Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Dani ! A hótoló,márelavult technoilógia. Mint már írtam,nálunk napenergiával takarítják a havat. Ja, hogy nem süt,ésmégmeleg sincs????? Arról ugye ők nem tehetnek:mad::mad::mad:

fabatka, szöszi50, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  2. mimi

mimi Fórum elő legendája

Katám, dehogynem publikus, másról se szól az életem. Csak nem merem leírni, nehogy bevonzzam a bajt. :D
    Február 1. De okt. 31. óta csúszik, de remélem, már nem szórakoznak velem. Ma el is akarok menni hozzájuk, hogy lássam, pakolnak-e. ;)

A gyárfejlesztések döntöttek, nekiállok az eventnek. Pedig nem volt szándékomban. :)
    Na az pont jó lenne nekem is ebédre. Küldesz? ;)

Fehérváron kisütött a nap.

fabatka, szöszi50, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  3. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Szép jó reggelt mindenkinek!

Nálunk is behavazott az éjszaka, igazi tél lett. -8 fok volt a reggel, amikor elindultam, de a tegnapi -13-mal szemben ez már melegnek számított. És szintén napenergiával takarítjék a havat, de most épp kifogyott.

Bahát és az esőerdő egy részét befásítottam, meglátjuk hogy adja a felröpiket. A zuhatagokon maradnak, kellenek a kütyük szintlépéshez. Már rég nem szedtem le, most sem fogom.
    Az ilyen lassú eventeket én sem szeretem, rendszerint elfelejtek időben aratni azon a pici területen. De a gyárfejlesztés az kell.

Sali, köszönöm a jókívánságáokat, minden jót kívánok én is neked az új évre.
    Zsolt, szorítok a házvásárláshoí, költözéshez nektek.
    Dani, tessék szépen eventezni, kell a gyárfejlesztés.
    Betegeskedőknek gyógyulást.

fabatka, szöszi50, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  4. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Mimi ! Csak nyísd ki az ablakot, Marcsitól kölcsön kérem MZ/X barátját xDxD

fabatka, szöszi50, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  5. fénylő.

fénylő. Kivételes tehetség

Sziasztok :)

Nálunk is esett egész éjjel,lett is reggel itt is jó 10cm kb:) Az éjjel néztem a youtube-n egy csodás filmet :)
    Egy különös éjszaka a címe. Családi,romantikus,kaland film. Érdemes megnézni :)
    A lábam jobban van,vigyázok még rá:)
    Vigyázzatok magatokra,kicsit csúszós az út,sajnos nálunk nincs eltolva a hó,az ma már luxus úgy látom:)

fabatka, sutimami57, szöszi50 és 5 más kedveli ezt.
  6. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Itt a gyalogosok beindították a "togyogó galamb" hadműveletet...:) Remek szórakozás.:)

7. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

A mai nap nem az én napom!
    Időre kellett a rendelőbe mennem, persze 1 órát vártam, majd hivatalos ügyben voltam, ott teljesen hűlének néztek, de nem jött be nekik. A postán az egyik számlámat nem akarta a gép lepecsételni, 8 ügyintéző sem tudta rábírni a gépet, a végén rendes pecséttel látták el. A gyógyszertár következett ahol a sorszámgép nem működött, már 10 ember várt rá, valahogy sorrendbe kiváltottam amit kellett.
    Már ebéd után vagyok, elindítom az eventet, utána egy kis pihi mielőtt az unokáim ki nem sajátítanak a délutánra.
    Nálunk a főutak szárazok, a melléknél van egy kis hókása.
    Mindenkinek elixírt küldök, akinek nem jó, kérem jelezze!
    Mindenkinek sok röpit!

fabatka, sutimami57, szöszi50 és 2 más kedveli ezt.
  8. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Hát Hagymácska ! Ez tényleg nem a te napod ! Én ilyenkor átszoktam állni minimális üzemmódra, ami halasztható, azt átteszem másik napra. majd délután az unokáid megvigasztalnak. Aztán holnap új nap lesz......
    Elkezdtem az eventet,de lelkesedésem semmi. Aki ezt kitalálta, arra nem is mondok semmit:mad::oops:
    Mindenkinek sok felröpit, továbbra én is elixírt küldök.

