Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szép estét kivánok!

Ma vendégem van Sopánkáné őnagysága személyében.Mondom is a magamét, hogy ez a kocka póker nem az én erősségem.lejátszottam már nyolc dobást és van kemény 1240 pontom.Szégyen, hoyg ilyen ügyetlen vagyok.Ám elhatároztam, hogy nem fogok mérgelődni, inkább elcsevegek Sopánkával és derűsen hajtom az ágy párnájára a fejemet.
    Kivánom, hogy ti, sokkal nagyobb szerencsével dobjatok.

sutimami57, brozsa, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  2. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Jó reggelt, szervusztok.

A mai Valentin napi kalendáriumnyer eménye : 2 "Havaii" talányos tiki tenyészet .
    A 7. nap utáni külön nyeremény: 24ó 100 % Tp/TTp, azonnal induló.

Mosolygós szép napot kívánok mindenkinek.

sutimami57, fabatka, kelleri és 3 más kedveli ezt.
  3. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek ! ma reggel nagyon itt felejtettem magam a farmon.Volt pár felesleges növényem, kiballagtam velük a piacra, majd neglátom,kell-e valakinek.
    Nálunk hétágra süt a napocska, de hideg van nagyon, ezért nem szándékozom kidugni az orromat az udvarra.Inkább ittbenn tevékenykedek valami hasznosat.Például főzök egy kis sárgaborsó főzeléket kolbásszal, azzal nincs sok teendő.
    Még nem kockáztam, megvárom amíg lesz annyi dobásom, hogy érdemes legyen nekiállni. Az eventgazok szaporodnk, kevertem is néhányat, majd délután nekiállok kockázni.
    Legyen szép napotok:Lujza

sutimami57, brozsa, fabatka és 6 más kedveli ezt.
  4. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Nálunk is süt a napocska, hideg van.
    Kötelezőt letudva, piac megjárva, a kofák is fáznak, a zöme kint se volt.
    21 kockázásom volt, 182 volt az átlagom.
    Egy kis főzőcske és mosás a mai menű, már elindítva.
    Fatther, köszönjük a híreket, ezek után megyek, most ért be az elixír, jót tett nekik a + TP.
    Marika, Sopánkánéval ne nagyon barátkozz, mert visszafog a haladásban, küld haza.
    Álomhajsza, ügyes voltál, csak így tovább.
    Bea, mik derülnek ki rólad, gratulálok nektek is. Jó lesz az az együttlét még nagyon sokáig, várjátok ki az együttlétet. Ennyi farm, hát gratulálok, én evvel az eggyel is alig bírok.
    Mimikém, biztos már a finisbe vagy a pakolászással, további jó rendezgetést, várunk nagyon.
    Dani, szóval együtt járkáltok Lujziékkal, majd követlek benneteket, csak ne nagyon messze legyen.
    Legyen szép napotok!

5. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Nálunk ködös idő van,és én nem szeretem,mert a kedvem is olyan!A pókerezés nem az én játékom,pedig nagyon szeretném azokat a fránya varangyokat.Bea csodállak,hogy ennyi farmon játszol,és dolgozol mikor alszol?Marika olyan szépen írtál megint a tavasz várásról,de a Daninak adok igazat,inkább még most legyen tél,mint amikor már virágoznak a fák!Ma is tornáztam egy kicsit,és már próbálgathatom az egy bottal járást a lakásban ,nagyon jó volt,és már kezdek bizakodni!További jó játékot,és szép napot kívánok!

-elzemari-, sutimami57, Fatther és 7 más kedveli ezt.
  6. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Fabatka, Bea ! Gratulálok nektek , és nagyon sok boldogsággal teli évet kívánok mindkettőtöknek.
    Fatther ! Köszönöm, hogy szóltál,én reggel észre sem vettem, hogy fityeg a plusz ajándék bonbon.

Dani !! lebuktunk, ezentúl Hagymácska szeme rajtunk lesz, jó lesz vigyázni:p:pxDxDxD
    Álomhajsza ! Gratulálok a 100. szinthez, én is nemrég léptem meg, tudom, hogy mekkora öröm,és büszkeség :):)
    Marika ! vigyázz Sopánkánéval, tudod,mindig behúz a csőbe xD
    Mindenkinek sok szerencsét a játékhoz: Lujza

7. hagymácska44

De jó, hogy már itt tartasz a járkálásban. Meglátod mire kibújnak a virágok a földből, előtte csodálhatod őket, mert már ott leszel az udvaron. További eredményes gyakorlást. Megy az a dobálás majd, türelem. Mostani dobálásból nekem is több 40 pontos lett, most leálltam vele, nem megy mindig.

Bizony, nagyon vigyázzatok, csak jó helyre szabad mennetek, akkor leveszem a szemem rólatok.

Vége az ebéd időnek, megyek pihikézni.

