Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok! Az összes tudósítást el tudtam olvasni, együtt sopánkodtam/örültem veletek. :)

2. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Puszi pacsi :)

A beígért 16,8 km helyett,lett 19 km,4 óra 23 perc alatt tudtuk teljesíteni.....nem baj,jól éreztem magam.
    Budai hegyekben voltunk,itt van a számban.Simán nyomom tovább télen is,jót tesz a friss levegő,kivagyok pirulva.
    Mondjuk fáradt is vagyok,de a végén kaptunk jó palóc levest,kivételesen pont eltalálták :)

Én kb a 18. boszilöttyön vagyok túl,elvertem az összes eventgazt,most újra kell szaporítanom :-(

Valaki mondja már meg,a felhőre kell vásárolni a kitevőket,vagy majd beadja?

Koppi, suba_klara, kutyaszálló és 2 más kedveli ezt.
  3. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    lassan ,de biztosan megyeget az event,köszi a sok lepárlót:inlove::inlove::inlove::inlove:
    szeretnék Szilvinek nagyon sok boldog szülinapot kívánni:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
    remélem olvassa:music:
    a csontkirályosnál 78 játékon túl vagyok,remélem sikerül végéig menni:p
    mindenkinek jó pihit a hosszú hétvégére,pusy:inlove::inlove::inlove:

4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ugye jól vagy?
    ............
    Szilvinek én is szeretettel kívánok mindenféle jót! :inlove::inlove:

5. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Álomhajsza,
    ahogy az árait nézem a kitehetőknek, elképzelhető hogy meg kell venni.
    Megkérdeztem, meg kell venni őket a felhőre!!!!
    Nem semmi kilométert gyalogoltál, igazán megérdemelted a palóc levest.

kutyaszállitó,
    szépen haladsz az eventtel, elképzelhető, hogy készen is leszel.A csontoskirálynő kincseinél én a 102-iknél tartok, de .....

Szilvit én is szeretettel köszöntöm szülinapja alkalmából.

Utoljára szerkesztett: 21.10.18
  6. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Szilvi! Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!

Megvan a 40 játék a Boszisnál,a felhőre ki is pakoltam ami kellett,most nem tudom,hogy csináljam-e tovább..

Ez igen,nem semmi túra lehetett. Gratulálok Nektek!

7. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !
    Jöttem volt...
    Először, Isten éltesse Szilviát nagyon sokáig ![​IMG]
    Másodszor hoztam képeket...

Az élővíz csatorna...

Beültem az iskolapadba....(Erkel Ferenc szülőháza)

A mai ebédem....(ami nem látszik az a paradicsom saláta.)

Jó éjt Mindenkinek !

Utoljára szerkesztett: 20.10.18
    jolanda1948, suba_klara, mimi és 4 más kedveli ezt.
  8. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Kedves Szilvia! Isten éltessen születésnapod alkalmából! Remélem néha olvasol bennünket.

Kedves Tuza Edit! Isten hozott a topikunkba, gyere mesélj magadról.Nem tudom mennyi időt hagytál ki, de már egy hónap után is igencsak iparkodni kell, a lemaradást behozni. Ajándékozási napon írjál, és ha tudok valamibe segíteni, szívesen adok.

Dani! Te milyen illedelmesen ülsz a padba! A mai gyerekek el se hiszik, hogy így kellett ülni.

Szép estét Mindenkinek!

jolanda1948, suba_klara, mimi és 5 más kedveli ezt.
  9. Álomhajsza76

Amúgy csak jelzem:ez nem sok,egyszer azt mondta egy maratonfutó nekem,hogy amit le tudsz gyalogolni,azt le is tudod futni :) valszeg igaz is,de nem 640 szinten...mert felfelé kilógott a belem,pont most megyek nov.24-én a sasfészek futásra,ott 6,6 km-et kell futni 650 szinten 60 perc alatt...kb spártaiak megtudják csinálni,én max elpirickálok majd ott,várhatnak a tetőn :-D
    De ne legyek kishitű magammal szemben,nyáron legyőztem a Triglávot is :inlove:pedig nekem,kistermetű állatnak,az bazi nagy feladat volt :wuerg:
    Most gyúrok a Zugspitzre,németország legmagasabb pontja :inlove:
    Ott már egymást biztosítjuk és lesz gleccserszakadék is :eek:

Kell az adrenalin :p
    És ami az érdekes:én egyáltalán nem vagyok sportoló alkat,sőt!!!Van 10 kiló feleslegem és emellé pici is vagyok :wuerg:
    De minden agyban dől el :inlove:Ahová akarok,oda tuti felmegyek,ha kúsznom is kell akkor is:p

10. kutyaszálló

köszi kérdésed, szépen javulok már csak ebben a hónapban vagyok táppénzen,utána ki kell vennem a szabikat:p
    úgy számolom kb. november 19-én már kezdhetek dolgozni:):):)
    próbálok többet emelni,hogy bírjam a munkát majd:):):)
    köszi a bíztatást:inlove::inlove::inlove:
    csak egy valamit szeretnék kérni,hogy nézd meg légyszi a farmnevenet: kutyaszálló:music::music::music:
    nem nagy dolog,de engem kicsit zavar;)
    köszi:inlove:

sutimami57 és Álomhajsza76 kedveli ezt.
  11. Álomhajsza76

Nem értem miért nem tettszik a "kutyaszállító"? dogmessenger xD

Na nem szívózok,mert nem kapok több felröpit :D:inlove:

Jó éjt mindenkinek :inlove::inlove::inlove:

12. kutyaszálló

:cry::cry::cry::cry:-.-8):D:D:D:D

Koppi, mimi, sutimami57 és még 1 ember kedveli ezt.
  13. -elzemari-

Szép reggelt kivánok!

