Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jól vagyok, csak türelmetlen. Fúrás, bútortologatás kéne, nincs partner hozzá csak hétvégén.

fabatka, Sali~*.*, fénylő. és 5 más kedveli ezt.
  2. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Nálunk is lesz egy kis felújítás a fürdőszobában, a kádat vesszük ki,és zuhanytálcát építenek be,már előre félek.Remélem,hogy hamar a végére érünk,majd áprilisban lesz.Legyél türelmes,és majd csak a végére érsz!Vigyázz magadra,és pihenjél is közben!

fabatka, Sali~*.*, mimi és 3 más kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Nálunk még várat magára eme tevékenység, de ha végképp nem tudunk a kádba lépni, egyből átalakítjuk a rendszert...:)

Kár, hogy messze van is a városod, megoldható lenne...:)

fabatka, Sali~*.*, szöszi50 és 3 más kedveli ezt.
  4. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Ide értem. Tegnap nem volt időm este, mert ki mentem a tervezésből. Korábban jött a gyerkőc tanulni, sokáig maradt, utána meg futás volt a farmra. Örömmel láttam, hogy voltatok erre.....Kitartás, Mimi néni! Már jó helyen vagy, a pakolás meg csak halad.
    Lujza, látom, meg lett a terület.......mindjárt aratok, és az utolsó kirakás következik, fogom a FA ládát, aztán le lépek. :D :D Nem volt ez olyan rossz, csak az elején volt ijesztő. Felénél már bele jöttem.
    Kicsit szét vagyok esve, nem is tudom, hogyan vagyok. Megyek be fúteni, aztán vissza nézek aratásig. Szép napot!

Fatther! Köszi a híreket! Biztosan örülnek neki, akiknek szükséges a vásárlás, vagy szeretnének a fás muksóval üzletelni. :) Nálam nem lesz egyik sem soron, a fákból nem tudok válogatni, egyik sem kell. A só fa lehetne, mert már nehéz hozzá jutni, de azért nem próbálkozom. :)
    Be fejeztem az eventet, hála..... Nem várom vissza. Így aztán mehetnek a gazak.....:) Én meg megyek fát aprítani, mert üres a doboz. :)

Utoljára szerkesztett: 19.2.19
    fabatka, -elzemari-, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  5. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztolk, jó reggelt mindenkinek. Ma csak délután lesz opera, így aztán még délelőtt ki tudom szedni a 7 aranybanánt. Én sajna csak eddig jutottam. Az elején még még ennyire sem számítottam.
    Ma ismét hétágra süt a napocska, ez a hangulatomon is érződik . Ma kolbászos lecsó lesz rízzsel az ebéd, az hamar megvan, tehát teljesen laza délelőttnek nézünk elébe. Tegnap elkezdtem lemosni a radiátorokat, azt hiszem ma befejezem őket.
    Legyen szép napotok: Lujza

fabatka, -elzemari-, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Igen, tudom, segítenél. :inlove: Köszi.

Beköszönök, hátha később nem tudok jönni.

fabatka, -elzemari-, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  7. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Madárdalos jó reggelt kívánok mindenkinek.

Akinek hiányozna a mai napi "piacozás", annak itt a boldog ól nap !

Mosolygós szép napot.

fabatka, mimi, -elzemari- és 5 más kedveli ezt.
  8. Koppi

Szia !
    Ma szerencsém volt Veled! Mindkét elixírt befogadtad...:)
    (Azaz időben küldtem...:):D)

fabatka, Fatther, mimi és 5 más kedveli ezt.
  9. sutimami57

Köszi! Nekem hiányzik a piacozás, minden nap. Imádtam ki járni, éveken át rengeteg állatot, terményt vettem, de sajnos, abba hagytam, mert csillagos egekig érnek az árak. Jó lenne, ha vissza térne a jó kis piacozás, de erre semmi esélyt nem látok. :( :(
    Sajnálom, mert a farmon nem lehet mindent meg termelni, mint régen.

fabatka, Fatther, mimi és 4 más kedveli ezt.
  10. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Dani nagyon népszerű vagy mert már az enyémet nem fogadta el,mert tele voltál!:);)

fabatka, sutimami57, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  11. Koppi

Szia Margitka !
    Én azért minden áldott nap küldöm az ajikat Neked...:)
    Igazán emelhetnének már a küldési limiten..:) (Van, hogy magamnak sem tudok már küldeni, mert beteltem...)

fabatka, sutimami57, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  12. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szia Dani!Igen,és köszönöm szépen!A kicsikére küldtem azt hiszem lizike nevezetű.Kapom Tőled szorgalmasan,és ezeknek az elixireknek köszönhetően minden másnap szintet tudok lépni.Jó találmány pláne ha egyszerre érnek be,és előtte el fogyasztok egy olivás lekit.

