Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Puszi pacsi :)

Valaki tud valamit a tenyésztős eventtel kapcsolatban?Mit kell tenyészteni,bahásat,vagy sima farmos jószágot?
    Én az ajándék lámpást próbáltam a labirintusban,nem igazán értem az egészet...most a medúza fára termelek,meg plusz területre..

Más:hogy ne unatkozzak,ma megyek a 3.melóhelyem megnézni.Na nem jókedvemben,csak egyszerűen muszáj.

Valaki meg tudná mondani,hol tudom megnézni mennyi zselécukrot gyűjtöttem össze?

Utoljára szerkesztett: 25.10.18
    sutimami57, hagymácska44, Koppi és 3 más kedveli ezt.
  2. mimi

mimi Fórum elő legendája

Pajtában, egyéb fülön.

Szomszédaimtól nem kérek fedelet, nem eventezek.

sutimami57, hagymácska44, Koppi és 3 más kedveli ezt.
  3. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Hát megértem, hogy elkapott engem is a gyerekbetegség. Addig körözött körülöttem a család a vírusaikkal, amíg engem is ledöntött a lábamról. Ma szépen ellibenek a háziorvosomhoz, amíg ki nem halok,mint a dínók.
    A farmon dolgozgatok, de lassan, nyögvenyelősen megy az egész.vacakol a gépem is, egy vírusellenőrzés kellene neki. Próbáltam letölteni a cclaer programot magyar nyelven, de én olyan béna vagyok, hogy megsüllyedtem vele.majd keresek a családban valaki írástudót, aki segít.
    Szóval összességében ez nem az én napom. Csak az vígasztal ,hogy borura mindig derű jön, legalábbis nagyanyám eztt szokta mondani.
    Vigyázzatok magatokra, kerüljétek a vírusokat. Legyen szép napotok: Lujza

sutimami57, mimi, hagymácska44 és 4 más kedveli ezt.
  4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Nem eventkedek, ne küldjetek ajit

Szia !

Vagy megnézed a pajtában termékeknél , vagy elballagsz a Lekvárfőzőbe és ott a zselécukornál az egérmutatót ráillesztve megtudod, hogy mennyi is az annyi...?!

Más: Ne küldjetek ajit, mert nem csinálom az eventet. Én viszont küldök mindenkinek.

5. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Ma délelőtt csak két helyen voltam a háziorvosnál meg a Gyógyszertárba. A piacon is voltam közbe.Gyorsan nekiálltam főzni mert tegnap elmaradt, meg holnap is mennem kell. Na mindegy készen vagyok a konyhába, megebédeltünk, Papa lefeküdt, neki szüksége van a délutáni alvásra, azt mondja.
    Én meg nagy lendülettel nekiálltam a labirintusnak, több mint fél óráig csináltam, aztán azt mondtam erre nekem nincs szükségem, van a való életbe elég dolog ami kiidegeli az ember(lányát). Abba is hagyom az eventnövény ültetést, csinálják meg a játékmesterek, vagy aki kitalálta.Nagyon flusztrált vagyok, mert még nem hagytam félbe eventet, de most már nem is érdekel. Lehet hogy az a szándékuk, hogy mielőbb hagyjuk abba? Nem értem, dehát nem is az én dolgom.

Az éjszaka nagyon rosszul aludtam, azért bontottam olyan korán a boszikoporsót.
    Dani Te olyan szorgalmasan küldöd ajikat, aranyos vagy mint mindig, de köszönöm nem kérek. Nem csinálom az eventet.
    Aki csinálja az jelezze, majd úgy állunk hozzá az ajándékküldésnek.

6. Koppi

Szia Rózsa!

Látod pont erre gondoltam én is, hogy nem kell ez nekem. én "csak" szeretnék nyugodtan játszani illetőleg nyaralni, még pár napot !:)
    A idegről annyit, hogy tegnapelőtt este 11 kor kaptam egy üzit, hogy 29 lakásban nincs fűtés......
    Na ott volt "ideg" rendesen....
    Szerencsére másnap reggelre megoldódott a dolog, nem kellett hazamennem...
    (Akkor Neked és Miminek nem küldök olyan ajit...)
    U.i.: Esik az eső itt. (Mondhatni: szomorú, csóró idő van...ráadásul, felettébb hűvös is.)

7. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Jó pihenést kívánok!
    Elhiszem, hogy Neked aztán volt ideg...
    (Csak zárójelben kérdezem meg, nemcsak Tőled hanem mindenkitől, tudnátok-e nekem egy nyugis játékot ajánlani?Bagolyban is jó lesz)
    Ezzel a labirintussal tényleg betelt a pohár.

sutimami57, mimi, Koppi és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Pepe101966

