Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Ne felejtsétek el átvenni az ajándékot, ma 12 zöldcseppet ad.
    Legyen szép napotok!

szöszi50, mimi, suba_klara és 5 más kedveli ezt.
  2. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

Jó reggelt mindenkinek.
    13 variáció után.Semmi extra.Lassan jön a fölröpi,de kivárjuk
    Kopi jó áztatást és pihenést nektek.
    Álomhajsza használom a jelet,szerintem is jó ötlet

Utoljára szerkesztett: 18.10.18
  3. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok!Megjöttem az operából, igen jól sikerült az új műtéti megoldás. Néha ránk fér egy kis sikerélmény
    Jolika nem látható a kép amit küldtél.
    Most elvonulok tortát készíteni a lányom barátnőjének. De nem akármilyent ám. Hanem sündisznós tortát rendelt a lányom, aminek a díszítésébe ő is besegít intenziven.Majd hozom a végeredményt, ami elvileg csak holnap délután lesz, mert délelőtt ismét opera.
    Az eventet csinálgatom, de lassan megy, mert nekem még nincsenek meg a gombás területeim. Jutok, amíg jutok, nem nagyon hoz lázba.,
    Dani! megfogadtam a tanácsodat, megvettem a csatnit azóta arra termelek ezerrel.
    Legyen szép napotok: Lujza

4. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Puszi pacsi

A képeket a nevetekkel a kommentek alá,honnan szerzitek?Meg hogy lehetne nekem is ilyenem?

szöszi50, suba_klara, Koppi és 4 más kedveli ezt.
  5. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Segítsetek, hol találom és, hogy hívják a trutyimalom termését! Nem találom sehol és a nevére sem tudok rájönni.
    Az új repülős kütyüt sikerült kipörgetnem, így már üzemel az a felhő.

szöszi50, mimi, suba_klara és 4 más kedveli ezt.
  6. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Álomhajsza,
    elmész a Törzsasztal alatt van a Médiatár, és ott is a Banner és avatár kérés, készités.Ott megkérsz valakit, hogy készitsen neked is egy képet.Vagy a kinálatból kiválasztod, hogy melyiket szeretnéd.
    Hagymácska,
    Meg van, mit kérdeztél.A láda alatt van a bevásárló kosár feletti ládában.
    Nekem is sikerült egy repülöt kiforgatnom és felmásztam én is a felhőre.Örültem neki nagyon.Ha mégsem igy van, nézd el nekem.
    Lujza,
    kiváncsian várom a torta képét, ahogy téged ismerlek, biztosan nagyon szép és persze jó is lesz.
    Jolanda,
    igazán jól állsz, már a 13-ik után vagy.Én is azt gondolom, hogy éjszakára a leghosszabb érésüt fogom vetni, hogy egy kicsit több felröpim legyen.
    Rózsa,
    de aranyos vagy, hogy figyelmeztetsz a koporsókra.Igy biztosan nem marad ki senkinek.

Jó pihenést kivánok igy estefelé.

Utoljára szerkesztett: 18.10.18
    szöszi50, Koppi, mimi és 3 más kedveli ezt.
  7. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

Tudom,de nem tudom helyre hozni
    Szerencsés vagy 45öt pörgettem el, nem lett meg.Ennyi volt.Marika nézzél körül a házad táján,mert szerintem megszökött tőled sopánkáné és nálam vert tanyát,nem szeretem ezt a nőszemélyt.Most már a 23nál járok,haladok fölfelé nem sikerül semmi nagyobb mindig rossz színt választok.Mindenkinek jó éjszakát

szöszi50, Koppi, mimi és 5 más kedveli ezt.
  8. Álomhajsza76

Pusszancs :)

Most min sopánká-néztok? :) Mert nem igazán értem:én csak 6 játékon vagyok túl,de mindig adott elsőre valamit...vagy nem ez a lényeg?o_O
    Mert ha van még valami rejtelem az eventben,szóljatok :inlove:

szöszi50, suba_klara, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  9. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Hamar be kukkantok, mi újság van erre felé. Látom, sopánka nőszemély osztódott, hogy ennyi felé jár. ek sem......
    Nálam is itt a szelleme. Kutyulom a lötyiket, mindig elsőre pakolom össze, de a leg pocsékabb ajándékokat adja. A röpi sem sok. Meg minden bajom van vele. Azt hiszem, ha el jutok a felhőig, abba is hagyom. Nem lenne ezzel semmi baj, mert nekem tetszenek ezek az egybe kapcsolódó eventek, tényleg, jól ki lett találva, a kincskeresést imádom, nincs ezzel baj. De hogy a jó ajándékokból mindig nekem jut a sok KK, meg a zokni, hát, ez nem lelkesít. Meg egyebek sem.
    Amúgy jól vagyok. Meg várom az aratást, aztán megyek aludni. Vagy lehet, hogy meg se várom. Jó lesz az reggel is. :) :)