sutimami57, mimi és Fatther kedveli ezt.
  13. Koppi

Olyanom is van készleten. Kérsz?

sutimami57, mimi és szöszi50 kedveli ezt.
  14. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Jönnék sűrűbben,de most annyi a dolog,hogy ha 20 kezem volna az se lenne elég. Ráadásul fogászatrajárunk Csabival. Persze időpontra,de azt nem tarják be.
    Itthon pihenésképpen folytatom a hétvégén elkezdett kerti munkát.
    A konyhát is festeni fogom márciusban. Áprilisban meg jön a kőműves a ház pucolásához. Van tennivaló bőven.
    Ma hurkát-kolbászt sütöttem. Csak be a sütőbe én meg ki a kertbe. :)
    Bocsánat,de most visszaolvasni nincs időm.
    Remélem mindenki jól van,és senki nem náthás.Itt a városunkban elég sokan fújják az orrukat. Mi még a fiúkkal nem estünk bele,de pár munkatársam már táppénzen van.
    Zsoltinak egyenlőre nincs netje, én csinálom a kertjét esténként. Mobilnetje van,de azon nem tud farmozni. De mindenkit üdvözöl.
    Jövök ahogy tudok!
    Puszi. :inlove:

[​IMG]Nektek!:inlove::inlove::inlove:

Fatther, fabatka, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  15. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Köszönöm szépen ,én is tudom gyártani!Tudok én is küldeni ha valaki még nem tudja csinálni!

fabatka, sutimami57, Koppi és még 1 ember kedveli ezt.
  16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nem veszítelek szem elől benneteket, csak mindig van valami, ami miatt kevés marad estére az energiából, látszik nem duracell hajt. :D
    Épp elég baj ért most, ha érdekel valakit, nézzen be a szomszédba, ott leírtam. :(

szöszi50, sutimami57 és Koppi kedveli ezt.
  17. Koppi

Tudom, olvastam...mosógép...:(
    Szia !
    Itt van az elixír, hmm...jótéteménye...:) A mai nap aratás után:[​IMG]

suba_klara, Fatther, fabatka és 3 más kedveli ezt.
  18. sutimami57

Szép jó reggelt, sziasztok! Mindenkinek vidám ébredést, kellemes, szép napot kívánok!

Sali~*.*, suba_klara, fabatka és 2 más kedveli ezt.
  19. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Sali~*.*, suba_klara, fabatka és 3 más kedveli ezt.
  20. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok!

Elvagyok , csak sok volt mostanában az intézni valóm.Reményeim szerint, holnap is az event indulásásra kaptam időpontot a fodrásznál, nem volt képem azt mondani, hoyg nekem nem jó, mert kezdődik az event.Pedig, igazán mondhattam volna, de a ferdeszemű nézéseket nem nagyon szeretem.Méghogy játék....de mindegy is, majd indulok később.

Hogy vagytok?
    Fatther, kedves vagy, hogy informálsz minket az újdonságokról. Varázskalap ide varázskalap oda, nem fogok élni vele.Az event, na az már keményebb dió, nem várható már az egyszerűbb fajtákból valók.Ám a döntés nálam van.

Dani, nem semmi mennyiségű pontot kalapáltál össze.Gratulálok hozzá.

Mimi kedves,kaptam magamat és elballagtam a Kuckóba, mert gondoltam, ott mondtad el a problémát.Ó de sajnálom, hogy igy jártál.Nem elég, hogy a mosás csődbe ment, még az utána járások,hogy a gépedet kicseréljék. Tyű a mindenit de nem hiányzott ez most neked.

Klárika,a munka mellett a két fiacskád ,a háztartás, a kert , még az a csoda, hogy egyáltalán van egy kis érkezésed egyáltalán bekukkantani . Jön a Tavasz, a kerti munkák,szóval lesz mit csinálni.

Szöszi, de jó hogy mondtad az olivás lekvárt.A csudába,elfelejtettem bevenni az utóbbi időbenTegnap a szupert trágya vétel is elmaradt..Hiába, ha egy kicsit is nem figyel az ember, omlik minden.

Sütike, nekem ma már a piac csak beszerzési terület, mert eben az eventes világban, nekem nincsen időm magamnak sem termelni, nem hogy a piacra.Valamit nagyon nem jól csinálok.

Hagymácskával vajon mi lehet?Hermione sem jár erre.

Szép napot kivánok!

Sali~*.*, suba_klara, fabatka és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.