Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek :)

mimi, fabatka, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok!

Felvirradt már az új év első napja.Felénk elég komoly szürkeség borit mindent.Olyan igazi alvós idő, pláne azoknak akik sokáig voltak fenn. Bezsebeltem én is a sok jó kivánságot,sok biztos teljesülni is fog, ha nagyon akarjuk.

Miután nincs hideg,az állatokat kihajtottam, hogy még a megmaradt kis zöld füveket kaparásszák.No persze, ez főleg a tyuúkokra vonatkozik.

Pihenjetek és élvezzétek az év első napját.

Utoljára szerkesztett: 1.1.19
    mimi, fabatka, Sali~*.* és 9 más kedveli ezt.
  3. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok ! Marcsi, én a valós életben is kihajtottam az udvarra a tyúkokat,hadd kapirgáljanaka szép zöld fűben,amíg lehet. Mert ugye azt mondja a fáma,hogy nem eszi meg a kutya a telet. Jön még hideg miránk is.Remélem akkorra már Tapolcán leszünk,és élvezzük az életet. Ez egy rehabilitációs osztály,majdnem olyan mint egy szanatórium. Kellemes környezet, teljes kiszolgálás. Egész délután este 10-ig szabad program.Az ifjuság meg vigyáz itthon a kutyákra,meg a házra.Llegyen nagyon kellemes az év elsőnapja mindenkinek
    Legyen kellmes mindenkinekaz év első napja:Lujza

4. -elzemari-

Lujza, épüljetek, gyógyuljatok, és élvezzétek a sok jót Tapolcán.

Ősi ír áldás! Különösen szép kelta-ír köszöntő. Ne felejts el kívánni valamit, mielőtt elolvasod!

"Legyen előtted mindig út! Fújjon mindig hátad mögül a szél. S míg újra találkozunk, hordozzon tenyerén az Isten."
    Eljött a hétnek utolsó napja! Ne búsulj lesz a jövő hétnek is vasárnapja. Addig is kívánom, hogy betegség kerüljön! A küszöbödre a szerencse leüljön! Maradjon is nálad életed végéig Míg csak nyárra ősz jön, a világ végéig! Mosolyt küldök, fogadd el ! És nevess velem ma is !
    "Legyen ma béke belül. Bízz abban, hogy pontosan ott vagy, ahol lenned kell.Ne feledkezz meg a végtelen lehetőségekről, amelyek a hitből születnek benned és másokban. Használd azokat, amiket adnak neked, és add tovább a szeretetet, amelyet kapsz. Légy elégedett önmagaddal, úgy ahogy vagy. Hagyd ezt a tudást beépülni a csontjaidba, és add meg a lelkednek az éneklés, a tánc, az ima és a szeretet szabadságát. Ez mindannyiunk számára létezik.. "

5. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!:inlove::)

szöszi50, mimi, fabatka és 9 más kedveli ezt.
  6. -elzemari-

Szia Szilvi,
    Kivánok Neked is Boldog új évet!

Tegnap estefelé, olyan szép szineket okoztak a felhők és a lenyugvó napocska.

Hogy telt el az utolsó nap nektek?
    Nekünk nagyon csendesen, mert estefelé elkezdtük a tévét nézni, miután már igyekeztünk minden kedves ismerősünknek jókat kivánva,elbúcsúzni tőlük az ó évben.Sajnálom, hogy minden csatornán csak az ismétlések ismétlése volt, igy nem találtam szórakoztatónak.igaz ez már az én bajom.Bevallom nektek, hogy bizony én már tiz órakkor búcsút intettem az évnek és elmentem aludni.Előtte még egy kicsit olvastam ám hamarosan el is aludtam, de oly mélyen , hogy még a durrogtatásokra sem ébredtem fel.Igy aztán a Papával ma reggel kivántunk egymásnak minden jót erre az évre.

mimi, szöszi50, fabatka és 9 más kedveli ezt.
  7. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Boldog Új Évet Kívánok!

