Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Hol a jelenléti ??
    Itt a keletebbi végen felhős éggel +1 fok van....:)

fabatka, suba_klara, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  2. kelleri

kelleri Fórummogul

Sziasztok
    pedig de jó lenne ha 15 fok lenne. :)

fabatka, suba_klara, Koppi és 4 más kedveli ezt.
  3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Látom időjárás jelentésre érkeztem.;)
    Dani! - megtaláltad már a jelenlétit?
    István! - a pesti ember szerint 7végére akár 20 °C is lehet!;)
    Nálunk a bakonyalján erős szél, felhős égbolt + 7 °C .
    Elkelne egy kis eső, nagyon száraz a föld, a tavaszi hagymások már kidugták a fejüket.
    Legyen szép napja mindenkinek!
    Marcsikám, Erika!:)
    Köszönöm, hozom ha lesz mit.;)

fabatka, suba_klara, Koppi és 4 más kedveli ezt.
  4. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Na szép mondhatom, csak jelenlétit aláirni jövünk?S az eventel mi van?Hol tartasz, készen vagy már?

István,
    meglátod, egyhamar itt lesz a jó idő.Csak ezek a ciklonok ne száguldoznának ide oda.Egyik nap ennyi, le a vastag kabát, két nap múlva meg vissza a vastag kabát.Aztán meg köhögünk, meg tüsszögünk azt sem tudva vajon mitől.
    Szóval én is azt szeretném, ha megállapodna már a jó idő, és huss el a hideggel.
    Felénk ma is olyan buta szél van, szerencse, ma nincs menős napom.

Salikám,
    nagyon élvezem, ahogy jövök megyek és látom amint a hagymás virágok már szépen zöldülnek a kertekben. A hóvirágok a nagy fejüket alig birják el,a krókuszoknak még a virágukat nem látom, de a züldjük már jócskán kinn van a földből.
    Ezzel a kis tavaszi virágokkal kivánok nektek szép napot.

fabatka, szöszi50, Koppi és 3 más kedveli ezt.
  5. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Sziasztok,

itt vagyok én is. Nagyon szépen süt kint a napocska, kellemes az idő. Remélem hamarosan beáll a szép tavasz. Nagyon kívánom már a kellemes időjárást, hogy lehessen sokat kint lenni. Addig is a virtuális kertecskémbe napozok.

Event jobb oldala kész, a bal oldal nem érdekel már. Még ültetem az eventnövényt, kihasználom a +2 bónuszt és a reggel mellé pörgetett + 1-t. Növények mennek ki a piacra, még egy kicsi és megvan 60 milla árulásból. A nagy hullámról lecsúsztam, de ez így is szép. Ennyi CSP-m még soha nem volt. :D

fabatka, -elzemari-, Koppi és 3 más kedveli ezt.
  6. Koppi

Szia Sali !

Aláírás leróva.
    Ha eső kellene, járd el az esőtácot, hátha bejön...? :D:D

fabatka, -elzemari-, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  7. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Sütike Boldog születésnapot kívánok,sok szeretettel.Nálunk olyan szomorkás az idő,a kertben szegény kis csillag virágjaim,és a jácintjaim inkább vissza bújnak.Ki veszi az energiámat ez a sok event,lehet,hogy szelektálok!További szép napot,és szerencsés játékot kívánok!

fabatka, -elzemari-, Koppi és 2 más kedveli ezt.
  8. Sali~*.*

Óh ez csodálatos!;) Köszönöm szépen Marcsikám:inlove:A krókuszok még nálam sem hozzák a bimbókat, pedig akkor már csalhatatlanul itt a tavasz.
    Ezt pedig én hoztam neked és annak aki szereti. Szinte érzem az illatát.
    Szia Judit!:)
    Gratulálok! Ügyes vagy, no meg szerencsés is a kerékkel!;) Csak ügyesen a piacozással, sok sikert.
    Járjam el Dani?:music: Azt gondolom lenne nézőm, pedig most nem lenne jó a nagyérdemű.8)
    Kint jártam a kertben és szinte porzik minden, rég volt már csapadék.:(

Fatther, -elzemari-, fabatka és 3 más kedveli ezt.
  9. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sztiasztok ! Gyorsan végigolvastalak benneteket. Sali ! Hozd csak azokat a híreket én nagyob örülök neki, így nem nekemkell keresgélnem. Aztán még lemaradnák valami jóról:p:p
    Most értem haza operából, nagyon fáradt vagyok. Hiáva, nem valónekem már amájus-szokta mondogatni nagyanyám.
    Persze a tali,az igen az éppen nekem való;);)
    Megyek és gyorsan pihenek sokat,estefelé jövök. ja,és felmásztam a felhőre... El sem hiszem, de megvan.
    Nálunk süt a nap, és kifejezetten jó idővan.

fabatka, Sali~*.*, szöszi50 és 2 más kedveli ezt.
  10. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szöszi, nagyon szépen köszönöm!
    Ahogy el néztem Sali hozományát, lesz hova kapkodni a fejünket eventileg. :D :D Nem baj, majd be osztogatjuk magunknak. Az a baj, hogy a magas szinteken olyan GK-s feladatok vannak, hogy százezreket kell be adni a sok gazból. Kész őrület. Egy időben be zártam az ajtaját, a kulcsot el dobtam, ne is tudjak be menni, de később mégis csak zárat cseréltem. Soha nem érünk a végére....én legalábbis biztosan nem.

