerkőc, unoka. Ildikó, nálad is össze jöttek a dolgok, csőstől. Tényleg sajnálom, és szívből kívánom Mindenkinek a mielőbbi gyógyulást! Még annyit szeretnék, ha időd lesz, Ildikó, kérlek, írjál a kis unokádról, hogy bírja a sulit, vannak-e már újabb eredmények?
    Szilvi, ne haragudj, de olyan jókat vigyorogtam írásaidon, hogy majdnem úgy is maradtam, fülig érő szájjal!Persze, nem a betegségeden nevettem, mert azt tényleg sajnálom, de ahogy le írod, az szuper! Imádom a stílusodat. :)

Marika! A kis faludat nagyon szerettem mindig, és jó volt olvasni, hogy megint kicsit említésre került. Élveztem a kis történeteket, még Sopánkánét is, igaz, csapodár egy nőszemély, és ha nálam vendégeskedik, bizony, hamar ki is penderítem. :)

A múltkor erre járt, de nem nyitottam ajtót, azért sem. Így aztán, a farmon is nyugalom, és béke honol. Lehet, hogy nem mindenki ért velem egyet, de be fejeztem a sütis eventet, és sajnálom, hogy a végére értem. Nagyon tetszett! A kezdeti felreppenős gondok után be indult elég jól, de mivel én a türelem osztásnál is az aktivítás sorában álltam, így nekem nincsen. Ezért ki tenyésztettem a röpiket, mert nagyon akartam azt a lovacskát. Meg is van.
    Ma teljes elképedéssel vettem észre, hogy két szintet ugrottam. Ezek a sütis mukik eszméletlen sok tp-t adtak, meg jó ajándékokat. A ládákat imádom, alig várom a holnapot, hogy mehessek ásni. Jó lesz ez egész hónapban, az arany banános ládám már dudorodik rendesen. Egy a bajom, kevés a belépőjegy a kutatáshoz...:) Csak azért, hogy ne legyek ennyire pozitív. :D

Nem mindig vagyok az...de tudom, akkor is szerettek...:D Köszi.:)

Lujza, örömmel látlak itt....ezek szerint sikerült meg javítani a gépedet? Na, szóval, az eventeket ne hagyjátok abba, ameddig el juttok, az is nyereség. Várom a következő eventeket. :D
    Dani , Neked jó szórakozást, Mindenkinek sikeres játékot, szép délutánt!

Oh, csak locsogok itt össze-vissza, a lényeget meg nem is mondtam. Ki raktam egy terület titok ólat, rengeteg sárga lett, pár madaras, mindegyikből, néhány narancs, egy piros, aztán, mikor el úszott a reményhal, a végére itt hagyott nekem egy tengeri malacot. :D Olyan sikogatást csaptam, hogy szegény állatam halálra réműltek. Szóval, soha nem adjátok fel!

Szalys, Koppi, suba_klara és még 1 ember kedveli ezt.
  8. -elzemari-

Lujza
    keptarhely.eu
    Remélem sikerülni fog!

Sütike,
    gratulálok a tengeri malacodhoz.Őt én is sikeresen megkaptam.

sutimami57, Koppi és suba_klara kedveli ezt.
  9. Pepe101966

Pepe101966 Fórumlakó

Sütimami!Kösz az érdeklődésedet.Hála Isten Benedek jól van,szépen veszi az akadályokat,egyenlőre birja a sulit.Már begyüjtött egy sereg ötöst,tehát nincs baj a tanulással se.Annyi csak,hogy sokszor fáradt,de van nap mikor 9 órája van,reggeltől 4 óra körül ér haza.Amit még nem kezdett el az a gitártanulás,de szeretné folytatni.Nem erőltetjük,majd ha lesz hozzá elég ideje,ereje majd ujra jár órákra.Mi ennek is örülünk,hogy igy meggyógyult.Most lelkileg van egy kicsit maga alatt,mert most többször mondogatja,hogy most ért el a tudatáig,hogy meg is halhatott volna.Ezen most egy kinezológus segit átlépni,szépen halad ez az ügy is.Aztán remélem csak emlék lesz az egész.Februárban megyünk ujra Pécsre,egyenlőre ott is mindent jónak találtak,minden negativ lett.

sutimami57, -elzemari- és Koppi kedveli ezt.
  10. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szép Vasárnap délutánt kedves Gazdák!