Sali~*.*, -elzemari-, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  8. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Sziasztok,

Nálunk eléggé borongós a nap, a hangulat ennek megfelelő. Reggel kisebbfajta migrénnek keltem, rátart sajnos. Még egy kicsi és lejár a munkaidő, megyek kávézni a barátosnémmal. Utána, ha sikerül jubiliumi klasszikus zene koncertre.
    Közben gyorsan aratok-vetek egyet. Mire kiszórakozom magam, beérik a következő kör növény is. Tíz játék után 174-es átlagnál állok. Jobb volt öt után, de lerontottam. Sebaj.

9. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Lujza!
    Ma paradicsom leves volt...:) Utána sült csirkecomb rizzsel és savanyú iborkával..:) Nálad ? :):)

Szia Hermione !
    Ma nálunk megint sütött a Nap. Ennek örömére lemostam a kocsiról az utolsó havazás és olvadás nyomait.Volt nyoma rendesen.. :(
    Naná, hogy földeztem némi folytonossági hiányt a legutóbbi mosás óta ! Egye a fene a felpattanó köveket !:mad:
    Ha holnap esik, megveszek...:music::oops:

Szia Kati !
    Valahogy nem érzem a tekinteted most magamon...:):);)

Sali~*.*, hagymácska44, fabatka és 5 más kedveli ezt.
  10. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Dani ! Ez azért lehet, mert nálam sárgaborsófőzelék volt, így aztán nincs miért figyelni bennünket !:p:p
    Szöszi ! csak ügyesen, Meglátod, nemsokára szaladni fogsz a tavaszi lepkék után:)

Rájöttem, hogy mi bajom van, miért vagyok mindig álmos. Szóval én most egy evoluciós stádiumon megyek keresztül, valószínüleg hamarosan átalakulok mormotává, vagy barna medvévé. Ámbátor a vőm szerint dínó leszek, ahhoz nem is kell nagyon átalakulnomxDxDxDxD(gondolkodom,hogy agyoncsapjam e???? De akkor meg hiányozni fog)
    Ma ismét korán fekszem, készülök a mormota korszakomra. Holnap jövök: Lujza

brozsa, szöszi50, Fatther és 5 más kedveli ezt.
  11. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Puszi pacsi :)

Köszönöm mindenkinek,hogy együtt örültök velem....nyomok egy örömbugit:music::music::music:

Na de!Azt láttátok?Megint új "megszerezhetetlen" fák vannak....még a fél évvel ezelőtt megjelent fákat sem tudtam begyűjteni,erre itt az új adag xD:wuerg:

A jószágokról már nem is beszélek:póni,antilop stb...

Ja!
    Megüresedett 1 hely a szomszédaim között,valaki nem szeretne jönni hozzám?

szöszi50, Fatther, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  12. fabatka

fabatka Fórum hercege

Bejelentkeztem, nálam is fölszabadult éppen egy hely....

szöszi50, Fatther, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  13. Álomhajsza76

<3 Köszi <3

szöszi50, Sali~*.*, hagymácska44 és 2 más kedveli ezt.
  14. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Behavaztam megint. Ma meg be aludtam....Lujza, lehet, én is mormotázok? Mérges is voltam, mert korán kellet volna kelnem, így aztán késve indultam az ügyeimet intézni, persze, nem is értem a végére, egész nap mint a bolond, csak rohangáltam. Holnap is mennem kell.....
    Persze, a farm is meg szenvedte a napot. Még nem kockáztam, jó lenne neki állni. A felhőig mindenképpen el megyek, aztán jó lenne a gyárfejlesztés. Többet nem tervezek, elég volt a szülinapra a százezer gaz.
    Valahogy ma nem vagyok formában. Szép estét, sikeres játékot!

szöszi50, Fatther, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  15. fabatka

fabatka Fórum hercege

Azt is csak módjával teszem, az alvást, "aki sokat alszik, keveset él."- ez a mottó, főleg, ha event van...

Csak ügyesen a mozgást, kíméletesen, de rendszeresen, össze fog jönni nemsoká, ne aggódj !!

sutimami57, szöszi50, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  16. Koppi

Mint látom Bea megelőzött. Spongyát rá...
    Amúgy hol láttad a megszerezhetetlen fákat?

Szia Sütike !

Néha rád fér egy kis szundi, elszundítás...:)
    Ma reggel én is így jártam....fél nyolckor ébredtem föl a friss kávé illatára...:)
    De lassan irány az ágy...:)
    Nyuggerek vagyunk, vagy mi fene?
    Jó éjt Mindenkinek...:)

17. hagymácska44

Látom mindenki megy aludni, én is elteszem magam holnapra, ezért elköszönök!
    Jó éjt, aludjatok jól!

sutimami57, fabatka, szöszi50 és 3 más kedveli ezt.
  18. Álomhajsza76

Puszi Kereszteaus!
    A piacon a faterméseknél.
    Te már szomszédom vagy :)

hagymácska44, sutimami57, fabatka és 2 más kedveli ezt.
  19. Koppi

Visszakukk...
    Tényleg...De van másik farmom is...;);)
    Na, most aztán igazán szundi ![​IMG]

Utoljára szerkesztett: 7.2.19
    hagymácska44, sutimami57, fabatka és 2 más kedveli ezt.
  20. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Jó éjszakát álmodjatok szépeket!:inlove:;):)

hagymácska44, sutimami57, Koppi és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.