Kicsit lustán ébredtem 8 óra tájban. Hajnalig fenn voltunk,volt szép tűzijáték. Ha kimegyünk hátra a kertbe,páholyban érezzük magunkat,mindenfele színpompás csodát lőnek fel..és ez nekünk ugye ingyen van! :D
    A kiskutyánk is nagyon élvezte,azt se tudta hova legyen,ugrándozott mint egy kis kecske.
    A fiaim nemrég keltek fel.
    Van lencseleves,szendvics,rétes.
    Holnap még itthon leszek,csütörtökön megyek be,de remélem ha hazajöttem tudok Nektek meglepő (vagy mégse,mert várható volt) információt hozni. :)
    Ma szinte a madár se jár az utcánkban, mindenki a tegnapi napot piheni. :) vagy az egész éves hajtást.
    Ez a nap most erről szól,hogy pihenjünk és pihenjünk! ;)
    4-én jön végre Zsolti! :inlove:

Kívánom,hogy az elkövetkező napok,hetek stb.stb. jók legyenek,egészséget kívánok legfőképpen mindenkinek! Utána jöhet a többi jó ! :)
    Vigyázzatok,vigyázzunk egymásra! :inlove:

8. mnkm

mnkm Fórum mestere

Jó reggelt, farmerek. :)
    Kellemes új évet mindenkinek! :)

Ki mit csinál ma, az év első napján?

mimi, szöszi50, fabatka és 7 más kedveli ezt.
  9. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Nekünk csendesen indultaz este. Szépen elhelyezkedtünk aTV előtt, hogy megnézzük a Sas kabarét,éppen elkezdődött a műsor ami már rnem ismétlés volt, mikor vendégeinkérkeztek. A tesóm unokája robban be a barátnőjével. na,ahol ő ott van ott megszűnik a csnd. Lett mindjárt vigadalom, koccintgattunk hol erre, hol arra, aztán előkerült a scrabble,és éjfélig igencsak vidám hangulatban járszottunk. Éjfélkor ismét koccintás, majd beszélgettünk erről, arról, nagy vidámságban,ettünk egy kis lencsét végülis fél 3 körül széledtünk széjjel.Ma délelőtt aztán volt ám alvás !!!!!!
    Így telt az óév búcsusztatása nálunk.
    Ma csendesen termelgetek a farmon, egyéb dolgom nincs. Pihenjetek ti is, és érezzétekjól magatokat.
    Később jövök:Lujza

10. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

[​IMG]Mindenkinek nagyon Boldog Új évet.Végig olvastam mindent,volt nyüzsi a házba.Lujza,ezt nevezem két hónap kényeztetés a tesóval együtt,de nektek már bérletetek van.Mindenki sütött főzött,én csak egy lencsegulyást csináltam.Vasárnap elő szilvesztert tartottunk,nagyon jó buli volt.https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.ne...=355190b0b58d421b6eaddd6a6d0793c0&oe=5CD539FE Hétfőn a klubban ünnepeltünk,itt csak 20an voltunk https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.ne...=afa8eff8f7e568a9bba18d1d80aba8d2&oe=5C9053A5 Hajnali 5ig tartott. Volt egy nagyon jó találkozóm is Mimivel.Pécsen járt,így megbeszéltünk egy randit.Ebédközben elcsevegtünk.Mindenkivel szívesen találkozom ha itt jár és szeretné a talit.Egy kis szösszenet pattant ki belőlem.Jó kívánság képpen.
    Áldás szálljon e házra
    Minden egyes lakójára
    Szorgos nép vagyunk mi
    Szeretünk vetni és aratni
    Sokszor morgunk,ezért vagy azért
    Azért farmozunk,ki tudja miért.
    Kívánom,hogy sokáig tartozzunk ebbe a közösségbe

mimi, szöszi50, fabatka és 10 más kedveli ezt.
  11. .sylvia72.

Szia Marika!Köszönöm,nagyon szép volt nálunk is a naplemente.A fotós topikba viszek is megint pár képet,csak várok rakjon fel valaki fotókat,nem szeretném,ha egybe vonnák az előző hozzászólásommal.:music:Nálunk is csendesen telt a szilveszter,este felé,elaludtam a kanapén,11 körül ébredtem,megnéztük éjfélkor a szomszéd szervírozta tűzijátékot,majd alvás,ma pihenés még 1000-el,mert holnap kezdődik a robot megint:eek:

szöszi50, mimi, fabatka és 8 más kedveli ezt.
  12. -elzemari-

Klárika, ahogy olvasom lesz itt meglepi neked is meg nekünk is. Neked a Zsolti, nekünk meg??....
    Helló kedves mnkm.Hogy vagy?Olvasom, hogy van egy lovad????Mesélnél róla?

