Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó estét mindenkinek!
    Gratulálok Ellához. Csak nehogy a feleséged megorroljon. :D Mennyi gép kellett hozzá? Nekem csak reggelre jönnek elő az állatok, feltéve, ha lesz elég objektív, még 105 kell, utána tudok fotózni. 6 óránként kapok képet... :eek:
    Trombitás Frédi... :D Nagyon jó.

Bea, igazán szépek a munkáid. :)

2. fabatka

fabatka Fórum hercege

Köszönöm Mimikém !

Ha van elég fényképeződ, azonnal bearathatod a képeket, 6 db kell egy szuvenír fotóhoz.
    Szerintem 3 perc alatt elkészülsz a felgyorsítással, és ezáltal az eventtel.

sutimami57, suba_klara, fénylő. és 4 más kedveli ezt.
  3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Köszi. Mire a végére érek az eventnek, elfelejtem, mit csináljak utolsó lépésként. :D:D:D:D:D

sutimami57, fabatka, suba_klara és 4 más kedveli ezt.
  4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Mimi !
    A bánat tudja.....sok....

Nálunk is sötét van és esik az eső... Szomorú csóró időnk van. :(

jolanda1948, sutimami57, fabatka és 5 más kedveli ezt.
  5. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép napot kívánok mindenkinek!Dani gratulálok a fiadhoz,büszkék lehettek a gyerekeitekre!Bea egy sok oldalú Isten adta tehetség vagy, gyönyörűek a munkáid,hogy van ennyi mindenre időd?Mimi mikor jössz Szfvára?Mindenki már ünnepi lázban van,én is tervezem,hogy csinálok egy.két adag hókiflit a családom kedvence,és el is áll ha a jövő héten meg csinálom kicsinyenként!Egyszerre már nem megy sok minden!,egy kis diós pogácsát is kell csinálnom,majd még kocsonyát is főzök,de azt csak majd az ünnepek előtti napon.A terv már meg van csak végre kell hajtani!,remélem nem jön közbe semmi!

sutimami57, fabatka, suba_klara és 4 más kedveli ezt.
  6. Koppi

Hétfőn, nem leszek, mert disznóölésünk lesz.
    Nem is olyan nagy: mindösszesen 160 kilós és ennyi.:)
    Most elállt az eső, de szürkeség honol mindenütt.:( Az időjárásról nem változott a véleményem...

sutimami57, fabatka, suba_klara és 2 más kedveli ezt.
  7. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Nálunk süt a nap, jó egy kis pakolgatásra az udvaron.
    A munkások dolgoztak egy kicsit, most mentek el, 99,9o%-ban kész a munka.
    Elég sok házban égnek már a karácsonyi fények, én majd csak az utolsó héten teszem ki, számomra korai még.
    Tegnap a futárral érkezett az én karácsonyi ajándékom, mondhatni meglepődtem a nagyságán. Nem erre a nagyságra számítottam, most megy a gondolkodás, hogy mit csináljak vele. Azt hiszem kicserélem a lányommal, mert neki jóval kisebb van, nekem az is elég, igen ez lesz a megoldás.
    Dani, régen volta disznóvágáson, nem tudom bírnám-e még gyomorral, mintha kicsit változott volna a gyomrom kényessége.
    Tegnap estig arra a kis ördögfiókára vigyáztam, a kis palántát meg kell zabálni, tudja mit akar.
    Mindenkinek szép napot!

jolanda1948, sutimami57, fabatka és 3 más kedveli ezt.
  8. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Dél-alföldön is szomorú idő van, nagyon szomorú.
    Ma hajnalban voltam szentmisén, édesanyám halálának évfordulója van. A karácsonyi ünnepkör miatt, nem lehetett esti misét íratni, így maradt a hajnali roráté.Anyukám nagyon vallásos volt, még élt többször csatlakoztunk hozzá, hogy elmenjünk a templomba, azóta viszont eléggé hanyagoljuk, ami nem szép dolog.
    Hagymácska, mi tavaly télen voltunk disznóvágáson, idén lemondom mert nem birok dolgozni, majd fizetnek valakinek aki segít.(Nászomékhoz jártunk eddig, de tavaly télen már alig bírtam ki). Jó az a disznóvágás mert legalább tudod, hogy mit eszel, a friss húsnak más az íze.Én mostanában ha veszek húst, akármelyik nagy áruházba, állandóan szagolgatom, soha nem érzem frissnek. A hentes meg messze van.
    Igazad van Szöszi én is sokszor elgondolkodom, hogy honnan van Beának ennyi energiája.Munkahely, fiai,tortasütés, nyáron még ott a kert is.
    Dani tudatom veled, hogy már két éjszaka deszkán aludtam, nem tudom hogyan bírtam ki, de próbálkozom.Hány hét után várható javulás?
    Most el kell mennem,este jövök.

jolanda1948, szöszi50, sutimami57 és 6 más kedveli ezt.
  9. fénylő.

fénylő. Kivételes tehetség

Egy kis Mikulásváró dal :):inlove:

10. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Mimikém, holnap 2-ig bőven meglesz az objektív, 1 napod van rá. A fákat még egyszer arathatod, mindenhova azt tedd, 2 területre.
    Nekem most 1 terület fára 46 objektívet adott.

