Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok.

Ebéd után kicsit leültem olvasgatni és mit nem látok egy idő után.Jön egy csapat emberke és hoznak maguk után táblákat, amin az állt, hogy Dani kétszáz.Te jó ég, ez meg mi lehet. Ám egyszercsak hallom, hogy gratula a kétszázas szinthez.Ó most már értettem, hogy mi is volt az a kétszázas.Igy aztán én is készitettem gyorsan egy táblát, hogy "Gratula Dani".Ha majd erre jár megmutatom én is neki.Nini, ott megy Hermione és tereli maga előtt a zebrát, szépen csikozva és a taligán meg egy tengeri malacot.Sivit a lekem nagyon, pedig szépen haladnak a pajta felé.Elém toppan Klári is, egy fej kelkáposztával, meséli, hogy frankfurti leves lesz vacsorára.Meg is kérdeztem tőle, hogy szoktál beletenni majorannát?Gyere Szöszi te is, gratuláljunk a Daninak.Hej de soká fogom én elérni ezt a szintet.Lujza, öltözz fel jól, ha mentek a városba, mert csudára elromlott ez a fránya idő.Sali, ha meglátlak, mindig a cuki kis kalapodra nézek, ez olyan de olyan jól áll neked.Hogy??Ja hogy kockázni fogunk holnaptól?Ha hiszitek ha nem , engem valahogy a szerencse Fortunája nagy ivben elkerül.Igazán abban a bőségszaruban lehetne annyi szerencse, hoyg jutna nekem is, De nem .Mire hozzám ér, már kifogy az egész.Látod látod Hagymácska azért nem sietek én a kétszáz felé, mert onnét már újra lehet gyűjteni a sokkal több pontot.Igaz azért esz a fene, de nem baj, majd egyszer.Ó a királynék városa, de szép is.Ott lakik a Papa nagynénje, sokszor látogattunk mi is arra.Mindig megsimogattam Kati néni fejkendőjét, hiszen a lelkem nem fárad el sohasem , ahogy a tejfölös, túros kis kordéját tolja maga előtt.Szöszikém, ne búsuljál, félre a bánatot, jön a Tavasz, hiszen már úton van, meglásd.Hozza magával a melegebb időt, hogy a kisvirágok bátran tudjanak majd kibújni a föld rejtekéből.Egyik zsebében a krókusz, a másikban az ibolya kandikál ki.Nicsak Márti mama, de jó hogy látlak, akartam is mondani neked, hogy amikor emlitetted, hogy láttad a A diktátort és hogy milyen jó volt.Én is megnéztem, és nagyon nagyon jó volt .Parádés alakitása volt az ifjú Vidnyánszki Attilának és természetesen a többi szereplőnek is. Mártika, te tudtad, hogy Beregszászon született Vidnyánszi Attila 1993-ban?S hogy 2016-ban ő és Vecsei H. Miklós Junior Prima díjas lett?

Marcsi, Marcsi.........Ó a csudába de elvagyok géberedve.Tessék, szóltál?Miért nem fekszel a kanapéra?Szóval akkor én most csak álmodtam ezt az egészet???

fabatka, Othep, sutimami57 és 8 más kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Marika !
    Ismét megcsodáltam az író vénádat, hogy ilyen szépen csokorba szedted az itt író fórumtársakat.
    Fogadd őszinte, de tényleg őszinte gratulációmat ! :):)

fabatka, sutimami57, kelleri és 5 más kedveli ezt.
  3. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Marcsi !!!! Imádom az írásaidat !!!!!!:):):):):):)

fabatka, sutimami57, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  4. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Marcsikám!Azt hiszem,hogy ketten vagyunk a szerencsével hadi lábon!Kapálhatunk,arathatunk,ha akarjuk azt ronda varangyot,és többi újdonságot(legalábbis számomra)Imádom az írásodat olvasni!,alig várom,hogy a kertemben ki bújjanak a kis virágjaim,krókusz,a sok csillag virág,és a többiek!Már járkálok a mankóimmal,és tornázom is,és a jó időre várva edzek,hogy nézhessem őket.További szép napot!

fabatka, sutimami57, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  5. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szép napot kedves Gazdák!