Lujza, jó hogy nálatok mindig van nyüzsi, igy aztán vidámság nem hiány cikk nálatok.

Jolanda, szuper, hogy ilyen aktiv életet élsz.Nálad is a vidámság mindennapos vendég, vagy nem is vendég, hanem bentlakó.A találkozótok biztosan nagyon jól sikerült, hiszen, ha ismerőssel találkozik az ember az csak jó lehet.

Szép délutánt kivánok!

Szilvi, gondoskodtam róla, hogy már viheted a képeket!!

Tessék, le akartam menni sétálni egyet, hogy megmozgassam a tagjaimat, hát nem elkezdett esni az eső.Igy aztán a mozgatás ma elmarad!!!

szöszi50, mimi, fabatka és 9 más kedveli ezt.
  13. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    mégegyszer B.U.É.K. mindenkinek:inlove::inlove::inlove:
    nálunk filmnézés volt, meg társasoztunk:Century -tól a fűszerúttal:):) nagyon érdekes és bővíthető:p
    kicsi koccintás éjfélkor, utána másfélórás tüzijáték,már nem győztük nézni,de szépek voltak:inlove::inlove::inlove:
    természetesen a telefonálgatásokkal is telt az idő,de kb. 3 fele már pihiztünk:p
    használjatok ki minden percet ahhoz ,hogy jól érezzétek magatokat és ezáltal a környezetetek is jól fogja érezni magát:inlove::inlove::inlove:
    segítsetek azoknak akiknek csak tudtok,mert onnan jön nektek a segítség, ahonnan nem is várjátok majd:inlove::inlove::inlove:
    a becsületeteket sose adjátok fel,mert az az ember legnagyobb erőssége,mindig megkapjuk érte a jutalmat:inlove::inlove::inlove:
    emellett jó egészséget kívánok mindenkinek és további szép estét:inlove::inlove::inlove:

szöszi50, mimi, suba_klara és 7 más kedveli ezt.
  14. mnkm

mnkm Fórum mestere

Szia!
    Igen-igen, van egy lovam. :) 10 éves lipicai kanca, csikó korától az életem részese, ésnagyon jó érzés az a hála és a szeretet ami abban a jószágban van. :)

Oh, én aludtam egész nap :D Valahogy az istenért sem bírtam kikelni az ágyból, most keltem.

mimi, szöszi50, suba_klara és 7 más kedveli ezt.
  15. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Boldog Új Évet mindenkinek, akár csak látogató, moderátor és a topiklakók természetesen.
    Azt mondja a fáma, hogy olyan lesz az évünk ahogyan kezdtük 1-ét, hát én nem sokat tettem ma, így lesz egész évben, na majd meglátjuk. A gyerekekkel telt a szilveszter, a kicsit 9-kor lefektettem, a nagy sokáig fennmaradt, én 11-kor lefeküdtem, de félfüllel hallottam a zenebonát.
    Klári, ahogy olvasom, a munkahelyedre várok valami változást, hiszen Zsolti csak 4.-én megy hozzád. Majd holnap minden kiderül ha elmondod.
    Jolika, Te egy csúcs vagy, nagyon mozgalmas lehetett a buli, ha ilyen jól érezted magad.
    Lujzi, de irigy vagyok rátok, nagyon jó kezeléseket és gyógyultabban érkezzetek vissza, ezt kívánom!

szöszi50, suba_klara, -elzemari- és 5 más kedveli ezt.
  16. .sylvia72.

Köszönöm,holnap megyek és rakom is fel az újabb adagot.:)

kutyaszálló, mimi, szöszi50 és 7 más kedveli ezt.
  17. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Köszönöm a sok újévi üzit Mindenkinek!
    Nálunk nem volt nagy bulizás, este jöttek a haverok, aztán mentek bulizni, kicsit sajnáltam, hogy ki maradok, de hiába, szolgálatban voltam. Domikával ketten játszottunk, éjfélkor kölyökpezsgővel koccintottunk, tüzijátékot néztünk, aztán el aludt a lelkem, én meg 2 után feküdtem le. A TV műsor egy nulla volt. Ma délutánt mentek haza a fiammal, utána pihenés volt, vagyis, nekem egy nagyon várt film meg nézése volt a program. Nem csalódtam benne.....

Hát, ennyi röviden. Remélem, azért mozgalmasabb lesz az év, mint a mai nap, mert ez nekem nagyon unalmas....:D

kutyaszálló, mimi, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  18. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt, Sziasztok!

