Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Nekem is kellemes csalódás lett a karnevál event. Elég szépen adott ezt-azt. Csak átkozott sok gaz kell hozzá....
    Hoztam egy képet a mai szerzeményemről. Nagyon nem jól van szegény, nem akar inni, fecskendővel itatom, fájdalmai vannak, most kapott egy erős fájdalomcsillapító injekciót.
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20190301v00pe4fxt.jpeg
    Mindenkinek jó éjszakát, én még pesztrálom egy kicsit a cicát

fabatka, szöszi50, Fatther és 5 más kedveli ezt.
  2. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Most végeztem......hogy milyen napom volt, az valami embertelen. Szerencsére vége....
    Lujza, nagyon szép a cica! :) :)

Farmon nem sokat voltam, annyit, hogy be indítottam a gaz termelést a szigeten is. Vetek, aratok, ha éppen erre járok...valahogy most nem is érdekel, hogy mi van. Magammal sem vagyok jóban. Hajnal 4-kor kelek, ha érkezik a lányom. Na, megyek is vízszintbe, mert ma már se ülni, se állni nem igazán tudok. Jó éjszakát!

szöszi50, Fatther, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  3. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Mentett cica? Valami csodaszép <3
    Nekem is van,8 éves kandúrom,vadcica és házicicc keverék...csodállatosan szép okos jószág.Majd rakok fel fotókat :)

A cicák sokkal erősebbek,mint a kutyák vagy az ember. Meg fog gyógyulni <3

szöszi50, Fatther, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  4. sutimami57

Szép jó reggelt, sziasztok! Korai kelés meg volt. Álmos vagyok.
    Farmot le szedtem, csak termelem a gazakat, semmit nem csinálok addig, amíg nem lesz meg az összes. Nem sietek sehova, ne kelljen számolgatni. Van bőven termelni való. Kosaram is csak egy van...nagyon nem is izgat.
    Valahogy nem dobott fel ez a hétvégi eventezés.
    A cicákat nagyon szeretem. Nekem is volt egy félperzsa macskám, 16 évig élt velünk. Meg egy fekete, de már csak a kutyusok vannak. Lassan fel ébresztem magam, aztán neki állok a dolgaimnak.
    Kellemes, szép napot, vidám hétvégét!

szöszi50, Fatther, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  5. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok,jó reggelt mindenkinek ! Én is korán keltem,nem önként, de Bogyó nevű kutyánk szólt, hogy sír a cica. megitattam, megetettem,nagy keservesen elvégezte a dolgát,azt összetakarítottam, most meg már visszafeküdni nem érdemes.Kiszedemés újrapakolom a mosogatógépet, mert este lusták voltunk, aztán kitalálom, hogy mi lesz a menü.
    Az eventekkel haladgatok, húzkodom a kosrakat is, de most 11-ig semmi dolgom,mert érnek a gazok.
    Esik az eső, borus idő van, nem szeretem.De legalább hideg nincs.
    Legyen szép napotok:Lujza

mimi, szöszi50, sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
  6. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok!

Felénk ma végre szépnek tűnik az idő.Tegnap egy hatalmas nagy szürke takarót teritettek az égre, hogy még véletlenül se lássunk semmi derüset.Ennek alapján aztán még kimozdulni sem volt kedvem.Ma bezzeg, csajos napom lesz.Találkozom az egyik cimbim lakásán és ott a négy hölgy megbeszéli a világ dolgát.Nagyon várom már, mert az idén még nem találkoztunk.
    Ezek után a mai kapálás és aratás halasztódik, de most valahogy ez nem nagyon tud érdekelni.A kis karibi szigetemen nem is inditottam a karnevált, mert nekem sok ez a két event egyszerre.

"Március melege patakokat ébreszt,
    erdők vad homályát szoktatja a fényhez.
    Szelíd ibolyákkal jelöli az ösvényt,
    melyen víg tavaszunk elindulhat tüstént."
    (Simon Emil: Hónapok)

Ezekkel a vidám gondolatokkal kivánok szép és derűs szombatot.

7. fabatka

fabatka Fórum hercege

Sziasztok!

Csodás tavaszi idő, süt a napocska, ránk fér egy kicsit a lazítás!
    Eldöntöttem, hogy a hétvégén mindenbe csak azután kezdek, hogy előtte elszámolok 3-ig!
    Le kell lassítani, mert úgy felpörgök, hogy kilövöm magam az univerzumba.

Nekem tetszik mindkét event, remélem hoz ez is majd szépen a konyhára!

Eventek szépen haladnak, a bónusz szerzéssel nem is kísérletezem, ilyenkor úgysem ad semmit.
    Most a szivárványosok között folyamatosan az 5 órásat ültetem, hogy együtt érjenek a bahás rózsával.

