Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Szép napsütéses napra ébredtünk.
    A Bahás eventeket nem csinálom,csak a Farmosat. 2 egyszerre nem megy! :)
    Megyek nemsoká a piacra.
    Májgombóc leves és fánk lesz a mai ebéd.
    Legyen szép napotok!

szöszi50, hagymácska44, brozsa és 4 más kedveli ezt.
  2. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Nyugalmas napnak nézek elébe, reményeim szerint. Ilyenkor kissé szomorkás a hangulatom, de remélem, hamar el múlik.

Este a farmon pihentettem magam. El tologattam 66 kosarat. Lett belőle 49 láda. A leg jobbak, 1 pekán, 2 júdás fa, 1 jáka. Csiga, fácán, krokodil.2 kolibri, 1 rák, 44 szupertáp. Ha sima eventként vesszük, akkor nem olyan rossz. A fák kifejezetten jók a ládákban, már 4 júdás fám lett, aminek nagyon örülök.

Cirkuszolok mind a két területen, de mivel a szigeten még a majom gazait is vetem, kevés a tiki felreppenő, de majd alakul. Mivel egyszerűbb mindenhol az 5 órás gazakat vetni, nem is próbáltam variálni, úgy veszem, mintha egy event lenne...aztán mégis kettő. 4 óránként le futom a terepet, aztán kész. Nem zavaros a helyzet. Talán kicsit unalmas lesz, ennyi tologatás után, de majd biztos jön még valami.......A farmon jobban megy, már 20 ablakom be van pakolva. Tegnap el pörgettem egy csomót, így pár bónusz is be segít.
    Nekem tetszik ez a két event együtt. Lehet, hogy egyedül vagyok ezzel? Egy kalap alatt két felhő, nem is rosszak, és dupla jutalmak.
    Na, megyek is tovább, mert munka van. Szép napot, jó játékot!

hagymácska44, suba_klara, brozsa és 2 más kedveli ezt.
  3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt! Ja, már -napot. :D
    Ha valakinek nincs vagy csak kevés szilfája van, szívesen cserélek jáka vagy júdás fára. Még mindig elkerül engem. :(

4. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Tegnap mi is lejártuk a helyi temetőt, Egerszegre holnap megyünk, talán arra lemegy a roham. Ilyenkor lehetetlenség parkolni, a tesóm pedig nemigen tud menni. Addig is itthon ég a mécses...
    A karneválos event helyett mindkét cirkuszt csinálom, mert szerintem jobbak az ajándékok. Meg igaza van Sütikének, ezt egyszerre leszedem 4 óránként, aztán le van tudva.
    Ma nem kell főzni,mert tegnapról maradt bőven, viszont a vőm már napok óta nyafog a marlenka tortáér.Most találtam egy olcsóbb változatot, kipróbálom. Csak diót kell hozzá törni, azt pedig nagyon nem szeretem.
    A szomszédaimtól elnézést kérek, mindenkinek nem tudok napi ajándékot küldeni, mert elmúlta premium tagságom, és mivel szegény az eklézsia, csak jövő héten újul meg. kérem addig a türelmeteket.
    Legyen szép napotok: Lujza

szöszi50, hagymácska44, mimi és 5 más kedveli ezt.
  5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Mi is megjöttünk Debrecenből, ahol kötözésen voltunk a kórházban. Még ünnep előtt elvágta a feleségem a kezét, de annyira, hogy 3 öltéssel kellett összevarrni, ráadásul sikeresen átmetszette a saját vénáját...:(
    De a doki szerint remekül kezelte otthon a sebét, neki "csak" el kellett sütnie és össze kellett varrnia....
    Így rám marad a mosogatás hosszútávon....:)

----------------------------------------------------------------------------------------------------
    Gondoltam, kibontok néhány fás-ólas titokládát és lett 1 júdásfám egy tízes sorozatból !
    Nagyon örülök, mert ilyen fám még nem volt ! :)

Utoljára szerkesztett: 2.11.18
    szöszi50, hagymácska44, mimi és 4 más kedveli ezt.
  6. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Puszi pacsi :)

Jobbulást "Keresztanyusnak" :inlove:
    Miből honnan lett fás ólad?