jolanda1948, szöszi50, Koppi és 5 más kedveli ezt.
  10. hagymácska44

Marika, köszi, hogy próbáltál segíteni. Kész káosz volt mire megtaláltam. A rémtermékeknél, se a terményeknél nem találtam. A mindent jelöltem ki és beírtam, hogy trutyi, így hozta fel.
    15 löttyöt kevertem a macseknak, mondhatom igen ócskákat adott viszonzás képen.
    80 átkozott érménél tartok, a horrorosból még nem vettem az érmékkel ki a 15 átkozottat, nehogy kevés legyen a felhőre a kütyüknek.
    Most 4 nap szünet van a munkásoknak, ezért a kertben próbáltam nagyjából rendet tenni, nem sok sikerrel.
    Még egy órát fent kéne maradnom, hogy arassak, hát lehet nem lesz belőle semmi, ezért elköszönök!
    Aludjatok jól, jó éjt!

jolanda1948, suba_klara, szöszi50 és 5 más kedveli ezt.
  11. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt!

Kérlek ne felejtsétek el kinyitni a koporsókalendáriumot.
    Ma 10 db valami ládát ad,nem is néztem csak az fontos, hogy mire a sorvégére érünk mind ki legyen nyitva.
    Legyen szép napotok!

sutimami57, kutyaszálló, mimi és 2 más kedveli ezt.
  12. hagymácska44

Jó reggelt!

Rózsa, köszi a híreket, kibontottam.
    Kiváltottam a 15 átkozottat, utána számoltam, bőven meglesz az érme a kütyükre. A 15-re kaptam még 4-et. Mire megtaláltam a 19 kincset, addig eluntam az életemet.
    23 löttyöt kevertem, a nyeremények siralmasak.
    Egyre hűvösebb van kint.
    Legyen szép napotok!

jolanda1948, sutimami57, Koppi és 5 más kedveli ezt.
  13. -elzemari-

[​IMG] Sziasztok.

Köszönöm a hirt Rózsa, kiváltottam én is.Igy nagyon jó nem felejtjük el.Persze ez csak rám vonatkozik, hogy feledékeny vagyok.Sebaj, amit kell azért megjegyzem.
    Hagymácska, nem is csodálom, hogy unatkoztál, mire azt a sok érmét kiváltottad.Most valahogy nekem nagyon eldugták, mert komolyan a hárommal is elbibelődöm egy jó darabig.Korábban valahogy hamarabb ráleltem, most meg, indulhatok én innét, meg onnét, jobbról meg balról, középről, széléről, szóval sokkal lasabban lelek rá a kincsre.Végül azért mindig megtalálom.

Felénk igen szontyolodott az idő, de várható volt, hogy most már lesz valami változás is.Kivánok mindenkinek gazdag és vidám élményekkel teli napot.

jolanda1948, sutimami57, Koppi és 3 más kedveli ezt.
  14. Álomhajsza76

Puszi pacsi :)

Csengőpengős láda ismét 10 millát adott :)
    Bárcsak a valóságban adna nekem valaki 10 millát,ne nem a bank:)

Kértem képet,még nem olvasták,remélem jó helyre írtam :)

Csak hogy magamról is irjak néhány dolgot néha:tegnap kiderült hogy iszonyatosan megvagyok vezetve!
    Úgyhogy lapát a csalónak :-/
    Dühös és sértett vagyok,de holnap megyek 1 jókis túrára,az helyre rak.
    Nekem még csak 6 boszilötty van...lehet ez az event sem lesz meg :-/

jolanda1948, sutimami57, Koppi és 3 más kedveli ezt.
  15. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

A mai napom nem kezdődött felhőtlenül.
    Mentem vissza az orvoshoz,megyek fel az SZTK-ban a lépcsőn,már az 1 emeleten vagyok és paff...elment az áram,azt se tudtam ,hogy most fel vagy le menjek. Pár másodperc után visszajött. De ez még egyszer megismétlődött. Na utána kiderült,hogy elszálltak a gépek..nesze neked technika.. 1 papírért mentem amire 3 órát kellett várakoznom úgy,hogy csurom vizes voltam,mert ment közben elkapott az eső. Na azért remélem,hogy nem leszek náthásabb.
    De már itthon vagyok,fel is tettem a kakaspörköltet.

Szóval a közelben lesztek! :)
    Érezzétek jól magatokat,pihenjetek sokat. Az idő hűvös lesz errefelé. Ma frankón megáztam..

