Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Olyan gyorsan eltelt a szombatom.Reggel kicsit fáradtan keltem,mert este Zsoltival 11-ig beszélgettünk,reggel meg keltem időben,mert folytattuk tovább. Olyan nagyon szeretem,de hát ezt tudjátok! :inlove:

Ebére tejfölös krumplileves és palacsinta volt. Takarítottam is,egyszer csak a porszívó kifüstölt. Olyan hangot adott ki,hogy megijedtem.
    Nézegettük a neten,ahol szoktunk rendelni (pl. fűnyírót, kompresszort..) és találtunk 21 ezerért egy nagyon jó porszívót. Szerdán már hozzák is. Addig marad a seprű! :)

Mostanra annyi dolgom van,hogy zoknikat tekergessek,remélem mindegyiknek megvan a párja! :)
    Utána filmezek,csak találok valamit! :)
    Legyen szép délutánotok!

mimi, hagymácska44, fénylő. és 6 más kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Érdekes a történet és elképzelhető, hogy van valóság lapja...:) Köszönöm Marika !

mimi, hagymácska44, suba_klara és 6 más kedveli ezt.
  3. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Klárika,
    a csudába, mindig történik valami ami nem éppen jó dolog.Szerencsére találtatok megfelelőt,s ez jóóó.
    A délután még csak jó idő volt, de kutya hideg lett valahogy.Nem baj, minden nappal közelebb van a Tavasz.Virágok, napocska, madárcsicsergés,levelet bontabak a fák.Hmm de jó lesz.

Dani, tudod mindig azt mondják, ha csak a fele igaz az is valami.

Utoljára szerkesztett: 20.1.19
    mimi, hagymácska44, suba_klara és 5 más kedveli ezt.
  4. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Kissé be havaztam, pedig csak az eső esett, nem a hó! De milyen jó, hogy ennyit írtatok, legalább nem maradok le semmiről. Marika! Én is szoktam ilyen dolgokat csinálni, és akkor úgy énekelek, mint Dani, nagyon ki tudok akadni. Most hiba nélkül be fejeztem az eventeket, minden kész, várom a következőt....Vagyis annyira nem várom, de úgy is jön....... Aztán, mivel valóban, a kígyók nem ugrálnak, nem is próbáltak nálam sem. Mivel annyira utálom őket, csak muszájból meg csináltam, de még rájuk nézni is nehezemre esett. Ólakat csak a raktárházba rakok, a második ablaktól. Azt is ritkán.

A jeges aranyos, tetszett. Pénteken a farmon is volt sok dolog, event miatt átpakolni, tenyésztés, egyebek. Gondoltam, hogy délután pihenőt tartok, és nagyon dolgozás lesz a farmon. Már délelőtt láttam, hogy ez csak álom marad. Vagy a telefon csengett, vagy a kapu csengő szólt. Egész nap kerestek, vagy be jelentkeztek, vagy csak jöttek, ha éppen nem volt senki, akkor a telefonok. Jó, hogy szeretnek, de ennyire nem kellene...:D Este hétkor végre el mentek az utolsó látogatók, én meg rohantam a farmra. Ma főzés, sütés volt, kislányom kedvére. Nagyon finom lett az ebéd, az arany galuska tökéletes, azt mondták. Még jó, hogy nem szeretem, nem volt gond, hogy nem ehetek belőle. A mosogatás, pakolás be tartott vagy 6 óráig. Na, de végeztem. Holnap csak csirkét sütök, hogy én is tudjak valamit enni.

Lujza, Encinek gyógyulást kívánok, Klári, jobban vagy? Dani, nálam is be férsz az ajándékozásba, de ha mindenki kaphat, akinek küldök, bizony, van hogy valaki ki marad. Ha eszembe jut még, amit akartam, vissza jövök! Szép estét!

mimi, szöszi50, hagymácska44 és 5 más kedveli ezt.
  5. Koppi

Köszönöm Sütike...számítok is Rád..:)

Jó éjt.....