hagymácska44, Koppi, mimi és 2 más kedveli ezt.
  7. Koppi

Megmondom neki....:) Amúgy Frida hajigálta a delfines csónakból. Neked nem dobott ?

hagymácska44, mimi, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  8. Álomhajsza76

Jó reggelt :)

Nekem sokmindent dobált,de titkosból semmit :-(
    A mostani event is kiveri a biztosítékot,a mennyiségeivel..nem is értem:minek kell ennyi event?Itt lehetne ülni,reggeltől estig..
    Később utalnak a 4 nap miatt,nincs a kártyámon pénz,ezért nem tudok prémium lenni jelenleg,de hogy hiányzik :-(

9. sutimami57

Szép jó reggelt, sziasztok! Dani, én is jobbulást kívánok Icának, és sajnálom, hogy ilyen baleset érte szegényt. A rosszban az a jó, hogy olyan férje van, akire mindig számíthat.

El ment a majom...kicsit sajnálom, mert az első döbbenet után, összességében nem volt rossz. Utolsó körben még adott 2 mályvafát, meg még egy jakot, és egy júdást. El tologattam volna még.
    A cirkuszoshoz még egy-két kör gaz kell, a szigeten több, de van idő bőven. Most aratom a hosszú gazakat felreppenő miatt, aztán megyek a dolgomra. Ma csülkös bableves lesz, meg sajtos pogácsa. Kívánságra...:D

Ma már jobb a lelkem........ Kellemes szép napot, jó pihenést kívánok!

-elzemari-, brozsa, Álomhajsza76 és 3 más kedveli ezt.
  10. Koppi

Sziasztok !
    Mióta két ágú vagyok ilyen meleg novembert nem láttam. Rövid ujjú ingben lehet kint lenni, november 3.-án...

sutimami57, -elzemari-, suba_klara és 4 más kedveli ezt.
  11. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Mióta én meg nem vagyok épelméjű, már két helyen olvastam félre az írásod, azt olvastam, hogy a kórházban voltatok költözés ügyben. xD
    A piacra farmer dzsekibe mentem, hát vetkőznöm kellett mert olyan meleg volt, van. :p A piacon még mindig sok virág van. :)

Álomhajsza, ha valaki tartotta a tálkát a királynőnek, bizony jó sok mindent dobott bele, kár, hogy vége lett. ;)

Erika, örülök, hogy a kedved kicsit jobb lett, lesz még jobb is, meglásd. xD

Mimi, remélem tudtam segíteni! ;)

Legyen szép napotok!

fabatka, sutimami57, -elzemari- és 5 más kedveli ezt.
  12. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Jaj Dani nálatok is történik mindig valami baj,szegény feleséged sajnálom,ja és tégedet is mert most mosogathatsz!Nagyon vérzett biztosan, rohanást volt gondolom.Jobbulást kívánok,neked meg kitartást!

fabatka, sutimami57, -elzemari- és 5 más kedveli ezt.
  13. Álomhajsza76

Ne is mond...jöttem takiból és megrohadtam az egy darab melegítő felsőmben...

Tudom már miért hívnak sütimaminak :)

fabatka, sutimami57, -elzemari- és 3 más kedveli ezt.
  14. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Ma lejártuk az utolsó temetőt is. Egész nap borús, ködös idő van ,de nincs hideg, Egyszál polóban mászkáltam.Igaz, hogy novemberre való tekintettel hosszú ujjú volt.
    Az eventet csinálom, nem is rosszak az ajik. A szigeten nekem gyorsabb, de a főfarmon csak két területen termelek, mert kinn vannak a mamutfáim, és nagyon kell a termésük.Szerintem is sok ez az egyszerre több event, azt hiszem a legközelebbit kihagyom, mert nagyon fel kellene töltenem a pajtát állatokkal is, meg növényekkel is. persze, ha meglátom az ajándékokat, akkor meg elcsábulok.
    Dani! A feleségednek jobbulást, neked meg egy mosogatógépet kívánok . Szerintem írd meg a jézuskának az igényedet.
    Sütike Nálunk tegnapelőtt volt ugyanez a menü, még ma is ebből élünk. Én nem tudok kevés bablevest főzni.....Sőt, azt hiszem egy adagot lefagyasztok, mert ma meg édeset kíván a család, tejberizst szavaztak meg vacsorára.
    Most egy kicsit lazulok, később még benézek.
    Legyen kellemes délutánotok: Lujza

szöszi50, fabatka, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  15. Koppi