Elzemarika! Még mindig nagyon szeretem olvasni kis írásaidat.Ha egyszer kerekítenél egy történetet Alsódughagymafalváról, Sopánkánéról, a Lidiről meg a Tál családról, na annak országos híre lenne.
    Nem akarom szaporítani a negatív hozzászólásokat, de engem teljesen kikészített ez a majomkirálynő. A kedvem semmi a Farmeramához, annál is inkább mert elvitte a zöldcseppet, igaz kaptam 50 db-ot, de nagyon messze van attól amit befektettem. Most második dackorszakomat élem, ugyanis szilárd elhatározásom, addig nem veszek semmit, amíg vissza nem áll az eredeti helyzet.Ez kb. félév, mert 12 lila sárkányom van.
    Egyszer pár éve mikor rájöttem, hogy csavartak lefelé a tenyésztésen, akkor eldöntöttem, hogy nem veszek szupertápot. Eddig kibírtam, de most nem tudom hogyan lesz, mert tenyészteni kellenne az üvegcsékért. Szóval bármerre is fordulok, BP célja hogy lenullázzon, mindenből.
    Kedves Szalys! Igazán sajnálom, hogy így jártál a láboddal, és még a felújítás is ott van.Van-e segítséged a mindennapi feladatokhoz?
    Koppi köszönöm a segítségedet, na meg a barátaidnak is.

Itt nálunk 20 fok van, ez nekem pont elég, egy kicsit se vágyom melegebbre. Biztosan lesz valami változás, mert az éjszaka már fájt a bokám.
    Sütike meg nemsokára begyújt.
    Én most eléggé magányos vagyok, Papa lement a garázsba, símogatja az autót. A TV-be nincs semmi, igaz máskor se, néha éjszaka találok a Sprektumon vagy TLC, vagy Discoverin valami jót, de néha hetekig semmi.A folyosó is kihalt, az egyik szomszédom Lverpoolba ment a fiáékhoz, a másik szomszédom N.országba a lányáékhoz. Az a szomorú, hogy az egyik családba már csak a nagymama van itthon, de annyit járkál ki a lányáékhoz, hogy félek egyszer Ő is kinnmarad.Most locsolgatok mindhárom lakás előtt a folyosón.(Szívesen teszem, csak szomorú vagyok)
    Holnap reggel vérvétel, aztán a héten még mennem kell a kötelező rákszűrésre, vissza kell vinni a papirokat a reumatológushoz, sokat nem használt a kezelés, de legalább nem ártott.

Bocsánat most nagyon belejöttem. Legyen szép délutánotok, estétek!
    Visszajöttem, olvastam Sütikét, látom jó formába van, ennek örülök. A könyvekről szerettem volna, én a saját könyvtáramat már többször kiolvastam, pedig nem kevés, több száz, vagy talán ezer is.Tudom az interneten minden megvan, de én akkor is a könyvet szeretem.
    Jó lenne ha közelebb laknátok, mert én bizony az összes könyveteket megvenném.

Utoljára szerkesztett: 7.10.18
    Fatther, sutimami57, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  11. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Mostanra mindennel kész vagyok.
    Husileves cérnatésztával,rántott csirke+ sült krumpli. Desszertnek mesealmás.
    Konyha feltakarítva,ablakok megpucolva.
    Még kimegyek meglocsolni a pázsitot.
    Holnapra kivasalom a munkaruhámat és ennyi mára.