Sündisznós torta..hmmm..biztos szép lesz,na meg finom is. Nagyon ügyesek vagytok!
    Nekem 22 lejátszott játékom van az eventben. Igaz most itthon vagyok,meg nekem megvan a terület is. Az átkozott érmékre hajtok..azok kellenek nekem. :)
    Sajnos én nem tudtam kipörgetni,de 70 felett volt a Party pörgetéseim száma.. de majd megint csak gyűjtögetek és egyszer csak meglesz az is.
    Na engem se halmoz el az event jó ajikkal. Bepakolom a 4 szint aztán ad amit ad..sajnos ezt nem tudjuk befolyásolni,hogy mit is kapjunk..

sutimami57, Koppi, kutyaszálló és 2 más kedveli ezt.
  16. -elzemari-

Igazán gratulálok a 10 millához, gondolom jól jött neked is.A túrához kivánok jó időt, bááár most már egy kicsit hűvösre fordult az idő.Már ma én is begyújtottam, mert jól esik a meleg.A dühöd és a sértettséged biztosan elmúlik.Majd mesélsz róla, hogy merre jártál és milyen volt?

KLári,
    tudod szokták mondani, hogy a baj nem jár egyedül.Majd a kakaspörkölt megvigasztalGondolom saját kakasból van a pörkölt.Láttam milyen szép tyúkjaid vannak.Jól gondolom, hogy a te tyúkjaidat láttam??Még egy két kacsa is elbújt közöttük.Már ilyen nagyok amit az anyukádtól kaptál?

Ó jaj, közben sikerült megkapnom a cukorboszi házat.Nagyon aranyos és milyen sok tépét ad.69600 20 óra alatt.

Utoljára szerkesztett: 19.10.18
    jolanda1948, sutimami57, Koppi és 4 más kedveli ezt.
  17. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Jó reggelt!

Nekem ma Luxus bájitalt adott a koporsókalendárium.

Szép napot, jó játékot!

18. TuzaEdit

TuzaEdit Fórum-zöldfülű

Sziasztok.

Elnézést a betolakodásért, de ezt a topikot találtam a legalkalmasabbnak.
    Visszatérő vagyok, bátyám és férjem nagy megrökönyödésére. Nagyon sokat hagytam ki, így jó pár dolgot tanulnom kell.
    Pl...már nem kell várni a tenyészbummot????
    Amiért ide furakszom, hogy hátha el tudtok irányítani, hogy jelenleg mi a menő trend? :s :D
    Amikor utoljára játszottam, még mindenki az arany gyapjús ólért és a Páncél Panniért ""ölte"" egymást :D

19. -elzemari-

[​IMG] Sziasztok.

Gyönyörű az idő felénk, s amikor bejövök a gazdaságba madarak énekét hallom.Először még azt gondoltam, hogy kintről jönnek a hangok, de utána tudatosult bennem, hogy az én kis gazdaságomban trilláznak a madarak.Valamelyik nap figyeltem fel arra is, hogy a bárányfelhők is szépen úsznak az égen.Hogy miket nem fedezek fel itt miközben támasztom a kapa nyelét.
    A szellemes banyatanyám már elérte fejlődésben a kilencedik szintjét és 20 ótánként már 104060 tépét ad.

Rózsa, köszönjük szépen, hogy nem felejted el az infót a koporsóról-Igy biztosan nem felejtjük el.

Legyen derűs és vidám a napotok.

Kedves Tuza Edit.
    Hogy mi a trend azt én nem tudom, sohasem voltak aranygyapjas óljaim,Pannim is egy volt, de azt is felköltöztettem a Bölcs Tölgyre, mert 5 % esélyt ad hogy különleges tárgyat találjak betakaritáskor..Hátha majd ha megérkeznek a többi kedves gazdák, talán nagyobb szerencsével tudnak majd informálni.

Egyébként nem tolakodtál be, szivesen látott mindenki aki betér, érezd jól magadat közöttünk.Gyere máskor is és beszélgessél velünk.

Utoljára szerkesztett: 20.10.18
    jolanda1948, sutimami57, Koppi és 6 más kedveli ezt.
  20. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Gyönyörű időnk van,tegnap áztunk ma meg Napfürdőt veszünk.
    38 játékon vagyok túl a boszorkányos eventben. Megkaptam az Éjféli tölgyet,csodaszép fa. Már ontja a terméseit. Kapott Kacsa Katát is. :)
    A Kincskeresősben 95 játékot játszottam le.
    Sajnos a nátha miatt keveset alszok,de van előnye is,jövök egy kis éjszakai kertészkedésre.
    Zsoltim dolgozik állandóan. Most éppen betont szed fel.
    Szép Napsütéses napot kívánok Nektek!

Szia Marika!
    Igen,házi kakasról van szó! :) Fincsi lett.
    Zsolti fényképezi őket reggeltől estig.. :)
    Bizony a kiskacsák is megnőttek.

Szia Edit!

Üdv az Épeknél!
    Páncél Pannit még mindég keresik cserenapkor. :)
    Tenyészteni már bármikor lehet (persze ha van elég szupertápunk)
    Személy szerint én a Rózsa Illatszertárárt adnék bármit. :)

jolanda1948, sutimami57, Koppi és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.