Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Szép jó reggelt,

Tiszteletköröm leróva, jelenléti ív aláírva. Eventekkel végeztem már csak a plusz ajándékokért sütögeted amennyi még belefér.
    Ezek a 100 feletti gazdakörik iszonyatos mennyiségű hosszúérésű gazt kérnek (amint hallom a 200 felettiek még többet). Próbálok a végükre járni a TP miatt, de nagyon lassan haladok. Szeretem magam letermelni a szükséges dolgokat, ráadásul a piaci árak is az eget verik.

Betegeskedőknek gyógyulást, kitartást a mai napra. A takarításokkal és munkákkal csak csínyján. Higyjétek el, megvár. :)

fabatka, szöszi50, sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
  2. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt, Sziasztok!

Hideg van. Valami esett az éjjel, de csak annyi, hogy összeszöszözze a járólapot.
    Egy mosás lejárt már, szárítógépben szárad már.
    A krókusszal még küzdök, az utolsó bónuszt nem akarja megadni, a boga életbe, /hogy Marika szavaival éljek/, de nem hagyom magam.
    Holnaptól event a külön kis területünkön, kíváncsi vagyok mit találtak ki.
    Hermione, igen borzalmas mennyiségeket kérnek a gazdakörik, nem is csinálom, majd ha olyan kedvem lesz.
    Erka, sajnos a házimunka örök, nincs is látszata a harmadik nap után.
    Lujza, sajnálom Encit, mielőbbi gyógyulást kívánok neki!
    Mindenkinek szép napot!

------------------
    Ha-ha-ha, megvan az utolsó bónusz a krókuszhoz, lehet 0 percezni vele, ajánlom annak akinek nincs gesztenyés felhője!

Utoljára szerkesztett: 8.1.19
    fabatka, Othep, szöszi50 és 5 más kedveli ezt.
  3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ez a bukta, mikor az ember eléri a vágyott szintet. :D
    Csinálom a gazdaköriket én is, a lóhere, margaréta elkedvetlenített, de legyőztem. Csak nem baj ám ha több van, mert máshoz is kell. :(
    Gratulálok, nekem három bónusz van meg belőle. Gyorsan adta, azóta meg csak mást. :(

fabatka, hagymácska44, szöszi50 és 5 más kedveli ezt.
  4. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok ! Ma reggel nagyon megdöbbentem,amikor beléptem a bahára. Éjjel kettőkor raktam ki az anakondákat, reggel eltűnt az ö9sszes ketrec, és egy ismeretlen képfogadott. Mondom magamnak, hogy ennyire lökött nem lehetek, hogy anakonda helyett másállatot tettem ki, közelebbről megnéztem, akkorlátom, hogy átalakult az anakonda animációja. persze, olvastam, hogy meg fog változni,de aztán szépen el is feledkeztem róla.Így aztán kiegyenesedtek a dolgok:p:p
    Mindenkinek köszönöm az együöttérzést és aggódást a tesómért. Most értégító infúziókat kap, a vizsgálat még kapacítás hiányában nem történt meg, talán majd délután, vagy holnap. ha operálni kell, akkor nem tudom, hogy mi lesz,mert azt beszélik szakmai berkekben, hogy az utolsó érsebész is elment a kórházból:oops::oops:
    Mivel korán feküdtem (hajnali fél háromkor ) ezért nagyon későn keltem, szégyen de most állok neki főzni.Gyorsan összedobok egy kis nudlit, az hamar negvan.
    Legyen szép napotok:Lujza

fabatka, hagymácska44, szöszi50 és 7 más kedveli ezt.
  5. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Lujza, olvasom, hogy mi történt Encival.Szivből kivánom, hogy mielőbb megoldás szülessen!

