Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok,jó reggeltmindenkinek !
    Hogy mennyi finomságot hoztatok, csak kapkodm a fejemet. Lehet, hogy ma én is sütök egy kis pogit, de a túrópuffancsotis ki fogom próbálni. A vőm biztosan megörül neki.
    Marika! A kókuszvirácukrorról még nem is hallottam. Hol lehet azt kapni ? mert ha diétás, akkor veszek a tesómnak.Most fokozottabban kell a cukorszintjére vigyázni. Arra is gondoltram, hogy veszek egy cserép stíviát a virágudvarban.De az mire megnő...Csehországban eltelik2 év :oops::oops:
    Azt édesítőszert meg nem hajlandó megenni. Mert önfejű, és makacs mint egy öszvér (nemis tudom kire hasonlítok:p)Már csakezért sem lehet magára hagyni, mert sem a lányom, sem a saját gyerekei nem bírnak vele.Én meg mint tesó,megmondhatom neki a tutit.
    Az event nyögvenyelős, a vége feléjárok, a gk-ben az utolsó várja a faágakat, a fősorban még 4 feladat van hátra. Ha nem lennének ilyen jók az ajik, már rég abbahagytam volna
    Most dologra fel, később benézek: lujza

mimi, suba_klara, fabatka és 5 más kedveli ezt.
  2. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Puszi pacsi :)

Kinek mit küldjek?

mimi, fabatka és sutimami57 kedveli ezt.
  3. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Lujza kedves, az az igazság, hogy édesitő minden ami édes.Mi igen kevés édesitőt használunk, mert legtöbbször a sósat részesitjük előnyben.Ha azt mondom, hogy tulajdonképpen a kristálycukor helyett használom ezt a kókuszvirág cukrot, de igazából ebből is nagyon keveset javasolnak, mert az igaz egy kicsit lassabban szivódik fel , s még a májnak sem tesz jót,és nem utolsó sorban piszok drága.Fél kilót szoktam venni néha, és az bizony nekem sokáig elég.
    Száz szónak is egy a vége, akinek mellőzni kell a cukrot, legjobb, ha minimálisat fogyaszt.Nálunk a Papa a stiviának valami mellékizt érez, azért találtam ki ezt a kókuszvirág cukrot.
    Ha a tesód birja a stiviát, szerintem inkább azt szorgalmazzad, mert ahogy olvastam az a legjobb, mármint a cukorral küzdőknek.

mimi, suba_klara, fabatka és 4 más kedveli ezt.
  4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Neked kell ezt kérdezni? Forró elixírt kér mindenki..Tőlem is olyanokat kapsz naponta 8-at.

Szia !
    Mi mindketten cukrosak vagyunk. Édesítőszert használunk a kávéba a gyümi levesbe, mindenhol ahol a cukrot ki lehet váltani.
    Meg lehet szokni. Én ráadásul öreg koromra laktóz érzékeny lettem. (Ez szedte le rólam a 25 kilót...)
    Kedves dolog a boltokban, hogy a laktóz mentes termék jóval drágább, mint a sima...:(

Itt felhős az ég és Holle anyó időnként rázza a párnáját....
    Az ebédünk frankfurti leves volt, utána chilisbab....

Még 1 aratás és pakolom a felhőt....:)
    A Garabonciásnál két aratásra van ugyan ez.
    Nem tartozott a kedvenceim közé eme feladatsor.

Utoljára szerkesztett: 12.1.19
    Álomhajsza76, mimi, suba_klara és 6 más kedveli ezt.
  5. -elzemari-

Sziasztok.
    Dani felénk nagyon nyugis az idő, úgy tűnik Holle anyó nem birja a strapát.Az event kész, azt vettem észre magamon, ha hosszú az érési idő, az a bajom, ha meg rövid , akkor meg az.Nah majd csak levetkőzöm valahogy.
    Finom ebédetek volt.
    Nekünk gulyásleves és joghurtos csirkemell volt.

További szép napot kivánok!

6. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Most egyetlen porcikám sem kívánkozik bemenni, de kell. Tegnap (megint) voltam terembe és most pihennék. Vissza kell szoknom, izmosláz is finoman kerülgeti a hátam. Na, sebaj, túléljük.
    Lélekben és fórumon veletek leszek. Iszom egy pohár Martinit a lakásodra. :)

Lujza, örvendek, hogy jobban van a testvéred. Katonságot mellé, hogy mihamarabb meggyógyuljon.