Dani, köszönjük szépen a képeket, az élőviz csatorna képe gyönyörű, nagyon meg tudod fogni a táj szépségét és igy nekünk is elhoztad.Az iskolapad.Ó te jó ég, de régen is ültem én is már ilyen padban.Jó volt, mert fiatalok voltunk.Az ebéded nagyon inycsiklandozó, biztos jól is esett a kirándulás után.Várjuk a további élményeket.

Álomhajsza,csak csodálni tudom ahogy te ezt a gyaloglást és futást űzöd.Ha megosztanád, hogy mit jelent a 640 szint, s a futásnál a 650.Sok élményben van részed, ja és persze az adrenalin.Kivánom, hogy minden kitűzött célod valósuljon meg!!

Kutyaszálló, nézd el nekem, hogy nem idéztem a te leveledet és azért kerültél az Álomhajsza alá.Közben már elköldtem a levelemet és utána már nincs mód újra idézni akinek szeretném cimezni a levelet.Máskor majd jobban figyelek.A javulásodnak tiszta szivből örülök.

Klári, húú, gratulálok, hogy már feljutottál a felhőre.Ügyes vagy.Nekem még tizenháromszor kell megkevernem az üvegeket és bezsebelni az ajándékokat.Most már kicsit bizakodóbb vagyok, hátha sikerül.A nagy gondom az, hogy az új területből csak két részem van meg, igy lassan haladok.A horroros feladat nem tartozott a kedvenceim közé, s most ennek iszom az árát.

Mimi kedves, lassan eljön már az az idő is, hogy gyakrabban lássunk téged is.Már nagyon várom!!

Legyen vidám és derűs a napotok.

suba_klara, mimi, Koppi és 3 más kedveli ezt.
  14. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Jó reggelt Gazdák!

A mai boszikoporsó szupertápot ad. Ne felejtsétek el kinyitni!.

Szép vasárnapot!

suba_klara, Koppi, Álomhajsza76 és 2 más kedveli ezt.
  15. -elzemari-

Köszönjük Rózsa.

Kinek mi finomság fő ma a fazekában??

16. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok, Kedveseim, szia, Edit! Jó volt olvasni Benneteket, mosolyogtam, gyönyörködtem, jókat ettem, hegyet másztam, húúúúúú-ha. Jó itt lenni, kissé be havaztam a napokban. Ki kellett használnom a jó időt, a kinti munkára. Sokat dolgoztam, de az értelme nem sok volt, annyi, hogy a virágokat be telepítettem a lakásba, de mivel még a fákon sok a levél, meg minden zöld, sokáig fog tartani a végleges kinti munka.
    Közben a farmon is temérdek dolog van, hajtom az eventeket. Szépen haladok, tetszenek is...ami nem tetszik, az a mostani boszimacskás kotyvasztás. A szerencse faktor engem nem szeret. Ez, persze, kölcsönös. Én is azok közé a gazdák közé tartozom, aki azt szereti, ha tudjuk, mit kapunk, meg dolgozunk érte, és nem ér meglepetés. Lassan a 60 -as keverést el érem, ami nem a libáért megy, csak a reményhal....hátha kapok éjféli fát. Eddig nem kaptam. A sokadik csomag zoknitól már rosszul vagyok, meg a gagyi ajiktól. Adott jókat is, ólakat, fákat, de azt ritkán, a fejlesztésekhez nincs alap. A nagy fa meg el kerül...érdekes módon, a kis farmon már kettőt adott, pedig csak most értem el a felhőt. Szóval, ezen duzzogok. Pedig minden alkalommal elsőre keverem a cuccost.

Mai ebéd, húsleves, pácolt pulyka, rizs, délután meg egy szilvás sütit akarok keverni, mert most a kacsatálban sül a pulyka.
    Mit is akartam még mondani? Feledésbe merült....

Kedves Szilvi! Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked, szeretettel![​IMG]

Mindenkinek kellemes, vidám hosszú hétvégét kívánok, jó játékot, sikeres eventezést!

suba_klara, Koppi, kutyaszálló és 3 más kedveli ezt.
  17. Álomhajsza76

Kutyaszálló :)

sutimami57, Koppi és kutyaszálló kedveli ezt.
  18. -elzemari-

Ó te jó ég, nagyon elnéztem.Mea culpa
    Kutyaszálló, bocsánat, ezt nagyon benéztem...

19. kutyaszálló

Köszike:inlove::inlove::inlove:
    Azt hiszem megbocsátok:inlove::inlove::inlove:

20. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Bocsi, hogy nem voltam, de igen beszippantott a VV. Mindennap operába mentem, igen sok műtétünk volt, mire haza értem arra a fáradtság maximálisan kidöntött a sorból. Azért az eventet csinálom, végezni ugyan nem fogok vele, de amit tudok, azt kiszedem.
    Amúgy sem szeretem a horrort, mindig rá kell beszélnem magam, hogy egyáltalán belépjek arra a területre. Lehet, hogy szakmámból kifolyólag túl sok horrort láttam????
    Ma én voltam a konyhatündér. csibeleves, édesssavanyú csirke, rízs volt a menü.
    A torta elkészült, frenetikusra sikerült. A díszítés a lányom reszortja (a tesóm segített neki) én az ízéért felelek.
    Sajnos ide nem tudom feltölteni, mert nagy a kép mérete, nem tudom lekicsinyíteni. De a facén fenn van, ha valaki látja, és át tudja ide hozni azt nagyon megköszönném
    Már két napja nagyon fáj a derekam. nem a műtét helyén hanem az alatta levő régióban. Azt hiszem egy kicsit túl húztam magam.Ma már csak pihenek, farmozok a munkát holnapra hagyom.
    Legyen szép napotok: Lujza

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.