Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Marika!
    Magamtól nem lett volna ennyi. Ehhez kellettél Te is és sok más ismerősöm is...:)
    Viszont nagyon leült a topic. Alig lézengünk itt. Kénytelen vagyok át, átnézni a Kuckóba is...:)

Sali~*.*, szöszi50, suba_klara és 5 más kedveli ezt.
  2. mimi

mimi Fórum elő legendája

Marcsikám, tényleg nem hiányzott. Az ember boldogan bepakol az új gépbe, aztán csak tocsog a vízben és a fiához viszi a szennyest. Nem baj, eldöntöttem, nem idegeskedek, majd húsvétra kész leszek. Csak drukkoljatok a mosógépem miatt.
    Nem eventezek, gazdaköröket győzök le, bár az se könnyebb.
    Igen, ez néha előfordul, hogy csak egy helyre van idő és erő bemenni.

Sali~*.*, szöszi50, suba_klara és 4 más kedveli ezt.
  3. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Fatther, köszi a híreket! Mimi néni, sajnálom, hogy így jártál! Nekem a régi gépemmel volt gond, de az új, ami most két éves, remekül szuperál. Marika! A piacra én is csak venni járok már jó ideje, kivéve, ha eventes termények kellenek, arany áron, akkor el adok, de az ritka. Sajnos, a vásárlás miatt szomorkodtam, mert minden iszonyat drága.
    Kevés az eladó, nincs kínálat.
    Az eventre készülök, az első elég jó volt, pláne, hogy nyugodtan lehet keresgetni a ládákat, nem kell nézni az időt. Mindenképpen csinálom, ami leg inkább motivál, az 5 gyárfejlesztés. Eddig mindet meg szereztem, amit lehetett, így aztán most is be szállok a ringbe. Nem ütök ki senkit, meg ígérem. :) Valameddig csak el jutok, a csere lehetőség is segíthet valamit. Majd meg látjuk...:) :)

A csevegőben mindig jó ötleteket kapunk, sokat segítenek a kedves Társak. Na, megyek még egy kört, mert ma még nem futottam eleget....:D :D

Sali~*.*, szöszi50, suba_klara és 4 más kedveli ezt.
  4. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Puszi pacsi :)

Keresztapus:sokat dolgozom,nincs akciós munkásom,így telóról nehéz farmozni...de tényleg nem volt érdekes számomra az event :/

Valaki már rámírt priviben,hogy el vagyok tünve.Nem vagyok csak sorolom 1 hetem:

Reggel 9-17 ig főállásban dolgozom 1 boltban(1 személyes) 16 éve.
    17 után,1 héten 3 szor,rohanok irodát talarítani,(mert felvet a pénz :wuerg:),de plusszban van 3 magánlakásom,amit takarítok.
    Sajnos 2 helyemen,mindkét ügyfelemet ugyanazzal operálják,ugyanakkor ugyanott(véletlen csak és nem ismerik egymást) valszeg be is kell segítenem a lábadozási időszakban....közben főállást szeretnék váltani,szóval van mit csinálnom.
    Készülnöm kéne a kövi túrámra,de nincs időm...dióhéjjban ennyit...

Más:próbálkoznék fánkot sütni még a farsang fényében,majd 7 végén beszámolok hogy sikerült :)

Sali~*.*, szöszi50, suba_klara és 6 más kedveli ezt.
  5. Koppi

Szia !
    Föl vagy mentve. Hoztál igazolást ! :);)
    A többiek ??

Ha esetleg nem lenne elég az elkövetkezendő event akkor itt van ez !
    Friss és ropogós...:D

Utoljára szerkesztett: 21.2.19
    fabatka, Sali~*.*, szöszi50 és 4 más kedveli ezt.
  6. sutimami57

Sziasztok! Gabi, ki tartást Neked, tudom, hogy is mennek a dolgok, mikor nincs idő semmire...:) Azért gyere, ha tudsz!
    Dani, köszi! Éppen most néztem meg. Milyen jó, hogy a szigeten is állatozni kell. Nem gond, csak be pakoltam egy szatyor csatnit, aztán nem is kell. Na, mindegy..egyébként a gazdakörös eventeket szeretem, ez is jó lesz, hamar meg lesz, csak a röpiket kell gyűjteni. Jó a kitehető is, mehet a tojástartóba.
    Nagy be vásárlás meg volt, mire haza értem, el aludt a tüzem. A kiskutya meg rosszat csinált...megyek takarítani, mosogatni, ebédemet meg csinálni...aztán...na, mindegy, kettőkor jövök aratni. Szép napot!

fabatka, Sali~*.*, szöszi50 és 5 más kedveli ezt.
  7. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szép napot.

A mai napra ajánlják:

1./ "Hontalanok" ideiglenes gazdaköri feladat, csak felröpit kell gyűjteni.

2./ Megérkezett Valdemar is ....