Lujzi, nagyon tisztelendő a gondoskodásod, és elhivatottságod a kis jószág mellett!
    Erika!!!Lassíts már Te is, mert együtt repülünk!xD:inlove::D

Jó szórakozást Marika, köszönöm a szép idézetet!:)

mimi, szöszi50, sutimami57 és 6 más kedveli ezt.
  8. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Nálunk is remek napsütés van. Igaz mindössze 1 fok a hőmérséklet.
    De az ember kedve is más ilyen jó időben.... :) :)
    Egészen addig, míg ki nem megy. Ugyanis olyan veszett szél fúj, hogy na.
    Aztán metsző is kissé. De süt a Nap !

Utoljára szerkesztett: 2.3.19
    mimi, szöszi50, sutimami57 és 6 más kedveli ezt.
  9. fabatka

fabatka Fórum hercege

Hát Kedveseim !
    Ez a szombat így telt el, csendben, szegény Dani még megnyilvánult, de a többiek teszik a dolgukat a VV-ban.
    És valahol ez így is van rendjén.
    Csak azért olyan lehangoló, amikor az ember huszadszor sem talál semmi új bejelentkezést.
    Na , hát ez van, ezt kell elfogadni.
    Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát kívánok, megyek tortát betölteni, a kis menyem holnap lesz 22 éves.
    (ha érdekel valakit, hozom a fotóját)
    Szép álmokat, bajszos angyalokat!

10. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok ! Fabatka, persze,higy éérdekel a torta, biztosan nagyon szép. Hozd csak azt a fotót, hadd gyönyörködjünk benne. Persze az íze is érdekelne :p:p:p, úgyhogy ha megkezditek, akkor egy kis falatkát MZ/X-el ha küldenél.....
    Én most nem süthetek édességet,mert a vőm összeszedett valami bélfertőzést,és szigorú diétán van. Így is bele fog halni, hátha mégsütit ennék előtte....
    Az event megyeket, azt hittem gyorsabb leszek, de csak öregsen raszolok előre. Ámbátor mégvan idő.
    tegnap én is sokszor benéztem, de nem tapostuk le egymástyúkszemét,pedig néha olyan jókat el tudunk beszélgetni.Talán majd ma :sleepy::sleepy:
    Legyen szép napotok, én megyek és puccsal elfoglalom a konyhát. Állítólag a lányom majd csatlakozik hozzám.

mimi, szöszi50, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  11. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Szia!
    Hozzad légyszi a tortát,persze,hogy érdekel szerintem mindenkit,nemcsak engem:)

mimi, szöszi50, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  12. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Kicsit feljöttem. A napokban nem voltam jól,megint a vérnyomásommal voltak-vannak gondok. Csütörtökön rosszul lettem,185-öt mértek benn a munkahelyen. 11-kor hazahoztak,pénteken reggel mentem orvoshoz. Most itthon vagyok jövőhét péntekig. Tegnap szinte egész nap csak léteztem,semmit nem tudtam csinálni. Igaz megcsináltam az ebédet,de ennyi. A fiaim nagyban levették a terhet a vállamról. Ma már jobb,de azért még most se estem túlzásba,már ami a munkát illeti.
    Az eventekkel se haladok sehová,lehet parkolópályára teszem az egészet.
    Kicsit belefáradtam,azt se tudom mikor mit kell leszedni,hová rohanjak,melyik ért be..nincs nekem erre szükségem.
    A játékot egyenlőre nem hagyom abba,csak elgondolkodom a továbbiakon.
    Lehet,sőt biztos is,hogy most elég negatív voltam,de majd a jó idővel remélhetőleg a kedvem is megjön. :)
    Legyen szép vasárnapotok,puszi

mimi, Koppi, szöszi50 és 4 más kedveli ezt.
  13. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Klárikám ! A rrossz közérzet bizony egy ideig fenn tud maradni z ilyen vérnyomás kiugrás után néhány napig. ha nincs kdved ne erőltesd ezeket az eventeke, majd lemegy rólad ez a sok rossz,ésakkorújult kedvvel ismétbe tudsz szállni a ringbe. Addig csak lájtosan, nyugodtan magadnak termelj, de ide azért gyere be, meséld el,hogy érzed magad,mi van veled. Néha az is segít, ha elmondjuk valakinek. nem tudom, hogy mi van a levegőben, de mi is küzdünk a vérnyomásunkkal, a lányom és a tesóm különösen szenved a kiugró értékek miatt. Szerintem fronthtás lehet. Mert én magamról azt szoktam mondani, hoyg nekem már nem kell fronthatás, hogy ne érezzem jól magam (meg a tesómbak sem), de a lánykám az még fiatal hozzá, csakúgy mint te. Ezért gondolom, hogy az időjárással lehet valami. Az unokahugaim, akik a sürgősségin dolgoznak,mesélik, hogy nem győzik lehúzni a magas vérnyomásokat az ostályon. A mentők melegváltásban vannak nálunk.
    Úgyhogy fel a fejjel, lesznek még jobb idők is, addig is hananyagold a farmot, minket meg keress fel gyakrabban;);)
    Nálunk rántott csirke lesz rízzsel. A vőmnek csak párizsi szelet, amit tönkölylisztbe forgatok, az könnyebben emészthető.
    Ennyi elég is belőlem, megyek aratni, de hamarosan jövök. ( ez nem fenyegetés xDxDxD)

mimi, szöszi50, Koppi és 4 más kedveli ezt.
  14. -elzemari-

Sziasztok.