Utoljára szerkesztett: 9.1.19
    fabatka, sutimami57, szöszi50 és 4 más kedveli ezt.
  9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nem voltak otthon, remélem ez azt jelenti, hogy a házukban dolgozgatnak.
    Ok, jöhet. Már ithon vagyok. :D

10. Koppi

11. mimi

mimi Fórum elő legendája

Hanyadik? Nekem még nem engedte a multkori fejlesztés után.

fabatka, sutimami57, szöszi50 és 3 más kedveli ezt.
  12. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok kedves Mindenki!

Tegnap felénk is gyönyörűen szakadt a hó, mint ami sohasem akar elállni.Szerencsére vége szakadt, amit nem is bántam.Ma már a napocska is kimerészkedett, gondolom, kicsit félve, mert amilyen hamar jött olyan hamar távozott is a felhő mögé, de sebaj, majd jön legközelebb.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ezek az animációk megint nagyon tetszanak nekemAhogy ezek a kis szorgos hangyák kepeszkednek a hatalmas cipekedni valók alatt, hááát valami csoda.Az a hatalmas banán sem fogott ki rajtuk, mert vagy heten cipelik, ahogy gyorsan megtudtam számolni őket.
    A jobb és a bal oldalt megcsináltam, a selyem mohát elvetettem, meg is vizeztem, később ahogy ránézek, látom a trágya nem lemarad!!.Gyorsan gyorsan elő a lapátot és megszórtam azzal is őket.Csak úgy száguldoznak az úton a kishangyák, keresik, hogy mit is vihetnének, majd a házukba.

Hagymácska, végül olvasom azért rendeződtek a dolgok, még ha nem is zökkenő mentesen.
    Dani, én is szoktam magamon mosolyogni, amkor ilyen totyogós az idő, mert tudod azért még mindig jobb totyogni, mint elhasalni.
    Fénylő, örülök, hogy jobban van a lábad, most tényleg nagyon vigyázz, mert csúszósak az utak, de pláne, ha még nincs is eltolva rendesen, ha meg egyáltalán, az komoly probléma.Nem is tudom, miért nem gondolnak arra az emberek, akik nem tolják el a havat, hogy komoly szankciója van, ha valaki az ő területük elött esik el, és történik vele valami, akkor majd nyögheti a büntetést.Meg aztán még mozgásnak sem utolsó.
    Köszi a filgyit met, megfogom majd nézni jó hogy hoztad.
    Hermione, de jó hogy itt vagy te is.Én is fásitási napokat tartok a kis karibi szigetemen, olyan jó dolog a friss gyümölcsöket a fáról leszedve.........szóval jó a fásitás is.Ugye, hogy kicsit furcsa ez a hideg idő, pedig az évszak szerint ez járna.Kicsit elszoktunk a hidegtől.Ahogy láttam a dobozban, Ausztriában volt, hogy ahogy kinyitották az ajtót, mellég ért a hó.Na akkor kirázott a hideg, mert az már nekem brutál nagy mennyiségű.
    Mimikém, felróttam a kisagyamba a dátumot, hogy majd együtt tudjak veled örülni, amikor végre elfoglalod már, a várva várt saját lakásodat.Szurkolok szivből, hogy tényleg ez legyen már az utolsó dátum.
    Sütike, végre egy kis szabadság, legább is ami a főzést illeti.Nem panaszkodhatsz, hogy keveset vagy a Domikával, mert ahogy olvasom, szinte minden héten vannak napok amikor nálad van ez az imádni való kisunoka.Úgy is olyan hamar felnőnek, vagy legalább is nekem tünt úgy, amikor a Papa unokáival voltunk.Én is gondolkodtam már az ebéd hizatásásn, de még nem tudtam rászánni magamat.Mindig az a gondom, hogy mit is találjak ki.Sajnos a Papának flancos dolgai vannak, a vérhigitó gyógyszerre nem jók a gyümölcsök zöldfélék, a cukira meg nem jó a a burgonya meg a tészta.Mondtam is neki, hogy legalább megválogatta volna , hogy milyen navalát szed össz....Na mindegy megoldom mindig valahogy.
    Lujza, de fincsit főztél.Ez a krumpliprósza nem a lapcsánka?