Szottyos idő van nálunk.
    Kezdhetünk belerázódni a mindennapokba.
    Sütikém, úgy érzem jut az évre is elegendő munka számunkra. Ma és a hét többi napján is ügyeletes leszek a gyerekeknél délutánonként.
    Látod, nem is kellett a munkára sokat várni.
    Ma nincs főzés, van innen-onnan is maradék, tegnap még a lányom főzött is, csak tudnám miért, bár nálunk nem megy semmi pocsékba a két kutya mellett.
    Mindenkinek szép napot!

kutyaszálló, mimi, fénylő. és 7 más kedveli ezt.
  19. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Mindenkinek szép jó reggelt ívánok !
    Ma reggel átszédelegtem a szomszédokhoz egy kis pletyóért,és ezt a gyöngyszemet találtam. Nekem nagyon tetszet, ezért elhoztam nektek is.

Nem tudhatom, hogy másnak e játék mit jelent,
    nekem tündértanyám itt eme eventtel tűzdelt
    virtuál világ, kikapcsolódásom garantált záloga.
    BP-ből nőtt ő, mint fatörzsből gyönge ága,
    s remélem, csak sokára, dicsfénnyel múlik el.
    Itthon vagyok. S ha néha a közelben felneszel
    egy-egy állat, nevét, TéPé-jét is tudom,
    tudom, hogy kik léptek szintet a szomszéd-csíkomon,
    s tudom, hogy mit jelent egy korai hajnalon
    csatni nélkül aratni, na az borzalom.
    Ki gépen száll fölébe, annak térkép e táj,
    s nem tudja, hol lakott itt Rackó, a király;
    annak mit rejt e térkép? gyárat, s boszitanyát,
    de nékem nyírfát, fügét, dekort, állatok hadát;
    az gyárat lát a látcsőn és szántóföldeket,
    míg én a gazdát is, ki felröpiért remeg,
    erdőt, XXL gyümölcsöst, szőlőt és GYÍK-okat,
    s számos fórumtagot, ki a Gangra írogat,
    s mi föntről roskadozó tanya vagy gyárüzem,
    az bónuszt adó dekor, mi felgyújtja tüzem,
    ámító grafikát nézve az idő csak pereg,
    nézd, ott a kifutóban Siba Inu hempereg,
    és ott a martricakönyv, régi eventek lábnyoma,
    melyek íze számban hol méz, hol áfonya,
    amiből nincs hiány, az a sok esemény,
    s a sok dekor a pajtában, csak úgy hevenyén,
    ím itt e dekor, de föntről ez se látható,
    pedig némelyik igazán szemkápráztató.
    Hisz játékosok vagyunk mi, akár a többi nép,
    s tudjuk, milyen event jön, mikor, hol és mikép,
    de élnek dolgozók itt, diákok is pénztelen,
    és újrakezdők, akik csak pislognak értetlen.
    Nékik kívánom én az óévet búcsúztatva:
    a tömött pajta bánatukat jó messzire fújja,
    maradjunk együtt, mi, hűn elkötelezettek,
    s távozzon felülünk minden sötét felleg.

@Kata_rzis (Radnóti Miklós után szabadon)

Nagy gratula a szerzőnek :):)

kutyaszálló, mimi, jolanda1948 és 10 más kedveli ezt.
  20. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép napot kívánok Mindenkinek!:)
    Szia Hagymácska!:)
    "Azt mondja a fáma, hogy olyan lesz az évünk ahogyan kezdtük 1-ét."
    Ha ez igaz, akkor nekem szuperjó évem lehetne!;)
    A tegnapi napon olyan "csoda" történt a farmomon, ami eddig még soha!:pxD
    Szintet léptem, 217, a ládában 10 millió csp rejtőzködött, a keréken beesett egy pink rodeó ranch.:inlove::DxD
    Mondhatom: szuper jól indult az évem!
    Egy álmom-vágyam még nem teljesült, de mindennap gondolok rá. Ez pedig a FA-fa!
    Annyit gondolok rá, hogy biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb be fogom vonzani.
    Nos, ehhez kérnék tőletek is egy kevés segítséget. Sokan,;) többre megyünk.:inlove:xD
    Ezzel kívánok minden elképzelhető földi jót mindannyiónknak!:p:inlove:

kutyaszálló, mimi, jolanda1948 és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.