Jaj de szépen írtál megint Marika!
    Dani gratulálok a 200-s szinthez. Tudom nem kis munka.
    Vasárnap megint rámjött a rosszullét, az erős szívdobogásérzés azóta se vagyok jól.Mostanság galagonya teát iszom.

A turmixos feladat nagyon jól sikerült, utána még sok sok ajándékot kaptam, egy póni istálló volt az említésre méltó, a többi majd megy a vonatra ha egyszer jön.
    A kockázást nem szeretem, az előzőekben se volt sikerélményem.
    Szöszi egy csöppet irigyellek, hogy kimehetsz a kertedbe várni a virágokat mikor bújnak elő. Nagyon szép lehet, de szerintem még csak a hóvirág bujkál, vagy tévedek?
    Hermione ne csüggedj elmúlik ez is mint minden, bár ha melegebb lenne, sütne a napocska kicsit jobb kedvünk lenne.
    Ha kicsit jobban leszek ismét jövök, ha nem, akkor így jártam.

fabatka, sutimami57, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  6. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Olyan erős hidegfront van, hogy nem tudok urrá lenni a fájdalmamon. Remélem, hogy holnapra jobb lesz a helyzet,de most bevezem a fájdalomcsullapítóimat, és elülök.
    Mindenkinek jó éjszakát : Lujza

fabatka, sutimami57, kelleri és 5 más kedveli ezt.
  7. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Hiszen csak álmodtam!!

Szöszi, örömmel olvasom, hogy már járkálsz még ha mankóval is, de járkálsz.A szerencse figyeld meg, egyszer majd minket is meglátogat, igaz az idejét nem tudom, de ne adjuk fel.

Rózsa,
    szinte gondoltam, hogy valami történt, mert azért szoktál jönni kicsit irogatni.A pónihoz gratulálok, én is szerencsés tulajdonosa lettem a másiknak is, igy most már nem egyedül van nálam sem.Ne is mond a virágokat, a hóvirág már sok helyen kibújt láttam a facén az egyik kedves gazdatársamnak.

Lujza,
    holnap biztosan jó idő lesz.Pihenjáél és majd elmúlik, remélem.

Jó pihenést kivánok!Jó éjszakát.

fabatka, sutimami57, kelleri és 4 más kedveli ezt.
  8. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Drága Marcsikám!:)
    Ismét szépet alkottál. Szeretem olvasni az írásaid. Hogy lásd végig is olvastam kicsit kiigazítanálak ha nem bánod. A Kati nénin fejendőt a királyok városában /Székesfehérvár/ és nem a királynék városában /Veszprém/ símogathattad. Szegényke orra is nagyon fényes.;)Köszönöm, hogy tetszik a kalapom, volt ki a ruhámról gondolta, hogy pizsama, pedig csak a dédim hátulgombolósa.:D
    Szöszikém!
    Kérlek szépen legyen már egy kicsinyke önbizalmad!;) Mindent meg tudsz te csinálni, főleg ha akarod. Drukkolok, hogy mihamarabb sikeres legyen a teljes felépülés, mert a személyes talin számítok rád is!;)
    Kedves HermioneWatson!;)
    Gratulálok a titkosaidhoz! Ugye nem betegedtél meg? Az idő is kedvez ennek a kedvtelenségnek. Az utóbbi pár napban sokat alszom én is magamhoz képest. Drukkolunk neked mindnyájan, hogy mielőbb elérd a célod!
    Mennyi hiányzik a kettőszázhoz?:):)

fabatka, -elzemari-, sutimami57 és 6 más kedveli ezt.
  9. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Lujza, jó, hogy megmondtad a tutit, akkor azért érzem magam így ahogy, sehogy.
    Marcsi, jót írtál megint, szeretem olvasni az okfejtéseid.
    Szöszi, egyre jobb lesz a napok múlásával, többet tudsz majd közlekedni.
    Dani, jó programod lesz mondhatom. Én is reggel megyek a dokihoz, megnézi, hogy meggyógyultak-e a hörgőim.
    Sali, én is sokat tudnék aludni, csak megyek mint aki berúgott.
    Rózsa, remélem most jókor mentél a dokihoz és megállapította, hogy mitől van a szívdobogás.
    Klári, a levesed biztos finom lett, a fiaid jóízűen ették meg.
    Most komoly, hogy kosarat kell venni, hogy legyen olyan szép fényes kockánk?
    Megyek fürcsizni, aztán irány az ágy.
    Jó éjt, aludjatok jól!

10. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok,szép estét!

Beültettem a leghosszabb növénnyel és így várom a kockást. Nekem se szokott nagy szerencsém lenni,de azért szeretem ezt a fajta eventet! :)
    Holnap korán kelek,ezért el is köszönök,de azért írok még egy kicsit! :)

Jó pihenést Nektek és vigyázzatok Magatokra!

Ezt küldöm Neked! Igaz már este van,de holnap is nap lesz!

Igen,teszek bele majorannát! :) Nagyon finom lett,a fiúk is kétszer szedtek! Hozom a levest! :)
    Nagyon szeretem az írásaidat! Most is olyan jól fogalmaztál!

Ügyes Vagy nagyon! :inlove: Nagyon várom már én is a Tavaszt! A Tél is szép meg minden,de a Tavasz a megújulás! Számomra a legszebb évszak! :)

Vigyázzál magadra,meg gyógyulj meg gyorsan! :inlove:
    Gratulálok a pónihoz!

Vigyázzál magadra és pihenjél sokat! Tudom,könnyű ezt mondani. De azért tényleg pihengessél. :inlove:

11. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Sziasztok,

Azon ügyködöm, az elixirjeim a farmot próbálják erősíteni mindenféle TP turbozó dologgal.

Azóta sikerült betolni a pajtába a malackát és beporoszkáltak a zebrák is. Élvezettel olvastam a kis leírásod. :)

Kitartást és gyógyulást neked, hamarosan jobb lesz. Virtuálisan itt van egy támasz neked a kertben sétáláshoz.

Rózsa, Lujza pihenjetek jó sokat, gyógyuljatok meg mihamarabb. Mi tárt karokkal várunk.
    Kedves Sali, nem betegedtem meg, szerencsésen elkerül a hűlés. Csak a lelkem nem érezte jól magát egy pár napja és ma érte el a csúcspontot. Az igazságtalanság hosszú ideog tud fájni. De holnapra már jobb lesz. Annyi kedves szót kaptam tőletek, hogy az már kész gyógyír volt neki.
    A 152-öt taposon, remélem az elixirek segítenek mihamarabb célba érni.

Kedves Klári, nagyon szépen köszönöm, jól fog fogni holnap. Reggel munkába indulás előtt még egyszer ránézek. :)

suba_klara, szöszi50, fabatka és 6 más kedveli ezt.
  12. Koppi

Szia Hermione !

Az alábbi képen láthatod, hogy december 29.én értem el a152. szintet. (Ekkor már volt forró elixír. Eddigre a teljes Kergét ezzel raktam tele.)
    Most február 4.-én sikeresen átléptem a bűvös 200-as határt. Tehát megy ez a bicikli Neked is..:)
    (vidd az egeret a képre és kattints.)

Örülök, hogy visszatértél hozzánk !
    Az, hogy beavatsz bennünket is a gondodba bajodba már fél megoldás sok mindenre.
    Rossz amikor nem tudja magából kiengedni a feszültséget az ember, ráadásul az egészségnek sem tesz jót, mert mar belülről.
    Itt mi egy Nagy Család vagyunk és mindenki szeret mindenkit, még akkor is ha személyesen nem is látjuk egymást...talán sohasem...
    De együttérzünk Veled....:):)

Számomra eljött az éj...Hosszú vetés a földben és várom a holnapi eventet...
    Mindenkinek jó éjszakát kívánok ! Ámodjatok szépeket...:)

