Épelméjűek | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Majd nyáron szalonna sütéses talit összehozunk,persze fűnyírás előtt és kiélheti magát aki akar füvet nyírni:D:D:D:D
    Jaj ,gondolom.Nagy már az unoka:)
    Na ez nem egy nagy aji.:music:
    Imi!Nagyon kemény lehetett,nem csodálom,hogy még emlékezni sem akarsz azokra az időkre.:(Szerintem akik azt mondják,hogy a szülőknek jobb volt,az az én korosztályom,mert tényleg édesapám is 6-14 óráig dolgozott aztán be a nappaliba meccs nézés vagy kártyaparty a kocsmába,de nem volt földtúrás amikor már Pesten laktunk.

mimi, kutyaszálló, Koppi és 4 más kedveli ezt.
  2. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Igen Imi. Valószínű,akkor minden másként alakult volna.
    Sylvi drága. Ez jól hangzik. :D Nálam a nyár necces,a szezon miatt,de csak sikerül összehozni.

mimi, Koppi, kutyaszálló és 3 más kedveli ezt.
  3. .sylvia72.

Ezek után halasztani fogom a szabadságodig a fű nyírást.:D:D:D:DxDImi!Bagoly ül a karón,láttad?

4. Farmerzsolt1970

Hú ha. Jó nagy lesz a fű nálad. Ahogy ismerem a BKV-t. :D :D :D

5. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Igen, levadásztam!xD

mimi, Koppi, kutyaszálló és 4 más kedveli ezt.
  6. .sylvia72.

:D:D:DNa megyek,mert még be kell gyógyszereznem magam,nem leszek beteg azért sem.Jó éjt mindenkinek.:)

Utoljára szerkesztett: 15.2.18
    mimi, Koppi, kutyaszálló és 5 más kedveli ezt.
  7. Farmerzsolt1970

Jó éjt Sylvi. Én is el teszem magam holnapra. Jó éjt mindenkinek. Sziasztok. :)

mimi, Koppi, kutyaszálló és 2 más kedveli ezt.
  8. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Ha én tudtam volna hogy nemcsak lóvé, hanem még igazolás is kell!:D:p
    Tudod a reményhal!

Nekem mondod?!!:cry::cry:>:(

Jó éjt Mindenkinek!

mimi, Koppi, lukimi és 5 más kedveli ezt.
  9. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szép jó reggelt kívánok!

Korán kelés megvolt,bár elég nyűgös vagyok.
    Este fogok jönni.
    Szép napot Nektek! :inlove:

mimi, Koppi, lukimi és 4 más kedveli ezt.
  10. Farmerzsolt1970

Sziasztok. Szép jó reggelt mindenkinek. Olyan lassan haladok ezzel az eventtel. Az előző eventnél,minden bónuszt ellőttem,most meg vánszorgok ezzel.
    Ezzel a jó kis szerelmes rock balladával nyitom a napot. :)

Utoljára szerkesztett: 16.2.18
    mimi, lukimi, kutyaszálló és 4 más kedveli ezt.
  11. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Tegnap este kicsit elhúzódott a vendégeskedés. Jól érezték magukat a szomszédék..:)
    Akik amúgy a szemben lévő lakásban laknak. Ám ettől függetlenül régen láttuk őket, mert mindenki a maga baja után szaladgál.
    Ma megint felhős égre ébredtünk és ma van február ídusa is, nem mellesleg Juliánna napja is.
    A népi mondás szerint ha Juliánna szorítja, Dorottya tágítja. Hogy ha nem akkor fordítva.
    Ma, miután amolyan locs pocs idő van, Dorottya napján feltehetően hideg lesz.

Kész vagyok az eventnövénnyel, a visszatelepítés megtörtént...