Felénk esik valami,se nem hó se nem eső.Nem szeretem. Én azért vidámságot és derűt kivánok Mindenkinek!

fabatka, szöszi50, hagymácska44 és 5 más kedveli ezt.
  6. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Halihóóóó itt vagyok. Lujza, köszi a híreket! Izgulok ám. A szigetes sztori nagyon tetszik! Velem ez csak azért nem fordulhat elő, mert én soha nem rakok ki anakondát, utálom a látványát is. Ha van táp a ládákból, akkor rakok a házikóba, de elsőre majmot teszek, az ugráljon ott nekem. Szerintem a tenyésztést is ki hagyom. Fúj.

Lányok, a gazdakör engem is padlóra tesz. A magas szintúek valami borzalmas mennyiségeket kérnek. Azt mkerült. ondtam, mikor oda értem, hogy ezért aztán kár volt sietni. 200 felett százezreket kell be adni.
    A nemesítést én is csinálom, de most abba hagytam, mert a krókusz folyamatosan nem sikerült, nem gyóztem gazzal, de azt az egy bónuszát meg akarom csinálni, egyszer csak sikerül.

fabatka, fénylő., hagymácska44 és 3 más kedveli ezt.
  7. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Őrület ami a kórházakban van..:(
    A ketrec már tegnap eltünt. Nekem is szemet szúrt, de annyiban hagytam. Gondolom, köllött e hely és a kígyók mehetnek világgá, kivéve a retrokat, mert azok továbbra is ketrecben vannak.

Megjöttem Nyíregyről. Kellerivel nem találkoztam, pedig érdekes lett volna. ;);)
    Azt írta, hogy közel lakik a városhoz.
    Odafelé -8 fokban autóztam...vissza, csak -4 ben. Oda száraz úton, vissza hóesésben.
    Itt Hajdúban hordja is a havat a szél.

fabatka, fénylő., sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
  8. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Ismét itt. Ma is voltunk "háztűz" nézőben. Úgy néz ki,meg van. Már csak a részleteket kell ki dolgozni,az eladóval. Este kiderül,mi a végeredmény. :) Ha össze jön,3 hét múlva költözés. :)

9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Akkor légyszíves vigyxázz magadra!
    Addig nem is kérdezem, hol, milyen?

10. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Mindig meg akartam kéredzni. Az az új kütyüs terület, amin az a gombaféle izé van, az mire való????
    Nekem semmi kütyüt nem akar befogadni:oops::oops:

fabatka, -elzemari-, fénylő. és 5 más kedveli ezt.
  11. mimi

mimi Fórum elő legendája

a háziállataidat rakhatod rá és ami bónuszt ad: pl a sárkány(ok), kalóz-papagáj, stb

fabatka, fénylő., sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  12. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Kösz a választ. sajnos nekem olyanok nincsenek:sleepy:

fabatka, -elzemari-, fénylő. és 5 más kedveli ezt.
  13. mimi

mimi Fórum elő legendája

14. Koppi

fabatka, fénylő., mimi és 4 más kedveli ezt.
  15. hagymácska44

Dani, meg kell csinálni, mert gyárfejlesztéseket ad, és nem kavar be semmibe. A bahára fákat kell kitenni, most kibabráltak azokkal akik kígyót szaporítanak, mert az állatok nem adnak röpit.
    Lujza, biztos kitalálnak valamit, hogy az operációra sor kerüljön ha kell.
    Zsolti, remélem sikeresek lesznek a tárgyalások, drukkolok, hogy sikerüljön és minél előbb meglegyen a költözés.
    Mimikém, tegnap kérdeztem, hogy hányat kell még aludni a nagy napig, de nem válaszoltál, akkor nem publikus? Idáig nem tudtam a gazdakörikkel foglalkozni, mert a krókuszt ültettem álladóan, sokat eszik a nemesítés. Most, hogy pihi van a farmos területeken, elkezdek valami nővényt ültetni ami valamelyik feladatba kell.
    Egész nap esett a hó, csak söpörtem és söpörtem, jelenleg elállt.

fabatka, szöszi50, -elzemari- és 4 más kedveli ezt.
  16. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Sziasztok! A kérdésem a krókusznál melyiket kell nemesíteni a 0 percezéshez?? a szupitrágya 25% -ot?
    Jó eventezést :)

szöszi50, Sali~*.*, -elzemari- és 4 más kedveli ezt.
  17. hagymácska44

Szia!

