Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Elköszönni jöttem, mindenkinek jó éjt!

-elzemari-, sutimami57, fabatka és 2 más kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Jó éjszakát kívánok Mindenkinek!

Fatther, Koppi, -elzemari- és 3 más kedveli ezt.
  3. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Korán keltem, mert ugye, itt a munka afarmon. Gyorsan le arattam, most megyek készülődni, mert Ajka lesz a mai program. Nincs hozzá nagy hangulatom, de muszáj menni. Legyen szép napotok!

mimi, fabatka, hagymácska44 és 2 más kedveli ezt.
  4. Pepe101966

Pepe101966 Fórumlakó

Szép jó reggelt Mindenkinek!
    Gyorsan irok a tegnapi napomró.Reggel elindultam a sárga csekkjeimmel a posta felé,de féluton nagyon rosszul lettem,a szivem "megbolondult"Ugy szaladt ,mintha annyira sürgős lenne és olyan extrákat ütött ,hogy gondoltam a posta ráér,irány a háziorvos.
    Na a fél délelöttöt ott töltöttem,aki némi EKG meg egyebek után ugy döntött,hogy irány a sürgősségi.Itt viszonylag hamar rákerültem,de mégis ott törtöttem az egész délutánt ,mert azonnal monitorra tettek és ugy figyelték a szivmüködést.Meg hát az egyéb járulékos vizsgáltok,labor stb.
    Végül 6 óra után engedtek haza,ugy hogy ma kardiológia és 24 órás holterra előjegyzés.
    Szoval most készülődök a kardióra ,aztán majd kiderül,mi lesz.Drukkoljatok nekem.
    Nektek szép nappot kívánok!

sutimami57, fabatka, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  5. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok ! Kedves Pepe ! megdöbbenve olvasom, hogy a szíved rendetlenkedik. Nagyon vigyázz magadra, sszúérésüeket, állatokból meg halásztanyát rakok ki, meg néhány neon ólattartsál be mindent mait az orvosok mondanak. Addig is, amíg a vizsgálat eredményei nem lesznek meg, tedd magad takarékos üzemmódba. Mielőbbi gyógyulást kívánok neked.
    Ma későn keltem, elolvastam az eventet, nem nagy durranás a felhője, de azért belevágok.Délután kirakom
    a hosszú érésüeket,állatokból meg halásztanyát szavaztam meg,a maradék helyre meg néhány neon ólat.
    Remélem adnak sok felröpit.
    A mai menü töltött tojás lesz, nekünk rízzsel, a lányomnak zöldség körettel.
    Dani ! A csombor szót még anno a nagyanyámtól hallottam, ő mondta, hogy Erdélyben a kakukkfüvet csombornak hívják. Bennem meg valahogy megmaradt.
    Most megyek főzni, majd később érkezem. Legyen szép napotok: Lujza

mimi, sutimami57, fabatka és 4 más kedveli ezt.
  6. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szép napot kivánok!

Azt gondolom, egyenlőre a krókuszom nemesitése felfüggesztve, tekintettel sok mennyiségre.Megköszönöm, hogy segitettetek a darabszámokat illetően.Gratulálok akinek márkész, nem adom fel, majd egyszer nekem is sikerül.hogy
    Lujza a testvérednek szoritok, mielőbb sikerüljön a gyógyulása.
    PepeIldikó, biztos ez a változékony időjárás okozta nálad is ezt a gondot.Komolyan drukkolok neked is, kideritik, hogy mi okozhatta ezt az összevisszaságot.
    Sütike, jó utat kivánok, gondolom egy kis vásárlással egybekötött kirándulásod lesz Ajkán.Vigyázz magadra.
    Salikám, akkor jól éreztem tegnap, hogy valami cuppant felénk is.Köszönöm szépen, jobban is ment az alvás.
    Mimikém, nagyon gyors voltál, szinte csak az ajtó csukódását hallottam.Remélem hamarosan már kicsit többet tudsz velünk lenni.

Fabatka Bea, látom csak a kerités mellett siettél el, nagyon örülnék én is, ha bejönnél és mesélnél mi történt veled az utóbbi időben.Nagyon régen voltál már te is közöttünk.

Salikám, tudod az a baj, hogy szeretem e sütiket, de mióta a Papának van egy kis sajátbejáratú cukija, igy inkább én is jóval kevesebbet sütök.Pedig....
    Igen az arányok, emlékszem amikor az anyukámat kértem, hogy irja le nekem mondjuk a Női szeszélyt.Ó fiam, azt érzéssel kell késziteni, azt megfogod érezni, hogy mennyitől áll majd össze.Na mondtam is neki, hogy ennyivel én nem tudok sohasem sütni semmit.Azért csak kialakult az a kevés amit én tudok sütni.
    Hagymácska, jót mosolyogtam, a kisunokád kézműves foglalkozásán.Minden elismerésem a te kreavitásodon, polc felrakás, karnis....
    Hermione, ahogy olvasom nagyon szép és érdekes foglalkozásod van.Most legalább már tudom, hogy mit takar a művészeti titkár elnevezése.Volt egy ismerősöm régebben, aki szintén ezt a foglakozást mondta magáénak, de én nem akartam megkérdezni, hogy mit is takar, miután ő nem mondta.Szép,ám nem egyszerű feladat, de gondolom sok szép élményekben is van részed .

