Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép vasárnap délutánt kívánok mindenkinek!Be kell vallanom Nektek,hogy azért nem jöttem erre felé,mert én sem vagyok jó viszonyban magammal,semmihez nincs kedvem!Olvastalak benneteket,és látom nem vagyok egyedül!Klárika nagyon fiatal vagy,hogy máris ilyen vérnyomással szenvedj!Vigyázz nagyon magadra ne idegeskedj mert az nem tesz jót!Bea csodálatos a torta,biztos finom is!Sütike,Te is csak rohansz,látod ez lesz belőle!Az eventek csak haladnak nálam is,de már undorom van a sok vetésből,ja és a vállaim is fájnak,a sok kapálástól!Bocsánat a sok nyavalygásért de jó volt ki beszélni magamból!További szép vasárnapot kívánok!

kelleri, Sali~*.*, mimi és 4 más kedveli ezt.
  2. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!
    Bea!Fantasztikusan néz ki a torta,biztos nagyon finom is.Ugye nem Esztergom felé hoztad?Nyugtass meg.:DSzép estét kívánok mindenkinek:)

3. fabatka

fabatka Fórum hercege

Hát sajnos pontosan hogy oda vittem a kis meny jelöltemnek, és nagyon ízlett mindenkinek....
    Még anyukámnak sem hoztam haza egy szelete sem, ne haragudj.....
    Köszönöm mindenkinek az elismerő szavakat!
    Gyógyulgassanak a betegeskedők, és próbáljatok pihenni minél többet!
    Aztán a vitaminokat és a sok gyümölcsöt is ajánlom!
    Nekem is rá kell szánnom magam, harmadik hete nem jövök ki a felső légúti- arcüreg- fül- minden egyben gyulladásból.

4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

kelleri, -elzemari-, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  5. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! El vittem ezt a finom kávét...igaz, már kettőt ittam, de ilyen finomságot nem lehet ki hagyni. Látom, nem csak én vagyok nyavalyás. Valahogy az élet kedvem is le lohadt, pedig nálam általában túl teng. Nem tudtam magam rá szánni, hogy be menjek az orvoshoz, talán holnap. Csak vagyok......
    Tologattam a kosarakat, minden lelkesedés nélkül. Elég gyengécske. Állatos kész lesz, egy terület rövid gazat raktam még, azzal be tudom fejezni a kecske etetését. Nincs kedvem semmihez.
    Az idő jónak látszik, de nem igazán fogok ki menni, csak ha muszáj. Nagyon nem szeretem, ha ilyen vagyok.......

Kellemes hétfőt, vidám hetet kívánok!

kelleri, -elzemari-, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  6. Koppi

Szia Sütike !

Mára a jósok szép időt jósoltak. Ehhez képest hülye szél fúj és egyáltalán nincs jó idő. Az ég is befelhősödött, szűrt napsütés van.
    Na, ezt legalább eltalálták.
    Egészségedre a kávét..:)

kelleri, -elzemari-, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  7. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Itt is vacak idő van, fúj a szél..meg én is pocsékul vagyok.

kelleri, Sali~*.*, Koppi és 2 más kedveli ezt.
  8. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sütike ! Jobbulást neked !!!! Remélem hamar rendbe jösz.
    Nálunk is beborult az ég nagyon erős szél fúj. Az előbb voktan kinn a tyúkoknál, hát csaknem féltéglát kellett raknom a zsebembe.Pedig ipari méretem nem elhanyagolható.xDxD
    Délelőtt viszont nagyon szép, kellemes idő volt.Enyhe szél fújt melegen sütött a napocska. Kimentünk egy kisoit rendezkedni az udvarra, jól esett egy kis tavaszi munka. Imádok kinn lenni, amikor nincs hideg. Persze, most meg fáj a gerincem, de legalább tudom hogy miért fáj.:p:p
    Az event nyögvenyelősen, de halad, ha minden igaz, a felhősorom meglesz, de a karneválon nem, mert nem tudok annyi érmét összegyűjteni, hogy kiváltsam. Majd kiszedem belőle amit érdemes, a többi nem érdekel.
    most pihi következik, ha nem esik, akkor holnap folytatjuk a munkát. Ki kell használnom, amíg itthon vannak a gyerekek,mert április 1-én elvonulnak Siófokra dolgozni, legközelebb csak novemberben lesznek.
    Legyen további kellemes napotok:Lujza

kelleri, -elzemari-, sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
  9. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép estét kívánok Mindenkinek!:)
    Mentorok figyelem!;) A gangon jártam és ezt #2075 találtam!

