Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Sziasztok, kedves Játékosok, Gazdatársak!

Elmondanám, hogy nem vagyok épelméjű, de nem vagyok százas se, ugyanis elértem a 200. szintet.Nem volt egyszerű, csak nem tudom hogyan tovább.
    Tegnap unalmamban megszámoltam a kitehetőket, 573 van belőlük, legalább öt farmot megtölthetnék.Nagyon sok van a virágokból meg a kőmadár dolgokból.
    Ép ésszel föl nem foghatom miért nem engedték küldeni, hiszen van akinek csak egy hiányzik, és szivesen adtam volna akár ajéndékba is.
    Lehet egy földterületet kirakok velük, csak most kezdődik a dilemma, hogy mi lesz a hosszúérésű gazdakörikkel??????

Voltam vérvételen, majd eldönti, hogy maradok-e és meddig.Közben az is kiderült, hogy van még 5 kezelésem, azt bizony föl kell venni. Szerencsére dec.6 a határidő addig még sok minden történhet.Tudtam én erről, csak el akartam mismásolni, nagyon meguntam, ezzel az öttel együtt idénre 120 kezelésem lesz.

Jaj a legfontosabb, kész vagyok az eventtel, sőt a táltostojásom, is megvan pedig nehezen indult.Nem kérek több felröpit, köszönöm.
    Mindenkinek szép napot kívánok!

2. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia, Rózsa! Gratulálok a 200-hoz! Nagyon szép eredmény, és örülök, hogy siker élményed is van! Az event befejezéshez is gratulálok!
    A kezelésekhez kitartást kívánok, és jó egészséget!

3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Rózsa !

Tényleg ráértél....nekem nem lenne türelmem a számolgatáshoz...
    Nem mellesleg gratulálok Neked is a sikeres tojat ültetéshez ! :):)

4. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!

Igen, a modik vannak a játékosokért. Ez tény. Azonban ezt ilyen szövegkörnyezetben tőled olvasni, kimondottan bántó számomra.:(

De vajon azt is tudod-e, hogy mi a moderátor feladata?
    Elsősorban az, hogy segítse a játékosokat.
    Ezért idehozom neked azt az összefoglalót, amit én írtam saját szavaimmal az összefűzésről.
    >>KATT IDE<<
    Ezt bárki képes elsajátítani, csak ugyebár venni kellene a fáradtságot és elolvasni, értelmezni, kipróbálni. Ha ez a 3 dolog megvan, akkor meg is tudja csinálni, magyarán elsajátította az összefűzést.

A moderátor (nagyon fontos) feladata továbbá a fórum rendjének fenntartása.
    Ehhez útmutatót a fórum szabályzata ad. Abban pedig benne van, hogy nem lehet dupla posztot írni, mert az szabálytalan. A szabálytalanságoknak is vannak fokozatai. Van olyan szabálysértés, ahol erőteljesebben kell fellépni, de most maradjunk az összefűzésnél. Ha ilyet lát egy moderátor, jelzi a játékosnak, hogy vonja össze az írásait és ad egy linket arról, hogy ezt hogyan kell csinálni.
    Amennyiben ez máskor is előfordul ugyanezzel a játékossal, akkor úgynevezett büntetőpontot ad. Úgy, mint a suliban a fekete pont, ha összegyűlik bizonyos mennyiség, akkor az meghatározott idejű fórumos kizárást von maga után.

Az viszont nincs benne a moderátorok "munkaköri leírásában", hogy takarítsanak a játékosok után. Gyakorlatilag ezt írtad le más szavakkal: "vonja csak össze a modi, ha őt zavarja, úgyis ez a dolga, vagy úgysincs más dolga".

Sok kedves kollégám megteszi, ha tudja, hogy az illető kezdő fórumozó, vagy ismert számára, hogy az a személy bizonyos egészségi korlátokkal bajlódik.

De a te stílusod, ahogyan ehhez a témához hozzáállsz, nagyon elszomorító és bántó, ahogy az elején is írtam.