Kivánok mindenkinek nagyon szép és vidámsággal teli napot.

mimi, sutimami57, fabatka és 3 más kedveli ezt.
  7. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !

Bagollyal megbeszéljük rendben?

Szia !
    Remélem, hogy nem lesz veled különösebb baj. Csak az időjárás változás zavarta meg a szíved...ami előfordul könnyedén.
    Ám ha orvos kereskedik körülötted az már nem olyan jó..:( Bízom az ellenkezőjében..:)

Szia Sütike !

Vigyázz az úton...ahogyan nézem érdekes felétek az időjárás.
    Ha végzel jössz beszámolni? :)
    Szia !

Bennem is az erdélyi út után ragadt meg a pityóka...:)
    Kellemetes főzőcskézést...:) Mi lesz az ebéd? :)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ma már meglőttem Nyíregyházát. Ilyenkor a 4-es főúton szoktam menni, ami Hadház mellett van, de az odaút nem igazán tűr nyomdafestéket..:(
    Lényeg a lényeg, hogy menetközben a kocsi jobb eleje felől, hirtelen oda nem illő kopogást hallottam... Ez új volt a számomra.
    (Mondjuk rettenetesen kátyús az az út...végig 60 km.-es korlátozás van kirakva, ahelyett, hogy megcsinálnák..:()) Na mindegy, ha már elindultam nem fordulok vissza.
    Amikor visszajöttem irány az autószerelő mester, aki megemelvén a kocsit, megállapította, hogy rugótörésem van..:(
    (Ez volt a zaj a számomra).. :(
    Így holnap reggel 7-re jelenésem van a műhelyében. (Szerencsére van szabad kapacitása...mert a kocsi úgy kell mint egy falat kenyér.)
    Nélküle nagyon meg lennék lőve....

Marika !
    Véletlen kétszer küldted el a hozzászólásod !
    Az egyiket töröld...:)

mimi, sutimami57, fabatka és 4 más kedveli ezt.
  8. hagymácska44

Sziasztok!

Pepe, nagyon vigyázz magadra, biztos a természet közrejátszik abban a szívdobogásban, sajnos nem lehet kikerülni!
    Erika, megint rohansz, vigyázz nehogy úgy járj mint én. 2x tettem meg egy utat, mert elfelejtettem valami papírt vinni ami kellett volna, szidtam is magam érte.
    Dani, sajnos a kocsi már a popónkhoz nőtt, nélküle sehova sem. Sajnállak a kocsidért, de sajnos az utak rovására kell írni, de a biztosító gondolom nem fizeti ki a kárt. A pénztárnál, sovány számlát kívánok!
    Marika, tudod,- magad urad ha szolgád nincs-, de legalább jól lesz megcsinálva,/ha ezt a lányom olvasná, bizony megint mondaná, hogy csak te tudod jól megcsinálni, amit kell/.
    Elolvastam az ismertetőket, hát biza nem hagyhatunk ki semmit ha a vikinget is meg akarjuk csinálni, /a kedvenc eventem/, egymásra épülnek. 3 farmos területet a leghosszabb fákkal beültetni!!- ebből jön a szívószál-.

Pepe101966, mimi, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  9. Koppi

Szia !
    Sajnos igazad van, hogy "nagyobb távolságot, bevásárlást" nehéz nélküle intézni...
    De holnap reggel 7 re viszem a kocsit utána gyalogkakukk haza. A város másik végében van a műhely...
    Eventkedek...:) (Bár a vikinget nem igazán csípem...)

10. hagymácska44

Csípem én!;)

Nincs egy barát aki elvinne és haza vinne?

mimi, sutimami57, Koppi és 3 más kedveli ezt.
  11. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Halihó,
    Nem kell mondanom, hogy nem leszünk event nélkül.Nagyon remélem , hogy boom is lesz, mert talán akkor jobb tenyészteni.

Dani, valami jó tündér törölte is a véletlenül kétszer elment levelemet.Érdekes ez a duplicitás.

Ma amikor voltam ügyintézni, olyan hóesés keletkezett egyik pillanatról a másikra, hogy csak néztem.Igaz nem maradt belőle meg semmi, de akkor is furcsa volt.Nem irigylem az osztrákokat abban a hatalmas hóban létezni.S mi lesz amikor majd elkezd olvadni?

Jó játékot kivánok!
    Ma már elköszönök, találkozunk holnap!!