3./és az elmaradhatatlan "k@ki" vásár.

sutimami57, fabatka, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  8. mimi

mimi Fórum elő legendája

Kivételesen megcsinálom, hiszen minden van a pajtában. De a felröppenő elég lesz, ami jön, a szomszédoktól változatlanul elixirt kérek.

suba_klara, sutimami57, fabatka és 4 más kedveli ezt.
  9. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok ! Egy kicsit beszippantott a vv, illetve a doktor ... Tegnap egy 5 órás műtétbe keveredtünk,ráadásul hidegfront hatás is volt, ami azt jelenti hogy cefetül fájtam. A végén már megkértem az az asszisztenst hogy fogja a lábat záráshoz, mert ha még egy percet kell állnom, esküszöm, hogy elájulok. Mindennek tetjében ma reggel fél hétkor felébresztett a doktor, csak azért, hogy megkérdezze,hogy hogyan vagyok,és hogy ne haragudjak mert tegnap túhúzott, meg hogy milyen hisztis volt.Mit mondjak, lazán a pokolba kivántam az aggódásával együtt, mert a kutyám felébredt a telefoncsörgésre,és ezek után már esélyem sem volt visszaaludni.
    Az eventeket lazánkihagyom,mert kong a pajtám az ürességtől, alig van szupertrágyám, stb. Szóval fel kell fejlődnöm egy kicsit. A gazdaköröset azt megcsinálom, a szigeten úgyis állatokat nevelek.
    Ebben a pillanatban hívott a dokotr, hogy holap ismét opera.
    Legyen kellemes, szép estétek: Lujza

Fatther, sutimami57, fabatka és 5 más kedveli ezt.
  10. Koppi

Szia Lujza !
    Köszi, hogy benéztél és elmondtad a gondodat, bajodat...:)
    Nem muszáj eventeket csinálni kell egy kis pihi...:)
    Mondom ezt én aki túrja az eventtel az Erdőt...:)
    Ja igen !
    Továbbra is elixírt kérnék mindenkitől...:) A Lizikjére is...:)

A szabad farmokról azt kapsz kedves Mimi !:)

Szia Sütike !

Ma, még elment, hogy kialudt a tüzed otthon, de holnaptól necces lesz...:)
    Az ebet fegyelmezd meg, nehogy ilyet csináljon még egyszer...:)

Szia Gabi !
    Mindjárt itt a 7vége...:) Várom az eredményt és nem csak én, hanem a többiek is...:):)

Fatther, sutimami57, fabatka és 3 más kedveli ezt.
  11. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Jártam erre felé,és olvastalak benneteket a másik topikban is,és láttam a szép képeket is.Mimi szép a kilátás az ablakodból,nem a Sziget utcában van a lakásod?,mert akkor onnan ide látni felénk is!Drukkolok,hogy kicseréljék a mosógépedet!Nektek jönnek a röpik az eventhez,mert nekem megint gyéren mérik!További szép estét.és szerencsés játékot kívánok mindnyájatoknak!

12. mimi

mimi Fórum elő legendája

De igen, Sziget utca. :)
    Még kicsit tévézek, aztán szunya. :)

13. sutimami57

Sziasztok! Szép jó reggelt Mindenkinek! Jó volt olvasni írásaitokat. Lujza, vigyázz Magadra, ez a doki nagyon gáz. :D Jobban kellene vigyáznia Rád, nehogy valami baj legyen. Pihenjél sokat, ha otthon vagy!
    Fatther, köszi a híreket!
    Nekem is vacakul jönnek a röpik, de van még idő. Egyenlőre csak ólazok, legalább a fele láda legyen meg, vagy több. Esik az eső.....jaj, de nagyon nem szeretem. Megint hideg van. Ma nem is tudom, hogy vagyok, de igyekszem magamra találni, iszok még egy kávét, hátha segít. Dani, a kutyusoknak fel olvastam a jogaikat, ahogy Lujzától tanultam.....:D

Vigyázzatok magatokra, szép napot, jó játékot kívánok!

fabatka, szöszi50, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  14. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok!

Kicsit szomorkás az idő, nagyon hiányzik a napocska.Készülök a piacra, mert fogalmam sincs, hogy mit kellene főzni a hétvégén.Komolyan mondom olyan jó lenne, ha kaphatnék étkező tablettát, többféle izben, s csak előkapnám az ebédidőben és már meg is oldva az ebéd.Sajnos ez úgy tűnik az én életem során nem valósul, igy tovább törhetem a fejemet. Készitem a kamiont,és majd csak kiderül valami a piacon.

Az event halad, még ha lassan is, de idő van még, hacsak a felröpik miatt nem aggódom.De kicsit aggódom, de.....

