Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Ügyes vagy Jolika ! benned aztán van energia bőven. Sok fiatal példát vehetne rólad.
    Az eventtel én is haladgatok, de úgy vagyok vele mint te. Mire előhozza, hogy mit kell keresnem, arra én már rég elfelejtettem hogfy mi hol van. Pedig a csevegőben is elolvastam a puskát...:oops::oops:

2. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Szia !

Én úgy csináltam, hogy egyenként lementettem a képmetszővel a képeket és mindig az aktuálisat hozom föl.
    Mióta így csinálom már kapok érte plusz pontokat is. Bár van olyan, hogy ennek ellenére nem találom. :)
    (Bocsi, most látom, hogy a "másik énemmel" írtam...) Koppi vagyok álruhában...:)

sutimami57 és szöszi50 kedveli ezt.
  3. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Szép napot kívánok!Mimi Boldog születésnapot kívánok erőben,egészségben!A tenyésztőssel én is készen vagyok,de ez a rengeteg gaz,+ keresés ez már lassabb.Nem tudok sokáig fent lenni,és kevés a gazom,de majd csak lesz valami belőle!Szeretném én is a tengeri malacot,lehet,hogy csak álom!További jó játékot,és szép vasárnapot kívánok mindnyájatoknak!

4. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szép napot kivánok!

Én is keresem a tárgyakat, azt vettem észre, ha többet nyitok ki , akkor jobban rögzülnek, hogy mi hol található.Ennek ellenére nagyon ritka, amikor nem 55.ös pontszámmal végzem.Sebaj, végül is még van idő bőven, s addig lehet még kivülről is megtanuljuk, hogy a Pajtában a sarló, a létra fokán van.S hogy hol van a létra?A vasvilla mellett.A vasvilla meg a traktor mögött.
    Volt idő, mikor direkt nem akartam a nagyitót használni, és a boga életbe nem találtam a felhúzható egeret.Csak az volt a csoda, hogy nem kezdett el cincogni.Arról meg aztán foglammam sem volt, hogy egyáltalán mi is az a pinata.Mikor aztán gugli fiú elmondta, hogy ez egy parti kellék.Hááát sohasem tudtam volna kitalálni.Úgy kell nekem miért nem partizom.

Szóval idő mint a tenger , majd a végén lehet összegezni, hogy meddig jutottunk el.

5. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Puszi pacsi :)

Egy felesleges szilfája nincs valakinek véletlenül?Vagy mocsári,sivatagi,júdás,jáka,pettyes?A szilfát most eltudnám cserélni :) Még van két nagy tp-s motyóm :)

szöszi50, jolanda1948 és sutimami57 kedveli ezt.
  6. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sajna nekem annyira nincsen szilfám,hogy amikor valamire kellett volna, én nagy lelkesedéssel kiraktam az összes szilvafámat, aztán csodálkoztam nagyon, hogy továbbra sincs szilfám. Meg is néztem rendesebben a fa nevét, és akkor világosodtam fel, hogy bizony szilfáról van szó. Mondtam is egy cifrát elmebeli állapotomról, de a tesóm megnyugtatott, hogy ő is szilvafának olvasta. Hiába, a gének nem hazudnak.......

7. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Jöttem pihenni....:) :) Látom, mindenhol zajlik az élet! Lujza, azért vigyázz a takarítással, nehogy baj legyen! Én a jövő héten fogom el kezdeni. Encit puszilom, és mielőbb, meg újulva térjen haza, otthon aztán teljesen regenerálódik! :) :)

Kedves Mimi! Nagyon boldog születésnapot kívánok, jó egészségben!

Kati! Biztosan meg viseli Domikát is ez a változás. Nem volt most olyan kis vandál, mint szokott lenni, de ez az éjszakai ébrenlét nem jó jel. Későn szokott el aludni, de akkor szépen reggelig. Szombaton is itt lesz, fel készülök az alvás nálküli éjszakára.

Eventet tolom rendesen, tegnap, és ma is hosszút arattam, nagyon kevés nálam is a korom, a kéményben bezzeg van. A keresős tetszik, jó a memóriám. Ha valamit nem tudok azonnal, a végére hagyom, aztán jöhet a nagyító. Egyre jobban megy. Ma meg lesz a fele, így aztán remény van a teljes befejezésre. Kell az a póni....
    A cserékkel nem vagyok be ájulva. Sajnos, a Pannik még mindig arany áron mennek, nekem is egy van, amit az event adott. Nem is lesz több, ahogy el nézem. Nem baj, eddig egy se volt. Amit szeretnék, azok a leg drágábbak, így ésszerűen keresgélek. A jó fákat én is nézegetem, de majd legközelebb sikerül. Ami jónak mondható, műhelyes ólakat kaptam sima titok ólért, abból többet sikerült. Mikor már küldtem el, akkor láttam, hogy a nyuszis műhelyesból 5 darabot adott a gazda, 2 ólért, a másikból két műhelyest, egy mosó maciért. Igaz, soha nem rakom ki, mert nem szeretem a műhelyes ólakat, de sose tudni, mikor robban be olyan event, amikor sok kell valamiből.
    Na, be nézek a kicsi farmra is, napi egyszer...aztán talán itt is tudok aratni, mert event gazam sincs. :D Szép délutánt!

Utoljára szerkesztett: 18.11.18
  8. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

Atya világ képmetsző???????azt eszik vagy isszák ilyenhez nem értek,mondhatnám azt is ,hogy magas mint tyúknak a vályú.Már rég szeretném kicserélni a képet ami most van,de nem megy.Majd egyszer segít valaki,remélem

sutimami57, szöszi50, brozsa és 2 más kedveli ezt.
  9. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Tényleg!!!! Mi az a képmetsző??????

10. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

A "képmetsző" a Windows10 -el rendelkezőeknek van. Ez olyan a régi "Paint" nevű képernyő mentés.
    Sőt majdnem teljesen ugyan az, csak más a neve.
    (Ha otthon leszek hozok részletesebb szöveget is.)

sutimami57, szöszi50 és hagymácska44 kedveli ezt.
  11. mimi

mimi Fórum elő legendája

köszi, egyszer csak megtanulom :D
    Köszönöm szépen, kedves tőled. :inlove:
    Köszi neked is. :inlove:

12. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Miután hazaértem itt a pontos válasz:

"""
    Szia!
    A Képmetsző a Windows része, és a képernyő egy részének képként való megjelenítésére, elmentésére használható.
    Írd be a Windows keresőmezőjébe (Start menü mellett, vagy a Start menüt kinyitva találod meg, Windows verziótól függően), hogy Képmetsző, és így el tudod indítani. Megjelenik egy kis ablak, amelynél az "Új" feliratú gombra kattintva indíthatsz új képmentést. Ekkor a képernyő területe mintha egy áttetsző plexi mögé kerülne, és egérrel ki tudsz jelölni egy tetszőleges téglalap alakú területet. Az egér gombját felengedve a program ablakában meg is jelenik a körberajzolt terület képként. (Ezt a képet akár le is mentheted.)
    A tortáshoz úgy kell használni, hogy a böngésző ablakát kicsinyítsd le akkorára, hogy egymás mellé (alá) tehesd a Képmetszővel. Amikor a tortát megmutatja, azonnal kattints a Képmetsző ablakában az "Új" gombra, és jelöld ki egérrel az elkészítendő tortát. Ezt a képet nézve meg tudod csinálni a feladatot. A következőnél ugyanígy; közben az ablakot nem kell bezárni, csak mindig az Új gombbal egy új kijelölést indítani. """""

Megspékelve némi vidámsággal, ami így szól:

jolanda1948, sutimami57, szöszi50 és 4 más kedveli ezt.
  13. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Ehhez kérek egy tanfolyamot is! :p Ki érti ezt? Szájbarágósan ha kérhetném! Pl: megnyitsz egy új ablakot.................................
    Az a cikk első osztályú és van igazság benne, tapasztalatból beszélek.

Mimikém, ennyi jár az ünnepeltnek!

14. -elzemari-

Halihó,
    Na tudjátok ne keseredjetek el, azt olvastam, hogy az ifjúság "digitális benszülött", mi pedig "digitális bevándorlók "vagyunk.Bááár igazából ők sem értenek többet a számitógép kezeléséshez, mint mi, csak gyorsabban nyomkodják a billentyűket.

Kicsit vitatkoznék , hoygy kelle e lementeni vagy sem, mert mire a lementettet megtaláljuk, addig a képen is rálelünk.
    Én kinyomtattam amit a csevegőben hoztak és ott nézegetem az elrejtett tárgyakat.Higgyétek el, ha többet csináltok egyszerre, akkor gyorsabban is megy.

A képek mentését, akinek nem 10-es a Windos,ha letölti az XnView programot, ott is meglehet ezt csinálni.

fabatka, brozsa, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  15. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Bocsi,hogy nem jöttem a héten,de egész napos munkám volt. Jövőhéten reggeles leszek leszek,remélem többet tudok jönni.Remélem mindenki jól van.
    Vigyázzatok magatokra,puszi

fabatka, brozsa, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  16. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Marika !
    Elmondom az én verziómat:
    1., megnyitod teljes ablakban a mentett képet, 2, elkezded a keresést, 3 ha megakadsz leviszed kis ikonba a feladatot és máris előtted a kitöltött ablak.
    Amint megtalálod, katt a kis ikonra és felugrik a feladat és folytatod tovább...
    Ennél egyszerűbben már csupán emlékezetből lehet megcsinálni.
    Minél többet csinálsz egymás után annál jobban rögződnek a kényesebb részek.

jolanda1948, fabatka, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  17. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Hagymácska !

Mely résztől nem világos a dolog ? :)
    Szívesen elmondom a részleteket...:) Ugyanis azóta én is a cikk szerint csinálom...:):)

jolanda1948, brozsa, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  18. -elzemari-

Dani, igy ahogy mondod neked biztos jó, én maradok a keresésnél.Átnézem a képet, és indulok.Volt 65, 63, igaz a legtöbb 55.ös pont.
    A lényeg , hogy megtaláljuk a tárgyakat.

Jó és biztos keresést kivánok!

jolanda1948, fabatka, suba_klara és 5 más kedveli ezt.
  19. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Mely részről? sehonnan sem világos, de ha így fogok elmenni akkor sem vesztek semmit. Milyen cikk? Én arról a cikkről beszéltem amit hoztál. Az ajtón kimegyünk és elfelejtünk mindent, de ha visszalépünk eszünkbe jut amit akartunk. Te hoztad a hsz.-ben.

20. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Szia !
    Nem az alatta lévő cikkről beszéltem, hanem a "képmetszőről".
    A tálcán az ablak ikon mellett ott a nagyító, arra katt és írd be, hogy képmetsző.
    Erre jobbra lent felugrik egy kis ablak. Ott válaszd a teljes metszet opciót.
    Majd a bal felső sarokban a a mentés másként lehetőségre kattintva mentsd el a képet az asztalra, de előtte nevezd át a kék keretben lévő szöveget...
    Itt nálunk esik a hó.

szöszi50, jolanda1948, mimi és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.