Klári,
    először is mielőbbi gyógyulást kivánok!Ne keseredj el az eventekkel, mert nekem is ez a véleményem, csak azt nem tudom, hogy hová ez a nagy rohanás.

Kivánok mindenkinek derűs napot és jó játékot.

A tavasznak sem mondhatjuk: "Remélem, hogy hamar jössz, és sokáig maradsz." Csak azt mondhatjuk: "Gyere, ajándékozz meg a reménnyel, és maradj, ameddig tudsz."
    Paulo Coelho

Utoljára szerkesztett: 3.3.19
    mimi, szöszi50, Koppi és 3 más kedveli ezt.
  15. fabatka

fabatka Fórum hercege

Sziasztok!

Hoztam a csokitortát Nektek ebéd utánra, de megyek is mert el kell vinnem60 km-re az ünnepeltnek.(22 rózsa, mert annyi éves a lelkem)

Klárika, aggódom miattad, túl sokat vállalsz magadra! Kicsit meg kell lassítani !!!

További szép vasárnapot kívánok !

mimi, .sylvia72., szöszi50 és 5 más kedveli ezt.
  16. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Csodaszép torta !!!!! Gratulálok hozzá!!! Milyen kár, hogy az ízét csak elképzelni tudjuk Hmmmmmmmmm:p:p:p

17. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Sziasztok,

Járt én itt minden nap, de csak olvasó üzemmódban. Az igazság az, hogy a VV kicsit betette nekem az ajtót és nem nagyon vagyok beszélő kedvemben (szó szerint is).
    Az eventeket csinálgatom, de még nem tudom meddig jutok velük.

Megyek, mert közben folyik a főzésevent a konyhában.

Szép napot mindenkinek, sok boldogságot az ünnepeltnek.

mimi, fabatka, szöszi50 és 2 más kedveli ezt.
  18. -elzemari-

A torta nagyon kivánatos, kár, hogy ilyen messze kell vinned.Minden jót az ünnepeltnek, szép kor nagyon a 22.

Hermione,
    előbb utóbb csak szóba állsz magaddal is!!

kelleri, Sali~*.*, fabatka és 3 más kedveli ezt.
  19. sutimami57

Sziasztok! Le jelentem magamat, nehogy ki essek a kosárból....
    Bár, azt se tudom, benne vagyok-e?
    A hétvége el ment, sajnos, nem a legjobban, mert tegnap már mondtam, hogy valami nincs rendben velem...nem szoktam én ennyire le lassulni. Szülinap meg volt, aztán, este el kellett mennem le feküdni, mert nagyon nem jól voltam. Most sem...vagy Domikától kaptam el a nyavalyát, vagy magamtól szedtem össze. Holnap orvos lesz...nagy tempóval el mosogattam még az ebédes edényt, aztán melegítöben, vastag köntösben fekszem az ágyon. Közben annyira erőt vettem magamon, hogy meg nézzem, mi is van az eventekkel.....Vetettem, arattam, semmi mást nem csináltam. Így aztán, a 3 állatkám teljesen kész, a kis kecske van még el maradva, mert nincs a rövid gazból elegendő. Kosarat még egyet sem toltam el, van kb. 66 darab. Nincs hozzá hangulatom....Bea, nagyon szép a torta! Köszi, hogy meg mutattad. Nekem a lányom, és Domika oroszkrém tortát hoztak, mindig azt kapok, mert az a kedvencem. Legyetek vidámak, pihenjetek, és legyen szép estétek!

kelleri, Sali~*.*, fabatka és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Bea !
    Azt a....még nem is ebédeltem...Lassan vacsora lesz a dologból.
    Ma volt minden: árok ásás, villanyszerelő utáni szaladgálás (Én nem nyúlok hozzá mert ráz, alapon..)
    Holnap szemétszállítás, konténer kigurítás stb.
    Miután tegnap csak este Te tetted a tiszteletedet, így ma én is csúsztattam...
    Randa felhős az ég. Nem is érzik a közel 10 fok meleg..
    Ám mindjárt sötétedik...

kelleri, Sali~*.*, mimi és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.