Utoljára szerkesztett: 19.1.19
    mimi, szöszi50, hagymácska44 és 4 más kedveli ezt.
  6. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Jó éjszakát mindenkinek!:)

mimi, hagymácska44, suba_klara és 3 más kedveli ezt.
  7. fabatka

fabatka Fórum hercege

Sziasztok Kedves "Ép" Barátaim !

Köszönöm a bejegyzéseket, amiben hiányoltatok, sajnos ilyentájt jutok a fórumra,
    amikor csak az álmotokat őrzöm, beszélgető partner nincs. Elolvasom a bejegyzéseket,
    így nagyjából képben maradok a csapattal kapcsolatban.

Gyorsban mi van velem, akit érdekel:
    Egy hónapja hazajött a kisebbik fiam Dániából, most vizsgázik az itteni főiskolán is, hiába teljesítette kint a félévet.
    Ezeket a kötelezettségeit is le kell tudni. ÍGY tehát már nem vagyok egyedül, bár sokat lóg a barátnőjénél is, innen 60 km-re.

A karácsonyi hajrában sok díszt-koszorút sikerült eladnom, meg vagy 10 fenyőfát is.
    Nagyon jól jött, éppen a csőd szélén álltam....

Az oviban volt pár nap szünetünk, akkor meg a családi népvándorlás kezdődött, és jószerével szinte anyukámhoz
    költöztem, hogy e karácsonyi élelmezés-, és vendéglátás ügyi event sikerüljön.

Január elejével ismét munka, és hogy ne legyek teljesen ostoba, egy számítógépes tanfolyam,
    du. 3-este 8-ig, minden munkanapon.Szerencsére a jövő héten vége lesz, már nagyon soknak érzem.

Szívem szerint szólnék mindenkihez, de a mennyiségi korlátok akadályoznak, így csak annyit,
    hogy jó egészséget, kitartást, erőt, sok boldogságot, és további lelkes munkálkodást kívánok Nektek
    a Való Világban is, és itt a farmokon is.(Mimike köszi a verset is, Dani, hagymácska, Marika, Rózsa, Évi a hiányolást!:inlove::inlove::inlove: Jól esett !!!)

A farmjaim természetesen folyamatosan művelés alatt, a 23. órában vagyok a 2 event befejezésével.
    Szépen lépegetek is fölfelé, 2 hónapot adtam magamnak, hogy legalább a legerősebb 200 legyen.
    A márciusi indítású legkisebb is gyarapodik, neki fél éve van a 100-ig.
    "megbeszéltem velük, hogy szót is fogadnak !!!":D:inlove::p

Na, megyek szundizni mellétek, nemsoká 9, akkor kelnem kell, megyek szentmisére.

Utoljára szerkesztett: 20.1.19
    mimi, hagymácska44, suba_klara és 6 más kedveli ezt.
  8. Koppi

Szia Bea !

Hiányoztál ám !!!!
    Köszönöm kivonatos beszámolódat..:) Írod, hogy mégy szundizni....reggel fél négykor ? Jól elhúzódott az este...:) ;)
    Itt most havazik. Tudtam, hogy nem ette meg a kutya a telet... De így van rendjén, nem úgy mint tavaly, amikor márciusban Sándor napjára 30-50 centis hófúvás lett. :)
    Amúgy -2 fok Celsius van.

mimi, hagymácska44, suba_klara és 4 más kedveli ezt.
  9. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Bea, örülök, hogy jöttél, és be számoltál az eseményekről! Nekem is hiányoztál, mint a többieknek is, de talán el maradt a jelzés. Gyere, ha tudsz, fiadnak sok sikert a vizsgákhoz, Neked is a legjobbakat, a farmos terveidhez pedig szintén sikereket kívánok!

Látom, hogy sokan rakjuk a kütyüket, mert a magasabb szintű szomszédaim is szépen ugrándoznak felfelé. Egyik nap meg néztem a szintlépéseket, nem kellett volna. Távlati tervem a 220.szint, aztán ott maradok szerintem örökre, mert onnan már képtelenség tovább menni. Utána már más célokat kell ki tűzni. Bár látom, hogy a 235-ig el jutott egy gazda.......
    Ma nyugis nap lesz, ha igaz......bár nálam soha nem tudni, ki robban be éppen. Esett a hó, hideg van. Ja, egyik szomszédomnak ma reggel hét órakor már nem lehetett ajándékot küldeni. Sajnálom. Szép vasárnapot!

mimi, Koppi, hagymácska44 és 4 más kedveli ezt.
  10. -elzemari-

Jó reggelt kivánok!

