Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    jó delet mindenkinek:D:D:D
    nálam már beért a p... házikó és utána 70 órásnak írta a kövi betakarítást:wuerg:
    esik eső fú a szél, csúnya idő van, közbe meg mennem kéne pocstára,de naggyon nincs kedvemxD
    főzni is kéne,de azt mondta a dokinéni egyek sok salátáto_Oo_Oo_Oo_O
    most aztán nagy a dilemma:D:D:D

.sylvia72., suba_klara, szöszi50 és 4 más kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !

Hogy miként csinálom?
    Érdemes néha bekukkantani a piacra. Ilyenkor ki lehet fogni nagy tételeket (9999) és azt fölvásárolni. Utána elég csak szinten tartani.
    Miután nekem az egyik fő bevételi forrásom a csatni, nem akarom, hogy meglepetés érjen....
    A leendő eventtel még nem is foglalkoztam és nem olvastam.
    Ám ahogy Imi írja, lehet belefogok.
    A plusz ajis dobozt én sem bontottam ki még....
    Akkor is drágának találom a sajttojást....;):)

Itt Nyíregyen még mindig felhős az ég, a hőmérséklet nem változott: 1 fok Celsius van.

3. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Hú skacok. Annyi tp-t,bahama tp-t,és csp-t kaptam,mint állat. :D A Bahamán,kapásból szintet is léptem. :D
    Nálatok is le szakad az ég? Itt olyan hózápor van,hogy nem látok át Zuglóba. Pedig nyílt a tér. :D

4. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Beugrottam,megnéztem az event kiírást,elkezdem,de nem tudom a végére jutok-e.Pedig azok a kitehetők nagyon aranyosak:)Este jövök.:)

suba_klara, szöszi50, mimi és 3 más kedveli ezt.
  5. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Látom az időképen, hogy az ország nagy részén esik valami. Itt csak maszatolás van, hol a hó kezd el esni, hol semmi most pl szitálás van. Akkor megyek ki ha muszály.:)

6. Farmerzsolt1970

Szia Sylvi. Mi itt várunk. :)
    Imi. Én sem teszem ki a lábam,az biztos. Én a jó forró nyarat kedvelem. Szerencsére bírom is. A 35-38 fokos meleget,meg sem érzem. Viszont 10 fok alatt,nálam már "tundra bugyi" :D :D ,jéger alsó,hosszú ujjú póló,pulóver,garbó,bélelt nadrág,2 zokni,és bélelt bakancs. Sapka,sál,kesztyű. :D :D:D

suba_klara, szöszi50, mimi és 4 más kedveli ezt.
  7. .sylvia72.

Csak az időjárás miatt visszajöttem.Nálunk reggel óta esik a hó:DMár minden fehér,de olvad is:(Megpróbálom a fotózást.Nem biztos,hogy sikerül.Ilyen a kert .Na most már szaladok,szép délutánt mindenkinek.:)

suba_klara, szöszi50, mimi és 4 más kedveli ezt.
  8. Farmerzsolt1970

Köszi Sylvi. Neked is szépet. Vigyázz magadra. :)

9. lukimi

Nekem meg a nyár a végzetem. Az a fajta kánikula ami tavaly és az elmúlt években van meg az idén lesz egyszerűen kicsinál. Éjjel nappal szenvedek tőle, a venti sokszor még éjjel is megy mert különben még az a kis alvás is elkerül ami van. Legjobban csípem az októbert de újabban a november is szép őszi idő, majd március második felétől úgy május közepe, vége még az enyém utána szept végéig nem lelem helyem. Olyankor meg azért ülök sokat a compúter előtt, mert itt megy a venti karnyújtásnyira. Ha leállítom, máris törölközöm. Kint is míg más max zsepivel a zsebében járkál, én törölközővel és igen sokat használni kell. A zsepi nekem egyszeri használatra lenne elég. Hogy hogyan készülhettem valaha?! Bizonyára izzadva csináltak.:cry:xD:p:p:p