Utoljára szerkesztett: 6.2.19
    szöszi50, fabatka, -elzemari- és 5 más kedveli ezt.
  13. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok mindenki:inlove::inlove::inlove:
    Remélem egyre jobban alakul a kedvetek, talán jön majd a napocska ami átsegít bennünket a téli szürkeségből:p:p:p
    mellesleg én már azt hittem depis vagyokxD
    az event jól sikerült,elnéztem az event órát így két nappal hamarább végeztem:D:D:D
    Dani köszi szépen az elixíreket és gratula a 200-ashoz:inlove::inlove::inlove:
    én most megrázó élményben részesülök még egy darabig:D:D:D
    csinálgatom, valahogy mindig sikerül, remélem nem kerül a mostani se nagyon sok pénzbe8)8)8)
    jó éjszakát mindenkinek pusy: Évi:inlove::inlove::inlove:

szöszi50, Koppi, fabatka és 7 más kedveli ezt.
  14. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Süt a nap, hideg van.
    Az orvost megjártam, jók az eredmények, a hörgőim is rendben vannak, örültem neki.
    Évi, drukkolok az olcsó megoldáshoz. Most, hogy minden rendben van, kicsit jobb kedvem van.
    Hermi, az elixír csodákra képes, főleg bónuszokkal. A 100 felettiek, most tudnak hasítani rendesen.
    A lányom ma megy egy interjúra, a mostani helyén már 18 éve van, időszerű lenne a váltás.
    Klári, ma ebédre eszem a levesedből, jól néz ki.
    Mindenkinek szép napot!

szöszi50, kutyaszálló, fabatka és 4 más kedveli ezt.
  15. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Szia Koppi, sziasztok,

Köszönöm a kedves szavakat, jó érzés veletek lenni. Sajnos a VV-ben sok minden történik, amivel időnként nehezebb megbirkózni. Nem tudom és nem is akarom, hogy az emberek (szakmai) értékét (is) a szoknyájuk hosszúsága, fenekük kereksége, szüleik pénze vagy ismeretségi körük adja meg. Én úgy nőttem fel és anyukám arra tanított, hogy azért értékeljenek, aki én vagyok és amire én képes vagyok és nem a fent említett kritériumok szerint.

A feszültséget felnőtt/öreg koromra is úgy próbálom meg kiengedni, mint fiatalkoromban tettem: sportolással. Azt látom, hogy nekem még mindig ez a legjobban bevált módszer. A mozgás utáni izomfájdalom és fáradtság ilyenkor nagyon jól esik.

Ugyanakkor az is nagyon jó, ha bejövök ide és van kivel "beszélgetni".
    Remélem egyszer lesz rá alkalom, hogy lássuk is majd egymást, ha nem is egyszerre, de szerre.

A kergémben nekem is nagyrészt elixirjeim vannak, olyan 4-5 milliókat tudok róla betakarítani naponta. Ejsze valamit nem csinálok jól, mert láttam, hogy van aki 10-20 milliót vagy még többet tud róla betakarítani. Biztos más szinten áll a farmja és más a felszereltsége is. De így is szépen haladok, gyűjtöm és használom az elixirt, amíg csak lehet. (Akinek van rá lehetősége, továbbra is csak azt kérek, eventes felröpit nem.)

Évi, ne légy depis, mert ragályos. Rám mindig át szokott ragadni, amilyen a formám. :) A napocska kibújt, de el is bújt. Lassan, de csak megérkezik valahogy a tavasz.

Hasítok én is: papírt, levegőt, :p a szinteket nem akkora gyorsasággal, mint szeretném.

Szorítok a lányodnak, sok sikert. Én 20 év után váltottam, mert a szervezet ahol dolgoztam "bebukott". Nem egyszerű ilyen hosszú idő után egy új munkahelyet, közösséget megszokni. Azután jöttem a színházhoz, itt is már a hatodik évem taposom.

Szép napot, sok felröpit, jó eventezést.

16. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok ! Ez a nap is letudva.A műtét zűrös volt,de megoldottuk,sőt,laza 3 óra alatt el is végeztünk. A ksikutya jól van, a könyöke szuper lett.
    Gyorsan elraktam az eventgazt a földbe, mot ebédelek itt, írás közben. Zellerkrémleves, csirkepöri tarhonyával a menü.
    Nálunk süt a nap, de hideg ,barátságtalan idővan. Állítólag már az utolsókat rúgja a tél. Nagyon várom már a tavaszt, akkor sokkal zebb az élet. A fájdalmam szerencsére csökkent, most csak a lábbaimak fájnak, sajognak kegyetlenül. Mindjárt beérik a gaz,és vizszintebe teszem magam. Állítólag holnap nem kell mennem, de a doktor elég megbízhatatlan ilyen téren.
    A betegeknek gyógyulást, mindenkinek sok szerencsét az eventhez (meg az élethez is ).Továbbra iss elixírt kérek ajiba.
    Némi pihenés után érkezem:LUjza

sutimami57, kutyaszálló, Koppi és 5 más kedveli ezt.
  17. Koppi

Szia !
    Jobbulást...:) A kiskutyának is...:)
    A mai ebédünk zellerkrém leves volt, utána bakonyi sertéshús lecsós öntettel...
    Nem egy helyre járunk véletlenül ? : :D

18. fabatka

fabatka Fórum hercege

Szívből gratulálok, nekem is megy a szekér mindenütt, szerintem még februárban én is átlépem a bűvös számot az 5 nagyon.
    Puszi mindenkinek, vagyok, de mivel 8 farm megy aktívban, 9 háttérnek, ha időm engedi, azokat nyomom.
    8 farmon csináltam meg fullra a szülinapi tárgykeresést, 3 éjszakám ment rá, de megérte. Bár a szemem csrdogál kicsit, de belefér...

Bent is nagy a hajrá , nagycsoportom van, most kezdődik a beiskolázással kapcsolatos hercehurca.
    Van szülő, aki megérti a gyereke érdekét, van aki nem.
    Nekünk meg annál több az adminisztrációnk, és korántsem biztos, hogy jól jövünk ki belőle.
    Amúgy minden gyerek beteg, a szülők úgy hozzák be őket, vagy fél gyógyultan... mindenkit újra fertőznek... ilyen ez a világ...
    De még bírom....+

A fiaim élik a maguk életét, a nagyobb kitalálta, hogy az építkezés ÁFÁ-ja miatt lehet, hogy idén összeházasodnak. Lehidaltam.
    Meg hozzá, hogy Palócországhoz már Vác is messze van, ahol most albérleteznek, de Győr- Moson -Sopronban akarnak letelepedni....
    A kisebb Dánia után már Magyarországon folytatja a tanulmányait, bár csak 2 hetente jön
    haza, mivel a párja már dolgozik. És 60 km-re lakik tőlünk... csoda egy játék ez....Vác, Bpest, Esztergom....na, majd csak lesz valahogy. Egyszer ott, egyszer itt, így találkoznak, látom, hogy nagyon szenvednek. De ez van.

Bár eddig csak Dani tudta, de most közhírré teszem, hogy én is itt találtam párra, mint Klári és Zsolti, csak még előttük.
    Most január 23-án volt egy éve, hogy összejöttünk, többször taliztunk, minden szép és jó. Csak 250 km a távolság !!!
    Egy a bökkenő, hogy mindketten anyukáink felvigyázására, meggyámolítására vagyunk meghívottak, és sajnos nem tudni, hogy mikorra érhetünk el a közös élethez. Majd kiderül, a Jó Isten mellettünk van, azt napi szinten kézzel foghatóan érzem.
    Mindannyiótoknak sok szépet és jót, vigyázzatok Magatokra!!!:inlove::inlove::inlove:
    :):):)

suba_klara, sutimami57, brozsa és 8 más kedveli ezt.
  19. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Majd utánanézek a teómnak, hogy merre kkóricál, amikor én dolgozom.xDxD
    Az eventgaz kisföldben, majd holnap megnézem, hogy merre tovább.
    Most az ágyam felé orientálódok, mindenkinek jó éjszakát:Lujuza

sutimami57, brozsa, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  20. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Puszi pacsi :)

Kutyaszálló:köszönöm szépen az üdvözlést <3

Itt jelzem: mindenki részese volt,forró elixir formájában,a 100-as szintlépésemben <3 Köszönöm szépen mindekinek.Bocsi,de mostanában ritkábban vagyok,sokat dolgozom,sokat nem vagyok gép közelben,csak telón szerencsétlenkedek,rosszul is látok,szóval Kriplikommandó :-D

sutimami57, brozsa, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.