A 9%-at is hozzá, a kettő kell!
    Sok nővényt tettem be, a 9.-re jött a 9%-os!
    Neked is jó eventezést!

----------
    Mindenkinek jó éjt, aludjatok jól!

fabatka, szöszi50, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  18. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok,jó reggelt mindenkinek ! bepakoltam a szigetet fákkal, így fel kellett függesztenem a kígyószaporítást. majd meglátom, hogyan adja a felkröpiket, annak fügvényében teszem vissza őket.
    Nálunk olyan felhős az ég, hogy még mindig sötét van, plusz 1 fok ( trópusi hőmérsékletxD)
    Ma kipróbálok egy új receptet, az unokaöcsém szakács, tőlehallottam. Krumpliprószába forgatom bele a hússzeleteket,és úgy sütöm ki,mint a rántott húst. Mellé diétás húslevet főzök, hogy a lányom iss tudjon valamit enni.
    Majd elmesélem, hogy milyen lett.
    Most megyek, mert vár a konyha,de eventre itt leszek.
    Legyen szép napotok:Lujza

fabatka, szöszi50, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  19. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Hideg reggel van. Korán keltem, be fűtöttem, be raktam a kenyeret a sütőbe, fel forraltam a tejet, mert utána joghurtot készítek, most meg neki állok csicsókát pucolni, és ebédre saláta lesz nekem. Diétás.....
    Délben jón a menyem Domikával, így aztán igyekeznem kell hamar dolgozni. Holnap is itt lesznek...mintha semmi nem változott volna, és ennek örülök...a rosszban is van valami jó.
    Főznöm nem kell, mert az új évi változás egyik része az lett, hogy nyugdíjas ebédet hoznak minden nap, hétközben. Papesznak ízlik, mind meg eszi, .hu. Finom, és elegendő, így csak magamnak kell kutyulni. Hétvégén főzök, de akkor is diétázom.
    Kevesebbet kell vásárolni, cipekedni, és olcsóbb is. Nekem könnyebb...előbb is el intézhettem volna. Okostojás vagyok, már egy éve készülök rá.
    Eventet várom, szigeten fákkal. Nem szeretem ezt a döcögős, baromi lassú eventet, de a fejlesztések miatt meg csinálom. Nagyon lassú ez a tempó nekem. Ma 20 millát kaptam a kergére, ugrottam is szintet. Sajnos, itt már bödületesen sok kell, száz milla felett, és emelkedik is. 208. amúgy nem sietek sehova, és ha lassabban haladok, a gk-ba is tudok valamit termelni. Százezrek kellenek oda is.

A nemesítés megint nem sikerült. Még egyet be raktam, aztán megint pihi. Nem lehet ezt se győzni krókusszal.
    Szép napot kívánok Mindenkinek, megyek tovább, lesek csodát...:)

fabatka, szöszi50, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  20. Koppi

Szia Hagymácska !

Hasonlóan járok el mint Te. Nevezetesen, a Gazdakörieket tolom, ahol értelmét látom.
    Megtörtént az áttelepítés a Bahamán, készülvén az eventre.
    Más: Ma reggel a testmozgást hóseprés formájában megejtettem. Simán esett az éjjel 10 centinyi hó.
    Kocsival mentem el a pékboltba és megállapítottam, hogy nem volt a helyzet magaslatán a városi hóeltakarító brigád, azaz sehol nem volt eltolva a hó. A kocsi csúszkált jobbra, balra. Érdekes volt a közlekedés.
    De lehet, hogy ez csak helyi szinten van, másutt jobb lehet a helyzet ugye? :):D

fabatka, szöszi50, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.