Álomhajsza, természetesen elixirt :) Köszike.

Dani, nálunk szép tél lett, aprópelhyű hó hulldogálo továbbra is, olyan -3 fok van. Csúszni, csúszik rendesen.

mimi, suba_klara, fabatka és 6 más kedveli ezt.
  7. -elzemari-

Hermione, te már megtetted a lépéseket,még az izomláz is viselhető-gondolom.

Az élethez nemcsak virtus kell (...) és okosság, hanem türelem és jámbor szándék is (...), egyfajta mosolyogva csodálkozó beletörődés, mely nélkül nincs összhang a szívekben.
    Márai Sándor

Utoljára szerkesztett: 13.1.19
  8. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szép estét kedves Gazdák!

Jelentkezem már, nem tűntem el csak szabadságoltam magam. Csöppet besokkaltam, de mivel azt tudom, hogy a farmeramát már legalább kétszer próbáltam abbahagyni, nem ment , nem is próbálkozom, csak szüneteltetem.
    Ma voltunk Szegeden a Lánykámat ünnepeltük 47 éves lett a lányom, ha megérem én áprilisban leszek 67, édesanyám pedig 87 éves lenne. (Bárcsak élne)
    Nagyon elfáradtam Szegeden, mert utána még elmentünk a Tecskóba.
    Mindkét feladat a végét járja, de a fákra kellett zokni.
    Elzemarika nagyon tetszik a Márai idézet, és szerintem igaz is.Örülök hogy neked hiányoztam.
    Mimi kedves, végre kész lesz a lakásod, reméljük utána többet tudsz jönni. Kívánom, hogy éljél boldogan, vidáman az új lakásodban. Mindenekelőtt jó egészséget kívánok!
    Lujza örülök hogy a testvéred túl van a műtéten, néhány nap múlva akár haza is mehet.
    Sütike roppant irigylem a vasakaratodat, és tavaly próbáltam egyszer,24 napig bírtam aztán, fél kilót fogytam. Nekem a műtétem óta rendesen össze vannak kavarodva a hormonjaim, mondjuk ez nem lehet kifogás.
    Legyetek jók, majd jövök egyszercsak.

mimi, suba_klara, -elzemari- és 5 más kedveli ezt.
  9. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Brozsa ! Akkor most nálatok a hetesek találkozója van. Erről jut eszembe. Emléleztek még amikor az iskolábban anno hetesek voltunk ? Vajon most is hasonló rendszer van , vagy ez már cssak a mi emlékeink közt szerepel?
    A gyerekek elmentek Siófokra, a lányom főnöke akar velük valamit megbeszélni, egyedül vagyok itthon.Na,gondoltam egy kis nyugalom.... Még ki sem gondoltam,csörgött a telefon, sérült állat a rendelőben.
    Ennyit a nyugalomról.
    Én máér annyira, de annyira unom ezt az eventet. A farmra direkt tyúkokat raktam ki, hogy legyen valami mozgás.
    Mindenkinek sok sikert kívánok a fogyókúrához.Az én lányom nagyon szépen fogy a kalória számolással. Én viszont nem fogyózom,úgyhogy tojásos lecsót fogok enni vacsorára. Holnap meg kacsasültet. Hát nem egész pecsenyekacsa,viszont fillérekért adták a kacsaszárnytőt. Szép kis apró combocskák,két kilót vettem 500 forintért. A héten nassolgatni éppen jó lesz nekem. Friss kenyérrel hmmmmm.
    Most megyek learatom a gazt. legyen szép estétek: Lujza

-elzemari-, mimi, suba_klara és 7 más kedveli ezt.
  10. Koppi

Szia Rózsa !