Utoljára szerkesztett: 15.1.19
    mimi, sutimami57, Koppi és 3 más kedveli ezt.
  12. Koppi

Tényleg...:)
    Nálunk ma reggelre esett némi havas eső ami simán lefagyott a -7 fokban....

mimi, -elzemari-, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  13. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Milyen zord idő van felétek, nálunk meg tavasz van erős plusszokkal. Néha feltámad egy kis hideg szél, de amint elül, rögtön újra jó idő van.
    Mozgalmas napok jönnek, lesz részünk bőven eventben. Én a vikingeket nagyon szeretem:p
    Holnap opera, csak délután leszek.
    A tesóm csütörtökön hazajöhet végre. Már alig várom. Ámbár most egy kicsit nagyon nyűgös,mert nem dohányozhat a lelkem, de majdcsak kibirjuk. Ha minden kötél szakad, akkor veszek neki valami leszokás segítőt.72 évesen leszokni a dohányzásról, amit 16 éves kora óta űzött az érdekes lesz. Szerintem nem fog neki sikerülni.......
    Most elteszem magamat holnapra, mert húzós lesz a nap.
    Mindenkinek jó éjszakát : Lujza

mimi, suba_klara, -elzemari- és 6 más kedveli ezt.
  14. Koppi

Szia !

Az nagyon kemény dolog lesz neki. Szorítok..... :)
    Jó éjt.....

mimi, sutimami57, fabatka és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Drága Lujza! ( Meg mindenki, bocsi,hogy megint belekotyogok... De rendszeres olvaslak titeket..)
    Hidd el, nem fog lemondani a cigiről, ha eddig dohányzott. :(
    Drága jó anyukám mondja mindig, én már akkor se tudok leszokni,ha az életem múlik rajta..
    Nem nagy bagós, de kb. 50 éve dohányzik. Lemondani már semmi pénzért nem tud róla.. :(
    Bár láttunk már ellenkező példát is. Nagy tiszteletem nekik. :)
    Mielőbbi felépülést kívánok! :)

mimi, -elzemari-, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  16. Sali~*.*

Szép estét kívánok Mindenkinek! Sziasztok!:)
    Szia Pepe!:)
    Én nagyon drukkolok neked, a szív probléma nem játék. Érdeklődve várlak, hogy végül mi lett az eredményed?
    Kívánom semmi komoly ne legyen, bár ahogy leírod az extrák jeleznek valamit. Voltál már katéterezésen?
    Marcsikám!;)
    Megtetszett a smile puszis kép, gondoltam hozom ide is. Örülök, hogy jobban ment az alvás is.
    Az édesanyák, nagyikák /inkább az utóbbi/ idejében nem volt elterjedt a konyhamérleg. Nem véletlen jöttek a bögrés mérések.
    Szép emlékek jönnek elő, amin már mosolygok, s lám már az állag alapján tudjuk mi kell még a sütihez.;)
    Szia Lujza!:)
    Örülök, hogy hazaengedik a tesót! Most azért gondolj bele, persze hogy nehéz lenne leszoknia, szerintem ne nagyon erőltesd. Az, hogy kevesebbet szív, már eredmény. A leszokással lehet többet ártana, mint hasznát venné.
    Szia Dani!:)
    Olvastam, hogy a kocsid lebetegedett. Sajnálom, hisz már nagyon hozzánk nőtt.
    Ma voltam a szerelőnél és megbeszéltem vele a SSD-t. Le kell vigyem a gépet, hogy megnézze, lehet e bele rakni.
    Kicsit fennakadt a szeme mikor mondtam, hogy milyen. Ettől viszont nekem ment el a kedvem.
    Mindegy, majd eventmentes időben bemutatom neki a "kicsikét"!;)
    Dani! Nem szereted a libalányt? Kérdezhetem, hogy miért?
    Mimit láttátok ma?
    Igaz most jöttem, de még nem láttam, remélem minden rendben vele is.

mimi, -elzemari-, fénylő. és 5 más kedveli ezt.
  17. Koppi

Szia !
    Tudtommal Mimi ma még nem volt...:)
    A libalánnyal semmi bajom, d fejszéje nem mindíg oda és úgy repült ahogy gondoltam...::

mimi, -elzemari-, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  18. Sali~*.*

Nem tudom, hogyan választod ki a hozzávalókat Dani?
    Én két szélső, majd középső itt a fej kiválasztásra gondolok. A nyél az ugye előbb utóbb jön. A fej mintánál is "szórva" választok.
    Majd kicsit kombinálok, én szeretem ezt a libalányt!:inlove:

19. Koppi

Én nem..:)
    Többször kibabrált velem. Az volt a rossz ha a nyelet egyből eltaláltam....

Jó éjt Mindenkinek !
    Eldőlök, mint a rongyoszsák a fáradságtól...

Utoljára szerkesztett: 15.1.19
  20. hagymácska44

Ha-ha, pedig az a jó ha a nyelet egyből eltalálod!
    Prémiumosok, nem ám a farmon kezdtek reggel! Hoppá, de jó, hogy eszembe jutott, gyorsan kikapcsoltam a faaratót!
    Elköszönök én is, jó éjt, aludjatok jól!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.