kelleri, sutimami57, -elzemari- és 4 más kedveli ezt.
  10. Koppi

Szia Sali!
    Ez a mentor dolog nálam már rég befulladt. Eleinte még ment is, de a csibék negatívan álltak a dologhoz illetőleg követelőztek. Kirugtam őket és hagytam kifutni az egészet. Írhattam szépeket nekik, még válaszra sem méltattak. Így jártam a mentorsággal.....; :(

Utoljára szerkesztett: 5.3.19
    kelleri, sutimami57, fabatka és 2 más kedveli ezt.
  11. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok.

Sali, nem is baj, mert már amit lehetett kivett az ember a csibék meg, tisztelet a kivételnek, csak ki tudja hányadiknak nyitják a farmot.Érdemben talán ha kettő három végzett nálam a negyvenedik szinten.
    Biztosan lesz helyette más.

Sütike, mielőbbi gyógyulást kivánok!
    Lujza, nekem is csak az egyik karneváli felhősort sikerült elérnem, de nem izgat különösebben , hogy a másodikról lemaradtam.Valószinű a darts cimű event hanyagolva lesz nálam, mert az ügyességiben sem vagyok toppon.
    Majd legközelebb.

Felénk az idő káprázatos, igaz a Szél kisasszony rázza a rongyot, de üsse kavics, ma szabin vagyok.Olyan gyönyörű bárányfelhők vannak az égen, a pásztor úgy tűnik jó nagy nyájjal rendelkezik, igaz néha néha egy két bárány elcsatangol, de aztán rendeződnek szépen.

Jut eszembe, a kis karibi szigeten a Maja papoknál kiváltottátok a fákat és a növényeket?

Jó játékot kivánok mindenkinek.

Utoljára szerkesztett: 5.3.19
    kelleri, sutimami57, fabatka és 3 más kedveli ezt.
  12. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Sziasztok,

Benéztem röviden én is. Még mindig nem vagyok beszélőviszonyban magammal, de legalább írok. :)
    A karneváli két felhősor megvan, elég szépen sikerült gyűjtögetni. 5 darab elköltetlen csillagos érme maradt a boltban. Azért már semmit sem akartak adni.

A farmos event felhősora nem biztos, hogy meglesz. Valamit nagyon elszámolhattam, mert csak a 4-5-4-4 szinten állok és nem hiszem hogy lesz elég időm minden állatot felvinni a 9.-dik szintre. Túl sok tartalékot nem akarok beleölni ebbe, mert jön a többi event és szükség lesz majd ott rá.

A múltkori dartsos eventet nem csináltam, azt hiszem akkor voltam szüneten. Így nem ismerem ezt a minijátékot. Neki fogok kezdeni, majd meglátom mire vagyok képes.

kelleri, sutimami57, -elzemari- és 5 más kedveli ezt.
  13. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok! Ezzel a kézzel nem szeretném még egyíszer leírni, hogy miért vagyok nagyon dühös. A Kuncogóknál - ha átszaladtok a szomszédba - olvasható. Soha ilyen bénát még egyszer.:(

kelleri, sutimami57, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  14. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Hermione,
    találtam a dartsról egy tavalyit, gondolom nem bánják, hogy kölcsön vettem neked.Hátha segit egy kicsit. https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/sörfesztivál.17114/

kelleri, sutimami57, fabatka és 4 más kedveli ezt.
  15. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