Az itteni fórumozók közül sokan majdnem a teljes moderátor csapatot ismerik személyesen. A velünk való kedves beszélgetéseikből arra következtetek, hogy kedvelnek (uram bocsá' szeretnek) minket, de még erősebb bennem az a biztos tudat, hogy tisztelik és elismerik a munkánkat. Az, hogy Dani neked jelezte az összefűzés fontosságát, nem a moderátoroknak szólt (nem őket védte), hanem neked.

Én csak arra kérlek, hogy
    - vagy tanuld meg az összevonást,
    - vagy tanuld meg a csoportos idézést,
    - vagy várj addig a következő írásoddal, amíg valaki nem ír utánad egy hsz-t.

Ahogy látom, az ide író játékosok az első két pontot mesterien csinálják. Biztosan téged is meg tudnak tanítani, ha sem a Dani által hozott link, sem az én szavaim nem segítenek.

Drukkolok, hogy sikerüljön!

suba_klara, kutyaszálló, Koppi és 4 más kedveli ezt.
  5. sutimami57

Szia, Beko! Magam is azok közé a játékosok közé tartozom, aki majdnem minden moderátort ismer személyesen, a két utolsó, szuper tali jóvoltából sikerült meg ismernem még pár embert a Moderátorok közül. A tisztelet, és a munkátok elismerése, meg becsülése ezek után még nagyobb lett, hiszen fantasztikus emberek társaságát élvezhettünk, hatalmas szemekkel, és fülekkel ittuk minden szavatokat. Ahogy meg ismertünk Benneteket a betűk által, éppen azt tapasztaltuk a személyes találkozáskor. Igaz, Jónás szakállát kicsit hiányoltam. :) :) Szuper csapat vagytok, és bizony, Szeretünk Titeket!

Utoljára szerkesztett: 8.10.18
    BackOffice, Koppi, suba_klara és 4 más kedveli ezt.
  6. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Marika, én is megőrülök a poloskáktól, szorgalmasan húzom le őket a mellékben. :p
    Rózsa, nagy gratulációm a 200-hoz, nem semmi munka van benne, ügyes voltál! :)

Jött a kihagyhatatlan ajánlat és én nem hagytam ki, most két sárkányom van! xD

Aki nem készült el az eventel, húzzon bele, van még idő! ;)
    Erika drága, nem jól láttad, igenis Jónásnak volt szakálla, ha nem is olyan hosszú mint a képen! ;) Az írásoddal én is így érzek!

jolanda1948, suba_klara, brozsa és 3 más kedveli ezt.
  7. sutimami57

Jaj, tényleg, a hosszú szakállat hiányoltam! :) :) Hát, ennyit az eszemről. Le fáradtam a mai naptól.
    Nekem is jött az ajánlat, nem is hagytam ki, de szerintem nekem valami tökös cuccot adot.....:D

Koppi, brozsa, kutyaszálló és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Koppi

Sziasztok !

Egy tipp aki még nem fejezték be: általában a flakon a hiánycikk. Ezért érdemes fákat is kirakni, mert azok sokat hoznak.
    12 órás beérésűvel kell operálni....és turbózni a zoknival !

Egyébként kellemes jó éjszakát Mindenkinek....
    Leléptem szundikálni, mert hülye napom volt.

jolanda1948, brozsa, kutyaszálló és 2 más kedveli ezt.
  9. hagymácska44

Nézd csak meg az ajándékoknál, biztos sárkányt kaptál Te is!

Szia szomszéd, aludd ki magad, reggel könnyebb lesz!
    Jó éjt neked is és mindenkinek, aludjatok jól!

Koppi, brozsa, kutyaszálló és még 1 ember kedveli ezt.
  10. sutimami57

Albínó vámpír tojást kaptam. :) :)
    Jó éjszakát, szép álmokat Mindenkinek!

brozsa, kutyaszálló és hagymácska44 kedveli ezt.
  11. hagymácska44

Akkor az is nagyon jó, biztos a sárkányokkal már beteltél és több nem lehet, vagy ki tudja!

