Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    A tollast reptetem feléd....:)

2. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Most nincs jókedvem,hogy elcseréltem a pannit :-/ de van 2 db nagy tp-s cuccom,átküldöm ajiba,nem kérek érte semmit <3
    Vagy!Visszacserélem a tengerit pannira és akkor küldöm,megpróbáljam?Valamiért nagyon kell mindenkinek a panni,meg a tengeri..

szöszi50, Koppi és sutimami57 kedveli ezt.
  3. mimi

mimi Fórum elő legendája

... és Katám!
    Tényleg nem lehetett, de ha valakinek csak ez az egy lett.... talán ideadta volna. ;

4. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Végre, ide értem. A fejemet se találom, egyenlóre próbálok mélyeket lélegezni. Nyugi van...:D Domika el ment, tegnap déltől idáig nagyon jó volt, de iszonyat fárasztó ezzel az ördög palántával. Azért este meg csináltam a tenyésztést, igaz, nem volt egyszerű, de meg lett minden. Imádom ezt a kölyköt, de ilyenkor alig találok vissza a normál üzemmódba.

Éjszaka többször fel sírt, pedig soha nem szokott. Aludni nem igen tudtam, mire aludtam volna, megint fel ébredt.
    Jövő héten megint jön...:D Szombat, vasárnapra.

Szóval, tenyésztős kész, jó volt. Csere ügyben nem sokat láttam, egy mocsári fát tudtam szerezni. Ma este jobban szemügyre veszem az ajánlatokat.
    Keresős event megy, most néztem meg igaziból, hogy is állok. Lassan megy, de szépen. Most raktam egy pár kör hagymát, hogy kicsit be induljon, mert nagyon kevés a röpim, pedig igyekeztem azért aratni, vetni, ahogy tudtam. A keresés tetszik, jó kis játék. Az elején csak a kötelező pontokat kaptam, de már volt egyszer 16, és 11 plusz is. 8 többször. Tényleg, bele lehet jönni.
    Na, meg nézem a farmot, a kicsin nem is voltam még. Szép délutánt!

szöszi50, Koppi, mimi és még 1 ember kedveli ezt.
  5. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szép napot minden kedves épnek!

Szépen lassan csinálgatom a keresgélést, már 20-at megcsináltam.Sajnos későn olvastam a F5 módszert, mire odajutottam kijavították.Eleinte egyáltalán nem volt plusz pontom, most már azért akad 5 pont, meg 11 is.Mindegy a tengerimalac ólat valahogy összekeresgélem.
    Ma jó napunk volt, Papa csavarogni akart, egy kicsit autózni, hát elmentünk Fehértóra , hoztunk halat holnapra, és a karácsonyi hal is a hűtőbe van.
    Nagyon szerencsések voltunk mert csak rendelésre szokták megtisztítani és kifilézni, most éppen sikerült. Úgy látszik éppen jókor mentünk, egy gonddal kevesebb.A piacon már a múltkor megvettem a diót, meg a mákot, rövidesen elkezdhetem sütni a gyerekeknek a karácsonyi sütiket.A hókifli meg a sós jó sokáig eláll, a zserbót csak az utolsó héten csinálom meg. Beosztással kell élnem, mert egyszerre nem sokat birok.

A tenyésztős készen van, néhány kaméleont vennem kellett, meg egy tenyésztetett is, hú de sajnáltam rá a csengőpengőt, de mindegy ez csak virtuális pénz.
    Mintha kevesen lennénk itt is, bizonyára a való világban akad dolgotok.
    Kellemes hétvégét Mindenkinek!

szöszi50, Koppi, mimi és 2 más kedveli ezt.
  6. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Sajnos se a fehér se a bíbor bazsalikom automata nem cserélhető, nem ajándékozható. A megszerzése igen sok munkát jelentett.
    A frissített listában is olvasható.

https://board-hu.farmerama.com/inde...i-és-kereskedési-nap-cserenap.2741/#post-8493

sutimami57, szöszi50, Koppi és 2 más kedveli ezt.
  7. Koppi

Akkor nem lesz Pannim. Most sem.
    Csak azért kellett volna, hogy legalább 1 legyen a Tölgyön. Így csak a lehetőségem van rá, mert kiváltottam azt a rúnát...Ennek fényében nem kellett volna. Máshova is elkölthettem volna ama csillagokat.

sutimami57, szöszi50, mimi és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Itt hirdettem,bánom hogy nem küldtem baglyot :-/ nagyon sajnálom..

sutimami57, szöszi50, Koppi és még 1 ember kedveli ezt.
  9. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

A mai napra megvan a jó cselekedetem.
    Próbálok minden napra valamit, de nem mindig sikerül.
    Jó éjt!