Szia Pepe,jobbulást kívánok Neked,rettenetes amin átmentél. Nagyon vigyázz magadra!
    Ügyes vagy Dani,én még csak 11 pályát teljesítettem,de most kipörgettem egy +1 növénybónuszt. :)

12. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Szia
    Túlvagyok rajta,elbénáztam simán az egészet :-(De már fut,csak azt nem értem,miért dobja fel minden egyes alkalommal,hogy nem fut a plugin,külön kell futtatnom :-( Eventtel nem haladok...offolom azt hiszem

13. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    event kész, az elején kiforgattam pár bónuszt,vettem szupikat a röpcsiket jól adta a tenyésztés a növénykéket meg
    fél kettőig termesztgettem ,muszáj volt:D:pxD
    ma már nem is foglalkoztam csak a pipikkel, meg kakukkoltam majdnem óránként:D:D:D
    jó áruk van a piacon, egérkét is 80 ezerér lehetett eladni:):):)
    holnaptól aki akar már csak barkácsot küldjön, köszi az eddigieket:inlove::inlove::inlove:
    szép napos idő volt nálunk, nem is fűtenek, volt egy próbafűtés az jó volt oszt annyi:):):)
    szép estét mindenkinek, pusy:inlove::inlove::inlove:

14. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Jó estét mindenkinek! Ma korán elülök, mert nagyon elfáradtam,és reggel nyolckor lesz egy húzós műtét az állatorvosnál, ahol időnként besegítek.
    nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek:Lujza

15. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Event kész, már alig vártam, tojás a tojástartóban.
    22 átkozott érmésen vagyok túl, egy kütyüt már kevertem, kint a horrorban.
    Ma nagyon elfáradtam, követem Lujzát!
    Aludjatok jól, jó éjt!

16. Koppi

Szia Kati !

Nekem is kész van teljesen az event...(Nem hittem volna, hogy még vasárnap este megtörténik..)
    Immár nyugodtan hajtom le a fejem a párnára, nem kell görcsölnöm, hogy miből mit csináljak...
    Jó éjt Neked és Mindenkinek !

17. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok,szép reggelt!

Sikerült felmásznom a felhőre! :D

Indulok dogozni,szép napot kívánok Nektek!:inlove:

18. Koppi

Sziasztok !

Hétfő....,de süt a Nap !
    Ma már elküldtem mindenkinek a napi ajándékot, aki nem fejezte be az eventet, annak hajrá és rajta ne múljon.
    Szerintem az üres flakon a jobb aji...:)
    Azzal szupret spórulunk meg. Nekem kb 1000 db. ment rá a sütikre...:(

suba_klara, hagymácska44, brozsa és 2 más kedveli ezt.
  19. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

[​IMG]Jó reggelt mindenkinek. A mindenit,most aztán van olvasni valóm,így jár aki el felejt be kopogni.Mert én is rohanásba voltam mint Sütike.
    Koppi,meg kaptam a képeket köszike.
    Kedves Lujzám,már megint operába jársz?Trancsíroztatok már megint a dokiddal????
    Annak én is örülök,mert én bele sem kezdtem,így nagyon jól jött.

20. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Örömmel olvastam minden betűt. Köszi a híreket, Ildikónak a jó híreket! Gratulálok a sikeres event befejezéshez. Nekem tetszett. Igaz, a szupitáppal gondban leszek, mert anakondát nem akarok tenyészteni, de a gangon olvasottak szerint más lesz, az meg már érdekel...ne...:D Meg oldom ezt is. Na, ma ügyintézéssel telt a délelőtt. Nem szeretem.
    Most meg futok is tovább, mert sok a dolgom, délután meg jön a kis kölyök tanulni. Így aztán ma sem sok időm marad a farmozásra.

Na, így még annyisem...most hívott a kutya kozmetikus, hogy vihetem a kicsi kutyát, így aztán délután Ajkára megyek. Unalomra semmi ok.....Szép napot, vidám hetet, jó játékot!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.