Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Pepe101966

Pepe101966 Fórumlakó

Szia Sali!
    Kösz a drukkolást! Ma annyi derült ki,hogy a szivemzimek nem mutattak infarktust,de az EKG egyértelmüen mutatja az extrákat.Igen voltam már katéterezésen,lehet ,hogy megint belefutok egybe .
    Holnap 10-re megyek és felteszik a 24 órás holtert,ami folyamatosan készit EKG-t és méri a vérnyomást.
    Aztán csütörtökön a doki kiértékeli és talán valami kiderül.
    Meg annyit tanácsoltak,hogy ne idegeskedjek nyugi-nyugi és szedjek nyugtatót meg magnéziumot.
    Nekem a legnagyobb bajom szerintem az,hogy harmadik éve egyedül vagyok és bizony félek ,ha rosszabbul leszek mit csinálok.
    Főleg az éjszakák rosszak.Na de majd valahogy alakul,legyünk pozitivak.
    Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát kívánok!

mimi, hagymácska44, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  2. fénylő.

fénylő. Kivételes tehetség

mimi, Sali~*.*, hagymácska44 és 3 más kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok kedves Épek !

Lassan indulok a Mesterhez, viszem a kocsit gyógyulni....Kissé koros a lelkem, ez évben lett 15 éves...:):)
    Valahogy nem telik újra.... :(

Utoljára szerkesztett: 16.1.19
    mimi, fabatka, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  4. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szép jó reggelt, sziasztok!Tegnap este már nem értem ide, mert a menyem jött a dokihoz Domikával, aztán velem jöttek Ajkára. A fontos program a kutya kozmetika volt, a kis kutyát vittem szépítkezni, ez 3 havonta esedékes. Közben el intéztük a nagyobb bevásárlást, be jártunk néhány üzletet, a végén meg hívtam őket ebédre, de nem igazán tudtuk el dönteni, hova menjünk, mert én tartom a diétát, de végül meg született a közös elhatározás. Egyik jó kis bevásárló helyre be mentünk, és ott vettünk pakolós salátát, meg grill csirkét, hamar haza mentünk vele, és otthon kényelmesen meg ebédeltünk. Nagyon finom volt, ma is az lesz az ebédem. Jól éreztük magunkat, Domika is elemében volt. Aztán estig maradtak.
    Ildikó, vigyázz magadra, pihenjél sokat, és fontos a nyugalom. Ha egyedül vagy, hyere ide be, itt mindig van valaki, akivel lehet beszélgetni. Jobbulást kívánok! Sali, köszi a sütit! Sajnos, ebben a hónapban nem sütök, a maffint néha szoktam, de én a kenőcsős sütiket részesítem előnybe,
    Marika, érdekes ez a megszokásból sütögetés, nekem volt anyósom sütött érzéssel, mérleg nélkül, és rendkívül magas szinten végezte ezt a tevékenységet. Sokat tanultam tőle sütni, főzni. Én is receptrőé sütök, de sokszor mosolygok magamon, hogy a mérlegre teszem a lisztet, cukrot, és szinte mindig pontosan el találom a mennyiséget. Hiába, a rutin! D
    Este néztem meg az eventeket, meg kell csinálni mindet, mese nincs. A tenyésztést ki hagytam volna, mert ki nem állhatom ezeket a randaságokat, de így muszáj, A baltással el vagyok, mindig meg csinálom. A tenyésztést csak akkor, ha lesz bumm. Ma dolgozás lesz, mert mikor nincs? Unalomban m,eg nem szeretek lézengeni. Bár, ez még nem fordult elő velem. Legyen szép napotok!

mimi, fabatka, Pepe101966 és 6 más kedveli ezt.
  5. Koppi

Szia Sütike !

A "kenőcsös sütivel " teljesen egyetértek...:)
    Az a jó amikor jelzés értékkel van benne a süti...:)
    Ja, visszaértem a Mestertől, délben hozza a kocsit, ha minden jól megy...:)

mimi, fabatka, sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
  6. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt!

6-kor már a piacon voltam, de sötét volt. Utálom amikor a kocsik lámpája a szemembe világit, de hát muszáj bekapcsolni a lámpát ha nem akarunk ütközni.
    Erika, rossz az amikor az embernek a tervezett programját felborítják, de neked most jó volt Domikával lenni és ez csak sűrűsödni fog, tapasztalatból beszélek.
    Dani, akkor már sínen van a megoldás a kocsidra és nagyon hamar kész lesz, reméljük, hogy a számla is ilyen rövid lesz. Hamar megjártad!
    Fénylő, klassz sütit hoztál, mindenképp kipróbálom.
    Mindenkinek szép napot!

mimi, fabatka, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  7. Koppi

Szia Kati!