Reggel ahogy kinéztem és ablakot nyitottam, látom, hogy újra havas lett a föld.Igen, most van itt az ideje, de már olyan szépen száraz volt minden, kezdődik előlről.Nagy a szürkeség valószinűleg a napot hiányolni fogjuk.
    Szoktatok D vitamint szedni ezekben a napmentes időszakokban?

A hétfői gazdakörihez gyűjtitek az agyagedényt?Jó sok kell belőle.

Szép és nyugodt hétvégét kivánok!

sutimami57, mimi, hagymácska44 és 2 más kedveli ezt.
  11. fabatka

fabatka Fórum hercege

Sziasztok !
    Aranyos Dani!
    Igen, ha másnap nem dolgozom, gyakran előfordul, hogy belenyúlok az éjszakába!
    Szerencsére kevés alvással is beérem, és ugye aki sokat alszik, keveset él !!!
    Itt is elkezdett havazni, remélem nem esik sok.
    Köszi hogy szólsz Marika, ki se tettem a terményest, nem is gondoltam a gazdakörivel!
    Köszi a jókívánságokat, remélem mostantól legalább jelzés erejéig, de beugrom majd ide!

sutimami57, mimi, Fatther és 5 más kedveli ezt.
  12. Koppi

Sziasztok !

Mindenki havat seper ? :)

sutimami57, mimi, Fatther és 6 más kedveli ezt.
  13. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Köszönöm a kérdést,most már jobban vagyok. 2-3 nap kellett,de legalább"kitisztultam"
    Holle anyó nagyon rázza a dunyháját felénk. Nem győzöm takarítani a járdát.
    Hideg az nincs,hála az égnek!
    Ma sokat főztem,mert jövőhéten nem sok időm lesz.
    Burgonya leves (tegnapról) rántott szelet,rizi-bizivel. Zöldbabos csirke, kakaós csiga.
    Mosás,vasalás is megvolt.
    Készülünk a farsangra. Csabikám is táncolni fog. A bécsi keringőt fogják,nyitó illetve záró táncnak előadni. Nagyon szép lesz.Annak idején Anti fiam is táncolt. :inlove:

Benéztem a szívószálat,most már mindenhol fa van kinn. Remélem még ma meg lesz az event.
    Megyek havat kotorni...:eek:

sutimami57, mimi, Fatther és 5 más kedveli ezt.
  14. kelleri

kelleri Fórummogul

Egy páran biztos :)

15. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Nálunk is esett egy kevéske hó,de elég sötét van most is!Végeztem az eventtel,de baki hegyekkel!Mára eltűnt egy szomszédom,már lázas volt,és most van egy szabad helyem.Nincs valakinél üresedés,mert akkor nem megyek a szomszéd keresőbe!Klárika nagyon szorgalmas vagy,és hogy bírod ezt az iramot?Remélem nem gond ha itt írtam a szomszéd hiányról,nem kapok dá-dát?;)További szép napot,és jó játékot.:)

sutimami57, fabatka, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  16. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Bizony, kellett havat lapátolni. Most jelenleg olvad, lesz itt reggel csúszkálás, mert éjjel fagyni fog.
    Sütike, na kinek van meg az a bizonyos 236, hát Csocsonak, gratulálok is neki érte. Írta, hogy 28 nap kellett a szintlépéshez, nem tudom hogy hozta össze, rejtély, de ha kihasználja az összes lehetőségeket akkor ........
    Marika, az ára megemelkedett, a selyem majmok most ketrecben vannak. Két éve ha jól emlékszem ellopták az egyiket, szemét dolog volt. Olyan jó volt amikor az ember szeme előtt ugráltak a fákon, ha kinyújtottad volna a kezedet akkor megsimogathattad volna őket.
    Amit ott látni lehet azt nem is lehet elmondani, azt látni kell, a sok hal, kígyó, krokodil, a madarak szabadon. A rájákat simogatni lehetett. A kis rágcsálókat simogatni is lehetett. Reggel a kicsi mondja-mama megyünk reggeli után a Tropikáriumba-, jó is lenne ha többször lehetne menni, ha a pénztárca engedné!
    A fánkot kézzel szoktam enni, lehet maradi vagyok!