Koppi, sutimami57, brozsa és még 1 ember kedveli ezt.
  12. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok,szép reggelt!
    Kész a event 100%-ban!
    Rózsa,gratulálok a 200. szinthez,nagyon ügyes Vagy!
    Délután jövök!
    Legyen szép napotok! :inlove:

szöszi50, hagymácska44, Koppi és 2 más kedveli ezt.
  13. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia Klári! (A többiektől elnézést, hogy itt trollkodok. :D)
    Én is mesealmást sütöttem vasárnap. :)
    Lennél olyan drága és leírnád a te receptedet? De ne csak a tésztát, hanem azt, hogy az almával mit csinálsz.
    Beszélgettem a kolléganőmmel, aki egy nagyon érdekes módszert mondott az almatöltelékhez, amit hamarosan kipróbálok. Ha beválik, jövök és elmesélem. Persze csak akkor, ha téged is érdekel. ;)
    Köszönöm ha leírod és bocs, hogy ilyen kéréssel rabolom az idődet! :)

14. sutimami57

Sziasztok! Engem is érdekelne a recept...:) :)
    Mosógép megy, cékla fő, padlizsán le sózva.....Közben az udvaron is dolgozás van.
    Unalom nincs....kedvem sem nagyon szárnyal a sok munkához, de ki kell használni a jó időt.
    Reggel el használtam a 3 érmét, kincs kereséshez.A 24 ládából lett egy érme, azt is fel használtam, és a 8 ládából lett plusz 4 darab. Érdekes, hogy nem a láda mennyiségtől függ, hogy mit ad. Tetszik. Szerintem szépen haladok, eddig 44 érmét használtam fel.
    Várom az új feladatokat, biztos azok is jók lesznek. Ez a kincskeresés tényleg sok értékes ajándékot ad, érdemes dolgozni vele.

Nagyon kellemes, szép napot kívánok Mindenkinek, vidámságot, jó munkát, sikeres ásatást!

15. Koppi

Sziasztok !

Zajlik itt is az Élet rendesen...egyedül az időjárás szép...:)
    Igazi Indián Nyár van...:)

Utoljára szerkesztett: 9.10.18
  16. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép napot kívánok mindenkinek!Elnézést kérek de nem tudtam egyszerre mindenkit vissza olvasni .Nagyon sajnálom a betegeskedőket!Sajnos azért nem voltam felétek mert megint baleset ért engemet is vasárnap 10 órától hétfő 17 óráig kórházban voltam ismételten!Az történt velem,hogy járókerttel együtt elestem,és a már egyszer kificamodott csípő protézisem megint ki ment!Vasárnap délelőtt elvitt a mentő a sürgősségire ahol háromszori neki futamodás után sem sikerült vissza rakni!Ami a kínok kínjával járó folyamat,és mondanom sem kell éppen egy vízhajtásos napomon történt.Az utolsó kísérlet után a döntés,hogy majd bódításban valamikor vissza teszik a műtőben!Fel vittek az ortopédiára ahol jeleztem,hogy zsibbad a lábam.Nagyon nagy fájdalmaim voltak.Kaptam az infúziót,és algp:fájdalom csillapítót.A fájdalmaim nagyobbak voltak,és csak nem vittek még a műtőbe,jött egy altatós orvos,megvizsgált.A férjem szólt a nővérkének,hogy nagyon nem vagyok jól.Később jött,és mondta,hogy majd olyan őt óra körül rám kerül a sor!Már alig bírtam a fájdalmakat,és jött értem őt óra előtt a beteg hordó,és vitt le a műtétre ahol vissza tették a helyére a protézist!A lábamban lett egy részleges bénulás,és most nagyon el vagyok keseredve,hogy miért vagyok én ilyen nem írom le,hogy milyen mert csak ezzel a bajommal vagyok így mert másképpen meg szerencsés, mert van egy nagyon rendes,és mindenben segítő családom!Persze,itt vagytok még nekem Ti is kedves barátaim!Most nagyon sokat nyavalyogtam nektek,és ne haragudjatok rám!Az eventtel nagyon le maradtam,pedig a táltos volt a célom,Dani köszönöm szépen a sok segítségedet.,ha valamiben nem voltam érthető,és világos akkor bocsánat!További szép napot,és a beteg társaimnak gyors gyógyulást kívánok!Köszönöm,hogy meghallgattatok!

17. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok, engem is nagyon elkapott a gépszíj. Tegnap is,ma is operába voltam.
    A felhőre felültem, a táltoshoz 5 db üres fiola hiányzik. Esetleg, ha valakinek van kapacitása, és segítene....
    Most azt hittem, hogy pihi lesz, de a tesóm elztavart tyúkeledelért, ezért aztán balra el, majd érkezem: Lujza

jolanda1948, sutimami57, Koppi és 3 más kedveli ezt.
  18. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG] Sziasztok.

Kedveskéim, hol is kezdjem.
    Tegnap nem voltam itt,csak olvastam egy kicsit és a gazdaságban a napi tetendőket elvégeztem.Ha azt mondom hogy kissé magam alá kerültem lelkileg, akkor azt szó szerint kell érteni.Egyik gondot megoldom, jön rám a másik.Azt is meoldom jön a harmadik.S ezt igy sorban szépen.Kellett egy kis idő, mire megráztam magamat, hogy a csudába most már aztán legyen vége. Sopánkával jól összvesztem és mondtam neki, ha mégegyszer megpróbálja a küszöbömet átlépni, komolyan mondom kiseprűzöm őt.Vettem molyirtót is, mert azt mondta, hogy nagyon rühelli a szagát.Felaggattam a konyhában, szekrényben és még a spájzban is, hogy minél jobban kiüzzem őt innét.Persze nem volt ám olyan könnyű szert tenni rá, mert egyik boltban elfogyott, szerncsére mondták, hogy hol próbáljam meg továbbá.Sikerült is.

Drága Rózsám,
    irnák én meséket, de sokszor eszembe jut egy gazda, aki ugyan már az égi földeken gazdálkodik, és jól leteremtett, hogy miként irhatok én ilyen csacskaságot, hogy egészen finoman fogalmazzak.Maradok ezért a kis útiélményeimnél, azt gondolom azt szivesen olvassátok.
    Rózsa, sajnos én még sokáig százas leszek, de nem bánom.Sok munka van benne, ám tudod mit, inkább nem munkának hivjuk, hanem sok sok élmény van mögötte.Végül is azért játszunk, mert szeretjük a játékot, és még ha néha nyögvenyelősen is indulok neki, akkor is mindig igyekszem én is a lehetőségeimhez mértem elérni, hogy sok élményt okozzon.
    Szöszi kedves,
    igazán nagyon elkomolyodva olvastam, hogy mi történt vasárnap.Nagyon együttérzek veled,a kinok kinját élted át.Egyáltalán nem nyavalyogtál, csak tárgyszerűen leirtad, hogy és mi történt veled.Nagyon remélem, hogy a lábad részleges bénulása már a múlt ködébe veszett és megjavult. Boldogság, hogy ilyen családod van,akik mindenben melletted állnak.

Olvasom a mesealmást.Én is sütöttem, igaz én csak almás pitét. Viszont korábban kaptam nagyon sok almát a barátnőm fiának sok zöld alma termett , igy aztán én is részesültem az almákban.Igen ám, de mit is csináljak egyszerre annyi almával.Gondoltam egyet és lereszeltem, mint amikor a pitébe készitem, majd egy kis olajon megdinszteltem a kellő cukor hozzáadásával és beletettem dunsztos üvegekbe.Száraz dunsztban hagytam kihülni és irány a spájz polca.
    Szombaton gondoltam egyet és elkészitettem a tésztának valót, gondoltam kipróbálom az üvegekbe tett reszelt almát.Nagyon jól szuperált, semmi levet nem engedett és kiváló almás pite készült belőle.Most hogy igazán olcsó az alma,még fogok ilyen reszelt almát készitem, mert amikor szükséges, csak lekapom a polcról és már készülhet is belőle amire szeretném felhasználni.
    Elnézést ezt csak úgy közbevetőlegessen irtam.

