Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Köszönöm kedves István, tényleg milyen egyszerű. Jó játékot kivánok!

szöszi50, brozsa, Koppi és 2 más kedveli ezt.
  2. kelleri

kelleri Fórummogul

Köszönöm neked is további jó játékot és szép napot :)

3. Pepe101966

Pepe101966 Fórumlakó

Sziasztok!
    Igaz régen irtam már,de olvastalak Benneteket minden nap,ugyhogy képben vagyok.
    Legutóbb a betegségemről irtam és volt aki ezzel kapcsolatban nemtetszését fejezte ki
    ,igaz ,hogy többen megvédtetek ami nagyon jól esett.Na erről ennyit,lassan ,de gyógyulgatok.
    Most egy örömömet osztanám meg veletek.Képzeljétek Anikómat / a legnagyobb unokám 16 éves/ a tavasszal 3 hétre
    Barcelónába küldi az iskolája.Számitógépes animációt és grafikát tanul.Nagyon ügyes,szépen rajzol.Remélem,hogy a spanyoloknál is ragad valami rá és tanul valami ujat.
    Látod Marika én most irigykedve örülök Ancsám eredményének.

4. kelleri

kelleri Fórummogul

A bahán 330 szinten vagyok. A völgybe a lekvárfőző műhely van meg és 4 szintű. Az alsó részre hogy lehet kirakni képet?

5. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép napot kívánok Mindenkinek!
    Szia István!:)
    Próbálok segíteni.:) A fórum fő oldalán rákatt a nevedre, ott rákatt az aláírásra stb. Ha megakadsz, kérlek írj, mondom tovább.;)

szöszi50, Koppi, kelleri és 2 más kedveli ezt.
  6. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

szöszi50, Sali~*.*, kelleri és még 1 ember kedveli ezt.
  7. kelleri

kelleri Fórummogul

szöszi50, sutimami57 és Kékmadár1 kedveli ezt.
  8. -elzemari-

Szijjja Sali,
    látom fáztál már a kispadon.Nagyon szép és jellemző az időre a bannerod.Nekem is volt szép téli képem, de sajnos mióta az kedves bannerkészitőm már nem itt van, azóta sajnos marad nekem ez az őszi.Igaz nyagyon szeretem de szép volt a téli is.
    Ha van kedved, gyere be máskor is.

Ó mégis megtaláltam a téli képemet!!

Utoljára szerkesztett: 18.12.18
  9. Sali~*.*

Szia Drága Marcsikám!:inlove:
    A "kispadon" egyedül maradtam, a régiek közül senki nincs, vagy csak jól rejtőzködnek.;):D
    Többször járok több felé. Nem szeretném senki megszokott "nyugalmát" zavarni. Örülök, hogy tetszik a bannerem. Fätum készítette nekem, az avatart meg én választottam, már évek óta advent körül felveszem, majd szilveszter körül cserélek.
    Marcsikám!:inlove: Az aláírásodba a bannered kicsit félre toltad a bónuszlexikon linkjével. Bocsánat, hogy szólok, de ha a linket egy sorral lejebb viszed, akkor mindkettő a helyén lesz.;)

10. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Kedves István, üdv. a csapatban! Jó helyre jöttél, nagyszerű társaság lakik itt, bár kötve hiszem, hogy mindenki épelméjű, velem az élen. :D Nagyon ügyesen játszol, szépen haladsz! Nekem februárban lesz a 6. farmszülinapom, és mivel ezerrel pörgök a valósban, a farmot is tolom rendesen. Kihagyásom nem volt még, nem is tervezem. :D farm 203, Baha436. szinten van. Megy ez, ha toljuk. :D
    Marika, köszönöm kedves érdeklődésedet. Nem gyógyultam meg, ez nem megy ilyen hamar, tegnap jutottam gyógyszerekhez, így aztán csak talpon állok, ez sem könnyű. Torkom fáj, köhögök nagyon, sajnos, ez nálam nehezen javul. A lábaim is ingatagok. Így aztán le mondtam a mai, és a holnapi programomat. Péntekig házi őrizetben leszek, mert akkor mennem kell. Remélem, addigra javulok.
    Délelőtt azért le kellett mennem a fenyőfáért, mert üzent a fickó, hogy el rakott egyet, és vár rám.

Két órakor fel raktam egy nagy fazék kocsonyát. Este 8-kor le zárom, reggel szűröm le. A héten már nem főzök...:D Holnap el kezdem a sütést, a hókiflivel indítok, 3 adaggal. Rengeteg lesz........:D Persze, mindig el fogy.
    Na, meg nézem a tüzet. :) :) Jaj, Ildikó, örülök, hogy látlak, és Gratulálok az unokádhoz! A nagyfiú jól van?