Szia Hagymácska !
    Látod 1 betű félrelolvasása is mennyire számít ! Nem mindegy, hogy kötözés, vagy költözés...:)
    Velem számtalanszor előfordult már, hogy elnéztem egy egy szót és teljesen más jött le belőle...:)

szöszi50, fabatka, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  16. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Dolgoztam ma,nem is keveset.
    Eventeket nem csinálom,mert sajna nincs most rá időm.
    Nem-e tudjátok,hogy a neonos tenyésztéshez milyen állatok kellenek?
    Nálunk ma 23 fok volt,Szegeden dőlt meg a meleg rekord.
    Jobbulást kívánok a feleségednek.

17. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Klári, kaméleon és pillangó, a harmadikat még nem tudjuk!
    Tényleg meleg volt ma nagyon a naptárhoz képest.
    Mindenkinek jó éjt, aludjatok jól!

18. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok,szép reggelt!

Remélem ma is szép idő lesz,mert falevelet kellene gereblyézni. Igaz süt már a Nap,de nem voltam még kinn. (fél 8-kor keltem)
    1 napba kell belesűríteni kb. 5 nap teendőit.
    Legyen szép napotok,puszi

Köszönöm szépen,meg is nézem,hogy állok ezekkel az állatkákkal.
    Bele kell húznom,mert 1 árva kaméleonom van csak. Pillangó se sok. Akkor hajrá Klári... :)

mimi, fabatka, sutimami57 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Irigykedve olvasom, hogy nálatok süt a nap. Nálunk a jó kis zalai köd ráült a tájra, tejfehér-szürke minden. Reggel kiengedtem a tyúkokat( mind a 6 darabot) , a kakas álmosan körbenézett, alig akart kiszédelegni az ólból. de mondtam neki, hogy ez már a reggeli derengés, délben is csak ilyen lesz,úgyhogy lehet szólni a háremnek tojásügyben.
    Az eventet csinálgatom, haladnék is, de a főfarmon nagyon kevés a felröpi. Azt hiszem egy-két körre bevetem a rózsát, mint nagyágyút.
    Ma paradicsomleves lesz, amit a vőm fog készíteni, a második fogásról jelenleg fogalmam sincs, azt hiszem kapirgálok egyet a fagyasztóban, hátha jön valami ihlet.
    Legyen szép napotok: Lujza

mimi, sutimami57, Anna051955 és 2 más kedveli ezt.
  20. sutimami57

Sziasztok! Este már nem láttam írni...:) Gabi! Igaziból a történet annyi, hogy a becsületes nevem a férjem után Sütő. Így aztán, az oviban el neveztek sütikének a kollégák, és rajtam is maradt immár 36 éve. Mivel hogy jó sütögető is vagyok, nincs ellenemre.
    Aztán, mikor el kezdődött a virtuális életem, akkor a mail címnél ragaszkodtam a sütikéhez, de már minden formája foglalt volt, így aztán fiammal át formáltuk, így lett sütimami. A mostani új mail címem is ezzel készült. Meg szoktam, így aztán nem is felejtem el.

Hát. én sem tudok keveset főzni...ebből kifolyólag reggel a papesz azt mondta, hogy ne főzzek ma, mert úgyis a bablevest eszi, van még pogácsa is bőven, az imént tarisznyáztam fel a sógoromat is vele. Így aztán délután sütök hurkát, ebben meg egyeztünk. Ma pihenni is fogok????
    Klári! Neked is kelne egy kis pihenés, rengeteget dolgozol! Majd a téli hidegben csak lesz időnk rá......:)

Reggeli mosoly meg is volt...:D

Eventekkel jól állok, a farmos kész lett tegnap este, a szigeten kell még két ablak, de a hosszú aratással meg lesz az is. Köszönöm a röpiket, már nem kérek sehova, oda küldjétek, ahol gubanc van! Köszönöm szépen!
    Tetszenek a felhők, a csevegőben olvastam, hogy mindig termelnek, a gazakat meg csak most kell......Szerintem is.

Kellemes, szép vasárnapot kívánok!

suba_klara, Álomhajsza76, brozsa és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.