Lujza, megyünk a talira, az biztos. Gratulálok a felhőhöz!
    Annyira nyomott vagyok ma, hogy semmihez nincs kedvem, pedig lenne mit csinálni, a porszívó itt üldögél mellettem, de nem hajlandó meg mozdulni. Én viszont mozdulok, megyek egy kávét inni....:D :D

fabatka, Sali~*.*, szöszi50 és 2 más kedveli ezt.
  11. Koppi

Szia !
    Nálunk a krókusz is előbujt a hóvirág mellett.
    Mondjuk itt sem látszik már meg az a sok hó ami leesett...:)
    Ámbár a fényvédett helyeken még mindig van belőle az árok mélyén...:)
    Ma nekem is sikerült egy 24 órás terménybónuszt pörgetnem a party keréken..:)
    Pont jókor....:)

Sütike !
    Egyetértesz? http://s3.images.www.tvn.hu/2018/03/02/10/47/www.tvn.hu_12e12913cdabdb1f2d89a16df08c7fbe.jpg

http://nemkutya.com/wp-content/uploads/2016/08/110131-kave-elott-es-utan.jpg

Utoljára szerkesztett: 26.2.19
    fabatka, sutimami57, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  12. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Felébredtem. Nem túl önként, de a Csipikének ki kellett menni, mert 3 zárt ajtón keresztül meghallotta, hogy a vőm eszik.És neki ugye kunyerálni kell. Ez nála kutyakötelesség.xDxD
    Én úgy látom, hogy unatkozni nem fogunk az elkövetkező időszakban sem, pedig csak nagyából olvastam el, hogy mi várránk. Majd most Megyekésátbogarászom az egészet.
    Legyen szép estétek: Lujza

-elzemari-, fabatka, szöszi50 és 2 más kedveli ezt.
  13. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Sali, köszi, a piacozás kb 80 millával zárult, mindent eladtam. Ami reggelre beérik megy még a piacra. Meg vagyok elégedve. Az árak szépen araszolnak lefele.
    Lassan elmegyek készülni holnapra, és aludni, mert hosszú napom lesz.

Reggel találkozunk. Jó éjt mindenkinek.

14. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!A jó hír!Nálunk már kinyíltak a krókuszok,láttam az egyik kertben mikor mentem délben dolgozni,úgyhogy kitartás.A jácintok meg gyönyörűek,nagyon szeretem őket én is.:)Jó éjt mindenkinek.:)

15. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! :D :D :D Teljesen egyet értek, mpst éppen aktuális...:) :)

Csipike okos kis kutya...engem is az Afi keltett fel. :) :) Bizony, hogy nem fogunk unatkozni, de majd okosan csináljuk a dolgokat. Igaziból nem sokat értek belőle, de remélem, ki világosodik.

Gratulálok a piacozáshoz, szép kis summa...:) :) Persze, meg kellett érte dolgozni.
    A jácintot én is szeretem. :) :)

Nagyon dolgozás van ma, takarítás ezerrel, mert holnap Domika nálam lesz, nem lesz ovoda. Nekem meg készülnöm kell a hétvégére. Így aztán megyek is, még egy kávé, aztán indul a mandula. Szép napot!

fabatka, szöszi50 és Sali~*.* kedveli ezt.
  16. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek ! Ma délelőtt a tesómat viszem laborba, fél tízre van időpontunk. Most vezették be az időpontkérést, kiváncsi vagyok,mennyire tartják be.
    Az eventet még az utolsó pillanatig csinálgatom, amit lehet,kiszedek belőle.
    Ragyogó napfényes idő van nálunk, hideg sincs, tényleg berúgta az ajtót a tavasz.
    Dél körül érkezem, legyen szép napotok: Lujza

17. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Szép jó reggelt,

Süt a nap, +1 fok van, 5-öt ígértek mára. Várom, hogy már teljesen tavasz legyen.
    Gazdaköröket próbálok meg befejezni, ebben a kis időben, amíg a következő event elkezdődik. Némi CSP-t fog kelleni befektetnem a most szerzettből. Túl sok nyitott gazdaköröm van.

Szép napot, később jövök.

18. Sali~*.*

Sziasztok! Szép napot kívánok Mindenkinek!
    Hoztam egy kis kávét, kávézzunk együtt.
    Judit!
    Van már eredményed? Törés, vagy repedés? Egyik sem jó!
    Elkezdtem a Nefelejcs gazdakörit, ahogy elnézegetem nem fogom mostanában elfelejteni.

Fatther, -elzemari-, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  19. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

20. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Alig vártam már,hogy vége legyen az eventnek,és máris jön a másik!:mad:Mi lesz ennek a vége,nem bírom ki purcanok!:eek:Azért volt valami jó is benne mert lehetett a szinteket lépni,én is már közelebb kerültem a 200-hoz 10 szint választ el tőle.Azt gondolom ha elérem azt a szintet akkor lassításba kezdek be húzom a gyeplőt!Régóta játszom,de ilyenre nem emlékszem,hogy nincs egy kis szünet az eventek között,és arról nem is beszélve,hogy rengeteg a növény,a röpi meg egyre kevesebb!Tudom,hogy ez a hely nem a panasz könyv!,de ha nem baj le írtam amit érzek, és már meg fogalmazódott bennem!További szép estét,és szerencsés játékot kívánok!:)

Fatther, -elzemari-, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.