Én hűségesen küldtem az elixíreket, gondoltam, majd csak jössz egyszer. Igazam lett. Az alaphangot Marika adta meg, mert hiányolt.
    Valójában nem lehet ezt a Játékot abbahagyni. (Igaz még nem próbálkoztam vele...)
    Ez a tartozni valahova szindróma. Kiszakadni a való világból, de ha két farmos összeszalad ott egy kivűlálló néz mint az a bizonyos az új kapura...
    Itt mi egy követ fújunk jóban rosszban... Unjuk is néha, de csináljuk, mert bizony sok munkát fektettünk bele.
    Aztán jó elbeszélgetni is. Na ezért vagyok én is itt....:)

Mindkét farmon beköltöztek a hangyák a villába. Ezt is letudtam. Nem mellesleg a felhő is megérős...:)

mimi, suba_klara, -elzemari- és 6 más kedveli ezt.
  11. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Örömmel olvastam a jó híreket, minden betűt, nagyon örülök Lujza híreinek, és annak, hogy itt vagytok. Kicsit el futott a napom, sok mindent be vállaltam, így aztán nem igen volt időm jönni.
    Látom, a fogyással másnak is gondjai vannak...:) Káposztáról annyit, hogy egyszer csináltam a káposzta leveses diétát, és a végén már nem tudtam megenni semmilyen formában. :D :D
    Event megy, de nem is tudom, hogy állok. Lehet, ma meg lesz a felhő, utána is nézek. Legyen szép estétek!

-elzemari-, fabatka, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  12. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Reggel meglett az event és a gazdaköri is, az utolsó egaznál még a földeket is kikapáltam, nehogy elültessek bele magokat, untam már.
    Ma szezámmagos mézes csirke volt rizka-bizkával. Most lett kész a muffin, jót beettem belőle, ennyit a fogyóról.
    A kígyók szaporodnak meg a tyúkok és a nyulak, trágyám van bőven.
    Marika, látod nem kellett félni maradt bőven hangya a végére, pedig a kitehetők a menűben dekkolnak és a gazból sem jöhetnek már. Xilittet használjuk a sütikbe, a kávéba egy bogyót tesz a lányom, én cukor nélkül iszom.
    Lujza, még mindig vannak hetesek az isiben.
    Erika, én is kipróbáltam egyszer azt a káposzta levest..brrrrrrrr, borzadály.

sutimami57, mimi, -elzemari- és 4 más kedveli ezt.
  13. Koppi

Szia Margitka !

Ma este a feleségemmel megnéztem az általad ajánlott filmet.....
    Nagyon szép volt. (A tévében úgysem volt semmi jó műsor...) :)
    Illett a kinti havas tájhoz is...
    Köszönöm....:)
    (Hozz máskor ilyen jó filmeket....:))

Sziasztok !

Nem akartam venni titokólat, de erősen ajánlotta valaki itt egy bagolyban. Nem bántam meg. Lett zebrám....:)
    Narancs anakondám, sárga oroszlánom, sárga, narancs tigrisem is, mellesleg 3 tengeri pónim is...

Jó éjt Mindenkinek....

Utoljára szerkesztett: 12.1.19
    sutimami57, mimi, szöszi50 és 4 más kedveli ezt.
  14. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Jó reggelt mindenkinek ! Újabban nagyon rám jár a rúd :mad::mad::mad:
    Elromlott a szárítógépem. Hűűűű de mérges vagyok.
    Az event sem úgy megy, ahogyan szeretném, igaz néhány aratás kimaradt egyéb dolgok miatt, nem biztos, hogy készen leszek. A gazdaköriből az utolsó biztos nem lesz meg,de ez nem is érdekel De a felhőt nagyon szeretném, hisz ezért álltam neki.Ha nem vezetnek be valami érésgyorsítót, többet nem állok neki ilyen eventnek:mad::mad:
    Na,most jól kimérgelődtem magam, neki lehet állni a mai napnak. Fel a fejjel.majd csak kiegyenesednek a dolgok. Ha maguktól nem, akkor majd segítek nekik;)
    Nektek legyen sokkal jobb napotok,üdv: Lujza

Visszajöttem pánikolni. Merre vagyotk ???? lmaradtam valamiről,éslehet, hogy ma szabadnapos a fórum ??????

[​IMG] [​IMG]

-elzemari-, sutimami57, mimi és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Koppi

Szia !
    Fini volt a kávé kösziiii !
    Nem maradtál le semmiről. Ilyen hektikus a fórumunk.
    Ilyenkor nálunk konyhai event van. A feleségem főz az Öregeknek, minden hétvégén, ráadásul mindig mást.
    Ma én is beszálltam a krumplihámozást illetően.
    Orja leves és rántott szelet paprikás krumplival a mai menü.