kelleri, brozsa, sutimami57 és 6 más kedveli ezt.
  17. -elzemari-

Hagymácska,
    ezzel a fánk dologgal nem vagy egyedül, mert bizony nekem eszembe sem jutott, hoyg valami eszközzel egyem, csak úgy kézzel beletunkolni a sárgabarack lekvárba, hm de finom is az.A tropikáriumba de sokszor készültem, de nem értem oda még.Ahogy irod, sok érdekes élményben volt részetek.Sajnos ma már igen borsosoak az árak, de néhe kell ez is.
    Szöszi kedves, egy szomszédomat szélnek eresztettem, godoltam meghivlak, ám már elkéstem róla.na sebaj, most nekem van egy kiadó helyem, ha valaki.....

István, nagyon ritkán nyitod ránk az ajtót.Hogy vagy, hogy haladtál az eventekkel?Készülnek nálad is az agyagedények?
    Gyere beszélgessél velünk is egy kicsit.

KLárika, olyan kedvesek tudnak lenni ezek a srácok, lányok, amikor táncolnak.Szemet gyönyörködtetőek.Büszke is lehetsza kisfiadra nagyon.

Dani, én sajnos nem seperek, mert felénk nincsen valamire való hó.Most jöttünk az unokától, mert meghivtak ebédre és jókat dumcsiztunk.Igy aztán nagyon kellemesen eltelt az idő, felfrissültünk a fiatalságtól.

Bea, ugye ugye, jó az öreg a háznál.Örülök, hogy felhivtam a figyelmedet rá.

Ma már búcsúzom, szép estét kivánok!

_Ilona49_, brozsa, sutimami57 és 6 más kedveli ezt.
  18. kelleri

kelleri Fórummogul

Igen kevés az időm de rendszeresen olvazsgatlak benneteket. Kész vagyok a 2 futó eventel.Beszedtem pár bacit. Pajtát töltögetek, elvagyok :)

brozsa, sutimami57, mimi és 3 más kedveli ezt.
  19. Koppi

Szia Marika !
    Mennyi cserép kell?

Szia Hagymácska !
    Itt is locs, pocs minden....Bár nem hiszem, hogy akkorát fagyna éjjel.:)

brozsa, sutimami57, mimi és 3 más kedveli ezt.
  20. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Sziasztok, szép estét mindenkinek!

Hát eltűntem egy kicsit. Beszippantott a VV és a farmos eventek. Kígyótenyésztés alapállatokból meglett. Utána, amikor időm engedte a piacon sétáltam a kosárkámmal. Jobb eredményeket értem ott el, mint a tenyésztés során. 60 millám bánta, sebaj majd visszacsinálom valami másból.

A VV-ben előadások voltak, amiken ott kellett lenni. Voltak esték, inkább éjszakák, amikor a 11 óra vagy később vetett haza.
    Pénteken (megint) voltam az edzőterembe. Személyi edzővel dolgoztam, azóta is gondolkodom rajta hol jártam én anatómia órán, amikor az izomzatot tanultuk. Felfedeztem olyan izmokat is a testemben, amelyken a létezéséről nemigen tudtam.

Dani, köszönöm, hogy hiányoltál.

Ha még megvan, jelentkezem. ;)

Ami pedig a kurkumát illeti, tényleg jó az izületi fájdalmakra. Én a következő receptet kaptam: egy lb. 5 centis friss gyömbért le kell reszelni, rá egy kiskanálnyi kurkumapor, másfél kiskanálnyi örölt fahéj. Leforrázni egy liter vízzel és ízesiteni után citrommal és mézzel. Minden nap el kell fogyasztani a liter folyadékot, apránként estig.

-elzemari-, Fatther, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.