Kivánok Mindenkinek jókedvet az eventhez.

Vajon a Rózsa merre jáR???,

fabatka, sutimami57, hagymácska44 és 6 más kedveli ezt.
  13. Koppi

Akkor lehet áttelepíteni, ha "sikeres gyár" szintet eléred... :)

14. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Tegnap rendezgettem a számlákat és találtam 2018. Dec.31.-it, tehát gyorsan kellett befizetni, de erre még a Jan. 30.-it is befizettem, hogy kompenzálják egymást, remélem a TV-t nem kapcsolják ki. Nem halogattam tovább.
    Nagyon kevés röpi lett, majd meglátjuk mi lesz belőle.

fabatka, sutimami57, szöszi50 és 3 más kedveli ezt.
  15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Marcsikám! Bizony hogy az. És milyen finom! Vagy tócsi, tócsni, cicege, bandurák, bere, beré, berét, berhe, bramborák, cicedli, görhöny, kremzli, rösti, krumpliropogós. Az utóbbi már "elit" név. :D
    Újabb nevet találtam: lapotyka :D

Köszi Dani.

fabatka, sutimami57, szöszi50 és 6 más kedveli ezt.
  16. -elzemari-

Mimiiii,
    te jó ég, mennyi neve van, s milyen finom!Készen van a császármorzsa, kértek???

fabatka, szöszi50, sutimami57 és 6 más kedveli ezt.
  17. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én igen, de csak keveset, mert most ettem pizzát- :) Legalább lenyyomja egy kis édes. :D

fabatka, szöszi50, sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
  18. -elzemari-

Ablak nyit, indul MZ/X

fabatka, szöszi50, sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
  19. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép estét kívánok Mindenkinek!
    Szia Lujza!
    Tudjátok úgy terveztem, hogy gyorsan elolvaslak "benneteket" miután most haza érvén gyorsan arattam-vetettem.
    De már megint annyira éhes lettem, hogy kénytelen vagyok írni pár sort is.
    Lujza! Szépen kérlek mondd meg nekem mi az a krumpliprósza? Nem ér kinevetni, tudjátok .......... egy üjszülöttnek...xD
    Szia Mimi!:)
    Ez a legeslegkedvencebb sütnivaló amit a legeslegjobban szeretek. Borssal, fokhagymával, petrezselyemzölddel készítem.
    Jászberényben jártam, igaz már régebben. Ott mocor néven volt a kínálatba, néztem is furán. Hiába bujtatták a név mögé én bizony felismertem.
    A Nagyalföldön hadipecsenye néven is ismert. Mikor először jártam ott egyik ismerősömnél "kajánul" kérdezte, hogy szeretem-e a hadipecsenyét. Addig soha nem hallottam róla, de gondoltam, ha pecsenye akkor rossz nem lehet, hisz itt a Dunántúlon a pecsenye húsból készül.:p

Szia Dani!:)
    Tetisz a haművelet neve. Ma érdekes dologra lettem figyelmes. Az egyik tömbház teteje cseréppel volt borítva. Ennek a háznak a tetején legalább 2-300 galamb sütkérezett. A telefonom mire előkerült /nő táska rejtelmei/ sajnos már elrepültek. A héten még megyek arra és kezembe lesz a telefonom, nyakamba a fényképezöm. Nagyon érdekes látvány volt mikor egyszerre, mint egy csapat felrepültek. Ennek a látványnak a csodálása miatt nem volt idő fényképezni, mivel erre nem számítottam.
    Marcsikám!:)
    Látom Te megfejtetted a rejtvényt. /lapcsánka/
    Gratulálok itt is a szintlépésedhez, hasítasz mint szél!:):inlove:
    Most rohanok a dolgomra, kívánok mindenkinek szépeket, jókat.:)

fabatka, -elzemari-, sutimami57 és 6 más kedveli ezt.
  20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Igen, olvastam a hadipecsenyéről is. :)
    Nekem, ha a két fiammal ettük, legalább 3 kiló krumplit kellett reszelni. Most már van gépem hozzá, de már nincs egyszerre két fiú otthon. :) Az unokaöcsém ha jön, neki legalább 5-6 lepény kell (és én se érem be kettővel :D).

fabatka, sutimami57, Fatther és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.