Más: Bea merre kószál ? Régen volt itt, továbbá Szalys-t (Szilviát) is hiányolom, mert tavaly ősz óta nem jelentkezett....
    Lehet, hogy sokk volt neki a hozzászólások rendezése körüli dolog.....

-elzemari-, sutimami57 és szöszi50 kedveli ezt.
  16. Nyunyi

Nyunyi Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni a Zuhatagok szigete utolsó gazdaköri küldetésével kapcsolatban. Gondolom már többen megcsináltátok, hogy a legegyszerűbb? Hány fát és ólat kell hozzá kitenni egyszerre? Gondolom mindenfélét fel kell használni hozzá hogy időben sikerüljön megcsinálni.. Már csak ez az egy hiányzik és nagyon megköszönném, ha segítenétek :)

Szép vasárnapot! :)

fabatka, -elzemari-, hagymácska44 és 2 más kedveli ezt.
  17. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Jó reggelt!

Mármint nekem :), nektek már szép napot. Kicsit későbben keltem, 12 óra volt mire az este hazaérkeztem előadás után.
    Még kb három aratás és kész a hangyás event. Ez az első, amit ezen a spéci területen végigvittem. Általában nem szoktam. De kellett a felhő.

Nálunk a főzésevent megvolt a tegnap. Zöldségleves, csirkecomb lesütve és gombapaprikás. Lehet még sarvalok némi káposztát és annyi. Este ugye megint meló.

fabatka, hagymácska44, sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
  18. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Óóóóó, hálistennek hogy jöttetek, már olyan magányos voltam. Nálam is konyhai event van. Húsleves bolognai szósz a menü.Továbbá kipakoltam a fagyasztót, mert rengeteg un. porcos hús volt benne. A tesóm elsőszülött gyermeke Olaszhonba hentes,ő hozza nekünk ezeket a finomságokat. Most viszont annyira felszaporodott, hogy már elig volt hely a fagyasztóban. Mesütöttem zsírban (ill.még sül)aztán leszedem a húst a porcokról, ledarálom és saját zsírjával bekeverve finom húspástétom lesz belőle. Így aztán lesz finom reggelire való, hely is lesz a fagyóban, szóval a kecske és a káposzta esete forog fenn:p:p:p
    A farmon küzdök a két pontért, úgy néz ki mégis meglesz az event. Már csak 1 lik, és vége. A gk nem érdekel.
    Nyunyi ! Én úgy tudom, hogy csak a fák adnak felröpit a bahán. Hogy mennyi kell fából, azt nem lehet tudni, biztos attól is függ, hogy milyen fáid vannak,és mennyit raksz ki.
    Mellette mosok,meg teregetek:mad::mad:a nyű essen a szárítógépébe. Szóval versenyt futok Sütikével. Nekem sem ártana néhány Síva-kéz:p:p
    hermionne ! Mit dolgozol megkérdezhetem? persze csak ha publikus....
    Szorgoskodjatok nyugodtan,már tudom,hogy megvagytok.
    Legyen szép napotok: Lujza

fabatka, -elzemari-, hagymácska44 és 8 más kedveli ezt.
  19. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Szia Lujza,

Persze, hogy publikus. Vállalható :D
    Művészeti titkár vagyok a Marosvásárhelyi Nemzeti Színháznál. Magába foglalja a munkaköri leírásomat és még sok minden mást :) Hetente több este feliratozom az előadásokat (román nyelvű előadás magyar nyelvű felirat, illetve fordítva), ezért gyakran jövök későn haza,hétvégén is. A tegnap előadás majd 4 óra, fél nyolckor kezdődött, amíg összeszedtem a felszerelést utána, pár szót váltottam a kollegákkal, taxi és haza, pont 12 lett, amikor bekapcsoltam a gépet. Ma este is megyek, majd három órás nagyon nehéz előadás,

fabatka, -elzemari-, hagymácska44 és 9 más kedveli ezt.
  20. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Nagyon szép szakmád van.Szinte irigyellek érte.:):):)

fabatka, hagymácska44, sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.