sutimami57, szöszi50, Koppi és 3 más kedveli ezt.
  10. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! ma mozgalmas napom volt, a lányommal nekiálltunk a téli nagytakarításnak. Amolyan szekrény ágy stb elhuzogatósnak.
    El is fáradtunk rendesen, pedig közel sem látjuk még a végét.
    Meg most két farmot viszek, mert a tesóm kórházban van egy kis generálozáson, így az övét is karban kell tartanom. Ma délután voltam nála, csökkentek a fájdalmai, javul az állaga.
    Hagymácska ! örülök, hogy meggyógyultál, de azért csak óvatosan. nehogy visszaessél.
    A cserével nem sok sikerem volt, mindenki azt keresi, ami nekem is kellene, így aztán nem is foglalkozom vele nagyon. Van egy szimpatikus szomszédom, aki rekord idő alatt feljött a 74. szintre, őneki küldtem ezt-azt. Emlékszem, amikor kezdő voltam, nekem is jólesett a segítség.
    Már csak 2 milloó választ el a 97.szinttől, az hamarosan meglesz.
    lMa este zsemlyét sütöttem közkivánatra, mert a múltkor kenyér helyett megpróbálkoztam vele, és nagy sikert aratott. Úgyhogy ismét előadtam a nagy atrakciót.
    Az eventke halad lassan döcögősen, de halad. Én is egyre jobban kedvelem a keresgélést, éls egyre ügyesebb vagyok. No nem annyira mint ti, mert plusz pontot még csak egyszer kaptam, de fejlődök.
    Sütike! Akkor most kiunokáztad magad, lehet pihenni.
    Legyen szép estétek: Lujza

sutimami57, szöszi50, Koppi és 4 más kedveli ezt.
  11. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Koppi ne legyél már ilyen kishitű:)

sutimami57, szöszi50, Koppi és 2 más kedveli ezt.
  12. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Lujzi, próbálok vigyázni magamra de ha különféle atrocitások érnek, akkor hiába. Délután hallom, hogy a két kutya összeverekedett, szaladok ki és próbálkozom a lehetetlennel, már a munkások is álltak a kutyák mellett, de a nőstény nem engedte el a kant. Mire észbekaptam, hogy egy szál pulcsiba rohantam ki, de akkor már késő volt. Szóval ilyeneket csinálok, de vigyázni fogok az elkövetkezőkben.
    Erika, biztos most Domika is érzi a változásokat, még ha nem is sokat tud belőle felfogni. Ma az enyém is olyan rossz volt, hogy csak nézünk az anyjával. A fürdésnél mutatja a pociját, hogy mama ide adjál puszit, mert most a mama nem ad a kis pofijára, most hogy beteg voltam nem akartam megfertőzni.
    Róza, én is próbálok naponta a jó cselekedettel, elengedem a kocsis társaimat ha én jönnék, ezt csak egyszer csinálom naponta, a jóból is megárt a sok. A hallal úgy vagyok, hogy csak frissen, a fagyasztottat nem szeretem. Adtál egy jó ötletet, holnap a piacon én is veszek és az lesz az ebéd.
    Éjjelre hosszút ültettem, mert hiába van egaz ha nincs röpi. Harcolok a kereséssel, hol így hol úgy sikerül.
    Aludjatok jól, jó éjt!

13. mimi

mimi Fórum elő legendája

Köszi szépen.
    Van már neki azóta? ;)

Még van egy nap, (már csak pár óra) ha valakinek több van a keresettből a kelleténél.... ;)

Nem megengedett képfeltöltő oldal használata miatt a link eltávolítva.
    Kékmadá1
    Köszi szépen.
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20181118v00o5qd4w.png

Utoljára szerkesztett: 18.11.18
  14. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Most néztem a Tagoknál és ma van Miminek a szülinapja!

mimi, sutimami57, szöszi50 és 3 más kedveli ezt.
  15. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Boldog születésnapot kedves Mimi!

szöszi50 és Koppi kedveli ezt.
  16. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt kivánok!

Kedves Mimi..

Vár a mosoly és a dal,
    maradj mindig fiatal.
    Soha bánat ne érjen
    hozzád rossz szó ne férjen.
    Kicsi madár válladra
    vidáman repüljön.
    Kacagó nótát
    csak Neked fütyüljön.
    Csillogó szemedből
    könny sose guruljon.
    Lágy tavaszi szellő
    arcodhoz simuljon.
    Az igaz boldogság
    ne hagyjon el soha.

Boldog születésnapot kivánok!

17. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Jó reggelt mindenkinek !
    Kedves Mimi ! Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok !!!!!!
    A farmon csendes termelgetés folyik. A felröppenők nagyon gyéren jönnek. Kár, hogy a kéményből nem lehet kivenni hozzá kormot. Ámbár most ott sincs sok, mert egy hete suvickolta ki a kéményseprő.......
    Legyen szépnapotok: Lujza

18. Koppi

Sziasztok !

Valóban megoldódott a Pannim ....Fönt csücsül az Öreg Tölgy tetején...:)
    Ezer köszönet érte !

Mimi !
    Boldog születésnapot !

hagymácska44, sutimami57, brozsa és 3 más kedveli ezt.
  19. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

Sziasztok jó reggelt.
    Kedves MIMI
    Ma van a születésnapod, köszöntelek Téged,
    ha valaki ma rád néz, ne vágj szomorú képet.[​IMG]
    Egy évben egyszer van ilyen alkalom,
    legyél hát boldog ezen a szép napon.

Ki ,hogy halad a keresős eventel. Kisebb nagyobb sikerrel csinálom,de nem a szivem csücske,jobb oldal 50es nél járok,de van idő bőven.Már a memóriámat is nagyítóval kellene keresnem.Hiába nézem a képet előbb,mire jön az igazi el felejtem hol vannak a tárgyak.Akinek nincs esze,legyen notesze,vagy nagyítója.A héten én is jövés menésbe voltam.Unokáknak ajándék beszerzés.Kedden senior tánc,szerda klub táncpróba,péntek görög táncház.Ma itthon ülős vagyok.Majd jövök még Csá

hagymácska44, sutimami57, brozsa és 3 más kedveli ezt.
  20. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Boldog Szülinapot Mimi :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.