Lujza,
    sikerült a képmegosztóval megbarátkozni amit irtam?Gondolom közben a finom pogácsa már elfogyott, de majd legközelebbre biztosan jó lesz.

Sütike,
    Én is nagyon várom, amikor Rezedua doki megajándékoz három átkozott érmével.Végre én is kaptam tőle érmet a megtalált kincses ládák után.Először három volt a ládákban, majd hú de meglepődtem, mert az újabb eresztésnél öt darab érmével lettem gazdagabb.Valószinűleg nem nagyon találom meg a helyes utat, mert bizony bóklászom ide meg oda, aztán a három ellövés után újra indulok a kiskapával.Elidőzöm egy darabig, mire a helyes útra rálelek.

Kedves Pepe,
    remélem már túl vagy a sebészeti látogatáson és minden a legjobban alakult.Ha jól emlékszem ma kellett vissza menni.
    Mielőbbi gyógyulást kivánok.

Hagymácska,
    rossz érzés, hogy minden egyes szellőztetési manőver után alapos körültekintést kell végezzzek, hogy vajon most hol bújik meg a következő laposka poloska.Mindig valahol rálelek szerencsére, de akkor is rossz érzés.Valaha megszabadulunk tölük vajon?

Kivánok mindenkinek nagyon szép és derűs napot!!

Koppi, KISHONŐR, jolanda1948 és 6 más kedveli ezt.
  19. hagymácska44

Sziasztok!

Ma megint egy rémálom nap volt, utálom a gyerekorvosokat, pedig a toppon kéne lenniük, ahány annyi diagnózist állít fel.
    Marika, a neten is sokat foglalkoznak vele, ellensége nincs, csak ha összefogdosod és bedobod a mellékbe, az a biztos. Reggeltől estig nyitva van minden ablak, ajtó, akármikor bejöhet a szúnyoghálón keresztül is.
    Szöszikém, nagyon sajnálom ami veled történt, kitartást, a sok rossz után csak jó következik, ebben bízzál!
    Lujzi, remélem összegyűlt a felrepi mennyiség, rajtam ne múljon.
    Erka, most a Fortuna melléd állt, sok érméd összegyűlt, nekem 29 van idáig.
    Klári, kitartást a munkához, hogy megy a másik keresése. Engem is érdekelne a recept.
    Mimi, kibírjuk azt a pár hónapot és majd többet jössz ide hozzánk.
    Dani, kipihented a tegnapi mérgelődésedet?

Koppi, jolanda1948, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  20. Pepe101966

Pepe101966 Fórumlakó

Kedves Elzemari!
    Igazán jól emlékszel,hogy ma kellett visszamennem.Nemrég értem haza,hát kellőképpen megkínoztak.Szerencsére ma nem fenyegettek kórházzal meg mütéttel csak ultrahangra kaptam beutalót,hogy kideritsék mi okozza a gyulladást.
    Hát ird és mond áprilisra kaptam időpontotNa addigra vagy meggyógyul vagy beledoglök.Bocs a kifejezésért de nagyon ideges vagyok.Azt mondták ha nem tetszik az időpont menjek el maszekba.Ez van,választhatsz!!
    Tegnap kardiólógián voltam - maszekban csak 24 ezer FTért.De legalább mindent megcsinált EKG,sziv ultrahang,gyógyszer javaslat a háziorvosnak stb.Hát kisebb nagyobb gondok vannak,de azt mondta ne csodálkozzak hisz annyi minden történt az utóbbi időben a családban és én mindenhez asszisztáltam,segitettem,most pihenjek kicsit ,foglalkozzak magammal is.
    Szóval ennyit magamról,most majd belevetem magam a farmos munkába,van mit pótolni.
    Szegény Szöszit nagyon sajnálom,az óvéhez képest az én nyügöm semmiség.
    Gyógyuljunk minden minél előbb,gondolkodjunk pozitivan egyszer csak minden jóra fordul.

jolanda1948, sutimami57, szöszi50 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.