Marika! Soha nem voltam írigy, igaziból nem tudom, mire kellene....:D Viszont a környezetemben akadnak. Nem a barátaim.

Szép délutánt! :d

szöszi50, brozsa, kelleri és még 1 ember kedveli ezt.
  11. kelleri

kelleri Fórummogul

Köszönöm megvan :)

szöszi50, Koppi és Sali~*.* kedveli ezt.
  12. -elzemari-

Sali,
    nem gondolom, hogy bárki nyugalmát zavarnád,mégis ha erre jársz, szóljál hozzánk is jóóóó???

PepeIldikó,
    régen hallottunk felőled, örömmel olvasom, hogy már gyógyulgatsz.S micsoda nagy öröm, hogy az egyik unokád ilyen ügyes nagylány.Biztosan sok mindent fog tanulni és majd sok minden ragad rá, hiszen a nagy festők , épitészek hazájába jut el.Boldog is lehetsz, hogy ilyen tehetséges az unokád.A kisfiú unokád is jól van?

Sütike,
    nekem szokott a köhögésemen javitani a hagyma tea.Nem is rossza az ize kis mézzel.

Utoljára szerkesztett: 18.12.18
    szöszi50, Koppi és Sali~*.* kedveli ezt.
  13. Sali~*.*

Szólok Marcsikám!;) Látom megtaláltad a téli szép ruhácskád!:pNagyon jól áll ez is neked. Ha kicsit középre igazítanád még jobban mutathatna. Bocs, hogy szóltam.:D;):inlove:
    Szívesen! Tündérek pedig igen is vannak, meg mikulás is.:);)

14. -elzemari-

Képzeld egyfolytában próbálom, de a boga életbe nem tudom középre tuszakolni.Még nem adtam fel.

na azért csak sikerült, már olyan régen változtattam, hogy elfeledtem mivel tudom középre küldeni.

szöszi50, fabatka, brozsa és 2 más kedveli ezt.
  15. Sali~*.*

Alakul ez, alakul ez. Nah, még egy kicsit jobbra!:inlove:;)

szöszi50, fabatka, brozsa és 2 más kedveli ezt.
  16. -elzemari-

Oké, most már megközelitően középen van.!!!Vagy most egy kicsit balra??

szöszi50, mimi, fabatka és 3 más kedveli ezt.
  17. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Nagyon szépek vagytok, Marika, nagyon szép a téli ruhád! Én is át öltöztem, nehogy még jobban meg fázzak.
    Tudom, hogy jó a hagyma tea, én is próbáltam, de nálam nem hatott. Van egy speciális koktél, amit a dokinő ír fel, az az egy ami segít. Nekem még a köhögésem se normális. :D
    Sali, gyere bártran, senkit nem zavarsz, sőt, örülünk Neked!

szöszi50, -elzemari-, mimi és 3 más kedveli ezt.
  18. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Tudnám javasolni neked is a "gülüszemzselé" receptjét (Gondolom nincs meg.) A II. szinten lehet megszerezni és nem sok cukor kell az előállításához. Hátránya viszont a neve és ezt bizony a horror eventek alkalmával lehet termelni.
    Amikor 50%-os leértékelés van a rcipéknél akkor érdeme rá beruházni. :)
    Látom, jól elvagytok...

szöszi50, mimi, fabatka és 4 más kedveli ezt.
  19. -elzemari-

Bizony Dani,nagyon jól voltunk, tudod mi már a kezdetektől ismerjük egymást, és nagyon nagyon örültem, hogy végre benézett ide is.

szöszi50, mimi, fabatka és 2 más kedveli ezt.
  20. Pepe101966

Pepe101966 Fórumlakó

Marika,Sütimami!
    Köszönöm,hogy Benedek után érdeklődtök.Hála Isten jól van,jár iskolába ,jól is tanul.Kicsit még fáradékony,de ez még belefér a gyógyulási időbe.Amugy fájdalma nincs,majd februárban megyünk ujra Pécsre kontrollra.Remélem minden rendben lesz akkor is.Nemrég informatika versenyen volt és 38 résztvevőból a 9.lett.Ez nagyon jóeredmény,mert idősebbek között versenyzett,
    ugyhogy a tanulással sincs gond egyenlőre.
    Sütike gyógyulj meg mihamarabb!

szöszi50, fabatka, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.