Isten éltessen minden Juliánna nevű Gazdasszonyt és leányt !
    Boldog névnapot !

mimi, lukimi, kutyaszálló és 4 más kedveli ezt.
  12. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Szép napot mindenkinek!Zsolt jó volt hallgatni ezt a dalt,szerdán kellett volna!Remélem már a betegek jobban vannak?Ma megint olyan nem szeretem idő van!Az eventtel én is igen csak szenvedek,nem jönnek azok a nyavalyás felrőpik!,na meg persze ehhez is kell egy kis adag szerencse!Nem csak jó memória.Jó játékot,és sok szerencsét kívánok!

mimi, Koppi, lukimi és 3 más kedveli ezt.
  13. Farmerzsolt1970

Szia Szöszi. Örülök hogy tetszett. Nekem régi nagy kedvencem ez a banda. Nem olyan zúzós,amit hallgatni szoktam(Iron Maiden,Ozzy Osbourne...stb) de szeretem. Sajnos,nem jönnek hazánkba. :( Pedig el mennék a koncertre.

mimi, Koppi, lukimi és 2 más kedveli ezt.
  14. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    tegnapi nap lefárasztott rendesen, ma nincs meló: pénteken már száz éve nem voltam szabadnapos:D
    szülőin megbeszéltük a nagy menetet,meg a pénzügyeket: ami néhány szülőnek kicsit gond volt agyilagxD
    az osztfő azután rájött matek tanár lévén,hogy jobb lesz ha levezeti a táblán , és lőn világosság:D:D:D:D
    az eventből 11-et már kitaláltam, átlag 41 érme:p, egy kicsit ovisnak érzem magam8)
    ma meglesz az eventes növény,estére meg úgyis hosszú kell,mert reggel meló,így szerintem vasárnap kivégzem:music::music::music:
    mai progi: takarítás halkan/ férjem éjszakás/, egy kis főzés: valami leveske, meg sok-sok játék:):):)
    szép napocskát mindenkinek:inlove::inlove::inlove:

mimi, Koppi, lukimi és 3 más kedveli ezt.
  15. Farmerzsolt1970

Szia Évi. Neked is szép napot. Nos,a suli,és az anyagi dolgok,tényleg húzósak. Unoka tesóm is sűrűn a zsebébe nyúl. :(

16. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Imi merre bujkál,még ma nem járt erre felé?Remélem nem lett beteg!!,vagy nincs ma jó kedve?;):)

17. .sylvia72.

Sziasztok!Csak beugrottam,van mobil netem ingyenes hétvégére,és titkosan olvastalak benneteket.Imi,merre vagy?Szép délutánt mindenkinek,este jövök.:):inlove:Ja itt esett a hó megint délelőtt,de nem maradt meg,most is elkezdte,szállingózik,de akkora pelyhekben:D

mimi, Koppi, szöszi50 és 3 más kedveli ezt.
  18. Koppi

Sziasztok !

Imi eltünt. Csak nem pecázni ment a holtágra?
    Bizony sokba vannak a gyerekek.
    Mi kettőt neveltünk föl és az egyetemet is elvégezték...(Simán 1 ház árába kerültek.)
    Viszont van diplomájuk amivel könnyebben boldogulnak...:)

Beruháztam. Vettem titok csemetéket. Estére kiderül, megérte e ? :)

mimi, .sylvia72., szöszi50 és 3 más kedveli ezt.
  19. Farmerzsolt1970

Szia Sylvi. Itt csak az eső szemerkélt,de már elállt. Viszont jó hideg lett. :(
    Ott a Koppi. Unoka tesó csemetéi is tovább tanulnak. Nem kis összeg. Csak kapkodom a fejem.
    Kíváncsi leszek,hogy milyen fáid lesznek?

.sylvia72., szöszi50, Koppi és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Koppi

Feltétlenül beszámolok róla. Egyelőre csak a Bahamára tettem ki néhányat, mert a farmos terület hosszúérésűvel foglalt.
    Más: túl vagyok 11 játékon és 41 csillag alatt nem kaptam egyiknél sem. (Igaz csináltam egy táblicskut és arra írom a megjelenő karaktereket.) Ha kész, radírozok...:)

mimi, .sylvia72., szöszi50 és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.