sutimami57, fabatka, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  16. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Megjöttemmár, itt vagyok, ragyogok. Ma élveztem a tavaszt, egész nap kinn kertészkedtünk. Felástam a két állókertet, jöhet a tetjére a fólisátor, mehet bele a saláta és dughagyma. De csak a jövő héten, mert szegény az eklézsia, de akkor majd kiballagunk a piacra,és beszerezzük ami kell.
    Kellemesen elfáradtam, de mégis jól esett. Ahhoz képest, hogy városban nőttem fel,onnét költöztünk ki falura, imádom a tavaszi föld illatát.Dehát már csak egy falatnyi állókert, egy kis epergrupp, és néhány bogyós gyümölcs jöhet szóba.A többi csak emlék.
    Akármilyen event lesz, kihagyom... Kong a szuperttáp tároló,és még csak ha az lenne üres. Erős készletfelhalmozás következik.
    Most megyek és kinyújtom a gerincemet, mert igen esedékesnek érzem.
    Azért majd még bekukkantok, addig legyetek jók: Lujza​

kelleri, sutimami57, -elzemari- és 5 más kedveli ezt.
  17. Koppi

Szia !
    Szép dolog a kertben matatni ilyen jó időben...:)
    Nekem is fáj a derekam, mert némi árokásást eszközöltem vasárnap és ahogy a szólás mondja: "Nem szokta a cigány az ásást"
    Van is izomlázam rendesen... :D:D

szöszi50, kelleri, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  18. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok Mindenkinek! Sziasztok!:)
    Szia Dani!:)
    Az infót azért hoztam, hogy ha valakiknek még sok mentorpontjuk van tudják időben levásárolni.
    Hisz vannak dolgok amik egy hét után hozzáférhetők.
    A csibék is sokfélék! Emlékszem annyira megörültem az elsőnek, hogy pár cserenap alkalmából elláttam rendesen. Aztán egy idő után egyszerűen eltűnt. Remélem, hogy csak a játékot hagyta abba és nem lett különösebb baja.
    Szia Marcsika!:)
    Igen, jól látod! Egy alkalommal én is beálltam a csibék sorába, kíváncsi voltam milyen ott az élet.
    Hogyan lehetne még jobban segíteni a csibék mindennapjait.
    Eljutottunk odáig, hogy a mentoromnak segítettem.;) Máig tartjuk a szomszédságot.
    Köszönöm, hogy hoztad a tavalyi darts képeit. Nem tartozott a kedvenceim közé, talán most megszeretjük egymást.
    A betegeknek jobbulást kívánok! :)
    Lujza már várom én is a jó időt, jó a szabadban tevékenykedni. A veteményes már a múlté, a virágaim dédelgetem, ámbár már koránt sem annyit mit ezelőtt.
    Jó éjszakát, kívánok mindenkinek.

szöszi50, kelleri, mimi és 4 más kedveli ezt.
  19. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok,jó reggelt mindenkinek ! Úgy néz ki, hogy ma is pazar idő lesz, úgyhogy az udvari munka folytatódik.Kihasználom,amíg a gyerekek itthon vannak, mert utána egedül leszek az udvarral. Azaza nem teljesen, mert a füvet azt kéthetente nyiratom . Van egy dolgos ember a faluban, aki elvállal ilyen házkörüli munkát némi kersetkiegészítőnek. Megbizható,és nagyon szépen dolgozik.
    Az eventnék véghajrá van, ki kellett tennem a rózsákat (nekem még csak az van nemesítve) . Azt hittem hiogy nagyon sok felröpim van, aztán az utolsó feladatnál elszippntotta egy pillanat alatt az összeset. Már csak egy nyamvadt pöttyöt kell megcsinálnom a felhőért.
    Moat megyek mert a vv-ban akakas már reklamár, hogy nincs enek kiengedve. Magamra kapok valamit, és kinyítom az ólat.
    Legyen szép napotok: Lujza

fabatka, szöszi50, kelleri és 4 más kedveli ezt.
  20. Koppi

Anna051955, fabatka, szöszi50 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.