Pepe101966 Fórumlakó

Sziasztok!
    Azt igértem,hogy akkor jövök,ha jó hireket hozok.Hát magamról ezt nem irhatom,nem akar javulni a hasi vágásom.Igaz azt mondták,hogy már nem kell mennem kötözésre,intézzem itthon magam és majd a gyógyulás után menjek konziliumra.
    Ez ok. de én döntsem él,hogy gyógyult vagyok?A vágás mellett továbbra is kemény mint a kő,piros és fáj.
    Annyit tudtam intézni,hogy az áprilisi ultrahang helyett,holnap délelőtt megyek.Nagyon félek mit találnak.
    Valamit nagyon elszurtak,hogy már több mint egy hónapja kinlódok egy begyulladt faggyumirigy miatt.
    Most azon vagyok,hogy keresek maszekba egy sebészt,az talán jobban figyel rám.Persze már az öregekkel nem igazán
    akarnak foglalkozni.
    Ha rámegy az összes nyugdijam is ,akkor is elmegyek maszekba.Ez lesz a szülinapi és karácsonyi ajándékom magamnak.
    Szóval egyenlőre ennyi,majd az UH után többet tudok.
    Amugy idegileg kikészit az egész.Még farmozni sincs kedvem,pedig nagyon szerettem és lekötött.
    Olvasom,hogy többen a feladatok miatt nem csinálják,talán majd változtatnak.

Mindenkinek szép ,nyugodt napot,a betegeknek mielőbbi gyors gyógyulást kívánok.

sutimami57, Koppi és hagymácska44 kedveli ezt.
  9. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Álomhajsza.
    Elhoztam a Tenyésztős event leirását.Üveges randi - tenyésztés
    Nagyon bizom benne, hogy a három munkahely közül lesz majd kedvedre való is.
    Rózsa,
    sajnálom, hogy ennyire elvette a kedvedet a labirintus.Valóban nem egy élvezetes valami, mert hiába tudom fejben, hogy kell, a valóságban több idő kell neki.Néha véletlenül eltalálom az útvonalat, de a többségében jó ideig elvacakolok vele. Igy aztán nyolcszor nekivágtam és kitaláltam.A végső szám mennyi lesz azt csak a jövő tudja eldönteni.
    Dani,
    nagyon furcsa ez a mostani időjárás, mert reggel amikor elindultunk itthonról, majdnem esett az eső, és hazafelé már esett is.Hűvös az idő felénk is, és most hétágra süt a nap, a rolót is le kell húzni, mert nem látom a gépemet.Örülök, hogy megoldódott a házi probléma, mert igazán nem lett volna jó, ha ezért meg kellett volna szakitani a pihenéseteket.
    Lujza,
    nem tudtad kikerülni a bacikat?Mielőbbi gyógyulást kivánok.Én is töltögetem a horror területet, mert a földek nekem is nagyon hiányosak, egyszer biztosan a végére érek.Ám hogy mikor?A jó ég tudja..Lassan haladok .

Legyetek vidámak és derűsek.

sutimami57, Álomhajsza76, mimi és 3 más kedveli ezt.
  10. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Egész nap esik az eső, a hajam az égnek áll, megint nem haladunk a munkával.
    Pepe, egy drint kellett volna betegyenek a sebbe, hogy kifolyjon aminek ki kell, lehet az feszíti.
    Értettem, Miminek és Rózsának barkács!
    Rózsa, majd jövő héten nyugisabb lesz /vagy nem/, türelem csináld amit jónak látsz és örömet okoz, tenyésztünk most, hátha!
    Most a nagy itthon van, kiadtam neki gyógyulásképen a labirintus barangolását, a gyerekeknek még könnyebb.
    Dani, hála a magasságosnak, hogy megoldódott a fűtési mizériád. Nagyon rossz llehetett, amikor megkaptad a hírt, gondolom telón intézkedtél ez ügyben. PIhi, Pihi, Pihi, idegesség mentesen.
    Marika, én is most csináltam négyet, de ne tudd meg, hogy mit kutyultam össze, ezért úgy döntöttem, hogy kiadom az unokámnak.
    Lujzi, gyógyulgass mert hogy állsz majd helyt az operában, számítanak rád/.
    Az eventet csinálom és majd a tenyésztőset is, a tölgyem várja a Pannit!

sutimami57, Pepe101966, mimi és 2 más kedveli ezt.
  11. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Sziasztok kedves Gazdák!

Sajnálom Ildikó, hogy ilyen rosszul jártál, sajnos tényleg az van, hogy menni a dolgoknak utána, ha kell akkor háromszor is.Én is bolyongok nemcsak a labirintusban(nagyon utálom), hanem az eü. útvesztőiben.
    Elzemarika imádom az optimizmusodat, képzeld azóta már három útvesztőből kikecmeregtem. Minimum 10 perc de inkább fél óra egy játék.Mennyi a minimum ami a felhőig kell?Lehet, hogy megpróbálom, bár nagyon szégyellem, hogy ilyen ügyetlen vagyok.Az unokámnak meg se mertem mondani, hogy a mama micsoda bugyuta játékkal veszkődik.Azért nem adom föl, legalább ami kész van lámpás, nem hagyom veszni, ki tudja lehet, hogy még meg is szeretem.
    Én is elkaptam valamit, de azt hiszem még a múlt héten, amikor másodszor is a közelembe tüsszentettek, szinte rám, akkor fölálltam és otthagytam. Ma kaptam Supraxot meg magamtól szedem a vitaminokat és az ACC-t.
    Elolvastam az Üveges randit is, köszönöm hogy hoztad. Hiányzik tenyészállatkám, de majd lesz valahogy, majd azokkal kezdek ami hiányzik.

12. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Halihó.

Hagymácska,
    igen igy kell ezt csinálni, csak kijövünk belőle.Hja most neked akkor könnyű, hogy az unokád besegit.Én nem adom fel, kezdem már kapisgálni és egy kicsit gyorsabban is megy,tekintettel, hogy most felénk is barátságtalan lett az idő a felhők úgy száguldanak az égen, mintha valami versenyen lennének.Igy aztán még a délutáni séta is elmarad, mert jobban esik itt bent lenni.
    Rózsám,
    optimizmus kell mindig, mert különben az ember a falnak megy.Az eü-ről én is tudnék mesélni, de minek..
    Ugye hogy kilehet jönni belőle, megérzed az izét és még a végén meg is kedveljük.Szeretni azt nem fogom, de nem hagyom magam legyőzni.
    S különben is...
    Bátrabb vagy, mint hiszed, erősebb, mint sejted, és okosabb, mint véled.
    Micimackó c.filmből

sutimami57, hagymácska44, Koppi és 2 más kedveli ezt.
  13. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Mégiscsak nekiálltam az eventnek. kellett ugyan egy kis segítség, amit Sütikétől meg is kaptam, így most elég gyorsan elboldogulok a labirintmusban.Fölkáldozok egy kis SZtrágyát, hogy utolérjelek benneteket
    Kedves Pepe! Bocsi, hogy belekotyogok a dolgodba, de hosszú évek műtősnői szakmája állm ögöttem. Próbáld meg a sebedet jegelni.
    Tegyél a fagyasztóba egy kis tasakba annyi babot, borsót stb, ami a sebedet betakarja ( ne legyen nagyobb). Ha megfagyott, csomagold be ruhába, és 10 percig tedd rá a sebedre. Ezt óránként ismételd meg.Feltétlen legyen becsomagolva, és a 10 percet ne lépd túl, mert a hasad áthülhet. Hidd el hatásos. próbáld ki.

14. mimi

mimi Fórum elő legendája

Köszi.
    Én is megköszönöm a tenyésztő-leírást. :inlove:
    Az én unokáim még arra se voltak hajlandók, hogy püföljenek párat a macsekkal Valdemárnál. Jó neked! ;)
    Tényleg hatásos, fogadd meg Lujza tanácsát. Nekem is mindig használ. Én csak 5 percet mertem, de azt tényleg óránként. (esés utáni sipcsont, gerintcsérv utáni műtét-hely, hasfelmetszés ;))

15. Koppi

Sziasztok !

Ha már nem eventkedek, legalább tököm legyen a házi-kedvenc területemen.
    (Be is fektettem a szellemtöktojatba, ezzel ki is ürítettem a kasszám...)
    Jó éjt....[​IMG]

sutimami57, mimi, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  16. Pepe101966

Pepe101966 Fórumlakó

Lujza!
    Nagyon köszönöm a tanácsodat,feltétlen kipróbálom.Remélem használni fog,mert már nagyon elegem van az egészből.Azért egy artériás vérzés 2,5 óra hosszat nem volt semmi.Még jó hogy nem vagyok olyan ájulós fajta.
    Köszi mégegyszer.A zegi kórházban dolgoztál?Rajtam is ott dolgozgatnak!

Jó éjszakát mindenkinek!

sutimami57, mimi, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  17. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Igen,ott voltam műtősnő .Ha segítség kell, küldj baglyot.

sutimami57, mimi, -elzemari- és 3 más kedveli ezt.
  18. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Pussz pussz :)

Köszönöm Marika az infót,hát széjjelnéztem a raktáramban,de sajna kétéltűből eléggé kevéske van :-(
    Mire rájöttem,hogy mi a lényege a labirintus játéknak,egy két ősz csík megjelent a hajamban :wuerg:

Viszont lehet nem leszek népszerű,(nem is sértegetni,vagy megbántani akarok bárkit is)de mindenki beteg...olyan rossz ezt olvasni...de a pozitív,hogy mindenki próbálja a legjobbat kihozni magából:inlove:
    Erőt egészséget kívánok mindenkinek :)

sutimami57, mimi, Koppi és még 1 ember kedveli ezt.
  19. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Most leültem egyet játszani, hát képzeljétek 2 perc alatt végeztem, könnyű pályát adott, pedig 3 ajándékot kellett megkeresni.
    Álomhajsza, itt már idősebbek vannak és bizony már előjön minden baj, sajnos. Rossz olvasni........ hát görgess! Néha az is gyógyit ha leírjuk!
    Mindenkinek jó éjt, aludjatok jól!

sutimami57, mimi, Koppi és 2 más kedveli ezt.
  20. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Jó reggelt!

Ne felejtsétek a boszikoporsót.

sutimami57, mimi és Koppi kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.