Jó korán keltél...
    Kocsik lámpája a szemedbe világít, mondjuk a rosszul beállított lámpákkal ez a helyzet és milyen sok van belőlük + a nem törődömség... :(
    Akkor sem jobb a helyzet, amikor sötétedik és némely autó úgy érzi ő lát és a kocsiját más is látja és föl sem kapcsolja a lámpát...
    Jön veled szemben egy fényfüzér és közte a sötét autó ! Na ez sem mindegy ...:mad::mad::mad:

Amíg el nem törlik ELIXÍRT kérek mindenkitől !

mimi, fabatka, hagymácska44 és 5 más kedveli ezt.
  8. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Mit szóltok ehhez a sok eventhez?Jól bele fogok keveredni látom előre!Dani igazad van a vezetéssel kapcsolatban nagyon sok autó vezető nem törődik a másikkal,hogy a reflektort levegye, ha éppen vele szembe jön egy másik!A férjem mindig azt mondja,hogy előre nézzek,és ne az autókat!Hallottál valamit talán az elixírrel kapcsolatban?Mimi merre jár,biztosan ügyeket intéz!A betegeknek jobbulást,az eventezöknek jó játékot kívánok!További szép napot!

9. fénylő.

fénylő. Kivételes tehetség

szia Dani :)
    A mi autónk sem fiatal már,de hűséges. Nyáron kell neki egy kis alvázvédőztetés,meg a festék polírozás,stb.) Kisebb javítani valók mindig vannak,de azért mi szeretjük :)
    Hagymácska örülök,hogy tetszik a recept,én is kipróbálom majd. Muffin formám van így nem lesz bonyolult a dolog :)

Sütimami én is szeretem az ilyen családi programokat,amikor együtt mászkálunk,stb. Ezek mindig feltöltik az embert :)

Szia sali :) A baltás eventet én is szeretem. Jó ötletet adtál,hogy a két szélsővel kezdjem,ezt kipróbálom ma,köszike :)

Szia Pepe :) Mi még nem beszéltünk. Olvastam,hogy beteg vagy:( Mielőbbi gyógyulást kívánok neked :) És tényleg mindig légy pozitív. Én is voltam rossz helyzetben,de soha nem adtam fel,és az mindig segít :)

Mindenkinek szép napot,és sikeres eventezéseket kívánok :)

mimi, fabatka, hagymácska44 és 6 más kedveli ezt.
  10. Koppi

Sziasztok !

Jelentem beindítva az event.
    A felröpit nem tudtam megszámolni. Lényeg a lényeg: lett...:)
    A kocsi meggyógyult, potom 30 ezerért... (Elől mindkét rugó ki lett cserélve, hogy ne húzzon félre.)

Itt van egy őszi képen: [​IMG]

mimi, fabatka, hagymácska44 és 6 más kedveli ezt.
  11. Pepe101966

Pepe101966 Fórumlakó

Szia Fényló!
    Én se adom fel,csak az utóbbi időben annyi rossz történt velem ,hogy egy kicsit besokalltam.
    Most rajtam a holter ,ez talán rögzit valamit,hogy mi a gond.Holnap majd kiderül.

mimi, fabatka, hagymácska44 és 4 más kedveli ezt.
  12. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Halihó sziasztok.
    Dani,mostanság ezek gyakori esetek lesznek.Viszont ma ahogy jobban megnéztem a ház előtti fát, látom ám, hogy már kezd hajtani, mintha már a Tavasz jönne.Sajnos a fa fajtáját nem ismerem, tudom öreg hiba, de majd hátha egszer megtudom.
    Még a Tél előttünk van legalább két hónapig.Ki érti ezt?
    Lujza ez nagyon jó hir, hogy az Enci jön haza.Gondolom ő is nagyon várja már, hogy újra együtt legyetek.
    Itthon még a gyógyulás is hamarabb fog menni.Kivánok én is minden jót neki.
    Dohányzás?Az már egy kemény dió, de majd megbirkózik vele, biztosan.
    Lujzám a vikingeket én is szeretem , néha ha hajitom, valami rosszra is gondolok, és úgy hajitom, hogy csak na.Olyankor egyből sikerül eltalálni és még én is megkönnyebbülök.Micsoda galádság....
    Drága Sali,hozzad csak az aranyos kis képeket, én úgy sem találok egy smileyt sem.Régen még szerencsésen találta én is, ma már elbújnak előlem.

Ninett, bocsi, hogy én is irok neked, de olyan jó, hogy olvasol minket és azért néha hallatod a hangodat is.Gyere sokszor és beszélgessél velünk te is.