Rózsa, én a piacon veszem a húst és tudom, hogy friss, hetente 2x hoznak. A multiba sosem veszek.

jolanda1948, sutimami57, mimi és 2 más kedveli ezt.
  11. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

12. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Mimikém! Most olvastam segélykérelmedet, gyorsan akartam küldeni, de már sokat kaptál(azt mondja)

-elzemari-, szöszi50, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  13. Koppi

Kedves Rózsa !
    Olyan 4-5 hét után... Én már anélkül el sem tudom az éjszakát képzelni..:)

(Igaz, 25 éve, hogy elkezdtem.) :):)

Megszórtalak objektívvel...:) Elég lett ?

14. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Drága Hagymácska! A mi piacunk egy kisvárosi piac, gyümölcs, zöldség,méz, túró, tej, idényjellegű virágok,tavasszal palánták, de hentes..... na az nincs.

15. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Köszönöm a választ, akkor kitartok.
    Még van egy kérdésem, a deszkára tettem egy vékony réteg laticelt, és arra a lepedő, remélem így jó.
    Segítség! hogyan tudom összevonni?

-elzemari-, szöszi50, sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
  16. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Dani,gratulálok a fiadhoz,nagyon jó zenész! Nem is tudom mikor voltam egy jó kis lagziba!
    Bea,nagyon de nagyon tehetséges vagy. Az én nagyobbik fiam dolgozik és mellette jár fősuliba. De akar majd másik diplomát is. :inlove:

Nálunk ma csuda jó idővolt,igaz 1-szer 2-szer szemerkélt az eső,de a hőfok az 10 fok feletti volt. Sapi nélkül jöttem haza. :)
    Befejeztem a szobám átrendezését,félig vagyok meg a Csabiéval. Jövőre felújítunk,Csabikám szobáját kettéválasztjuk,igaz kisebb lesz,de így nem járunk át "egymáson" Sajnos eléggé rosszul lett kivitelezve ez a ház,az én szobámba csak úgy lehet bejutni,ha Csabién átjövök. Na ezt "orvosoljuk"jövőre! :)
    Sok változtatást akarok. Nagyon nagy terveink vannak Zsoltival. :inlove:
    Egyszerűen imádom ezt a pasit! :inlove:

17. Koppi

Nekem egy "gyerekpaplan" van rajta a kezdetek óta, azon a lepedő. Úgy van rátéve, hogy alul széles gumiszalaggal van összekötve a paplan széle. A nagysága kb 160 centiméter. :)

Utoljára szerkesztett: 5.12.18
  18. fabatka

fabatka Fórum hercege

Szia-szia Mindenki !!!
    Ha nincs betöltve a kerekkerék által adott dekorokkal a felhőtök, most lehet venni egészen baráti FA-ért.
    Nekem a virágosokból és a madárijesztősökből szinte mindenütt hiányzik 1-1, viszont van olyan figura, amiből 3-4 is van.
    Nem várok a cserenapra, lehet, hogy nem is engedi majd, így hát ahol lehet megveszem, hogy beteljen a felhő.

Megyek 4 tepsi bögrés-mákost sütni, holnapra, az oviba. A szomszéd falvakból jönnek ovisok vendégségbe.
    A munkahelyem településén egy régi parasztházat ilyenkor Mikulás háznak alakítanak, (egyébként katolikus közösségi ház),
    ahol 2 napig várja a gyermekeket egy Mikulás.
    Ha meg már a faluban járnak, bejönnek az oviba is. Kb. 100 gyermekre számítunk. De majd kiderül.

Még jó, hogy csendes vizeken evezünk a farmokon, és nem kell vetni-aratni ezerrel.
    Lesz még ennek böjtje !!!!:inlove::DxD
    Szép, békés estét Nektek !!

-elzemari-, szöszi50, sutimami57 és 6 más kedveli ezt.
  19. mimi

mimi Fórum elő legendája

Rózsa, Dani, Katám! Köszi minden választ. Most már meg gépet kérek, mert elég lett az objektív. :D
    A fotoaparát meg kell a fényképekhez. Köszönöm a kedves segítséget. :inlove:

Bea, békés napot holnapra!

20. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

A régi fal "kibontása" után a legegyszerűbb és (olcsóbb) megoldás a gipszkartonból vagy az Ytong téglából készült válaszfal.
    Sok sikert hozzá.

suba_klara, -elzemari-, szöszi50 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.