Fatther, .sylvia72., suba_klara és 5 más kedveli ezt.
  10. Farmerzsolt1970

Imi. Majdnem mindenki így van vele mint te. Én nem tudom hogy én hogy,hol,készültem? :D De nem tud olyan meleg lenni,hogy ne tudnám elviselni. A hidegtől,meg úgy be öltözöm,hogy hozzám képest gombóc Artúr,sehol nincs kinézetre.:D :D :D

Fatther, .sylvia72., suba_klara és 4 más kedveli ezt.
  11. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Nya megérkeztem:p
    hát esernyő nélkül sehova,de kétszer is kellett fordulnom,mert egyik kezembe tudtam tatyót vinnixD
    kenyeret alig kaptam,mert a közelben levő lidl üzlet bezárt három napra és mindenki itt vásárolt a kis boltunkban8)
    most már mehet a főzés:):)
    én sajnálom,hogy megszünt a négy évszak,mert mindegyikben talált az ember valami szépet,meg tudtuk mi következik,
    nem úgy mint most:cry::cry::cry:

Fatther, mimi, .sylvia72. és 5 más kedveli ezt.
  12. mimi

mimi Fórum elő legendája

Na én detto. A 25° nekem a finom idő. Télen a dzseki alatt csak rövid ujjú póló van, nadrág alatt térdzokni. Ezért hordok télen nadrágot, ne kelljen harisnyát felvenni. :D

Ezt az eventet kihagyom, elég sok ide-oda szaladgálás lesz, nem akarok idegbajt, hogy nem tudok aratni. :D:D

Szilvi, te mindig tudsz hozni havas kert-képet. Kispesten havaseső váltakozik esővel, de csak olyan épphogy, szemerkél.

Dani! Igen, a csatnit én is árultam sokáig, most épp francialepényt raktam ki. Egyre többen kerülnek közel a 100. vagy 200. szinthez, ezért nagyon fogy. ;)
    A sajttojást nem veszem meg, nekem nem ér annyit, a felhőt viszont igen.

Ma voltam könyvtárban, elhoztam egy Csurka-könyvet, még sosem olvastam tőle semmit. Meglátom, vajon tetszik-e?

13. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Nálunk itt bösziben csak felhős az ég, de nagyon kellemetlen keleti szél fúj. A külső hőmérséklet nem változott: 1 fok. de -3 at érezni a szél miatt...:(
    Kár, hogy nem azonos piacon vagyunk, mert "bótolhattunk" volna...:) (7.)
    Az a lepény, erősen anyag igényes, gondolok itt a strucc tojásra aminek darabja az é én piacomon jelenleg 38-40000/db. Csp. be kerül...Annyi struccos Tsz-ed van?
    Milyen felhőre adtad be az igényt?

Fatther, mimi, .sylvia72. és 5 más kedveli ezt.
  14. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok látom zajlik az élet itt is!Nekem is a tavasz,és az ősz a kedvencem,a nagy meleg a rémálmom:oops:!Nálunk esik az eső utálom,inkább akkor már egy kis hó:)!Engem télen csináltak,de nyári leány lettem talán azért nem szeretem a nagy melegetxD!További szép délutánt!

15. Farmerzsolt1970

Nos,igen. A 4 évszak,a múlté. És az a legszörnyűbb,ha ez így megy tovább,(légszennyezés)akkor csak 1 évszak lesz,kb úgy 30-50 év múlva. Tél. Mert az a baj,hogy azzal senki nem foglalkozik,hogy az északi sarkon már nincs egybefüggő jég réteg,a déli sarkon már ki látszanak a hó,és jég alól a szürke sziklák,a golfáramlat meg lassult. Ezt úgy hívják hivatalosan,hogy a tenger el sótlanodása. Ez lesz a veszte az emberiségnek. :(