Jó játékot kivánok!

fabatka, sutimami57, szöszi50 és 2 más kedveli ezt.
  15. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

mimi, fabatka, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  16. -elzemari-

Szia kedves Fatther,
    jó hogy hoztad nekünk a programmot, mert úgy, de úgy elvagyok varázsolva ezzel az eventtel.Kezdve azzal, hogy a fák meghozták a termést, szépen összekapkodtam s irány a pajta, ahol szépen bedobozolva várnak a sorukra. Vigyáznom kellett, hogy az a fránya törött üveg ne vágja szét a kezemet.Miután sikerrel beértek a hagymáim, mert ugye közben az enyves dobozom is kifogyóban volt, mit volt mit tenni,igyekeztem a leghamaradd érő terményt vetnem, ami ugye ki volt már nemesitve.A krókuszra még igen sokáig kell várnom, mert már csak az utolsó három tétel ami nincsen meg, de az nem adja meg magát könnyen.Na de elkalandoztam.
    Szóval gyorsan elszaladtam a malomba egy pár hordozható üvegházért, mert másképpen nincsen mit keresgélnem kincs gyanánt.Na ott is ások ások, aztán mire a harmadik kapavágásnál nem lelem, hagyom a csudába és indulok másfelé.Felém úgy elbújnak ezek a kisláda kincsek, hogy jobb lenne ilyen kincsvadászos szerkezet, amit csak ráteszek a földre és már mutatja is, hogy merre van a kincs.Ám magad uram, ha szolgád az ki tudja merre jár.Mire végre megtaláltam a kincseket, újabb futás a pajtába, hogy a vázába kicseréljem a virágokat frissre, meg aztán, hogy megkeressem a gyógynövényes ládámat, hogy kikaparjam belőle a magokat, amiket aztán szépen eltudok végre ültetni, vizzel, trágyával, és méga Kacsa Katát is inditom, hogy szórjon már le valami kellemes és jó dolgot, amivel szaporább lesz a területemen a termés.
    Mikor mindezzel végeztem, te jó ég, már most elfáradtam, és még hol van a .............szóval egy szónak is száz a vége nem unatkozom ezzel az eventtel.

Remélem ti jobban haladtok, de no para van még idő.Jelenleg negyven feladatot teljesitettem, hogy ez sok vagy kevés ki tudja.A felhőig még tizenegy feladatot kell teljesiteni, igen ám, de utána ott van még a sok finomság.Betakaritási bónusz eventnövényre plusz 3 és még ráadásul tart négy órát.Meg aztán harmincnyolc szupertáp, ó én a malomban mennyi ideig keverném ezt a mennyiséget.Maj egy újabb betakaritási bónusz eventnövényre plusz 3 és még ráadásul ez már nyolc órát tart.Szóval megállás nincs, csak a munka.A többit már nem is sorolom, mert ebbe is már belerokkanok.

Legyetek azért vidámak és jó játékot kivánok!

Fatther, mimi, fabatka és 3 más kedveli ezt.
  17. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Ha valaki tenyésztéssel is kalkulálta megoldani az eventet, jó hír!:)
    Baby boom és Szupertáp akció!
    Legyen szép napja mindenkinek. Sok sikert, örömteli, jó játékot és kívánok elegendőt mindenből;)

Fatther, mimi, fabatka és 2 más kedveli ezt.
  18. -elzemari-

Köszi Sali, de aranyos vagy, hogy gondoltál ránk.Neked alakulnak a felröpik?Én most állatokkal próbálkozom, meg a fákkal, aztán majd kiderül..

Fatther, suba_klara, fabatka és 4 más kedveli ezt.
  19. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Marcsikám!:)
    Igazán nincs mit, szívesen hoztam.;) A farmos felröpikkel remélem nem lesz gondom, nagyon sikeres volt az ültetvényem és nulláztam is a kapott bónuszok miatt krizivel.
    A szigetesnél más a helyzet, már épp pánik hangulatba voltam, mikor Genka hozta az eredményeit. Jó, meg kell vallanom, hogy az ő szigete nagyon szépen fel van fejlesztve raktárházakkal, az enyém viszont hiányos.
    A rekeszekben a bónuszok cseréjével vagyok gondban, hisz az állatok arathatóságának lerövidítéséhez azok kellenek./ Tojáspuncs, sajtgolyó, valentinnapi cserép/ Érdemes ezekre figyelni.
    Nálam a vakond, a menyét, a színes nyúlak, raktárházak jól hozták a röpiket. Üvegdarabokat kellett még gyűjtögetnem. A fákat lassak leszedem és indulhat a magok ültetése.
    Sok szerencsét, jó játékot kívánok mindenkinek.:)

genka53, Fatther, -elzemari- és 7 más kedveli ezt.
  20. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok ! Ugyan megfogadtam, hogy ne, de azért bekukkantortam az evenbe. Viszont én a malomban nemtalálok hordozható üvegházat. Hol keressem???????

Fatther, -elzemari-, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.