Most futok, mert a Jégkrémvirágom csilingel már, hogy beérett.Gyorsan újra elültetem megszórom minden földi jóval, és már egy és tizenöt perc múlva újra beérik és boldogan szedhetem össze.

13. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Köszönöm Marika, nagyon kedves vagy. :)

mimi, fabatka, hagymácska44 és 2 más kedveli ezt.
  14. Pepe101966

Pepe101966 Fórumlakó

Sziasztok!
    Nekem eltüntek az anakondáim,csak aannyi van amit most váltottam ki.Annyival meg nem lehet illetve nem érdemes elkezdeni a tenyétést
    Tudtok erről valamit vagy csak én maradtam le?

15. -elzemari-

Szöszi, de jó, hogy nem vagyok ezzel a kavarással egyedül, komolyan neki kell állnom, hogy hogy is van a merre meg a hová?
    Dani szivből örülök, hogy ennyiből megúsztad a kocsi javitását.Nekem, vasárnap múlt egy hete, hogy leszakadt a nagyszobában a nagyobbik szárnyán az ablaknak a redőny, de úgy, hogy tokostól vonóstól együtt landolt a párkányon, csak a gurtni tartotta, hogy nem esett az udvarra.Először is majd frászt kaptam, mert húztam fel ugyan is a Papa valami filmet nézett és besütött a napocska, s igy le volt eresztve.Miután készült a nyugovóra a napocska gondoltam felhúzom a rolót, na erre aztán csitt és csatt, leszakadt.Szerencsére találtam egy jó redőnyöst a házból az egyik ismerősömnek készitett szunyoghálót,sebtében felhivtam elregéltem neki a bánatomat és hogy tud e rajtam segiteni.Az igazság az, hogy már nem volt fiatalka a redőny, mert azt hiszem, hogy betöltötte a nagykorúságát.Még az ősszel gondolatba is került, hogy jó lenne kicserélni.
    Itt volt a lehetőség s felmérve, megállapodva, várom a cserét.Mert velem mindig történik valami.

Ninett kedves, tudod én is vendég vagyok itt,de nagyon jól érzem magamat, gondoltam legyél részese te is.

PepeIldi, csak nem falta fel valami.Jó félre a tréfát, szerintem lépjél ki és vissza meg kell annak lenni.Ha véletlenül mégsem kérjél segitséget.

Pepe101966, mimi, fabatka és 4 más kedveli ezt.
  16. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem tűnhettek el. :)
    Frissíts, esetleg egy ki-belépés...? :)

17. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A Maja majmok szentélyében kiváltottad a tenyésztés jogát?
    Amíg nincs kiváltva, addig a tenyésztelepen szürke az anakonda ikonja.
    Az anakondatenyésztés a 21. farmos szinttől érhető el.

További feltétele: a tölgyön kiváltott baha rúna, valamint a baha szentélyben kiváltott anakonda szobor és az anakodatenyésztés szobor.
    6. kamrában vagy 30 aranybanánért, vagy 200 farmaranyért
    váltható ki az anakondatenyésztés joga

mimi, szöszi50, fabatka és 5 más kedveli ezt.
  18. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép napot kívánok Mindenkinek!
    Drágáim!:) Csak semmi pánik!;)
    Egyenlőre semmi más dolgunk mint, elültetni az eventnövényt, kiváltani az anakonda tenyésztéshez a szobrokat, az anakondákat beterelni a szerelem házba /most nem kaptak bájitalt, zselét sem/ szépen kivárjuk a baby boom-t.
    Lehetőség szerint minnél több felröpit /tölcsér, szívószál/ összegyűjteni. Én így csinálom.:)
    Ha esetleg rosszul emlékezem kérem valaki javítson ki.;)

Szia!
    Ne aggódj! Ha kiváltottad a tenyésztéshez a szobrokat, előjönnek. :)

19. -elzemari-

Salikám, tudsz valamit a boomról?

20. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Még nem tudok drága Marcsikám, de mindig volt eddig boom is a tenyésztésekhez. Reménykedjünk,hogy ez most sem lesz másképp!:)
    A házban pedig elférnek addig is, így még spórolunk is a bájitallal és a rózsaszín zselével is.
    A kis smileykra visszatérve. Biztosan emlékezel még, hogy miután a játékban áttértek erre a barifejesre, sokkal barátságosabbak voltak.
    Majd miután áttértek ezekre, jó ideig nem is használtam őket, különbejáratú smileyket használtam, azonban most nem találom őket.
    Szia Dani!:)
    Jól néz ki a "kicsike" látszik, hogy a gazdája szemmel tartja.

mimi, szöszi50, fabatka és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.