Fatther, .sylvia72., kutyaszálló és 2 más kedveli ezt.
  16. lukimi

Én elfelejtettem kedvenc fokot írni, nekem a + 18 fok kéne állandóan. De még a 20 fokot elviselem, ez Zsoltihoz képest óriási különbség.o_O
    Gondolom a holnapi felhőre gondolt amit átbeszéltünk. A tojással egyidőben lehet felvásárolni.:)
    Addig gondolkodtam hogy kéne szerezni jó sok strucctojást mert állandó hiányom van belőlük, hogy most egyik manufuktúrában az megy nálam.
    Tavaly nyáron összesen vagy 2 "zehernye" csökkentette a nagy forróságot. A másodikat éjfél után észleltem ablakon keresztül hallottam, hogy valami zúg, kinyitottam az ablak 2 szárnyát úgy, hogy csak a szúnyogháló volt köztem és a kinti ájer között ruha nem sok minden rajtam még pizsma sem és a hatalmas vihar esőtől kisérve beverte a hűs vizet a szúnyoghálón és én az ablak könyöklőn ülve élveztem végig míg csak el nem múlott. Szép fokozatosan tért vissza az élet belém. Egy "normális" ember szét fagyott volna.o_OxD Persze sajnos közben látnivaló is akadt mert a vihar belekapott a szomszéd kertészék 30 méter hosszú fóliájába és szana meg széjjel hasogatta. Mikor végzett mint aki jól végezte dógát tovább állt. -.-
    De igen, évek óta foglalkoznak vele: szájjal. Szájkarate.:eek::p:p

Fatther, mimi, .sylvia72. és 4 más kedveli ezt.
  17. Farmerzsolt1970

Amikor el készítették a "Holnap után" című filmet,azt mondták,hogy a Hollywood megint farkast kiállt. Na de azt sokan nem tudják,hogy a film elkészítése előtt,nagyon komoly kutató munka áll. Éghajlat kutatók,tenger biológusok,geológusok lettek felkérve,hogy segítsék a filmet. Ők adták a nagyon komoly háttéranyagot,és az információkat,a jelenlegi,és a várható következményekről. Az is tény,hogy ha ez a helyzet nem változik,akkor 15-20 év múlva,2 ország nagy bajban lesz.Hollandia,és Nagy Britannia. Rá 5-10 évre,nyugat Francia ország.

szöszi50, brozsa, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  18. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Hazaértem a kiruccanásból.
    Busszal mentünk,mert az kényelmes. De nem számítottam arra,hogy olyan járatra szállunk fel,ami nem egyenesen visz a célhoz,hanem jó kis kitérővel,mert bement 2 faluba is. De ez van,legalább buszoztam 1 jót. :)
    Orosházán éppen csak szállingózott a hó,de Bcsabán már havas eső fogadott minket. Nagyon hideg volt,de be voltam öltözve,mint valami eszkimó. :)
    Voltunk a Centerbe,fú ott aztán minden van.Csak legyen hozzá forint is ugyebár.
    Szétsétáltam a lábamat, de megérte. Elfáradtam kissé.

Hozok pár képet! Remélem találtok benne kedvetekre valót! :inlove:
    Tél
    Tavasz
    Nyár
    Ősz

Megyek elolvasom az eventismertetőt.
    Jövök még! :)

szöszi50, brozsa, Farmerzsolt1970 és 6 más kedveli ezt.
  19. .sylvia72.

Sziasztok!
    Belevágunk Imi!:)Ráadásul többször ki lehet váltani a kitehetőket és ezek olyan aranyosak,a tp-t még nem néztem,az sem lehet rossz.(remélem)A sor végi szívecskét nem nyitottam ki,talán 6-ik érzék.:D
    Én a csokisalátát szeretem a legjobban:D:D:D
    De szeretem ezt a filmet.És tényleg így van,a Golf áramlat erre a bizonyíték,már most lassul.Sajnos itt megint csak is a felmelegedés a bűnös és ki okozza az egészet?Mi.

20. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Egeret?miért;van k

kutyaszálló és Farmerzsolt1970 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.